Biki

Perustettu kesäkuussa 2018 ja käynnistetty saman vuoden elokuussa, Biki on noussut monipuoliseksi kryptovaluutan edelläkävijäksi, joka tarjoaa innovatiivisia ominaisuuksia ja ratkaisuja.

Biki sijoittuu jatkuvasti maailman 20 nopeimmin kasvavan pörssin joukkoon MyTokenin, Feixiaochaon, Coingeckon ja CoinMarketCapin kautta. Biki debytoi numerolla 16 ja saavutti äskettäin viidennen sijan..

Biki

Näillä vaikuttavilla numeroilla on kysyttävä, mikä tekee Bikistä eron muista yrityksistä? Mitä Biki oikein tekee?

Biki avaa krytposia misiin

Oman määritelmänsä mukaan Biki on “maailmanlaajuinen digitaalisen kaupan palvelujen tarjoaja”. Turvallisuus, vakaus ja tehokkuus ovat heidän tavoitteitaan, jotka he tuovat yli miljoonalle asiakkaalle maailmanlaajuisesti.

Kaiken kaikkiaan Bikin pääominaisuuksiin kuuluu korkealuokkainen salausvaihto ja yrityksen tuki rahakkeiden käynnistämiseen. Sen lisäksi, että salausvaihto on hyvin suunniteltu ja helppokäyttöinen, on erinomaista likviditeettiä ja turvallisuutta. Bikillä on yli 150 erilaista projektia vaihdossa, ja heidän alustallaan on 220 paria.

Biki auttaa salaamarkkinoiden kasvattamisessa kolmiulotteisella lähestymistavalla, joka ylittää yritysten tavanomaiset odotukset. Sen lisäksi, että Biki listaa projektin tai yrityksen tunnuksen Biki-alustalle, Biki tarjoaa markkinointiratkaisuja ja tuotemerkkitunnusta.

Biki Exchange

Keskittymällä erityisesti Kiinan markkinoihin, Biki julkaisee uutisia kiinalaisista salaussivustoista ja käyttää WeChatia tietojen levittämiseen.

Biki pyrkii luomaan ja laajentamaan verkostoa vaikuttajia, jotka tavoittavat ja kouluttavat miljoonia seuraajia. Viimeinen vaihe on käydä kauppakampanjoita. Tällä tavalla Biki auttaa yrityksiä pääsemään yleisöön ja neuvoo päteville sijoittajille ennen ICO-myyntiä.

Kasvaminen globaalissa blockchain-kehityskeskuksessa

Koska Biki sijaitsee Singaporessa, mutta on kuitenkin päättänyt tunkeutua edelleen Kiinan markkinoille, yhtiöllä on kansainvälinen tunnelma. Heidän maailmanlaajuinen ulottuvuutensa näkyy Singaporessa, Lontoossa, Torontossa, Yhdysvalloissa, Japanissa, Etelä-Koreassa, Vietnamissa ja Maltassa tapahtuvissa tapahtumissa. Biki tukee monia kieliä, mukaan lukien englanti ja kiina, ja palvelee lähes 100 maata.

Varmasti salausala on muuttunut vain kahdessa vuodessa. Vuonna 2017 ICO: ita oli useita, joista suurin osa oli huijauksia

Vuonna 2018 huolestuttiin siitä, että rikolliset ja terroristit voisivat käyttää kryptovaluutta haitalliseen toimintaan, mukaan lukien rahanpesuun ja petoksiin. Jopa lokakuussa 2018, vain kuukausia Bikin käynnistämisen jälkeen, ICO: t ja mukana olevat markkinointitoimistot horjuivat vakavasti.

Tuolloin Biki tajusi, että tieto ja ymmärrys merkkien laukaisun oikeasta tilanteesta puuttui.

Siksi Biki alkoi auttaa yrityksiä käynnistämishankkeissaan, mutta myös suhdetoiminnassa, yhteisön läsnäolossa ja rahoituksen saannissa. Alan aikaisemman ja potentiaalisen korruption valossa Bikin kaltaiset yritykset ovat äärimmäisen tärkeitä, koska ne erottavat todelliset toimijat huijareista.

Bikin ominaisuudet

Salausmarkkinat ovat kypsymässä

Kun maailmantalous muuttuu ja sulkeutuu, myös finanssimaailma muuttuu ja pyrkii lisäämään avoimuutta. Salaus on ollut lukuisten hyökkäysten kohteena vakiintuneesta rahoitusjärjestelmästä, mutta monet yritykset pyrkivät tekemään salausmarkkinoista vakaat ja avoimet kaikille.

Viime aikoina sekä cryptodigestnews.com- että yrittäjä.com-sivustossa oli artikkeleita sekä avoimuuden että turvallisuuden kysynnästä, mikä heijastaa kuluttajien kiinnostusta vaihtoehtoisiin varoihin perinteisten osakkeiden, joukkovelkakirjojen, rahamarkkinoiden ja CD-levyjen sijaan..

Tämän trendin seurauksena ylellisyyteen sijoittaminen on lisääntynyt, ja ihmiset sijoittavat rahansa kultaan, timantteihin, taiteeseen ja viiniin. Toinen vaihtoehtoinen omaisuus on tietysti kryptovaluutta. Koska kryptot ovat hajautettuja, yksikään hallitus tai keskuspankki ei odota sijoittajien hyväksikäyttöä tai markkinoiden häiritsemistä.

Biki auttaa tuomaan avoimuutta uusille markkinoille

Yksi suurimmista syistä, miksi 2017 näki niin monta shenanigania ICO-avaruudessa, oli melkein täydellinen tutkijoiden puute. Vakiintuneet markkinat eivät ole täydellisiä, mutta niillä on tuhansia analyytikkoja, jotka varmistavat, että sijoitustuotteet eivät ole vain huijauksia.

Biki on paljon enemmän kuin yksinkertainen salausvaihto. Se tunnisti tarpeen lisätä uskottavuutta ICO-tilassa ja on työskennellyt kouluttamaan sijoittajia siitä, mitä he ostavat. Tietoisilla sijoittajilla ei ole paljon todennäköisempää huijausriskiä, ​​ja heillä on myös paremmat mahdollisuudet ansaita vankkaa tuottoa.

Salausalueeseen kohdistui valtava määrä kritiikkiä vuonna 2017, ja osa siitä (varmasti ei kaikki) oli perusteltua. Biki ryhtyi toimiin ja loi alustan vastuulliselle salauksen kasvulle sen sijaan, että monet rahoitusmarkkinoilla suhtautuisivat erittäin negatiiviseen näkemykseen salauksista..

2019 voi olla salattujen valuuttojen suurten asioiden alku

Nyt, vuonna 2019, monet asiantuntijat väittävät, että kryptovaluutta voidaan käyttää kehitysmaissa ja kamppailevissa maissa korruption, köyhyyden ja inflaation torjunnassa tarjoamalla uusia ratkaisuja vaikeisiin ongelmiin.

Yksi tällainen esimerkki on, että Bitcoinia käytetään jo Venezuelassa kiertämään kauheaa hallituksen politiikkaa ja kansainvälisiä epävakautusyrityksiä. Tämän kehityksen valossa näyttää siltä, ​​että Biki on osa ihmisten voimaannuttamista globaalissa kylässä.

Fiat-valuutta on 100-prosenttisesti digitaalinen, ja painettu raha toimii fyysisenä kopiona keskuspankin luomista tiedoista. Mikään ei estä ihmisiä käyttämästä kryptoja fiatin sijaan, varsinkin kun hallitus ei pysty varmistamaan, että fiat-valuutta on vakaa ja helppokäyttöinen.

Ihmiset voivat käyttää yksinkertaista elektroniikkaa salaustapahtumien tekemiseen, mikä voi tulla paljon tärkeämmäksi, kun fiat-valuutat joutuvat paineen alle. Turkissa, Argentiinassa ja Venezuelassa, kuten tulevissa valuutoissa, on ollut ongelmia fiat-valuuttojen kanssa.

Vaikka salauksen käytön perusteet eivät ole vaikeita, on ollut haastavaa luoda vakaita alustoja heidän kaupalleen ja varmistaa myös, että ihmiset tuntevat olonsa turvalliseksi salauspalvelujen tarjoajien kanssa. Biki on käsitellyt molempia asioita ja osoittanut, että positiivisia muutoksia voi tapahtua.

Biki loi kiinteät työkalut sijoittajille

Verkkosivusto itsessään on teknisen hienostuneisuuden osoitus, joka näyttää reaaliaikaista kauppaa korostaen Bikin uskomatonta ja luotettavaa likviditeettiä.

Kaikki kehittyneen kaupankäynnin työkalut ovat käytettävissä, ja tiedot näkyvät yksityiskohtaisina kaavioina. Prinssi, viimeaikaisten kauppojen määrä ja summat sekä valuutta- ja markkinavaihtoehdot esitetään.

Sivusto mainostaa myös kumppanisuunnitelmaansa ja yhteisökumppaneidensa rekrytointia, mikä vahvistaa heidän yhteisöllistä mieltään. Näiden ominaisuuksien lisäksi on BikiLab eli innovaatiotestausalue, joka osoittaa sitoutumisensa jatkuvasti uuteen ja omaperäiseen teknologiseen kehitykseen.

Näitä innovaatioita ovat Bikin romaani “kumouksellinen kaivostoiminta” tai malli “takaisinostamisesta ja tuhoamisesta, noususta ja putoamisesta”, jossa foorumimaksua käytetään valuutan ostamiseen ja tuhoamiseen.

Salausvaluutta-aloittelijoille on perusteellinen ohje-osio, joka käsittelee kaivostoimintaa, todentamista ja likviditeettiä, jotta tulevat sijoittajat voivat aloittaa.

Biki tarjoaa täysin varustellun mobiilikauppasovelluksen

Mobiilikauppasovellus valmis helppo ladata, tarjoaa salaman kaupankäynnin suorituskyvyn, mukautetun kauppapaneelin, helpon omaisuuden vaihdon ja tilin integrointiasetukset. Kaikki nämä ominaisuudet ovat käytettävissä sormen painalluksella sijoittajille tien päällä.

Biki-mobiilisovellus

Suurimmalla osalla ihmisistä on älypuhelin, ja laitteistohintojen pudotessa niistä voi tulla olennainen osa salauksen käyttöä kehittyvissä talouksissa. Biki pysyy käyrän edellä tarjoamalla vankan vaihtosovelluksen mobiilialustoille.

Tärkeä yritys globaalissa verkostossa

Yli vuoden ajan Bikin tasainen suorituskyky on ollut erinomainen, kun yritys kasvaa ja muuttuu sopeutuen markkinoiden muutoksiin ja uuden tekniikan kehittämiseen. Innokas havainnointi on toinen yrityksen vahvuus, koska he voivat tunnistaa tyhjät tilat ja kriittisen valuutan maailmassa.

Kyky tehdä tämä tarkoittaa, että Biki voi tarjota ratkaisuja, joita muut yritykset voivat tarjota vain vähän tai vain harvat, mikä saa Bikin erottumaan joukosta entistä paremmin. Sosiaalisen median omaksuminen ja Kiinan markkinoiden houkutteleminen sekä itään että länteen integroitumiseksi on loistava käsite, koska kryptovaluutta on edelleen hajautettu ja ilman rajoja.

Helppokäyttöisten sovellusten ja työkalujen avulla sekä ammattilaiset että taloudelliset neofyytit pääsevät digitaaliseen maailmaan, ja Biki tarjoaa parhaat kaupankäyntipalvelut yksilölle tai yritykselle.

Biki auttaa markkinoita kasvamaan vahvemmiksi

Likviditeetin tarjoajat ovat toimivien finanssimarkkinoiden selkäranka.

Biki on luonut suuren vaihtorakenteen, joka auttaa globaaleja salausmarkkinoita kasvamaan. Vaikka keskitetyt pörssit eivät sovi täydellisesti kaikille, ne tarjoavat tällä hetkellä parhaan likviditeetin useimmille salauksille.

Korkealla likviditeetillä ja huippuluokan turvallisuudella Biki torjuu ennakoivasti salausvaluutan suurimmat läpinäkyvyyteen ja mahdolliseen korruptioon liittyvät huolenaiheet. On helppo ymmärtää, miksi Bikillä on jo yli miljoona käyttäjää maailmanlaajuisesti.

Kaikille, jotka haluavat käyttää keskitettyä salausvaihtoa, Biki on hyvä vaihtoehto harkita. Biki tukee suurinta osaa tärkeimmistä merkkipareista ja antaa asiakkailleen edut, kun on kyse uusista tunnisteista. Kaupankäyntialustalla on loistava ominaisuusjoukko, ja Bikillä on myös hyvin suunniteltu mobiilisovellus salauksen kauppiaille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me