BitMEX-arvostelu

Perustaja HDR Global Trading Limited (jonka puolestaan ​​perustivat entiset pankkiirit Arthur Hayes, Samuel Reed ja Ben Delo) vuonna 2014, BitMEX on kaupankäyntialusta, joka toimii ympäri maailmaa ja on rekisteröity Seychelleillä.

Bitcoin Mercantile Exchange -tarkoituksessa BitMEX on yksi suurimmista tällä hetkellä toimivista Bitcoin-kaupankäyntialustoista, ja sen päivittäinen kaupankäyntimäärät ovat yli 35000 BTC ja yli 540 000 pääsyä kuukausittain ja Bitcoinin kauppahistoria on yli 34 miljardin dollarin arvoinen alusta lähtien.

BitMEX-arvostelu

Toisin kuin monet muut pörssit, BitMEX hyväksyy talletukset vain Bitcoinin kautta, jota voidaan sitten käyttää ostamaan erilaisia ​​muita kryptovaluuttoja. BitMEX on erikoistunut hienostuneisiin rahoitustoimintoihin, kuten marginaalikauppaan, joka käy kauppaa vipuvaikutuksella. Kuten monet kryptovaluuttojen kautta toimivat pörssit, BitMEX on tällä hetkellä sääntelemätön missään lainkäyttöalueessa.

Käy BitMEXissä

Kuinka rekisteröityä BitMEX: ään

Jotta luo tili BitMEXiin, käyttäjien on ensin rekisteröidyttävä verkkosivustolle. Rekisteröinti vaatii vain sähköpostiosoitteen, sähköpostiosoitteen on oltava aito osoite, koska käyttäjät saavat sähköpostin vahvistamaan rekisteröinnin tilin vahvistamiseksi. Kun käyttäjät ovat rekisteröityneet, kaupankäyntirajoituksia ei ole. Kauppiaiden on oltava vähintään 18-vuotiaita rekisteröityäkseen.

BitMEX-rekisteröinti

On kuitenkin huomattava, että BitMEX ei hyväksy yhdysvaltalaisia ​​kauppiaita ja käyttää IP-tarkastuksia varmistaakseen, että käyttäjät eivät ole Yhdysvalloissa. Vaikka jotkut yhdysvaltalaiset käyttäjät ovat ohittaneet tämän VPN: n avulla, ei ole suositeltavaa, että yhdysvaltalaiset henkilöt kirjautuvat BitMEX-palveluun, varsinkin kun otetaan huomioon, että Yhdysvaltain oikeudellisissa puitteissa toimiville yhdysvaltalaisille asiakkaille on tarjolla vaihtoehtoisia vaihtoja..

Kuinka käyttää BitMEX: ää

BitMEX antaa käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa kryptovaluutoilla useita fiat-valuuttoja vastaan, nimittäin Yhdysvaltain dollaria, Japanin jeniä ja Kiinan juania. BitMEX antaa käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa useilla erilaisilla kryptovaluutoilla, nimittäin Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Monero, Ripple, Tezos ja Zcash.

BitMEXin kaupankäyntialusta on hyvin intuitiivinen ja helppo käyttää niille, jotka tuntevat samanlaisia ​​markkinoita. Se ei kuitenkaan ole aloittelijoille. Käyttöliittymä näyttää hieman vanhentuneelta verrattuna uudempiin vaihtoihin, kuten Binance ja Kucoin.

Kun käyttäjät ovat kirjautuneet alustalle, heidän tulisi napsauttaa Kauppa-painiketta, ja kaikki kaupankäyntivälineet näkyvät alla.

Napsauttamalla tiettyä instrumenttia avautuu tilauskirja, viimeisimmät kaupat ja tilauslipuke vasemmalla. Tilauskannassa on kolme saraketta – kohde-etuuden tarjousarvo, tilauksen määrä ja kaikkien lyhyiden ja pitkien tilausten USD-arvo.

Kaupankäyntialustan widgetejä voidaan muuttaa käyttäjän katseluasetusten mukaan, jolloin käyttäjät voivat hallita täysin mitä näytetään. Siinä on myös sisäänrakennettu ominaisuus, joka tarjoaa TradingView-kaavion. Tämä tarjoaa laajan valikoiman kartoitustyökaluja, ja sen katsotaan olevan parannus monien kilpailijoiden tarjoamaan tarjoukseen.

BitMex Trading -näkymä

Kun kaupat on tehty, kaikki tilaukset voidaan helposti tarkastella kaupankäyntialustan käyttöliittymässä. On välilehtiä, joilla käyttäjät voivat valita aktiiviset tilauksensa, tarkastella paikallaan olevia pysähtymisiä, tarkistaa täytetyt tilaukset (kokonaan tai osittain) ja kauppahistorian. Aktiiviset tilaukset ja lopetukset -välilehdillä kauppiaat voivat peruuttaa minkä tahansa tilauksen napsauttamalla Peruuta-painiketta. Käyttäjät näkevät myös kaikki tällä hetkellä avoimet paikat ja analyysin, jos se on musta tai punainen.

BitMEX käyttää menetelmää, jota kutsutaan automaattiseksi velkaantumiseksi, jota BitMEX käyttää varmistaakseen, että selvitystilassa olevat positiot voidaan sulkea myös epävakailla markkinoilla. Automaattinen velan vähentäminen tarkoittaa, että jos positio konkurssiutuu ilman käytettävissä olevaa likviditeettiä, position positiivinen puoli vähentää velkojen kannattavuuden ja vipuvaikutuksen järjestyksessä ylin korkein vipuvaikutus jonossa. Elinkeinonharjoittajille näytetään aina paikka, jossa he istuvat automaattisen velan vähentämisen jonossa, jos sellaista tarvitaan.

Vaikka BitMEX-alusta on optimoitu mobiililaitteille, sillä on vain Android-sovellus (joka ei ole virallinen). Tällä hetkellä ei ole saatavilla iOS-sovellusta. On kuitenkin suositeltavaa, että käyttäjät käyttävät sitä työpöydällä, jos mahdollista.

BitMEX tarjoaa käyttäjille erilaisia ​​tilaustyyppejä:

 • Rajajärjestys (tilaus täyttyy, jos annettu hinta saavutetaan);
 • Markkinajärjestys (toimeksianto toteutetaan käypään markkinahintaan);
 • Stop Limit -järjestys (kuten pysäytysjärjestys, mutta antaa käyttäjille mahdollisuuden asettaa tilauksen hinnan, kun pysäytyshinta käynnistyy);
 • Lopeta markkinatilaus (tämä on lopetusmääräys, joka ei tule tilauskantaan, pysyy näkymättömänä, kunnes markkinat saavuttavat laukaisijan);
 • Peräkkäinen pysäytysjärjestys (se on samanlainen kuin Stop Market -toimeksianto, mutta tässä käyttäjät asettavat jälkiarvon, jota käytetään markkinatilauksen tekemiseen);
 • Ota voittorajajärjestys (Tätä voidaan käyttää, kuten Stop-toimeksiantoa, tavoitehinnan asettamiseen positiolle. Tässä tapauksessa kyse on voittojen tuottamisesta eikä tappioiden leikkaamisesta);
 • Ota voittomarkkinatilaus (sama kuin edellinen tyyppi, mutta tässä tapauksessa käynnistetty toimeksianto on markkinatilaus eikä raja-arvo)

Pörssi tarjoaa marginaalikauppaa kaikilla verkkosivustolla näkyvillä kryptovaluutoilla. Se tarjoaa myös kauppaa futuureilla ja johdannaisilla – swapeilla.

Futuurit ja swapit

Futuurisopimus on sopimus tietyn omaisuuden ostamisesta tai myymisestä tulevaisuudessa ennalta määrätyllä hinnalla. BitMEX: ssä käyttäjät voivat hyödyntää jopa 100x tietyissä sopimuksissa.

Jatkuvat swapit ovat samanlaisia ​​kuin futuurit, paitsi että niille ei ole voimassaoloaikaa eikä selvitystä. Lisäksi ne käyvät kauppaa lähellä taustalla olevaa viitehintaindeksiä, toisin kuin futuurit, jotka voivat poiketa huomattavasti indeksihinnasta.

BitMEX tarjoaa myös binäärisarjasopimuksia, jotka ovat ennusteisiin perustuvia sopimuksia, jotka voivat sopia vain 0: lla tai 100: lla. Pohjimmiltaan binäärisarjan sopimukset ovat monimutkaisempi tapa tehdä veto tietystä tapahtumasta.

Ainoa tällä hetkellä saatavana oleva binaarisarjan vedonlyöntiväline liittyy seuraavaan 1mb: n lohkoon Bitcoin-lohkoketjussa. Binaarisarjan sopimuksilla käydään kauppaa ilman vipuvaikutusta, 0%: n valmistajapalkkio, 0,25%: n takausmaksu ja 0,25%: n toimitusmaksu.

Bitmex-vipuvaikutus

BitMEX antaa kauppiaille mahdollisuuden hyödyntää asemaansa alustalla. Vipuvaikutus on kyky tehdä tilauksia, jotka ovat suurempia kuin käyttäjien nykyinen saldo. Tämä voi johtaa suurempaan voittoon verrattuna tilaukseen, jossa on vain lompakon saldo. Kaupankäyntiä tällaisissa olosuhteissa kutsutaan marginaalikaupaksi.

Marginaalikauppaa on kahta tyyppiä: eristetty ja ristimarginaali. Ensin mainitun avulla käyttäjä voi valita lompakkossaan rahamäärän, jota tulisi käyttää sijaintinsa pitämiseen tilauksen tekemisen jälkeen. Jälkimmäisessä säädetään kuitenkin, että kaikki käyttäjien lompakossa olevat rahat voidaan käyttää heidän asemansa säilyttämiseen, ja siksi niitä tulisi kohdella äärimmäisen varovasti..

Marginaalikauppa

BitMEX-alustan avulla käyttäjät voivat asettaa vipuvaikutustasonsa vipuvivun liukusäätimellä. Suurin vipuvaikutus 1: 100 on käytettävissä (Bitcoinilla ja Bitcoin Cashilla). Tämä on varsin korkea salausvaluutan vipuvaikutus, ja muiden pörssien tarjoama keskiarvo ylittää harvoin 1:20.

BitMEX-palkkiot

Perinteistä futuurikauppaa varten BitMEXillä on yksinkertainen palkkiotaulukko. Kuten todettiin, BitMEX tarjoaa tarjotun vipuvaikutuksen suhteen jopa 100% vipuvaikutuksen, ja vipuvaikutuksen määrä vaihtelee tuotteittain.

On kuitenkin huomattava, että kaupankäynti korkeimmilla vivutuksilla on hienostunutta ja tarkoitettu ammattimaisille sijoittajille, jotka tuntevat spekulatiivisen kaupankäynnin. Palkkiot ja vipuvaikutus ovat seuraavat:

  Bitcoin Bitcoin Cash Ethereum Viiva Eth. Klassinen
Tunnus XBT BCH ETH DASH JNE
Alkumarginaali 1% 1% 2% 5% 5%
Huolto 0,5% 0,5% 1% 2,5% 2,5%
Maker-maksu -.025% -.025% -.025% -.025% -.025%
Takaajamaksu .075% .075% .075% .075% .075%
Sovintomaksu .05% .05% .05% .05% .05%
Vipu X100 X100 X50 X20 X20

  Litecoin Monero Ripple Tezos Zcash
Tunnus LTC XMR XRP XTZ ZEC
Alkumarginaali 3% 4% 5% 50% 20%
Huolto 1,5% 2% 2,5% 25% 10%
Maker-maksu -.025% -.025% -.025% 0 0
Takaajamaksu .075% .075% .075% .25% .25%
Sovintomaksu .05% .05% .05% .25% .25%
Vipu X33.33 X25 X20 X2 X5

Piilotetuista / jäävuoren tilauksista peritään kuitenkin lisämaksuja. Piilotettu tilaus maksaa takaajamaksun, kunnes koko piilotettu määrä on suoritettu kokonaan. Sitten tilaus muuttuu normaaliksi, ja käyttäjä saa valmistajan alennuksen piilotetusta summasta.

Talletukset ja nostot

BitMEX ei veloita maksuja talletuksista tai nostoista. Bitcoinia nostettaessa vähimmäisverkko perustuu blockchain-kuormitukseen. Ainoat kustannukset ovat siis pankkien tai kryptovaluuttaverkkojen kustannuksia.

Kuten aiemmin todettiin, BitMEX hyväksyy vain talletuksia Bitcoinissa, ja siksi Bitcoin toimii vakuudena kauppasopimuksissa riippumatta siitä, onko kaupassa Bitcoin vai ei..

Minimitalletus on 0,001 BTC. Nostoille ei ole rajoituksia, mutta nostot voivat olla myös vain Bitcoinissa. Nostoa varten käyttäjien on tehtävä vain nostettava summa ja lompakon osoite siirron suorittamiseksi.

BitMex-talletukset

Talletuksia voidaan tehdä 24/7, mutta nostot käsitellään käsin toistuvasti kerran päivässä. Käsin käsitellyt nostot on tarkoitettu lisäämään käyttäjien varojen turvallisuustasoa tarjoamalla ylimääräistä aikaa (ja sähköposti-ilmoitusta) vilpillisten nostopyyntöjen peruuttamiseksi sekä ohittamalla automaattisten järjestelmien käyttöä & kuumia lompakoita, jotka voivat olla alttiimpia kompromisseille.

Tuetut valuutat

BitMEX toimii salauksena salauksenvaihtoon ja käyttää Bitcoin-in / Bitcoin-out -rakennetta. Siksi alustan käyttäjät eivät tällä hetkellä pysty käyttämään fiat-valuuttoja maksuissa tai siirroissa, mutta plus puolena on, että kaupankäynnille ei ole rajoituksia, ja pörssi sisältää Yhdysvaltain dollariin (XBT), Japanin jeniin ( XBJ) ja Kiinan juan (XBC).

BitMEX tukee seuraavia kryptovaluuttoja:

 • Bitcoin (XBT)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Ethereum (ETH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Litecoin (LTC)
 • Ripple-tunnus (XRP)
 • Monero (XMR)
 • Viiva (DASH)
 • Zcash (ZEC)
 • Cardano (ADA)
 • Tron (TRX)
 • EOS-tunnus (EOS)

BitMEX tarjoaa myös vipuvaihtoehtoja seuraaville kolikoille:

 • 5x: Zcash (ZEC)
 • 20x: Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), Cardano (ADA), EOS-tunnus (EOS), Tron (TRX)
 • 25x: Monero (XMR)
 • 33x: Litecoin (LTC)
 • 50x: Ethereum (ETH)
 • 100x: Bitcoin (XBT), Bitcoin / Yen (XBJ), Bitcoin / Yuan (XBC)

Trading Technologiesin kansainvälinen kumppanuus

HDM Global Trading, BitMEX-yhtiö, on äskettäin ilmoittanut yhteistyöstä johtavan kansainvälisen korkean suorituskyvyn kaupankäynnin ohjelmistotoimittajan Trading Technologies International, Inc: n (TT) kanssa..

TT-alusta on suunniteltu erityisesti ammattimaisille kauppiaille, välittäjille ja markkinoille pääsyn tarjoajille, ja se sisältää laajan valikoiman kaupankäyntityökaluja ja analyyttisiä indikaattoreita, joiden avulla edes edistyneimmätkin kauppiaat voivat muokata ohjelmistoa yksilöllisten kaupankäyntityyliensä mukaan. TT-foorumi tarjoaa kauppiaille myös pääsyn maailmanmarkkinoille ja kaupan toteuttamisen yksityisesti hallinnoidun infrastruktuurinsa kautta, ja kumppanuus näkee BitMEX-käyttäjien pääsyn kaikkien BitMEX-tuotteiden kaupankäyntityökaluihin, mukaan lukien suosittu XBT / USD Perpetual Swap -pariliitos.

BitMEX-vakuutusrahasto

Kyky käydä kauppaa vipuvaikutuksella on yksi pörssin tärkeimmistä myyntipisteistä, ja vipuvaikutuksen tarjoaminen ja mahdollisuus tarjota kauppiaille mahdollisuus käydä kauppaa toisiaan vastaan ​​voi johtaa tilanteeseen, jossa voittajat eivät saa kaikkia odotettuja voittojaan. Käytettävien vipuvaikutusten määrän vuoksi on mahdollista, että häviäjillä ei ehkä ole riittävästi liikkumavaraa asemissaan maksamaan voittajille.

Perinteiset pörssit, kuten Chicago Mercantile Exchange (CME), kompensoivat tämän ongelman hyödyntämällä useita suojaustasoja ja vipuvaikutusta tarjoavat salausvaluuttakauppapaikat eivät voi tällä hetkellä vastata voittaneille kauppiaille tarjottua suojaustasoa.

Lisäksi velkapaperikauppoja tarjoavat kryptovaluutanvaihdot ehdottavat erittäin epävakaalle omaisuudelle rajoitettua haittapuolta ja rajoittamatonta ylösalaisin varoitusta siitä, että toisinaan järjestelmässä ei ehkä ole tarpeeksi varoja voittajien maksamiseen.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi BitMEX on kehittänyt vakuutusrahastojärjestelmän, ja kun kauppiaalla on avoin vipuvaikutus, heidän asemansa suljetaan tai puretaan voimakkaasti, kun ylläpitomarginaali on liian alhainen.

Tällöin elinkeinonharjoittajan voitto ja tappio ei heijasta todellista hintaa, jonka heidän asemaansa suljettiin markkinoilla, ja BitMEX: n kanssa, kun elinkeinonharjoittaja likvidoidaan, heidän positioonsa liittyvä pääoma laskee nollaan.

Seuraavassa esimerkissä kauppias on ottanut 100x pitkän sijainnin. Siinä tapauksessa, että Bitcoinin markkahinta putoaa 3980 dollariin (0,5%), positio puretaan, kun 100 Bitcoin-positio on myytävä markkinoilla.

Tämä tarkoittaa, että sillä ei ole väliä mihin hintaan tämä kauppa toteutetaan, nimittäin jos se on 3 995 dollaria tai 3 000 dollaria, koska selvitystilassa olevan elinkeinonharjoittajan mielestä he menettävät kaiken omassa asemassa olevan oman pääoman ja menettävät koko osakekannan hinnasta riippumatta. yksi Bitcoin.

Olettaen, että markkinat ovat täysin likvidejä, osto- / myyntihinnan tulisi olla tiukempi kuin ylläpitomarginaali. Tällöin selvitystilat ilmenevät osuuksina vakuutusrahastoon (esim. Jos ylläpitomarginaali on 50 bps, mutta markkinat ovat 1 bp: n leveät), ja vakuutusrahaston tulisi nousta lähes samaan määrään kuin ylläpitomarginaali, kun positio puretaan. Tässä skenaariossa niin kauan kuin hyvät likvidit markkinat jatkuvat, vakuutusrahaston tulisi jatkaa vakaan kasvunsa.

Seuraavat kaaviot havainnollistavat edelleen esimerkkiä, ja ensimmäisessä kaaviossa markkinaolosuhteet ovat hyvät kapealla osto- / myyntiriskillä (vain 2 dollaria) selvitystilassa. Täällä päätöskauppa tapahtuu korkeammalla hinnalla kuin konkurssihinta (hinta, jossa marginaalitase on nolla) ja vakuutusrahasto hyötyy.

Havainnollinen esimerkki vakuutusmaksusta – Pitkä 100x 1 BTC-vakuudella

(Huomaa: Yllä oleva kuva perustuu 100x pitkän position avaamiseen 4 000 dollaria per BTC ja 1 Bitcoin vakuuksia. Kuva on yksinkertaistettu ja jättää huomiotta tekijät, kuten palkkiot ja muut oikaisut..

Tarjous- ja tarjoushinnat edustavat tilauskannan tilaa selvitystilassa. Päätöskauppahinta on 3978 dollaria, mikä tarkoittaa 1 dollarin liukastumista verrattuna selvityshetkellä 3979 dollarin tarjoushintaan.)

Toinen kaavio näyttää laajan osto- / myyntiriskin selvitystilan aikana, jolloin kauppa tapahtuu alhaisemmalla hinnalla kuin konkurssihinta, ja vakuutusrahastoa käytetään varmistamaan, että voittavat kauppiaat saavat odotetut voitot.

Tämä pyrkii vakauttamaan tuottopotentiaalin, koska ei ole takeita terveiden markkinaolosuhteiden jatkumisesta etenkin korkean hintavaihtelun aikana. Näinä aikoina on todella mahdollista, että vakuutusrahasto voidaan käyttää loppuun kuin se on rakennettu.

 Havainnollinen esimerkki vakuutusten ehtymisestä – pitkä 100x, 1 BTC-vakuus

(Huomautuksia: Yllä oleva kuva perustuu 100x pitkän position avaamiseen 4 000 dollaria per BTC ja 1 Bitcoin vakuuksia. Kuva on yksinkertaistettu ja jättää huomiotta tekijät, kuten palkkiot ja muut oikaisut..

Tarjous- ja tarjoushinnat edustavat tilauskannan tilaa selvitystilassa. Päätöskauppahinta on 3800 dollaria, mikä merkitsee 20 dollarin liukastumista verrattuna selvitystilassa olevaan 3820 dollarin tarjoushintaan.)

Pörssi ilmoitti helmikuussa 2019, että BitMEX-vakuutusrahasto säilytti lähes 21 000 Bitcoinia (noin 70 miljoonaa dollaria tuolloin Bitcoinin spot-hintojen perusteella).

Tämä luku edustaa vain 0,007% BitMEXin nimellisestä vuotuisesta kaupankäyntimäärästä, jonka on noteerattu olevan noin 1 biljoona dollaria. Tämä on korkeampi kuin vakuutusrahastot suhteessa CME: n kaupankäyntimäärään, ja siksi BitMEX: n voittavat kauppiaat altistuvat paljon suuremmille riskeille kuin CME: n kauppiaat:

 • BitMEX: llä ei ole selvitysosapuolia, joilla on suuret taseet, ja kauppiaat ovat suoraan alttiina toisilleen.
 • BitMEX ei vaadi maksuja kauppiailta, joiden tilisaldot ovat negatiiviset.
 • BitMEX: n taustalla olevat instrumentit ovat epävakaampia kuin CME: ssä saatavilla olevat perinteisemmät instrumentit.

Siksi, kun vakuutusrahasto on edelleen aktivoitu, järjestelmä tehokkaasti osallistujien kanssa, jotka selvitystilaan maksavat selvitystilasta tai häviäjät maksavat häviäjämekanismista.

Tämä järjestelmä saattaa näyttää aluksi kiistanalaiselta, vaikka jotkut saattavat väittää, että siinä on tietty tasaisuus. On myös syytä huomata, että pörssi käyttää myös automaattista velan vähentämistä, mikä tarkoittaa, että toisinaan voittovelkoja voidaan edelleen vähentää tietyinä ajanjaksoina, jos likvidoitua toimeksiantoa ei voida toteuttaa markkinoilla.

Seikkailunhaluisempien kauppiaiden tulisi huomata, että vaikka vakuutusrahastolla on 21 000 Bitcoinia, noin 0,1% koko Bitcoin-tarjonnasta, BitMEX ei silti tarjoa samaa tasoa takuita voittaneille kauppiaille, jotka tarjoavat perinteisemmät velkaantuneet kauppapaikat.

Kun otetaan huomioon kryptovaluuttamarkkinoiden luonnollinen volatiliteetti, on vielä jonkin verran mahdollista, että rahasto tyhjennetään nollaan huolimatta sen nykyisestä koosta. Tämä voi johtaa siihen, että menestyvämmät kauppiaat puuttuvat luottamuksesta alustaan ​​ja päättävät rajoittaa altistumistaan, jos BitMEX ei pysty korvaamaan voittaneille kauppiaille.

Kuinka sopiva BitMEX on aloittelijoille?

BitMEX tuottaa korkeita Bitcoin-kaupankäyntitasoja ja houkuttelee hyviä volyymitasoja myös muissa salaus-salaus-siirroissa. Tämä auttaa ylläpitämään suosiota pörssin ympärillä, ja BitMEX käyttää myös suhteellisen alhaisia ​​kaupankäyntimaksuja, ja se on saatavana ympäri maailmaa (paitsi Yhdysvaltain asukkaille).

Tämä auttaa houkuttelemaan uusien ihmisten huomion vipuvaikutuksen kaupankäynnin prosessissa, ja alustan alkaessa on 5 päänavigointivälilehteä, joihin tottua:

 • Käydä kauppaa:BitMEXin kaupankäynnin hallintapaneeli. Tällä välilehdellä voit valita haluamasi kaupankäyntivälineen, valita vipuvaikutuksen sekä tehdä ja peruuttaa tilauksia. Voit myös nähdä sijaintitietosi ja avaintiedot sopimuksen tiedoissa.
 • Tili:Tässä näytetään kaikki tilitietosi, mukaan lukien käytettävissä olevat Bitcoin-marginaalisaldot, talletukset ja nostot sekä kauppahistoria.
 • Sopimukset:Tämä välilehti sisältää lisätietoja instrumenteista, mukaan lukien rahoitushistoria, sopimuskoot; tarjoama vipuvaikutus, taustalla olevat viitehintaindeksitiedot ja muut keskeiset ominaisuudet.
 • Viitteet:Tämän resurssikeskuksen avulla voit oppia tulevaisuudesta, ikuisista sopimuksista, paikkamerkinnöistä ja selvitystilasta.
 • API:Täältä voit määrittää API-yhteyden BitMEX: n kanssa ja käyttää REST-sovellusliittymää ja WebSocket-sovellusliittymä.

BitMEX käyttää myös ympärivuorokautista asiakastukea, ja joukkueeseen voidaan ottaa yhteyttä myös heidän Twitter- ja Reddit-tileillään.

Lisäksi BitMEX tarjoaa erilaisia ​​koulutusresursseja, kuten UKK-osion, Futures-oppaat, Perpetual Contracts -oppaat ja muita resursseja Viitteet-tili-välilehdessä.

Käyttäjille, jotka etsivät syvällisempää analyysiä, BitMEX-blogi tuottaa korkean tason kuvauksia useista aiheista ja on saanut hyvän maineen kryptovaluuttayhteisössä.

Mikä tärkeintä, vaihto ylläpitää myös testnet-alustaa, joka on rakennettu testnet Bitcoinin päälle, jonka avulla kuka tahansa voi kokeilla ohjelmia ja strategioita ennen siirtymistä live-pörssiin.

Tämä on ratkaisevan tärkeää, koska käytettävissä olevista resursseista huolimatta BitMEX ei todellakaan sovellu aloittelijoille, ja marginaalikauppa, futuurisopimukset ja swapit on parasta jättää kokeneille, ammattimaisille tai institutionaalisille kauppiaille.

Marginaalikauppa ja vipuvaikutteisen toiminnan valitseminen ovat riskialttiita prosesseja, ja edistyneemmätkin kauppiaat voivat kuvata prosessia korkean riskin ja korkean palkkion “pelinä”. Alalle tulevien uusien tulokkaiden tulisi viettää paljon aikaa oppimalla marginaalikauppaa ja testaamalla strategioita ennen kuin harkitsevat live-tilin avaamista.

Onko BitMEX turvallinen?

BitMEX: n katsotaan yleisesti olevan vahvaa turvallisuutta. Alusta käyttää monen allekirjoituksen talletuksia ja nostojärjestelmiä, joita vain BitMEX-kumppanit voivat käyttää. BitMEX käyttää myös Amazon Web Services -palvelua palvelimien suojaamiseen tekstiviesteillä ja kaksivaiheisella todennuksella sekä laitteistotunnuksilla.

BitMEX: llä on myös riskitarkastusjärjestelmä, joka edellyttää, että kaikkien verkkosivuston tilitilien summan on oltava nolla. Jos näin ei ole, kaikki kaupankäynnit lopetetaan välittömästi. Kuten aiemmin todettiin, työntekijät tarkistavat kaikki nostot erikseen, eikä yksityisiä avaimia koskaan säilytetä pilvessä. Talletusosoitteet tarkistetaan ulkoisesti sen varmistamiseksi, että niissä on vastaavat avaimet. Jos näin ei ole, järjestelmä sammuu välittömästi.

BitMex Security

Lisäksi BitMEX-kaupankäyntialusta on kirjoitettu kdb + -tietokantana, joka on suosittu suurten pankkien keskuudessa korkean taajuuden kaupankäynnin sovelluksissa. BitMEX-moottori näyttää olevan nopeampi ja luotettavampi kuin jotkut sen kilpailijat, kuten Poloniex ja Bittrex.

Heillä on sähköposti-ilmoituksia, ja PGP-salausta käytetään kaikkeen viestintään.

Vaihtoa ei ole hakkeroitu aiemmin.

Kuinka turvallinen alusta on?

Kuten aiemmin mainittiin, BitMEX: ää pidetään turvallisena vaihtoon, ja se sisältää useita turvallisuusprotokollia, joista on tulossa vakio alan johtavien pörssien joukossa. Sen lisäksi, että hyödynnetään Amazon Web Services -palvelun pilviturvaa, kaikkiin pörssin järjestelmiin pääsee vasta, kun ne ovat läpäisseet useita todennusmuotoja, ja yksittäiset järjestelmät voivat kommunikoida keskenään vain hyväksyttyjen ja valvottujen kanavien kautta.

Viestintä on myös suojattu entisestään, koska vaihto tarjoaa valinnaisen PGP-salauksen kaikille automatisoiduille sähköposteille, ja käyttäjät voivat lisätä julkisen PGP-avaimensa tilinsä sisäiseen lomakkeeseen..

Asennuksen jälkeen BitMEX salaa ja allekirjoittaa kaikki automaattiset sähköpostit, jotka olet lähettänyt tai tilillesi sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Käyttäjät voivat myös aloittaa suojatut keskustelut tukitiimin kanssa käyttämällä teknisen yhteyshenkilön sähköpostiosoitetta ja julkista avainta. Tiimi on asettanut automaattisen järjestelmän PGP-avaimen tarkistettavaksi tietoturvaosastossa..

Alustan kaupankäyntikone on kirjoitettu kdb + -tietokantaan ja työkalupakettiin, jota johtavat rahoituslaitokset käyttävät suurtaajuuskauppasovelluksissa, ja moottorin nopeutta ja luotettavuutta käytetään myös täydelliseen riskitarkastukseen jokaisen toimeksiannon, kaupan, selvityksen jälkeen , talletus ja kotiutus.

Kaikkien järjestelmän tilien on oltava jatkuvasti nollia, ja jos näin ei tapahdu, kaupankäynti alustalla lopetetaan välittömästi kaikille käyttäjille.

Lompakon turvallisuuden osalta BitMEX käyttää moniallekirjoitusten talletus- ja nostojärjestelmää, ja kaikki vaihto-osoitteet ovat oletusarvoisesti moniallekirjoituksia, jolloin kaikki tallennustilat pidetään offline-tilassa. Yksityisiä avaimia ei ole tallennettu mihinkään pilvipalvelimeen, ja suurimmalle osalle varoista käytetään syvää kylmävarastoa.

Lisäksi kaikki BitMEX-järjestelmän lähettämät talletusosoitteet tarkistaa ulkopuolinen palvelu, joka varmistaa, että niissä on perustajien ohjaamat avaimet, ja siinä tapauksessa, että julkiset avaimet eroavat toisistaan, järjestelmä sammutetaan välittömästi ja kaupankäynti pysäytetään. Pörssin tietoturvakäytäntöjen mukaan vähintään kaksi työntekijää tarkastaa jokaisen vetäytymisen käsin ennen lähettämistä.

BitMEX-asiakastuki

Kaupankäyntialustalla on ympärivuorokautinen tuki useilla kanavilla, mukaan lukien sähköposti, lippujärjestelmät ja sosiaalinen media. Asiakastukitiimin tyypillinen vasteaika on noin tunti, ja asiakaspalvelusta saatu palaute viittaa yleensä siihen, että asiakaspalveluvastaukset ovat hyödyllisiä eivätkä rajoitu automaattisiin vastauksiin..

BitMex-asiakastuki

BitMEX tarjoaa myös tietopohjan ja usein kysytyt kysymykset, jotka, vaikka ne eivät välttämättä ole aina hyödyllisiä, voivat auttaa ja ohjata käyttäjiä kohti tarvittavia kanavia avun saamiseksi.

BitMEX tarjoaa myös kauppaoppaita, joihin pääsee käsiksi tässä.

Johtopäätös

Verkossa näyttää olevan vain vähän valituksia BitMEX: stä, useimmat ongelmat liittyvät teknisiin asioihin tai verkkosivuston käytön monimutkaisuuteen. Vanhemmat valitukset näyttivät sisältävän myös matalaan likviditeettiin liittyviä kysymyksiä, mutta tämä ei enää näytä olevan ongelma.

BitMEX ei selvästikään ole foorumi, jota ei ole tarkoitettu amatööri-sijoittajalle. Käyttöliittymä on monimutkainen, ja siksi käyttäjien voi olla hyvin vaikeaa tottua alustaan ​​ja jopa navigoida verkkosivustolla.

Alusta tarjoaa kuitenkin laajan valikoiman työkaluja, ja kun käyttäjillä on kokemusta alustasta, he arvostavat alustan tarjoamaa laajaa tietoa.

Käy BitMEXissä

BitMEX

src = “~ images \ beginners-guide-to-bitmex-complete-review.gif”

alt = “BitMEX-tarkistus”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Helppokäyttöisyys

7.0 / 10

Maine

9.0 / 10

Palkkiot

9.0 / 10

Asiakaspalvelu

9.0 / 10

maksutavat

7.0 / 10

Plussat

 • Hyvin vakiintunut
 • Luotettava & Suojattu
 • Suuri volyyminvaihto
 • Marginaalin kaupankäynnin vaihtoehdot
 • Edistynyt kaupankäynti

Haittoja

 • Ei Fiat-maksuvaihtoehtoja
 • Ei aloittelijoille

Vierailla {"@konteksti":"http: \ / \ / schema.org \ /","@tyyppi":"Tuote","nimi":"BitMEX","kuva":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 01 \ /bitmex-review.gif","kuvaus":"HDR Global Trading Limitedin (jonka puolestaan ​​perustivat entiset pankkiirit Arthur Hayes, Samuel Reed ja Ben Delo) vuonna 2014 perustama BitMEX on kaupankäyntialusta, joka toimii ympäri maailmaa ja on rekisteröity Seychelleillä. BitMEX on Bitcoin Mercantile Exchange -tarkoituksessa yksi suurimmista tällä hetkellä toimivista Bitcoin-kauppapaikoista päivittäin…","tarjoaa": {"@tyyppi":"Tarjous","hinta":"0,00","priceCurrency":"$","myyjä": {"@tyyppi":"Henkilö","nimi":"Andrew Norry"}},"arvostelu": {"@tyyppi":"Arvostelu","reviewRating": {"@tyyppi":"Luokitus","paras":"10","huonoin luokitus":"0","ratingValue":"8.20"},"nimi":"BitMEX","reviewBody":"HDR Global Trading Limitedin (jonka puolestaan ​​perustivat entiset pankkiirit Arthur Hayes, Samuel Reed ja Ben Delo) vuonna 2014 perustama BitMEX on ympäri maailmaa toimiva ja Seychelleillä rekisteröity kauppapaikka. \ R \ n \ r \ nTarkoitus Bitcoin Mercantile Exchange, BitMEX on yksi suurimmista tällä hetkellä toimivista Bitcoin-kaupankäyntialustoista, ja sen päivittäinen kaupankäynnin volyymi on yli 35000 BTC: tä ja yli 540 000 pääsyä kuukausittain ja kaupankäynnin historia on yli 34 miljardin dollarin arvoinen Bitcoinin perustamisesta lähtien. \ R \ n \ r \ nToisin kuin monissa muissa pörsseissä, BitMEX hyväksyy talletuksia vain Bitcoinin kautta, jota voidaan sitten käyttää useiden muiden kryptovaluuttojen ostamiseen. BitMEX on erikoistunut hienostuneisiin rahoitustoimintoihin, kuten marginaalikauppaan, joka käy kauppaa vipuvaikutuksella. Kuten monet kryptovaluuttojen kautta toimivat pörssit, myös BitMEX on tällä hetkellä sääntelemätön missään lainkäyttöalueessa. \ R \ nKäy BitMEXissä \ r \ n \ r \ nMiten rekisteröidä BitMEXiin \ r \ nLuo käyttäjätili BitMEXiin luodakseen käyttäjät ensin on rekisteröidyttävä verkkosivustolle. Rekisteröityminen edellyttää vain sähköpostiosoitetta, sähköpostiosoitteen on oltava aito osoite, koska käyttäjät saavat sähköpostin vahvistamaan rekisteröinnin tilin vahvistamiseksi. Kun käyttäjät on rekisteröity, kaupankäyntirajoituksia ei ole. Elinkeinonharjoittajien on oltava vähintään 18-vuotiaita rekisteröitymään. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOn kuitenkin huomattava, että BitMEX ei hyväksy yhdysvaltalaisia ​​kauppiaita ja käyttää IP-tarkastuksia varmista, että käyttäjät eivät ole Yhdysvalloissa. Vaikka jotkut yhdysvaltalaiset käyttäjät ovat ohittaneet tämän VPN: n avulla, ei ole suositeltavaa, että yhdysvaltalaiset henkilöt kirjautuvat BitMEX-palveluun, varsinkin kun otetaan huomioon, että Yhdysvaltain oikeudellisissa puitteissa toimiville yhdysvaltalaisille asiakkaille on tarjolla vaihtoehtoisia vaihtoja. \ r \ nMiten BitMEX: ää käytetään \ r \ nBitMEX antaa käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa kryptovaluutoilla useita fiat-valuuttoja vastaan, nimittäin Yhdysvaltain dollaria, Japanin jeniä ja Kiinan juania. BitMEX antaa käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa useilla erilaisilla kryptovaluutoilla, nimittäin Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Monero, Ripple, Tezos ja Zcash. \ R \ n \ r \ nBitMEXin kaupankäyntialusta on hyvin intuitiivinen ja helppo käyttää niille, jotka tuntevat samanlaisia ​​markkinoita. Se ei kuitenkaan ole aloittelijoille. Käyttöliittymä näyttää hiukan vanhentuneelta verrattuna uusempiin pörsseihin, kuten Binance ja Kucoin. \ R \ n \ r \ nKun käyttäjät ovat kirjautuneet alustalle, heidän tulisi napsauttaa Kauppa-painiketta, ja kaikki kaupankäyntivälineet näkyvät alla. \ r \ n \ r \ nKlikkaamalla tiettyä instrumenttia, avautuu tilauskanta, viimeisimmät kaupat ja tilauslipuke vasemmalla. Tilauskannassa on kolme saraketta – kohde-etuuden tarjousarvo, toimeksiannon määrä ja kaikkien lyhyiden ja pitkien toimeksiantojen USD-arvo. \ R \ n \ r \ nPörssiympäristön widgetit voivat olla muutettu käyttäjän katseluasetusten mukaan, jolloin käyttäjät voivat hallita täysin mitä näytetään. Siinä on myös sisäänrakennettu ominaisuus, joka tarjoaa TradingView-kaavion. Tämä tarjoaa laajan valikoiman kartoitustyökaluja, ja sitä pidetään parannuksena moniin sen kilpailijoiden tarjoamiin tarjouksiin. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKun kaupat on tehty, kaikki tilaukset voidaan voidaan helposti tarkastella kaupankäyntialustan käyttöliittymässä. On välilehtiä, joilla käyttäjät voivat valita aktiiviset tilauksensa, tarkastella paikallaan olevia pysähdyksiä, tarkistaa täytetyt tilaukset (kokonaan tai osittain) ja kauppahistorian. Aktiiviset tilaukset ja lopetukset -välilehdillä kauppiaat voivat peruuttaa minkä tahansa tilauksen napsauttamalla \ u201cPeruuta \ u201d -painiketta. Käyttäjät näkevät myös kaikki tällä hetkellä avoimet kannat ja analyysin, jos se on mustaa tai punaista. \ R \ n \ r \ nBitMEX käyttää automaattisen velan vähentämistä kutsuttua menetelmää, jota BitMEX käyttää varmistaakseen, että selvitystilassa olevat asemat voidaan sulkea jopa epävakaat markkinat. Automaattinen velan vähentäminen tarkoittaa sitä, että jos positio konkurssiutuu ilman käytettävissä olevaa likviditeettiä, position positiivinen puoli vähentää velkojen kannattavuuden ja vipuvaikutuksen järjestyksessä ylin korkein vipuvaikutus jonossa. Elinkeinonharjoittajille näytetään aina paikka, jossa he istuvat automaattisen velan vähentämisen jonossa, jos sellaista tarvitaan. \ R \ n \ r \ nVaikka BitMEX-alusta on optimoitu mobiililaitteille, sillä on vain Android-sovellus (joka ei ole virallinen). Tällä hetkellä ei ole iOS-sovellusta. On kuitenkin suositeltavaa, että käyttäjät käyttävät sitä työpöydällä, jos mahdollista. \ R \ n \ r \ nBitMEX tarjoaa käyttäjille erilaisia ​​tilaustyyppejä: \ r \ n \ r \ n \ tLimit Order (tilaus täyttyy, jos annettu hinta); \ r \ n \ tMarket-toimeksianto (toimeksianto toteutetaan nykyisellä markkinahinnalla); \ r \ n \ tPysäytä rajoitustoimeksianto (kuten pysäytysjärjestys, mutta antaa käyttäjille mahdollisuuden asettaa tilauksen hinta heti, kun Stop-hinta laukaistaan); \ r \ n \ tPysäytä markkinatilaus (tämä on stop-toimeksianto, joka ei tule tilauskantaan, pysyy näkymättömänä, kunnes markkinat saavuttavat laukaisun); \ r \ n \ tTrailing Stop Order (se on samanlainen Stop Market -tilaukseen, mutta tässä käyttäjät asettavat jälkiarvon, jota käytetään markkinatilauksen tekemiseen); \ r \ n \ tTake Profit Limit Order (tätä voidaan käyttää, kuten Stop-toimeksiannossa, tavoitehinnan asettamiseen Tässä tapauksessa se koskee voittojen tuottamista eikä tappioiden leikkaamista); \ r \ n \ tVoit voiton markkinamääräyksen (sama kuin edellinen tyyppi, mutta tässä tapauksessa käynnistetty toimeksianto on markkinatilaus) , eikä a rajoita yksi) \ r \ n \ r \ nPörssi tarjoaa marginaalikauppaa kaikilla verkkosivustolla näkyvillä kryptovaluutoilla. Se tarjoaa myös kauppaa futuureilla ja johdannaisilla \ u2013 swap-sopimuksia. \ R \ nFutuurit ja swapit \ r \ nFutuurisopimus on sopimus tietyn omaisuuserän ostamisesta tai myymisestä tulevaisuudessa ennalta määrätyllä hinnalla. BitMEXissä käyttäjät voivat hyödyntää jopa 100-kertaisesti tiettyjen sopimusten yhteydessä. \ R \ n \ r \ nPerpetual swaps ovat samanlaisia ​​kuin futuurit, paitsi että niille ei ole voimassaoloaikaa eikä selvitystä. Lisäksi ne käyvät kauppaa lähellä taustalla olevaa viitehintaindeksiä, toisin kuin futuurit, jotka voivat poiketa huomattavasti indeksihinnasta. \ R \ n \ r \ nBitMEX tarjoaa myös binäärisarjasopimuksia, jotka ovat ennusteisiin perustuvia sopimuksia, jotka voidaan suorittaa vain jommallakummalla 0 tai 100. Pohjimmiltaan binäärisarjasopimukset ovat monimutkaisempi tapa lyödä vetoa tietystä tapahtumasta. \ R \ n \ r \ nAinoa tällä hetkellä käytettävissä oleva binäärisarjan vedonlyöntiväline liittyy Bitcoinin seuraavaan 1mb: n lohkoon. estoketju. \ u00a0Binäärisarjasopimuksilla käydään kauppaa ilman vipuvaikutusta, 0%: n valmistajamaksua, 0,25%: n takausmaksua ja 0,25%: n toimitusmaksua. \ r \ nBitmex Leverage \ r \ nBitMEX antaa kauppiaille mahdollisuuden hyödyntää asemaansa alustalla. Vipuvaikutus on kyky tehdä tilauksia, jotka ovat suurempia kuin käyttäjien nykyinen saldo. Tämä voi johtaa suurempaan voittoon verrattuna tilaukseen, jossa on vain lompakon saldo. Kaupankäynti tällaisissa olosuhteissa on nimeltään \ u201cMargin Trading. \ U201d \ r \ n \ r \ nVakuuskauppaa on kahta tyyppiä: eristetty ja ristimarginaali. Ensin mainitun avulla käyttäjä voi valita lompakkossaan rahamäärän, jota tulisi käyttää pitämään asemaansa tilauksen tekemisen jälkeen. Jälkimmäisessä säädetään kuitenkin, että kaikki käyttäjien lompakossa olevat rahat voidaan käyttää heidän asemansa pitämiseen, ja siksi niitä tulisi kohdella äärimmäisen varovasti. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitMEX alustan avulla käyttäjät voivat asettaa vipuvaikutustasonsa vivun liukusäätimellä. Suurin vipuvaikutus 1: 100 on käytettävissä (Bitcoinilla ja Bitcoin Cashilla). Tämä on varsin korkea salausvaluutan vipuvaikutus, ja muiden pörssien tarjoama keskiarvo ylittää harvoin 1: 20. \ r \ nBitMEX-palkkiot \ r \ nPerinteisessä futuurikaupassa BitMEX: llä on yksinkertainen palkkiotaulukko. Kuten on todettu, BitMEX tarjoaa tarjotun vipuvaikutuksen suhteen jopa 100% vipuvaikutuksen, ja vipuvaikutuksen vaihteleva määrä vaihtelee tuotteittain. \ R \ n \ r \ nHuomioitavaa on kuitenkin, että kaupankäynti korkeimmilla vivutuksilla on hienostunutta ja on tarkoitettu ammattimaisille sijoittajille, jotka tuntevat spekulatiivisen kaupankäynnin. Palkkiot ja vipuvaikutus ovat seuraavat: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0 \ r \ nBitcoin \ r \ nBitcoin Cash \ r \ nEthereum \ r \ nDash \ r \ nEth. Klassinen \ r \ n \ r \ n \ r \ nTicker \ r \ nXBT \ r \ nBCH \ r \ nETH \ r \ nDASH \ r \ nETC \ r \ n \ r \ n \ r \ nAlkumarginaali \ r \ n1 % \ r \ n1% \ r \ n2% \ r \ n5% \ r \ n5% \ r \ n \ r \ n \ r \ nKunnossapito \ r \ n0,5% \ r \ n0,5% \ r \ n1% \ r \ n2,5% \ r \ n2,5% \ r \ n \ r \ n \ r \ nTekijämaksu \ r \ n-.025% \ r \ n-.025% \ r \ n- .025% \ r \ n-.025% \ r \ n-.025% \ r \ n \ r \ n \ r \ nTakaajamaksu \ r \ n.075% \ r \ n.075% \ r \ n .075% \ r \ n.075% \ r \ n.075% \ r \ n \ r \ n \ r \ nAsettelupalkkio \ r \ n.05% \ r \ n.05% \ r \ n.05 % \ r \ n.05% \ r \ n.05% \ r \ n \ r \ n \ r \ nVivutukset \ r \ nX100 \ r \ nX100 \ r \ nX50 \ r \ nX20 \ r \ nX20 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0 \ r \ nLitecoin \ r \ nMonero \ r \ nRipple \ r \ nTezos \ r \ nZcash \ r \ n \ r \ n \ r \ nTicker \ r \ nLTC \ r \ nXMR \ r \ nXRP \ r \ nXTZ \ r \ nZEC \ r \ n \ r \ n \ r \ nAlkumarginaali \ r \ n3 % \ r \ n4% \ r \ n5% \ r \ n50% \ r \ n20% \ r \ n \ r \ n \ r \ nKunnossapito \ r \ n1,5% \ r \ n2% \ r \ n2. 5% \ r \ n25% \ r \ n10% \ r \ n \ r \ n \ r \ nTekijäpalkkio \ r \ n-.025% \ r \ n-.025% \ r \ n-.025% \ r \ n0 \ r \ n0 \ r \ n \ r \ n \ r \ nTakaajamaksu \ r \ n.075% \ r \ n.075% \ r \ n.075% \ r \ n.25% \ r \ n.25% \ r \ n \ r \ n \ r \ nSettautumismaksu \ r \ n.05% \ r \ n.05% \ r \ n.05% \ r \ n.25% \ r \ n .25% \ r \ n \ r \ n \ r \ nVivutukset \ r \ nX33.33 \ r \ nX25 \ r \ nX20 \ r \ nX2 \ r \ nX5 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nH: stä peritään kuitenkin lisämaksuja idden \ / jäävuoren tilaukset. Piilotettu tilaus maksaa takaajamaksun, kunnes koko piilotettu määrä on suoritettu kokonaan. Sitten tilaus muuttuu normaaliksi ja käyttäjä saa valmistajan hyvityksen piilotetusta summasta. \ R \ nTalletukset ja nostot \ r \ nBitMEX ei veloita maksuja talletuksista tai nostoista. Bitcoinia nostettaessa vähimmäisverkko perustuu blockchain-kuormitukseen. Ainoat kustannukset ovat siis pankkien tai kryptovaluuttaverkostojen kustannuksia. \ R \ n \ r \ nKuten aiemmin todettiin, BitMEX hyväksyy vain talletuksia Bitcoinissa ja siksi Bitcoin toimii vakuudena kauppasopimuksissa riippumatta siitä, onko kaupassa mukana Bitcoinia vai ei. . \ r \ n \ r \ nVähimmäistalletus on 0,001 BTC. Nostoille ei ole rajoituksia, mutta nostot voivat olla myös vain Bitcoinissa. Nostoa varten käyttäjien on vain lisättävä nostettava summa ja lompakon osoite siirron suorittamiseksi. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTalletuksia voidaan tehdä 24 \ / 7, mutta nostot käsitellään käsin toistuvasti kerran päivässä. Käsin käsitellyt nostot on tarkoitettu nostamaan käyttäjien varojen turvallisuustasoa tarjoamalla ylimääräistä aikaa (ja sähköposti-ilmoitusta) vilpillisten nostopyyntöjen peruuttamiseksi sekä ohittamalla automaattisten järjestelmien käyttöä & kuumia lompakoita, jotka voivat olla alttiimpia kompromisseille. \ r \ nTuetut valuutat \ r \ nBitMEX toimii salauksena salauksenvaihtoon ja käyttää Bitcoin-in \ / Bitcoin-out -rakennetta. Siksi alustan käyttäjät eivät tällä hetkellä pysty käyttämään fiat-valuuttoja maksuissa tai siirroissa, mutta plus puolena on, että kaupankäynnille ei ole rajoituksia, ja pörssi sisältää Yhdysvaltain dollariin (XBT), Japanin jeniin ( XBJ) ja Kiinan juan (XBC). \ R \ n \ r \ nBitMEX tukee seuraavia salausvaluuttoja: \ r \ n \ r \ n \ tBitcoin (XBT) \ r \ n \ tBitcoin Cash (BCH) \ r \ n \ tEthereum (ETH) \ r \ n \ tEthereum Classic (ETC) \ r \ n \ tLitecoin (LTC) \ r \ n \ tRipple Token (XRP) \ r \ n \ tMonero (XMR) \ r \ n \ tDash ( DASH) \ r \ n \ tZcash (ZEC) \ r \ n \ tCardano (ADA) \ r \ n \ tTron (TRX) \ r \ n \ tEOS -tunnus (EOS) \ r \ n \ r \ nBitMEX tarjoaa myös vipuvaikutusta seuraavien kolikoiden vaihtoehdot: \ r \ n \ r \ n \ t5x: Zcash (ZEC) \ r \ n \ t20x: Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), Cardano (ADA), EOS Token (EOS), Tron (TRX) \ r \ n \ t25x: Monero (XMR) \ r \ n \ t33x: Litecoin (LTC) \ r \ n \ t50x: Ethereum (ETH) \ r \ n \ t100x: Bitcoin (XBT), Bitcoin \ / Jeni (XBJ), Bitcoin \ / Yuan (XBC) \ r \ n \ r \ nTrading Technologies International Partnership \ r \ nHDR Global T RadMe, BitMEX-yhtiö, on äskettäin ilmoittanut yhteistyöstä Trading Technologies International, Inc: n (TT) kanssa, joka on johtava kansainvälinen korkean suorituskyvyn kaupankäyntiohjelmistojen toimittaja. \ r \ n \ r \ nTT -alusta on suunniteltu erityisesti ammattimaisille kauppiaille , välittäjät ja markkinoille pääsyn tarjoajat, ja se sisältää laajan valikoiman kaupankäyntityökaluja ja analyyttisiä indikaattoreita, joiden avulla edistyneimmätkin kauppiaat voivat muokata ohjelmistoa yksilöllisen kaupankäyntityylinsä mukaan. TT-foorumi tarjoaa kauppiaille myös pääsyn maailmanmarkkinoille ja kaupan toteuttamisen yksityisesti hallinnoidun infrastruktuurinsa kautta, ja kumppanuus näkee BitMEX-käyttäjien pääsyn kaikkien BitMEX-tuotteiden kaupankäyntityökaluihin, mukaan lukien suosittu XBT \ / USD Perpetual Swap -pariliitos. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBitMEX -vakuutusrahasto \ r \ nKyky käydä kauppaa vipuvaikutuksella on yksi pörssin tärkeimmistä myyntipisteistä, ja vivun tarjoaminen ja kauppiaille tarjoama mahdollisuus käydä kauppaa toisiaan vastaan ​​voi johtaa tilanteeseen missä voittajat eivät saa kaikkia odotettuja voittojaan. Käytettävissä olevan vipuvaikutuksen seurauksena on mahdollista, että häviäjillä ei ehkä ole riittävästi liikkumavaraa voittajien maksamiseen. \ R \ n \ r \ nPerinteiset pörssit, kuten Chicago Mercantile Exchange (CME), kompensoivat tämän ongelman hyödyntämällä useita suojaustasoja ja vipuvaikutusta tarjoavat kryptovaluuttakauppapaikat eivät voi tällä hetkellä vastata voittaneille kauppiaille tarjottua suojaustasoa. \ r \ n \ r \ nLisäksi vivutettua kauppaa tarjoavat kryptoarvopörssit ehdottavat rajattua haittapuolta ja rajoittamatonta yläpuolta erittäin epävakaassa Varoitus on, että joskus järjestelmässä ei ehkä ole tarpeeksi varoja voittajien maksamiseen. \ r \ n \ r \ nVoit auttaa ratkaisemaan tämän ongelman, BitMEX on kehittänyt vakuutusrahastojärjestelmän, ja kun kauppias on avoimessa velkaantuneessa asemassa heidän asemansa suljetaan tai puretaan voimakkaasti, kun ylläpitomarginaali on liian alhainen. \ r \ n \ r \ nTässä kauppiaan voitto ja tappio eivät heijasta niiden positioiden todellista hintaa Markkinoilla ja BitMEX: n kanssa, kun elinkeinonharjoittaja likvidoidaan, heidän positioonsa liittyvä pääoma laskee nollaan. \ r \ n \ r \ n Seuraavassa esimerkissä kauppias on ottanut 100x pitkän position. Siinä tapauksessa, että Bitcoinin markkahinta putoaa 3980 dollariin (0,5%), positio puretaan, kun 100 Bitcoin-asemaa on myytävä markkinoilla. \ R \ n \ r \ nTämä tarkoittaa, että sillä ei ole väliä millä hinnalla tämä kauppa toteutetaan, nimittäin jos se on 3995 dollaria tai 3000 dollaria, koska selvitystilassa olevan elinkeinonharjoittajan näkökulmasta he menettävät hinnastaan ​​riippumatta kaiken oman pääoman, joka heillä oli asemassaan, ja koko Bitcoinin. \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nJos oletetaan, että markkinat ovat täysin likvidejä, osto- / myyntihinnan tulisi olla tiukempi kuin ylläpitomarginaali. Tällöin selvitystilat ilmenevät osuuksina vakuutusrahastoon (esim. Jos ylläpitomarginaali on 50 bps, mutta markkinat ovat 1 bp: n leveät), ja vakuutusrahaston tulisi nousta lähes samaan määrään kuin ylläpitomarginaali, kun positio puretaan. Tässä skenaariossa, niin kauan kuin hyvät likvidit markkinat jatkuvat, vakuutusrahaston tulisi jatkaa vakaan kasvunsa. \ R \ n \ r \ n Seuraavat kaaviot havainnollistavat esimerkkiä edelleen, ja ensimmäisessä kaaviossa markkinatilanne on terve kapealla tarjouksella \ / ask -hinta (vain 2 dollaria) selvitystilassa. Tässä päätöskauppaa käydään korkeammalla hinnalla kuin konkurssihinta \ u00a0 (hinta, jossa marginaalisaldo on nolla) ja vakuutusrahasto hyötyy. \ R \ n \ r \ nKuvallinen esimerkki vakuutusmaksusta \ u2013 Pitkä 100x 1 BTC-vakuus \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n (Huomaa: Yllä oleva kuva perustuu 100x pitkän position avaamiseen 4 000 dollaria per BTC ja 1 Bitcoin vakuus. Kuva on yksinkertaistettu ja ohittaa tekijät, kuten palkkiot ja muut oikaisut. \ r \ n \ r \ nTarjous- ja tarjoushinnat edustavat tilauskannan tilaa selvitystilassa. Päätöskauppahinta on 3978 dollaria, mikä edustaa 1 dollarin lipukasta verrattuna 3979 dollarin tarjoushintaan. selvitystilassa.) \ r \ n \ r \ nToinen kaavio näyttää laajan osto- / myyntiriskin selvitystilassa, tässä kauppa tapahtuu alhaisemmalla hinnalla kuin konkurssihinta, ja vakuutus rahastoa käytetään varmistamaan, että voittavat kauppiaat saavat odotetut voitot. \ r \ n \ r \ nTämä toimii vakauttamaan tuottopotentiaalia, koska ei ole takeita terveiden markkinaolosuhteiden jatkumisesta etenkin korkean hintavaihtelun aikana. Näinä ajanjaksoina on tosiasiallisesti mahdollista, että vakuutusrahasto voidaan käyttää loppuun kuin se on rakennettu. \ R \ n \ r \ n \ u00a0Kuvallinen esimerkki vakuutusten ehtymisestä \ u2013 Pitkä 100x yhdellä BTC-vakuudella \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n (Huomautuksia: Yllä oleva kuva perustuu 100x pitkän position avaamiseen 4 000 dollaria per BTC ja 1 Bitcoin vakuus. Kuva on yksinkertaistettu ja jätetään huomiotta tekijät, kuten palkkiot ja muut oikaisut . \ r \ n \ r \ nTarjous- ja tarjoushinnat edustavat tilauskannan tilaa selvitystilassa. Päätöskauppahinta on 3800 dollaria, mikä merkitsee 20 dollarin liukastumista verrattuna selvitystilan 3820 dollarin tarjoushintaan.) \ r \ n \ r \ nPörssi ilmoitti helmikuussa 2019, että BitMEX-vakuutusrahasto säilytti lähes 21 000 Bitcoinia (noin 70 miljoonaa dollaria tuolloin Bitcoinin spot-hintojen perusteella). \ r \ n \ r \ nLuku edustaa vain 0,007 % BitMEXin nimellisestä vuotuisesta kaupankäyntimäärästä, jonka on noteerattu olevan noin 1 biljoona dollaria. Tämä on korkeampi kuin vakuutusrahastot suhteessa CME: n kaupankäyntimäärään, ja siksi BitMEX: n voittavat kauppiaat altistuvat paljon suuremmille riskeille kuin CME: n kauppiaat, koska: \ r \ n \ r \ n \ tBitMEX: llä ei ole selvitysosapuolia joilla on suuret taseet ja elinkeinonharjoittajat ovat suoraan alttiina toisilleen. \ r \ n \ tBitMEX ei vaadi maksuja kauppiailta, joiden tilitase on negatiivinen. \ r \ n \ t BitMEXin taustalla olevat instrumentit ovat epävakaampia kuin perinteisimmät saatavilla olevat instrumentit. CME. \ R \ n \ r \ nSiksi, kun vakuutusrahasto on edelleen aktivoitu, järjestelmä tehokkaasti osallistujien kanssa, jotka maksetaan selvitystilasta tai häviäjät maksavat häviäjistä, \ r \ n \ r \ nTämä järjestelmä saattaa vaikuttaa kiistanalaiselta kuten ensin, vaikka jotkut saattavat väittää, että siinä on jonkin verran yhdenmukaisuutta. On myös syytä huomata, että pörssissä hyödynnetään myös automaattista velan vähentämistä \ u00a0, mikä tarkoittaa, että toisinaan voittovelkoja voidaan edelleen vähentää tietyinä ajanjaksoina, jos selvitystilaa ei voida toteuttaa markkinoilla. \ R \ n \ R \ nJännitystä herättävien kauppiaiden on huomattava, että vaikka vakuutusrahastolla on 21 000 Bitcoinia, noin 0,1% koko Bitcoin-tarjonnasta, BitMEX ei silti tarjoa voittaneille kauppiaille samaa tasoa takuita, jotka tarjoavat perinteisemmillä velkaantuneilla kaupankäyntialustoilla. \ r \ n \ r \ nKun otetaan huomioon kryptovaluuttamarkkinoiden luonnollinen volatiliteetti, on edelleen mahdollista, että rahasto tyhjenee nollaan huolimatta sen nykyisestä koosta. Tämä voi johtaa siihen, että menestyneemmistä kauppiaista puuttuu luottamus alustaan ​​ja he päättävät rajoittaa altistumistaan, jos BitMEX ei pysty korvaamaan voittaneita kauppiaita. \ R \ nMiten sopiva BitMEX on aloittelijoille? \ R \ nBitMEX tuottaa korkeita Bitcoin-kaupankäyntitasoja, ja houkuttelee myös hyviä äänenvoimakkuustasoja muissa salauksesta salaukseen -siirroissa. Tämä auttaa ylläpitämään keskustelun vilkkautta, ja BitMEX käyttää myös suhteellisen alhaisia ​​kaupankäyntimaksuja, ja se on saatavana ympäri maailmaa (lukuun ottamatta Yhdysvaltain asukkaita). \ R \ n \ r \ nTämä auttaa herättämään uusien ihmisten huomion kaupankäynnin prosessi vivulla ja aloittaessasi alustalla on 5 päänavigointivälilehteä, joiden avulla totutaan: \ r \ n \ r \ n \ tTrade: BitMEXin kaupankäynnin hallintapaneeli. Tällä välilehdellä voit valita haluamasi kaupankäyntivälineen, valita vipuvaikutuksen sekä tehdä ja peruuttaa tilauksia. Voit myös nähdä sijaintitietosi ja tarkastella keskeisiä tietoja sopimuksen tiedoissa. \ R \ n \ tTili: Tässä näytetään kaikki tilitietosi, mukaan lukien käytettävissä olevat Bitcoin-marginaalisaldot, \ u00a0talletukset \ u00a0ja \ u00a0nostot ja kauppahistoria. \ n \ tSopimus: Tämä välilehti sisältää lisätietoja instrumenteista, mukaan lukien rahoitushistoria, sopimusten koot; tarjoama vipuvaikutus, \ u00a0viitehintaindeksitietojen, \ u00a0 ja muiden keskeisten ominaisuuksien taustalla. \ r \ n \ tViitteet: Tämän resurssikeskuksen avulla voit oppia \ u00a0tulevaisuudesta, \ u00a0peräkkäisistä sopimuksista, sijaintimerkinnöistä ja selvitystilasta. \ r \ n \ tAPI: Täältä voit muodostaa API-yhteyden BitMEX: n kanssa ja käyttää REST-sovellusliittymää \ u00a0 ja WebSocket-sovellusliittymää. \ r \ n \ r \ nBitMEX työllistää myös 24 \ / 7-asiakastukea ja tiimiin voi myös ottaa yhteyttä Twitterissä ja Reddit-tilit. \ r \ n = r \ r \ nKäyttäjille, jotka etsivät syvällisempää analyysiä, BitMEX-blogi tuottaa korkean tason kuvauksia useista aiheista ja on saanut hyvän maineen kryptovaluuttayhteisössä. \ r \ n \ r \ nTärkeintä on, että vaihto ylläpitää myös testnet-alustan, joka on rakennettu testnet-Bitcoinin päälle, mikä sallii kuka tahansa voi kokeilla ohjelmia ja strategioita ennen siirtymistä live-pörssiin. \ r \ n \ r \ nTämä on ratkaisevan tärkeää, koska käytettävissä olevista resursseista huolimatta BitMEX ei todellakaan sovellu aloittelijoille, ja marginaalikauppaan, futuurisopimuksiin ja swapeihin on parasta jättää kokeneille, ammattimaisille tai institutionaalisille kauppiaille. \ r \ n \ r \ nMarginaalikauppa ja vipuvaikutteisen toiminnan valinta ovat riskialttiita prosesseja, ja edistyneemmätkin kauppiaat voivat kuvata prosessia korkean riskin ja korkean palkkion \ u201cpelinä \ u201d . Alalle tulevien uusien tulokkaiden tulisi käyttää huomattava aika oppimalla marginaalikauppaa ja testaamalla strategioita, ennen kuin harkitsevat avoimen tilin avaamista. \ R \ n Onko BitMEX Safe? \ R \ nBitMEX: n katsotaan yleisesti olevan vahvaa turvallisuutta. Alusta käyttää monen allekirjoituksen talletuksia ja nostojärjestelmiä, joita vain BitMEX-kumppanit voivat käyttää. BitMEX käyttää myös Amazon Web Services -palvelua palvelimien suojaamiseen tekstiviesteillä ja kaksivaiheisella todennuksella sekä laitteistotunnuksilla. \ R \ n \ r \ nBitMEX: llä on myös riskitarkastusjärjestelmä, joka edellyttää, että kaikkien tilien omistusten summa verkkosivustolla on oltava nolla. Jos näin ei ole, kaikki kaupankäynnit lopetetaan välittömästi. Kuten aiemmin todettiin, työntekijät tarkistavat kaikki nostot erikseen, eikä yksityisiä avaimia koskaan säilytetä pilvessä. Talletusosoitteet tarkistetaan ulkoisesti sen varmistamiseksi, että niissä on vastaavat avaimet. Jos näin ei ole, järjestelmä sulkeutuu välittömästi. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLisäksi BitMEX-kaupankäyntialusta on kirjoitettu muodossa kdb +, tietokanta ja työkalupaketti, joka on suosittu suurten pankkien keskuudessa korkealla taajuudella. kaupankäyntisovellukset. BitMEX-moottori näyttää olevan nopeampi ja luotettavampi kuin jotkut sen kilpailijat, kuten Poloniex ja Bittrex. \ R \ n \ r \ nNeillä on sähköposti-ilmoituksia, ja PGP-salausta käytetään kaikkeen viestintään. \ R \ n \ r \ nPörssiä ei ole hakkeroitu aiemmin. \ r \ nMiten suojattu on alusta? \ r \ nKuten aiemmin mainittiin, BitMEX: ää pidetään turvallisena vaihtoon ja se sisältää useita suojausprotokollia, joista on tulossa standardi sektorin keskuudessa \ u2019s johtava vaihto. Sen lisäksi, että hyödynnetään Amazon Web Services -palvelun pilviturvallisuutta, kaikkiin pörssijärjestelmiin pääsee vain vasta, kun ne ovat läpäisseet useita todennusmuotoja, ja yksittäiset järjestelmät pystyvät kommunikoimaan keskenään vain hyväksyttyjen ja valvottujen kanavien kautta. \ r \ n \ r \ nViestintä on myös suojattu entisestään, koska vaihto tarjoaa valinnaisen PGP-salauksen kaikille automatisoiduille sähköposteille ja käyttäjät voivat lisätä julkisen PGP-avaimen tiliensä sisäiseen lomakkeeseen. \ r \ n \ r \ nKun määritys on valmis, BitMEX salaa ja allekirjoittaa kaikki automaattiset sähköpostit, jotka olet lähettänyt tai tilillesi sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Käyttäjät voivat myös aloittaa suojatut keskustelut tukitiimin kanssa käyttämällä teknisen yhteyshenkilön sähköpostiosoitetta ja julkista avainta. Tiimi on asettanut automaattisen järjestelmän PGP-avaimen todennettavaksi suojausosiossa. \ R \ n \ r \ n Alustan kaupankäyntimoottori on kirjoitettu kdb + -tietokantaan ja työkalupakettiin, jota johtavat finanssilaitokset käyttävät suurtaajuuskauppasovelluksissa, ja moottorin nopeutta ja luotettavuutta käytetään myös täydelliseen riskitarkastukseen jokaisen toimeksiannon, kaupan jälkeen. , selvitys, talletus ja kotiutus. \ r \ n \ r \ nKaikkien järjestelmän tilien on oltava jatkuvasti nollia, ja jos näin ei tapahdu, kaupankäynti alustalla lopetetaan välittömästi kaikille käyttäjille. \ r \ n \ r \ nLompakon suojauksen osalta BitMEX käyttää moniallekirjoitusten talletus- ja nostojärjestelmää, ja kaikki vaihto-osoitteet ovat oletusarvoisesti moniallekirjoituksia, jolloin kaikki tallennustilat pidetään offline-tilassa. Yksityisiä avaimia ei ole tallennettu mihinkään pilvipalvelimeen, ja suurimmalle osalle varoista käytetään syvävarastointia. \ R \ n \ r \ nLisäksi kaikki BitMEX-järjestelmän lähettämät talletusosoitteet tarkistetaan ulkoisella palvelulla, joka toimii varmistaakseen, että ne sisältävät perustajien hallitsemat avaimet, ja siinä tapauksessa, että julkiset avaimet eroavat toisistaan, järjestelmä sammutetaan välittömästi ja kaupankäynti pysäytetään. Pörssin tietoturvakäytännöt näkevät myös, että vähintään kaksi työntekijää tarkastaa jokaisen noston käsin ennen lähettämistä. \ R \ nBitMEX -asiakaspalvelu \ r \ nKaupankäyntialustalla on 24 \ / 7-tuki useilla kanavilla, mukaan lukien sähköposti, lippujärjestelmät ja sosiaalinen media. Asiakastukitiimin tyypillinen vasteaika on noin tunti, ja asiakaspalvelusta saatu palaute viittaa yleensä siihen, että asiakaspalveluvastaukset ovat hyödyllisiä eivätkä rajoitu automaattisiin vastauksiin. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitMEX tarjoaa myös tietopohjan ja usein kysyttyjä kysymyksiä, jotka, vaikka ne eivät välttämättä ole aina hyödyllisiä, voivat auttaa ja ohjata käyttäjiä kohti tarvittavia kanavia avun saamiseksi. \ r \ n \ r \ nBitMEX tarjoaa myös kauppaoppaita, joihin pääsee käsiksi täällä. \ r \ nPäätelmä \ r \ nNäyttää siltä, ​​että verkossa on vain vähän valituksia BitMEX: stä, useimmat ongelmat liittyvät teknisiin asioihin tai verkkosivuston käytön monimutkaisuuteen. Vanhemmat valitukset näyttivät sisältävän myös matalaan likviditeettiin liittyviä kysymyksiä, mutta tämä ei enää näytä olevan ongelma. \ R \ n \ r \ nBitMEX ei selvästikään ole foorumi, jota ei ole tarkoitettu amatööri-sijoittajalle. Käyttöliittymä on monimutkainen, ja siksi käyttäjien voi olla hyvin vaikeaa tottua alustaan ​​ja jopa navigoida verkkosivustolla. \ R \ n \ r \ nAlusta tarjoaa kuitenkin laajan valikoiman työkaluja ja kun käyttäjillä on kokemusta alustan he arvostavat alustan tarjoamaa laajaa tietoa. \ r \ nKäy BitMEXissä","kirjailija": {"@tyyppi":"Henkilö","nimi":"Andrew Norry"},"päivämäärä julkaistu":"2019-12-09"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me