Blockchain Startups

Blockchain-teknologi har en relativt kort historie. Nå ble det imidlertid klart for mange mennesker at det avslører nye muligheter og kan gjøre folks liv mer komfortabelt. Ikke rart at for øyeblikket mange organisasjoner er interessert i implementeringen av blockchain i deres arbeidsprosess, og det er derfor organisasjonene aktivt studerer dette problemet. Derfor går mye penger til prosjektfinansiering, basert på blockchain-teknologi. Vi valgte syv prosjekter, som etter vår mening fortjener spesiell oppmerksomhet i 2018.

Blockchain Startups

Merk: Dette er en pressemelding

Koloni

Dette sosiale nettverket gir brukerne muligheten til å opprette selskaper og lokalsamfunn på Internett. Hovedoppgaven til tjenesten er å hjelpe aktivistene med å skape bevegelsen og å forene seg med likesinnede over hele verden. Videre kan de organisere felles internasjonale selskaper, holde veldedighetsarrangementer og samle inn donasjoner.

https://colony.io

Ekstra kreditt

Et pedagogisk prosjekt, nyttig og interessant for de som er dårlig orientert i verden av kryptovaluta, men ønsker å finne ut av det. ExtraCredit tilbyr å studere blockchain gjennom utdanningsprogrammer og motta bitcoins som en belønning for opplæring og bestått online tester. Takket være dette prosjektet lærer flere og flere om hva blockchain er og hvordan det fungerer, mens de tjener digitale penger.

Nå er ExtraCredit bare et nettsted. Imidlertid planlegger utviklere i nærmeste fremtid å lansere applikasjonen på smarttelefoner og nettbrett for brukernes bekvemmelighet. Begynnelsen på treningen er planlagt til våren 2018.

https://extracredit.io

Helperbit

Denne veldedige bitcoin-plattformen blir av mange ansett som en eksepsjonell oppstart. På grunn av dette kan brukerne gi nesten øyeblikkelige donasjoner fra hvilken som helst del av verden i en digital valuta til ofre for naturkatastrofer. Nettstedet for tjenesten presenterer et kart med problemområder og en liste over nødvendige donasjoner. Det viktigste er at midlene blir overført til visse mottakere (selskaper eller enkeltpersoner) uten mellomledd. Videre kan alle som er registrert i tjenesten spore hvordan donerte midler brukes.

I 2017 gjennomførte plattformen en kampanje for å hjelpe de menneskene som ble rammet av jordskjelvet i Italia. Takket være kampanjen klarte bøndene å gjenopprette hvitløkplantasjen.

DeskBell Chain

Dette er en plattform innen tjenesten for hotellvirksomheten ‘DeskBell’, som kan tjene som et utmerket eksempel på introduksjonen av prestasjonene innen blockchain-teknologi i turistnæringen..

Prosjektet skal forene hotellene, gjestene, samt nærmeste institusjoner og lokale virksomheter i et økosystem av gjensidig motivasjon. Hver av deltakerne vil kunne distribuere og utveksle tjenester, tilbud og arrangementer. I dette tilfellet vil den motiverende belønningen være DBT-tokens.

Dermed øker hotellet gjennomsnittlig sjekk ved å tilby tilleggstjenester, interaksjon med kunder blir automatisert, og annonseringskostnader reduseres. I sin tur vil brukerne motta interessante og spesielle tilbud og rabatter, og vil også bli belønnet med tokens for gjennomføring av visse handlinger, inkludert sosialisering av turisttjenesten. Tokensinnehavere vil kunne motta DeskBell-tjenester og selge dem direkte til hotellene og reisevirksomhetene i DeskBell.

https://deskbell.io

Odem

I løpet av utdanningen møter studentene ofte ulike problemer, spesielt med begrenset tilgang til ulike opplæringsalternativer. Odem planlegger å gjøre kvalitetsutdanning mer tilgjengelig etter å ha dannet sin pedagogiske plattform. Det vil tillate studenter og lærere å samhandle og dele kunnskap uten mellomledd deltakelse. Hver operasjon vil bli behandlet gjennom en smart kontrakt som er en bestemt datalgoritme.

Implementeringen av tokens starter i februar 2018.

https://odem.io

BitPesa

Prosjektet tillater gjennomføring av økonomiske overføringer til innbyggerne i Afrika. Hovedmålet er å gi arbeidstakere i afrikanske land direkte og rask lønn. Opprinnelig ble tjenesten lansert bare i Nigeria, Uganda og Tanzania. Imidlertid har den i dag dekket mer enn åtti land, rundt 6000 brukere og har utført mer enn 17.000 operasjoner.

https://www.bitpesa.co

Proveniens

Oppstart hjelper med å spore ruten for varer og produkter gjennom blockchain. På grunn av dette er forbrukerne i stand til å kjøpe varer produsert av samfunnsansvarlige produsenter. Samlet informasjon om varens historie og reise kan vises for potensielle kjøpere på salgsstedet, noe som er viktig i arbeidet med revisorer og sertifiseringsspesialister..

For halvannet år siden ble denne tjenesten testet i fiskeindustrien. Blockchain har fullt lov til å spore veien for sjømat fra fangst øyeblikket til levering til butikker og restauranter. Produktets bevegelse ble registrert i blockchain, hvor det som kjent er umulig å forfalske eller endre poster.

Herkomstskapere vurderer også bruk av teknologi for å overvåke opprinnelse av klær og andre premiumprodukter.

https://www.provenance.org

Det er absolutt mange flere oppstart, som er basert på blockchain-teknologi. Alle utvalgte av oss prosjekter er av interesse for forskjellige forretningsområder eller for en individuell bruker. Hver av dem er på et visst stadium av etableringen og krever krav om bred utvikling og suksess i fremtiden. Derfor bør du i 2018 ikke miste blokkeringen av blokkeringen – oppstartsdata.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me