Quras

Det er ingen hemmelighet at Asia har vært en viktig drivkraft bak blockchain-revolusjonen i ganske lang tid nå. Med det globale blockchain-markedet forventes å vokse med en CAGR på 80% for å nå 42 milliarder dollar innen 2024, tilskrives den største driveren for veksten Asia-Stillehavet.

Og ettersom Coinbase utvider sine tjenester i større Asia mens butikkene i Hong Kong begynner å akseptere kryptovalutaer under politiske protester, ser vi en omfavnelse av blockchain og kryptovaluta fra alle vinkler.

Quras

Merk: Dette er et sponset innlegg

Med de varierende synspunktene fra regjeringen om kryptokurver mellom Vesten og Fjernøsten, ser det ut til at Asia setter tempoet med mer sunn fornuftregulering uten å stimulere innovasjon, mens søksmål og etterforskning fanger mange overskrifter i USA.

Tidligere denne måneden ble Busan, Sør-Korea erklært en “reguleringsfri” sone for blockchain-utvikling av den sørkoreanske regjeringen. I Kina sies det at den nasjonale sentralbanken er det nær lansering av sin egen digitale valuta, med økt haster takket være Facebooks kunngjøring av Vekten. Mens Rakuten, som driver Japans største markedsplass og internettbank, nettopp lanserte sin egen kryptoutvekslingsplattform 19. august.

Fra et teknologisk utvikling, investering og reguleringsperspektiv har Asia tatt førersetet som kontinentet som fremmer blockchain-vekst i overskuelig fremtid..

Japan i fokus

Mens noen asiatiske land har hatt store utfordringer med å strukturere regulering og lover rundt vår bransje, har andre tatt en langsom og jevn tilnærming med håp om en stor utbytte på sikt. Ta for eksempel Japan, som ble den første nasjonen som regulerte kryptovalutaer i 2017. Siden den gang lettet Japan ny regulering over tid og er nå i et tempo for å sette globale referanser for vedtakelsen av kryptovalutalovene som vil tre i kraft våren 2020. regjeringen håper å få større regulering som fører til at flere institusjonelle investorer deltar i markedet mens de avskrekker dårlige aktører.

Å være verdens tredje største økonomi etter BNP, har Japan muligheten til å bli en ledende leder innen blockchain-industrien ettersom det samlede markedet fortsetter å modnes. Og med støtte fra blockchain-teknologi fra Japans sentralbank, Bank of Japan, bør vi fortsette å se japansk-baserte blockchain-prosjekter som er velsignet av regulatorer og støttet av store tradisjonelle virksomheter.

Crypto-utvekslinger, protokoller og gruveselskaper har ledet blockchain-avgiften i Japan de siste par årene, med bemerkelsesverdige selskaper inkludert Væske, LayerX, TomoChain og bitFlyer. Japans høyt kvalifiserte, høyteknologiske arbeidsstyrke har naturlig nok gravert til blockchain-utvikling, med utviklermøter og arbeidsmuligheter i overflod.

Med Japan som kommer mer og mer i fokus på den globale blockchain-scenen, er et av de mest etterlengtede blockchain-prosjektene som kommer ut av landet Quras..

Vi presenterer Quras

Som en ‘privacy 2.0’ protokoll, Quras er verdens første offentlige blockchain som tillater anonyme transaksjoner i smarte kontrakter. Siden gjennomsiktige, offentlige blokkeringer har ført til begrensende funksjonalitet og begrensede brukssaker, har Quras implementert to dokumenterte personvernteknologier for å tillate brukere å velge passende personvernnivå for dataene sine..

Quras er allerede ganske kjent i Japan. Etter å ha brukt over 2,5 år på å utvikle protokollen, har Tokyo-baserte Quras skaffet inn over $ 15,5 millioner mens de bygde et fellesskap av utviklere og ‘ambassadører’ som totalt over 50.000 mennesker. Selskapet deltar aktivt i det større blockchain-samfunnet ved å være vert for sine egne utviklermøter regelmessig mens de deltar på store konferanser, for eksempel Japan Blockchain Week, World Blockchain Forum og BlockShow Asia.

Selskapet var basert på filosofien om felles beste. Selv om Aristoteles kan ha gjort begrepet “felles beste” kjent, har Quras-plattformen som mål å oppnå felles beste ved å omfavne en pluralistisk samfunnsmodell og forskjellige aspekter derav, og ved å gi alle Quras-brukere muligheter til å vokse ved siden av plattformen til fordel for vårt større samfunn. “Å styrke og stimulere individer som deltar i samfunnet vårt mens vi jobber sammen for å skape langsiktig bærekraft, er en del av Quras-mantraet,” sier Shigeki Kakutani, administrerende direktør i Quras..

Ved å kombinere det beste som offentlige og private blockchains har å tilby i en, gjør Quras blockchain en sterk sak for å være den foretrukne blockchain for store bedrifter så vel som oppstart av dApps. Ved å bruke både nullkunnskapssikkerhet og ringesignaturer for personvern, gir Quras brukerne muligheter i måten transaksjons konfidensialitet håndteres mens de støtter en tryggere privat digital ID. Vedtak av digital ID åpner for overholdelse av regelverk og større brukssaker. Quras er sterkt fokusert på protokollvedtak ved å bygge og samarbeide med selskaper som fokuserer på å bygge applikasjoner for IoT, helse, økonomi, detaljhandel og forsyningskjede..

Til evigheten og forbi

 Gitt underliggende usikkerheter mot globale aksjemarkeder, inkludert en handelskrig mellom USA og Kina, fortsetter løftene om en mer gjennomsiktig, beskyttet og demokratisert fremtid i Asia. Og etter hvert som blockchain-innflytelse vokser og tradisjonelle bransjer begynner å kommersialisere teknologien, vil virkelig adopsjon følge den.

Japan er et av de mest fremtidsrettede landene for kryptovaluta-reguleringer, mens regjeringen deres fokuserer på å flytte den større nasjonen til et kontantløst samfunn. Mange selvregulerte blockchain-organisasjoner jobber aktivt med japanske regulatorer for å lage rammer for forskjellige typer blockchain-virksomheter og applikasjoner.

Gitt momentum og omdømme som Quras har bygget, bør vi forvente at de vil komme med flere overskrifter før 2019 er over. Med selskapets varige oppdrag “å forbedre personvern, sikkerhet, skalerbarhet og brukervennlighet for å fremme virkelige blockchain-brukstilfeller”, er Quras-protokollen akkurat i gang, som de sier, til uendelig og utover.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me