Kajian Binance

Pada masa ini, pasaran pertukaran mata wang digital dipenuhi dengan pelbagai pilihan, oleh itu memilih platform pertukaran atau perdagangan yang betul boleh menjadi pening bagi pengguna cryptocurrency pemula dan veteran.

Binance adalah pertukaran cryptocurrency yang popular yang dimulakan di China tetapi kemudian memindahkan ibu pejabat mereka ke Pulau Malta yang mesra crypto di EU. Binance terkenal dengan perkhidmatan pertukaran crypto ke crypto.

Binance meletup di tempat kejadian di mania tahun 2017 dan sejak itu menjadi pertukaran kripto teratas di dunia.

Laman Web BinanceBinance: Terkemuka di Dunia

Pertukaran Cryptocurrency?

Dalam ulasan kami, kami akan berusaha untuk menggariskan semua perkara yang anda perlu ketahui Binance, termasuk cara kerjanya, pasangan crypto yang boleh anda tukar, yuran / had perdagangan, aspek keselamatan, dan sokongan pelanggan.

Lawati Binance

Bagaimana Pertukaran Berfungsi

Orang-orang yang lawati Binance buat pertama kalinya dengan cepat akan menyedari bahawa platform ini menawarkan dua pilihan untuk perdagangan mata wang digital – asas dan maju.

Baik versi asas, mahupun lanjutan pasti mudah digunakan untuk pemula yang lengkap. Walau bagaimanapun, sesiapa sahaja yang mempunyai latar belakang mata wang digital dan dengan sedikit pengetahuan tentang bagaimana pertukaran berfungsi seharusnya dapat menggunakan platform dan perkhidmatannya yang berbeza.

Perbezaan utama antara versi asas dan lanjutan adalah yang maju menawarkan analisis teknikal yang lebih mendalam mengenai nilai mata wang digital dari masa ke masa.

Pada masa ini, papan pemuka untuk versi dasar menawarkan beberapa grafik dan carta untuk pasangan yang anda jual, buku pesanan, dan sejarah perdagangan.

Seperti inilah paparan asas:

Paparan Perdagangan Binance

Pandangan Asas direka dengan baik dan disusun dengan baik, semua maklumat yang anda perlukan ditunjukkan dengan jelas dengan harga di sebelah kiri, grafik di bahagian tengah bersama dengan kotak beli dan jual dan sejarah perdagangan ditunjukkan di sebelah kanan sehingga anda dapat melihat dengan cepat berapa harga perdagangan terkini.

Seperti inilah pandangan lanjutan:

Pandangan Lanjutan

Pandangan lanjutan menggunakan tema gelap dan menjadikan carta perdagangan lebih besar dan harga perdagangan terkini dipaparkan di sebelah kanan dengan kotak jual beli di bawahnya.

Yang anda pilih adalah masalah pilihan, saya suka pandangan asas berwarna lebih ringan dan susun aturnya lebih senang digunakan.

Pendaftaran Binance & Log masuk

Untuk menggunakan pertukaran, pengguna terlebih dahulu harus membuat akaun. Proses di sebalik ini cukup mudah dan lurus ke hadapan dan anda tidak perlu mengesahkan akaun anda untuk tahap 1 yang merupakan had pengeluaran harian 2BTC.

Untuk tahap 2 yang membolehkan sehingga 100BTC sehari, anda perlu memuat naik ID foto dan tunggu sehingga anda diluluskan. Masih ada had yang lebih tinggi, tetapi anda perlu menghubungi mereka secara langsung untuk mengaturnya.

Masa untuk pengesahan boleh berbeza-beza bergantung pada seberapa sibuknya staf sokongan laman web, jadi pastikan untuk merancang lebih awal jika anda ingin menarik jumlah yang lebih besar dan pastikan langkah ini selesai sebelum mendepositkan dan memperdagangkan sejumlah besar di bursa.

Pengesahan ID

Sekarang, kerana ini tidak dapat dilakukan, pengguna boleh terus maju dan membiayai akaun Binance mereka. Walaupun anda boleh memilih dari banyak mata wang digital, disarankan agar anda tetap menggunakan BTC atau ETH.

Untuk membiayai akaun anda, kunjungi “Dana” > Pautan “Deposit / Pengeluaran” di bahagian atas laman web dan cari mata wang yang ingin anda kirim, kemudian klik butang “Deposit” di sebelahnya yang kemudian anda akan memberikan alamat dompet.

Anda kemudian boleh menghantar dana anda ke alamat ini untuk mula berdagang di platform, bergantung pada mata wang yang anda depositkan, ia akan mengambil masa yang berbeza untuk muncul kerana ini bergantung pada mata wang tersebut.

Beberapa mata wang seperti Ethereum lebih pantas daripada Bitcoin yang boleh memakan masa sedikit.

Dompet Binance

Setelah akaun anda dibiayai, anda boleh memulakan perdagangan, pertukaran dan pelaburan dalam pelbagai pasangan mata wang digital. Binance menawarkan banyak pilihan, kerana mereka menyokong semua mata wang digital utama, tetapi juga banyak senarai ICO dan token masing-masing.

Pada masa ini, platform hanya dapat digunakan untuk menghasilkan pesanan had dan pasaran. Ini telah dianggap sebagai keburukan oleh beberapa orang, kerana banyak pilihan perdagangan yang diharapkan akan lebih maju.

Setelah membuat pesanan anda, tunggu sahaja pesanan itu dipenuhi mengikut syarat yang telah ditetapkan.

Cara Berdagang di Binance

Berdagang di Binance agak lurus jika anda pernah menggunakan pertukaran cryptocurrency lain sebelum ini.

Untuk memulakan, pastikan anda telah menyimpan sejumlah dana – ada pilihan untuk pasangan perdagangan di BTC, ETH, BNB dan USDT.

Setelah anda mempunyai dana, di menu kanan atas, pilih “Pertukaran” > “Asas” atau “Lanjutan” untuk memuatkan layar perdagangan. Kami akan menggunakan paparan Asas.

Paparan Perdagangan Binance

Di sebelah kanan, pilih tab dari BTC, ETH, BNB atau USDT inilah yang akan anda dagangkan. Kemudian pilih mata wang yang anda inginkan dari senarai. Anda juga boleh mencari di sini dan anda boleh membuat senarai kegemaran dengan mengklik bintang di sebelah mana-mana mata wang.

Pilih mata wang untuk dibeli

Setelah mata wang yang anda inginkan dimuat, perhatikan lajur sebelah kiri yang menunjukkan harga yang orang ingin jual di bahagian atas berwarna merah dan harga yang orang ingin beli dengan warna hijau di bahagian bawah. Nombor di tengah menunjukkan harga jualan terakhir.

Harga Beli dan Jual

Sekarang untuk membuat pesanan beli, gunakan kotak tengah di bawah grafik dan anda akan melihat kotak beli berwarna hijau di sebelah kanan.

Anda boleh memasukkan harga yang ingin anda beli secara manual, tetapi cara yang lebih baik adalah dengan mengklik nombor di lajur sebelah kiri.

Anda kemudian boleh memasukkan jumlah mata wang yang ingin anda beli atau klik butang 25%, 50%, 75% atau 100% yang akan mengisinya dengan jumlah berdasarkan berapa banyak mata wang beli yang anda miliki (dalam kes ini BTC ).

Beli Pesanan

Setelah pesanan anda dibuat, pesanan akan ditunjukkan di bawah di bahagian “Pesanan Terbuka” hingga terisi.

Pada ketika itu mata wang baru anda akan tersedia di bawah menu “Deposit / Pengeluaran” di mana anda boleh menariknya ke dompet pilihan anda.

Mata Wang Crypto yang Disokong

Binance sering dipuji kerana pelbagai jenis duit syiling sokongan. Pedagang boleh menggunakan platform untuk pelbagai mata wang digital, termasuk, tetapi tidak terhad kepada Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum, Ethereum Classic, EOS, Dash, LiteCoin, NEO, GAS, Zcash, Dash, Ripple dan banyak lagi.

Seperti disebutkan sebelumnya, Binance juga menyokong banyak token, sebagai sebahagian daripada senarai ICO. Dengan ini, peniaga boleh menggunakan platform untuk memperdagangkan token ini untuk mendapatkan keuntungan juga.

Binance pada masa ini sangat pantas untuk menambah syiling dan token baru selepas ICO mereka yang biasanya bermaksud anda dapat membelinya dengan murah yang membolehkan keuntungan lebih besar di jalan.

Mereka kini menawarkan pasangan perdagangan dalam BTC, BNB, ETH dan USDT.

Pasaran Binance

Binance ICO & Syiling BNB

Perkara lain yang perlu diberi perhatian ialah Binance Coin, yang dikeluarkan semasa ICO mereka sendiri. Koin Binance boleh digunakan untuk membayar yuran dan ia juga akan muncul dalam rancangan masa depan mereka untuk mewujudkan Bursa Terdesentralisasi di mana ia akan membentuk salah satu mata wang asas utama.

Membeli koin Binance itu sendiri kelihatan seperti pelaburan yang baik untuk masa depan kerana bursa merancang untuk menggunakan keuntungan mereka untuk membeli kembali sebahagian daripada syiling setiap suku tahun dan memusnahkannya: oleh itu mengurangkan bekalan dan menjadikannya lebih berharga bagi pemegang.

Setiap suku tahun, kita akan menggunakan 20% daripada keuntungan kita untuk membeli kembali BNB dan memusnahkannya, sehingga kita membeli 50% dari semua BNB (100MM) kembali. Semua transaksi pembelian balik akan diumumkan di blockchain. Kami akhirnya akan memusnahkan 100MM BNB, meninggalkan 100MM BNB yang tinggal.

Duit Binance BNB

Sekiranya anda ingin membaca lebih lanjut mengenai Koin BNB, lihat panduan mendalam kami.

Bayaran Binance & Had

Pada masa penulisan, Binance mengenakan yuran purata 0.1% untuk setiap perdagangan yang dibuat oleh pengguna. Mereka yang memilih untuk membayar melalui token Binance boleh mendapat diskaun 50% untuk yuran perdagangan, yang merupakan berita baik. Ini tentunya antara yuran terendah yang ada buat masa ini.

Bayaran pengeluaran cenderung berbeza untuk setiap mata wang digital. Sebagai contoh, 0.0005 dikenakan untuk pengeluaran Bitcoin, dan 0.005 dikenakan untuk pengeluaran ETH. Berikut adalah beberapa contoh untuk memberi anda idea mengenai yuran yang akan anda bayar untuk pengeluaran:

COIN KOD Bayaran Unit
Duit Binance BNB 1 BNB
Bitcoin BTC 0.001 BTC
Ethereum ETH 0.01 ETH
Litcoin LTC 0.01 LTC
Neo NEO Percuma NEO
Qtum QTUM 0.01 QTUM
Status SNT 10 SNT
Bancor BNT 1.2 BNT
Eos EOS 0.7 EOS
Tunai Bitcoin BCC 0.0005 BCC
Gas GAS Percuma GAS
USDT USDT 50 USDT

Ketika datang ke had pemindahan, tidak ada batasan jumlah syiling yang boleh anda depositkan. Namun, tanpa disahkan, pengguna terhad dari segi berapa banyak yang boleh mereka tarik.

Pengesahan akan menjadikan anda sebagai pengguna tahap dua, dengan demikian dapat meningkatkan had ini dan memberikan lebih banyak kebebasan ketika menggunakan platform.

Proses pengesahan menghendaki pengguna memberikan nama penuh, negara, jantina, foto pasport / kad pengenalan yang dikeluarkan oleh kerajaan, dan juga selfie dengan pasport kepada Binance.

Adakah Binance Selamat?

Walaupun Binance adalah salah satu pertukaran cryptocurrency terbaru yang terdapat di pasaran, ia dengan cepat berjaya memperoleh kepercayaan yang tinggi dari penggunanya dan komuniti mata wang digital.

Walau bagaimanapun, pertukaran gagal memberi pengguna maklumat yang cukup mengenai bagaimana dana tersebut dijamin, namun kami ingin mempercayai bahawa keselamatan dipandang serius. Pengesahan dua faktor tersedia dan sentiasa bagus. Walau bagaimanapun diketahui bahawa platform ini menawarkan seni bina sistem pelbagai peringkat dan pelbagai peringkat.

Kemas kini: Pada bulan Mac 2018 Binance mengalami percubaan penggodaman.

Penggodam berusaha untuk melakukan tindakan berani yang mujur ditangkap oleh sistem automatik di tempat di bursa. Selama berbulan-bulan penggodam telah mengumpulkan log masuk orang melalui laman web phishing dan secara diam-diam memasang akses API pada akaun yang terjejas.

Mereka kemudian menyerang, menukar semua altcoin mangsa menjadi BTC dan membeli Viacoin, mengepam duit syiling itu dengan harga yang besar dan kemudian menjual bekalan Viacoin mereka sendiri pada titik tinggi, sebelum berusaha menarik BTC ke dompet mereka sendiri. Nasib baik tidak ada yang kehilangan dana kerana peretasan itu ditangkap dan satu-satunya orang yang kehilangannya adalah penggodam, yang dana akan disumbangkan kepada badan amal.

Oleh kerana peretasan ini dimungkinkan oleh orang yang memasukkan log masuk laman web mereka dan perincian 2FA ke dalam laman web palsu, anda harus selalu memastikan bahawa anda berada di url Binance yang betul sebelum log masuk. Kami mengesyorkan anda menanda halaman dan hanya menggunakannya untuk mengaksesnya, jangan sekali-kali klik pautan dari e-mel, Twitter, Telegram dll.

Acara ini telah banyak memberi kepercayaan kepada Binance, bukan sahaja proses automatik mereka berjaya mencuba hack sebelum ada yang kehilangan dana, mereka sejak itu menawarkan hadiah $ 250,000 kepada sesiapa sahaja yang dapat membantu menangkap penggodam. Sepanjang acara ini, Binance bertindak teladan dan dipuji atas tindakan pantas mereka dalam menyelesaikan masalah ini.

Sokongan Pelanggan Binance

Agar pertukaran berjaya, ia memerlukan pasukan sokongan pelanggan yang hebat, yang mampu menjawab semua pertanyaan dan permintaan pengguna tepat pada masanya. Walaupun kawasan sokongan di Binance dapat menggunakan sedikit pekerjaan, pasukan ini responsif dan mampu memberikan bantuan profesional kepada pedagang yang memerlukan. Tiket sokongan dihantar melalui borang dalam talian yang terdapat di laman web, dan respons dibuat melalui e-mel. Pada masa ini tidak ada sokongan sembang langsung, atau nombor telefon di mana pelanggan dapat menghubungi pasukan sokongan.

Sokongan Pelanggan Binance

Selain daripada pasukan CS, Binance menawarkan beberapa Soalan Lazim dan artikel yang bertujuan untuk membantu pengguna terbiasa dengan pertukaran dan cara kerjanya.

Soalan Lazim Binance

Harus diingat bahawa sokongan pelanggan pada Binance telah diketahui lambat untuk menanggapi permintaan pelanggan. Ini adalah fenomena biasa dengan kebanyakan pertukaran besar dan disebabkan oleh jumlah pengguna dan jumlah staf sokongan.

Pertukaran telah meningkat pada kadar yang meletup tahun ini dan syarikat-syarikat tidak dapat memenuhi permintaan. Binance berkembang pesat terutamanya, bermula dari pelancaran ke pertukaran terbesar di planet ini dalam beberapa bulan pendek.

Kakitangan sokongan untuk pertukaran harus diperiksa dan dilatih dengan teliti kerana teknikal dan keperluan keselamatan yang terlibat – tidak seperti syarikat tradisional lain di mana kakitangan dapat dilatih lebih cepat.

Beberapa perkara yang perlu diingat adalah memeriksa alamat dompet, pastikan anda mengirim cryptocurrency yang betul ke alamat yang sesuai di laman web ini. Campuran dengan dompet adalah salah satu kesalahan terbesar yang dilakukan orang ketika menggunakan pertukaran.

Perkara lain yang perlu diberi perhatian adalah, cubalah pembayaran percubaan yang lebih kecil terlebih dahulu jika anda merancang untuk memindahkan sejumlah besar – mungkin akan dikenakan bayaran lebih sedikit tetapi akan berbaloi untuk ketenangan fikiran.

Sekiranya anda perlu menghubungi sokongan, pastikan anda memberi mereka cukup maklumat untuk dapat membantu anda pada kali pertama. Sertakan alamat dompet, waktu urus niaga dan maklumat lain yang anda fikirkan mungkin perlu untuk mempercepat prosesnya.

Pindah ke Malta

Pada bulan Mac 2018, Akhbar Jepun Nikkei melaporkan bahawa Binance berniaga di Jepun dan tidak mengikut peraturan rasmi mereka. Ini menyebabkan beberapa pergolakan di pasaran hingga Binance membuat pengumuman rasmi bahawa mereka akan memindahkan operasi ke pulau Malta yang mesra kripto di Eropah, dengan menyatakan:

Setelah meninjau beberapa lokasi yang berbeza, syarikat memutuskan untuk melabur di negara Eropah kerana undang-undang pro-blockchain yang ada dan kestabilan yang ditawarkannya kepada syarikat teknologi kewangan melalui kerangka peraturannya.

Ini adalah berita baik bagi syarikat itu dan mereka bahkan mendapat sambutan hangat dari Perdana Menteri Malta di Twitter.

Binance juga mengumumkan bahawa mereka sedang berunding dengan bank-bank Malta dengan tujuan untuk menyediakan transaksi Fiat, yang bermaksud mereka dapat menawarkan jalan masuk untuk transaksi fiat ke crypto di masa depan bersama dengan pasangan perdagangan fiat di bursa.

Lebih banyak berita baik untuk Binance, nampaknya profil dan reputasi mereka dalam industri ini terus berkembang.

Melancarkan Pertukaran Desentralisasi

Berita terkini untuk Binance dan yang kelihatan seperti berita baik pemegang BNB adalah hakikat bahawa mereka merancang untuk melancarkan Decentralized Exchange (DEX) mereka sendiri:

“Setelah meneliti kerangka pertukaran yang terdesentralisasi secara menyeluruh dan menganalisis pelaksanaan yang ada, kami percaya peningkatan yang signifikan dapat dilakukan dalam menyediakan pengguna Binance dengan tahap pengalaman perdagangan yang mereka sudah biasa. Pertukaran terpusat dan Desentralisasi akan wujud bersama dalam waktu dekat, saling melengkapi, dan juga saling bergantung. “

Aset digital BNB, sekarang token ERC-20, akan berpindah sebagai token asli rangkaian tersebut dan digunakan untuk membayar yuran perdagangan di bursa baru.

Melancarkan Bursa Saham Desentralisasi

Lebih banyak berita baik baru-baru ini untuk Binance ialah mereka bekerjasama dengan Neufund untuk membina Bursa Saham Desentralisasi pertama di dunia.

Di samping Bursa Saham Malta, mereka bertujuan untuk mewujudkan bursa saham global yang terkawal dan terdesentralisasi untuk menyenaraikan dan memperdagangkan sekuriti token bersama aset kripto.

Menurut CapLinked, cap pasaran token ekuiti sahaja diproyeksikan mencapai $ 1 trilion pada tahun 2020 dan berkat kerjasama dengan MSX, anak syarikat Bursa Saham Malta dan Binance, Neufund akan menjadi platform penerbitan utama pertama hingga akhir untuk token keselamatan, khususnya, token ekuiti. Ia akan menjamin cara untuk perdagangan sekunder token ekuiti dan membolehkan syarikat di seluruh dunia mengumpul dana di Blockchain dengan cara yang sah sambil menawarkan kecairan yang sangat diperlukan.

Ini adalah berita yang lebih positif bagi Binance kerana mereka bertujuan untuk mengukuhkan kedudukan mereka sebagai Crypto Exchange nombor satu di dunia.

Pelancaran Binance Jersey – Kini Menyokong Fiat ke Crypto

Pada 16 Januari 2019, Binance telah mengumumkan pelancaran pertukaran Fiat ke Crypto baru bernama “Jersi Binance“.

Platform perdagangan adalah aktif dan aktif dan membolehkan anda berdagang dalam mata wang fiat seperti euro dan pound sterling, dengan Eropah menjadi sasaran pasaran mereka.

Kami kini telah melakukan tinjauan penuh mengenai Binance Jersey, jadi perhatikan lebih terperinci mengenai platform baru.

Jersi Binance

Lawati Binance Jersey »

Pada masa penulisan mereka hanya menawarkan empat pasangan perdagangan dengan lebih banyak lagi yang akan segera diikuti:

 • BTC / EUR
 • BTC / GBP
 • ETH / EUR
 • ETH / GBP

Bidang Kuasa yang Disokong:

Argentina Eswatini (sebelumnya Swaziland) Latvia Romania
Armenia Finland Liechtenstein Singapura
Australia Perancis Lithuania Slovakia
Austria Jerman Luxembourg Slovenia
Azerbaijan Gibraltar Makau Afrika Selatan
Belgium Yunani Malta Korea Selatan
Brazil Hong Kong Mauritius Sepanyol
Bulgaria Hungary Mexico Sweden
Kanada Iceland Monaco Switzerland
Cili Ireland Belanda Turki
Croatia Israel New Zealand Emiriah Arab Bersatu (UAE)
Cyprus Itali Norway United Kingdom (UK)
Republik Czech Jamaica Peru Uruguay
Denmark Jepun Poland
Estonia Jersi Portugal

Pelanggan yang ingin berdagang dalam mata wang fiat sokongan perlu melaksanakan prosedur KYC kami dengan memuat naik dokumen pengenalan diri mereka seperti pasport dan lesen memandu.

Wei Zhou, CFO Binance mengeluarkan kenyataan ini mengenai pelancaran:

“Memperluas pasaran pertukaran cryptocurrency dengan mata wang fiat di rantau Eropah membuka peluang ekonomi baru bagi orang Eropah serta kebebasan dari ketidakpastian Brexit yang menjulang di mana pound dan euro juga menjadi perhatian. Melalui Binance Jersey, kami ingin membantu merapatkan saluran crypto-fiat untuk Eropah dan UK sebagai sebahagian daripada pengembangan global kami untuk menyokong penggunaan cryptocurrency yang lebih luas ”.

Sekiranya anda biasa berniaga di Binance, maka anda akan merasa selesa di bursa baru mereka – ia menggunakan enjin yang sama dan skrin perdagangan disusun dengan cara yang sama dengan pilihan untuk memilih antara pandangan Asas dan Lanjutan:

Skrin Dagangan Jersi Binance

Untuk membiayai akaun anda dalam fiat, pertama-tama anda perlu menyelesaikan proses KYC, setelah selesai, anda kemudian dapat memasukkan dana secara langsung dari akaun bank anda dengan menghubungkannya dari layar Deposit.

Anda juga boleh membiayai akaun anda dengan BTC atau Ethereum. Setelah penyediaan akaun dan akaun bank anda dipautkan, anda juga boleh mengeluarkan dana dalam mata wang fiat – ini adalah berita baik kerana Binance kini dapat menawarkan cara bagi pelabur untuk mengeluarkan wang kripto mereka.

Kami telah meningkatkan skor ulasan kami di bawah ini dan kami merasakan ini adalah peningkatan yang besar terhadap tawaran Binance’s Exchange, jika mereka berjaya melancarkannya ke lebih banyak negara (AS saat ini dikecualikan) ia boleh menjadi penukar permainan kerana orang sekarang mempunyai tambahan, fiat yang diatur dalam dan luar jalan untuk pegangan mereka.

Membeli Bitcoin dengan Dolar Australia

Pada 20 Mac 2019, Binance mengumumkan pelancaran Binance Lite Australia, pintu masuk fiat pertama benua ke dunia cryptocurrency yang menyediakan cara yang selamat, boleh dipercayai dan mudah digunakan untuk membeli Bitcoin dengan wang tunai di Australia.

Perkhidmatan pembrokeran tunai-ke-Bitcoin beroperasi melalui rangkaian lebih daripada 1,000 agen berita di seluruh Australia, dan pada masa ini membolehkan sesiapa sahaja membeli Bitcoin menggunakan Dolar Australia (AUD), dan ada rancangan untuk memasukkan mata wang digital tambahan dan pilihan pembelian fiat di masa depan.

Pengguna mesti terlebih dahulu menjalani pengesahan akaun di Binance Lite, dan setelah berjaya disahkan, pengguna boleh membuat pesanan dalam talian dan menyimpan wang tunai di agen berita terdekat mereka, untuk menerima Bitcoin yang mereka pesan sebelumnya.

Perkhidmatan pembrokeran Binance Lite dikendalikan oleh InvestbyBit, anak syarikat yang dikendalikan secara bebas dari pertukaran cryptocurrency Binance.com. Perkhidmatan ini bertujuan untuk mempermudah proses pembelian cryptocurrency dan menjadikan aset digital seperti Bitcoin mudah diakses di seluruh Australia.

 • Bayaran Bayaran transaksi 2.5% (diskaun 50% dikenakan) ditambah GST pada bayaran transaksi untuk setiap pembelian sedang dikenakan sebagai harga pengenalan. Oleh itu, untuk pesanan $ 50, yuran transaksi adalah $ 1.22 dan GST akan menjadi 10% daripada yuran transaksi, iaitu $ 0.12.
 • Had Sistem ini kini dalam fasa Beta, dan jumlah pembelian minimum telah diturunkan menjadi $ 30 dengan jumlah pembelian maksimum dibatasi pada $ 1000. Had ini mungkin berubah dari masa ke masa dan hanya gandaan $ 10 yang diterima, seperti pesanan dengan harga $ 50, $ 60, $ 70 dan lain-lain.

Pengesahan

Pelanggan pertama kali perlu melalui pengesahan dokumen Kenali Pelanggan Anda (KYC) sekali. Semasa menggunakan perkhidmatan, perlu mengikuti arahan arahan setelah halaman pesanan dan melalui pengesahan.

Untuk menyelesaikan proses pengesahan, perlu menyerahkan 1 atau 2 borang dokumen pengenalan diri yang dikeluarkan oleh kerajaan sebagai Pasport, Lesen Memandu, atau kad Medicare, selain alamat tempat tinggal anda. Mana-mana pelanggan yang kembali, yang telah menyelesaikan pengesahan KYC, akan dihantar ke halaman ringkasan pesanan secara langsung setelah membuka pesanan baru.

Setiap akaun dihubungkan ke nombor telefon bimbit, dan pengguna harus memastikan untuk menggunakan nombor telefon bimbit yang disediakan ketika pertama kali menyelesaikan proses verifikasi. Sesiapa yang memilih untuk menggunakan nombor telefon bimbit baru akan diminta untuk menyelesaikan proses pengesahan ID sekali lagi.

Membayar dengan Kad Debit dan Kredit

Binance membolehkan pengguna membuat pembayaran kad debit dan kad kredit untuk cryptocurrency melalui perkongsian dengan Simplex. Token untuk membeli Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), dan XRP oleh Visa dan MasterCard dan faedah menggunakan kad debit atau kredit di Binance termasuk:

 • Pemindahan Swift: Purata 10-30 minit untuk cryptocurrency mencapai dompet anda
 • Bayaran Rendah: hanya 3.5% setiap transaksi atau 10 USD, mana yang lebih tinggi
 • Nyaman: Visa dan MasterCard diterima

Untuk membeli cryptocurrency yang disokong dengan kad debit atau kredit, pengguna terlebih dahulu dapat melalui arahan rasmi halaman dan kemudian lawati: https://www.binance.com/en/creditcard.

Binance Launchpad dan Penawaran Syiling Permulaan (IEO)

Binance Launchpad adalah platform pelancaran token bursa yang bertujuan untuk menghubungkan projek blockchain dengan komuniti cryptocurrency yang lebih besar dan membolehkan projek mengumpul dana sambil berinteraksi dengan pangkalan pengguna penting Binance.

Pada bulan Disember 2017, projek BREAD dan GIFTO berjaya mengadakan penjualan token yang berjaya di Binance Launchpad dan projek seperti BitTorrent dan Fetch. AI juga telah melancarkan pelancaran yang berjaya pada tahun 2019.

Platform ini menggunakan token BNB asli bursa dan memberi ganjaran kepada pengguna kerana memegang token dan juga membenarkannya digunakan untuk mengambil bahagian dalam penjualan token.

Baca: Apa itu IEO?

Bagaimana Penawaran Token Berfungsi di Binance Launchpad

Keupayaan untuk berpartisipasi dalam penawaran token terus menarik sejumlah besar pengguna ke Binance dan perlu melalui beberapa langkah untuk membiasakan diri dengan platform Launchpad.

Sesiapa yang berminat dalam projek harus pergi ke laman web Binance Launchpad terlebih dahulu dan klik pada halaman projek dan teliti mana-mana projek yang ditawarkan.

Sekiranya belum selesai, anda juga perlu melengkapkan pengesahan akaun Binance anda, kerana penjualan token dilakukan dengan mematuhi syarat peraturan di wilayah pengguna yang disokong.

Sistem Loteri

Binance Launchpad mengendalikan sistem loteri yang melihat bahawa jumlah tiket loteri yang boleh anda tuntut bergantung pada jumlah token BNB yang anda pegang di akaun Binance anda dalam jangka masa 20 hari menjelang hari loteri, dengan jumlah maksimum sehingga 5 tiket setiap akaun yang layak.

20 hari menjelang tarikh undian ditunjukkan oleh X di bawah, dan sebagai contoh, 100 ≤ X < 200 bermaksud baki BNB anda sepanjang 20 hari disimpan pada 100 BNB atau lebih, tetapi tidak melebihi atau mencapai 200 BNB.

Ringkasan pada pukul 0:00 PG (UTC) setiap hari merekodkan baki BNB setiap pengguna, dan sekiranya baki BNB anda jatuh di bawah baki minimum yang diperlukan pada hari tertentu dalam tempoh 20 hari, mereka akan dimasukkan ke ambang yang lebih rendah.

Sebagai contoh, jika Pengguna A menyimpan 301 BNB selama 19 dari 20 hari itu tetapi baki mereka jatuh kepada 299 BNB pada satu hari. Mereka akan beralih ke ambang bawah dan hanya layak menuntut 2 tiket loteri.

Sebelum tarikh undian sebenar, pengguna diberi tempoh 24 jam untuk memilih berapa banyak tiket loteri yang ingin mereka masukkan, dengan jumlah maksimum berdasarkan pemegangan BNB mereka selama 20 hari sebelumnya.

Di sini, jika pengguna memasukkan 5 tiket dan 2 tiket akhirnya menang, mereka berkomitmen untuk membayar 2 peruntukan tiket (di BNB) untuk token.

Setiap tiket loteri mempunyai nombor unik dengan beberapa pemegang tiket loteri, memperoleh tiket dengan nombor berturut-turut. Contohnya, semasa menuntut 5 tiket, tiket tersebut mungkin bernombor 100010, 100011, 100012, 100013 dan 100014.

Setelah tempoh 24 jam berakhir dan semua tiket dikeluarkan sepenuhnya, Binance mula memilih nombor pelbagai digit secara rawak. Ini dipadankan dengan digit ekor dari semua tiket yang dikeluarkan untuk menentukan senarai pemenang.

Proses pemilihan berlanjutan sehingga jumlah pemenang maksimum dipadankan, dan BNB masing-masing dipotong dari baki setiap pengguna yang menang, sebaik sahaja mereka dianggap pemenang.

Binance mengumumkan jumlah maksimum pemenang tiket loteri berpotensi, dan jumlah peruntukan yang sesuai dengan setiap tiket pemenang terlebih dahulu.

Penggodaman Binance

Pada awal Mei 2019, Binance mengalami Hack pertama mereka yang kami bahas di Blockonomi. Ringkasnya, penggodam dapat memperoleh akses dan memotong beberapa langkah keselamatan mereka menggunakan maklumat pengguna utama, termasuk kunci API, yang digunakan oleh bot perdagangan dan pengurus portfolio pihak ketiga.

Mereka berjaya mengeluarkan cryptocurrency bernilai lebih dari $ 40 juta dari bursa.

Binance memutuskan untuk menampung kerugian ini sepenuhnya dengan menggunakan dana keselamatan “SAFU” mereka, dan membayar semua kerugian yang mereka alami kepada semua pengguna.

Fakta bahawa Binance melindungi kerugian ini, memberi kita lebih banyak keyakinan terhadap kejujuran dan integriti mereka tetapi juga menggarisbawahi fakta penting bahawa anda harus mengikuti amalan terbaik keselamatan dan hanya menyimpan sejumlah kecil kripto di bursa.

Gunakan dompet Perkakasan untuk menyimpan dana anda dengan selamat kerana nampaknya pertukaran terbesar tidak kebal terhadap serangan jenis ini.

Kesimpulannya

Pada masa ini, mesin pertukaran yang sesuai mampu memproses kira-kira 1.4 juta pesanan setiap saat, oleh itu menjadikannya salah satu pertukaran terpantas yang terdapat di pasaran.

Selain itu, pertukaran berfungsi pada semua bentuk peranti, termasuk web, Android, WeChat, dan HTML5. Penutur bukan bahasa Inggeris akan gembira mengetahui bahawa Binance menawarkan sokongan berbahasa dalam bahasa Cina, Inggeris, Korea dan Jepun.

Berdasarkan semua yang telah digariskan setakat ini, Binance tidak diragukan lagi adalah Cryptocurrency Exchange yang terkemuka dan menawarkan yuran hebat dan sokongan mata wang digital.

Kerana dilaporkan mempunyai akses ke sumber dan rakan kongsi yang banyak, kemungkinan Binance akan terus berkembang dan menawarkan perkhidmatan pertukaran mata wang digital yang hebat kepada pelanggannya.

Kami dengan senang hati mengesyorkan Binance dan telah menambahkannya ke dalam senarai Pertukaran Cryptocurrency Terbaik kami.

Kami terus mengemas kini ulasan ini sejak Binance pertama kali dilancarkan (kami adalah salah satu yang pertama memberikan ulasan mengenai platform pada masa itu). Dan seiring berjalannya waktu, berulang kali Binance telah terbukti menjadi salah satu pertukaran terbaik, jika bukan yang terbaik,.

Ketua Pegawai Eksekutif mereka Changpeng Zhao (pendeknya CZ) telah menjadi sebahagian daripada komuniti cryptocurrency dan menunjukkan standard integriti yang tinggi.

Binance pertukaran terus berinovasi, membawa produk baru ke pasaran dan pilihan baru untuk membeli dan memperdagangkan cryptocurrency ke seluruh pelosok dunia.

Lawati Binance

Binance

src = “~ images \ binance-review-the-worlds-terkemuka-cryptocurrency-exchange.gif”

alt = “Ulasan Binance”

class = “photo-wrapup wppr-product-image” /> 9.4

Kemudahan penggunaan

9.0 / 10

Reputasi

10.0 / 10

Bayaran

10.0 / 10

Sokongan pengguna

9.0 / 10

cara bayaran

9.0 / 10

Kelebihan

 • Mudah untuk digunakan
 • Bayaran Rendah
 • Sokongan yang baik
 • Banyak Penyenaraian
 • Antaramuka Perdagangan yang Baik

Keburukan

 • Tidak menawarkan Sokongan telefon

Lawati {"@konteks":"http: \ / \ / schema.org \ /","@taip":"Produk","nama":"Binance","imej":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / muat naik \ / 2017 \ / 11 \ /binance.gif","penerangan":"Pada masa ini, pasaran pertukaran mata wang digital dipenuhi dengan pelbagai pilihan, oleh itu memilih platform pertukaran atau perdagangan yang betul boleh menjadi pening bagi pengguna cryptocurrency pemula dan veteran. Binance adalah pertukaran cryptocurrency yang popular yang dimulakan di China tetapi kemudian memindahkan ibu pejabat mereka ke crypto-friendly…","tawaran": {"@taip":"Tawaran","harga":"0.00","harga Mata Wang":"$","penjual": {"@taip":"Orang","nama":"Daniel Dob"}},"mengkaji semula": {"@taip":"Kaji semula","mengkaji semula": {"@taip":"Penarafan","terbaikNilai":"10","paling terukNilai":"0","penilaianNilai":"9.40"},"nama":"Binance","ulasanBody":"Pada masa ini, pasaran pertukaran mata wang digital dipenuhi dengan pelbagai pilihan, oleh itu memilih platform pertukaran atau perdagangan yang betul boleh menjadi sakit kepala bagi pengguna cryptocurrency pemula dan veteran. \ R \ n \ r \ nBinance adalah popular pertukaran cryptocurrency yang dimulakan di China tetapi kemudian memindahkan ibu pejabat mereka ke Pulau Malta yang mesra crypto di EU. Binance terkenal dengan perkhidmatan pertukaran crypto ke crypto. \ R \ n \ r \ nBinance meletup ke tempat kejadian di mania pada tahun 2017 dan sejak itu menjadi pertukaran kripto teratas di dunia. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDalam tinjauan kami, kami akan berusaha untuk menggariskan semua yang anda perlu ketahui mengenai Binance, termasuk cara kerjanya, pasangan crypto yang dapat anda tukar, yuran perdagangan \ / had, aspek keselamatan, dan sokongan pelanggan . \ r \ nLawat Binance \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBagaimana Bursa Berfungsi \ r \ nMereka yang mengunjungi Binance untuk pertama kalinya akan dengan cepat menyedari bahawa platform ini menawarkan dua pilihan untuk perdagangan mata wang digital- asas dan lanjutan. \ r \ n \ r \ n Baik versi asas, atau lanjutan pasti mudah digunakan untuk pemula yang lengkap. Walau bagaimanapun, sesiapa sahaja yang mempunyai latar belakang mata wang digital dan dengan sedikit pengetahuan mengenai bagaimana pertukaran berfungsi dapat menggunakan platform dan perkhidmatannya yang berbeza. \ R \ n \ r \ n Perbezaan utama antara versi asas dan versi lanjutan ialah yang maju menawarkan analisis teknikal yang lebih mendalam mengenai nilai mata wang digital dari masa ke masa. \ r \ n \ r \ nPada masa ini, papan pemuka untuk versi asas menawarkan beberapa grafik dan carta untuk pasangan yang anda urus niaga, pesan buku, dan sejarah perdagangan. \ r \ n \ r \ nTampak seperti paparan asas: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPaparan asas direka dengan baik dan disusun dengan baik, semua maklumat yang anda perlukan ditunjukkan dengan jelas dengan harga di sebelah kiri, grafik di tengah-tengah bersama dengan kotak beli dan jual dan sejarah perdagangan disajikan di sebelah kanan supaya anda dapat dengan cepat melihat harga perdagangan terkini. \ r \ n \ r \ nDan seperti inilah tampilan lanjutan: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPandangan lanjutan menggunakan tema gelap dan menjadikan carta perdagangan lebih besar d harga perdagangan terkini dipaparkan di sebelah kanan dengan kotak jual beli di bawahnya. \ r \ n \ r \ nApa yang anda pilih adalah perkara pilihan, saya suka paparan asas berwarna lebih ringan dan susun aturnya lebih senang digunakan . \ r \ nPendaftaran Kewangan & Log masuk \ r \ nUntuk menggunakan pertukaran, pengguna terlebih dahulu harus membuat akaun. Proses di sebalik ini agak mudah dan lurus ke hadapan dan anda tidak perlu mengesahkan akaun anda untuk tahap 1 yang merupakan had pengeluaran harian 2BTC. \ R \ n \ r \ nUntuk tahap 2 yang membolehkan sehingga 100BTC sehari, anda perlu memuat naik ID foto dan tunggu sehingga anda diluluskan. Masih ada had yang lebih tinggi, tetapi anda perlu menghubungi mereka secara langsung untuk mengaturnya. \ R \ n \ r \ nWaktu untuk pengesahan boleh berbeza-beza bergantung pada betapa sibuknya staf sokongan laman web, jadi pastikan untuk membuat perancangan terlebih dahulu jika anda mahu tarik balik jumlah yang lebih besar dan pastikan langkah ini selesai sebelum mendeposit dan memperdagangkan sejumlah besar di bursa. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSekarang, ini tidak dapat dilupakan, pengguna boleh terus maju dan membiayai akaun Binance mereka. Walaupun anda boleh memilih dari banyak mata wang digital, disarankan agar anda tetap menggunakan BTC atau ETH. \ R \ n \ r \ nUntuk membiayai akaun anda, kunjungi \"Dana \" > \"Deposit \ / Pengeluaran \" pautan di bahagian atas laman web dan cari mata wang yang ingin anda hantar, kemudian klik \"Deposit \" butang di sebelahnya yang kemudian akan memberi anda alamat dompet. \ r \ n \ r \ nAnda kemudian dapat mengirim dana anda ke alamat ini untuk memulakan perdagangan di platform, bergantung pada mata wang yang anda depositkan, ia akan mengambil masa yang berbeza untuk ditunjukkan naik kerana ini bergantung pada mata wang itu blockchain. \ r \ n \ r \ nBeberapa mata wang seperti Ethereum lebih pantas daripada Bitcoin yang memerlukan sedikit masa. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSekarang itu akaun anda dibiayai, anda boleh memulakan perdagangan, pertukaran dan pelaburan dalam pelbagai pasangan mata wang digital. Binance menawarkan banyak pilihan, kerana ia menyokong semua mata wang digital utama, tetapi juga banyak senarai ICO dan tokennya masing-masing. \ R \ n \ r \ nPada masa ini, platform ini hanya dapat digunakan untuk menghasilkan pesanan had dan pasaran. Ini telah dianggap sebagai keburukan oleh beberapa orang, kerana banyak pilihan perdagangan yang diharapkan akan lebih maju. \ R \ n \ r \ nMenurut pesanan anda, tunggu sehingga pesanan tersebut dapat dipenuhi sesuai dengan syarat yang telah ditetapkan. \ r \ nCara Berdagang di Binance \ r \ nPerdagangan di Binance agak lurus jika anda pernah menggunakan pertukaran cryptocurrency lain sebelum ini. \ r \ n \ r \ nUntuk memulakan, pastikan anda telah menyimpan sejumlah dana – ada pilihan untuk pasangan perdagangan dalam BTC, ETH, BNB dan USDT. \ r \ n \ r \ nSetelah anda mempunyai dana, di menu kanan atas, pilih \"Pertukaran \" > \"Asas \" atau \"Mahir \" untuk memuatkan skrin perdagangan. Kami akan menggunakan paparan Dasar. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDi sebelah kanan, pilih tab dari BTC, ETH, BNB atau USDT, inilah yang akan anda jual masuk. Kemudian pilih mata wang yang anda inginkan dari senarai. Anda juga boleh mencari di sini dan anda boleh membuat senarai kegemaran dengan mengklik bintang di sebelah mana-mana mata wang. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSetelah mata wang yang anda inginkan dimuat, perhatikan sebelah kiri lajur yang menunjukkan harga yang orang ingin jual di bahagian atas berwarna merah dan harga yang orang ingin beli dengan warna hijau di bahagian bawah. Nombor di tengah menunjukkan harga jualan terakhir. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSekarang membuat pesanan beli, gunakan kotak tengah di bawah grafik dan anda akan melihat kotak beli berwarna hijau di sebelah kanan. \ r \ n \ r \ nAnda boleh memasukkan harga yang ingin anda beli secara manual, tetapi cara yang lebih baik adalah dengan mengklik nombor di lajur sebelah kiri. \ r \ n \ r \ nAnda kemudian boleh memasukkan jumlah mata wang yang ingin anda beli atau klik butang 25%, 50%, 75% atau 100% yang akan mengisinya dengan jumlah berdasarkan berapa banyak mata wang beli yang anda miliki (dalam kes ini BTC). \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSetelah pesanan anda dibuat, pesanan akan ditunjukkan di bawah di \"Buka Pesanan \" bahagian sehingga diisi. \ r \ n \ r \ nPada ketika itu mata wang baru anda akan tersedia di bawah \"Deposit \ / Pengeluaran \" menu di mana anda boleh menariknya ke dompet pilihan anda. \ r \ nAkta Crypto yang Disokong \ r \ nBinance sering dipuji kerana pelbagai jenis syiling sokongannya. Pedagang boleh menggunakan platform untuk beberapa mata wang digital, termasuk, tetapi tidak terhad kepada Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum, Ethereum Classic, EOS, Dash, LiteCoin, NEO, GAS, Zcash, Dash, Ripple dan banyak lagi. n \ r \ nSeperti yang disebutkan sebelumnya, Binance juga menyokong banyak token, sebagai sebahagian daripada senarai ICO. Dengan ini, peniaga boleh menggunakan platform untuk memperdagangkan token ini untuk mendapatkan keuntungan juga. \ R \ n \ r \ nBinance saat ini sangat pantas untuk menambah syiling dan token baru selepas ICO mereka yang biasanya bermaksud anda dapat membelinya dengan harga murah membolehkan keuntungan yang lebih besar di jalan. \ r \ n \ r \ nMereka kini menawarkan pasangan perdagangan dalam BTC, BNB, ETH dan USDT. \ r \ n \ r \ n \ r \ nBinance ICO & BNB Coin \ r \ n Perkara lain yang perlu diberi perhatian ialah Binance Coin, yang dikeluarkan semasa ICO mereka sendiri. Duit syiling Binance boleh digunakan untuk membayar yuran dan ia juga akan muncul dalam rancangan masa depan mereka untuk membuat Bursa Terdesentralisasi di mana ia akan membentuk salah satu mata wang asas utama. \ R \ n \ r \ nMembeli duit syiling Binance itu sendiri kelihatan baik pelaburan untuk masa depan kerana pertukaran merancang untuk menggunakan keuntungan mereka untuk membeli kembali sebahagian daripada syiling setiap suku tahun dan memusnahkannya: oleh itu mengurangkan penawaran dan menjadikannya lebih berharga bagi pemegang. \ r \ nSetiap suku tahun, kami akan menggunakan 20% daripada keuntungan kita untuk membeli kembali BNB dan memusnahkannya, sehingga kita membeli kembali 50% dari semua BNB (100MM). Semua transaksi pembelian balik akan diumumkan di blockchain. Kami akhirnya akan menghancurkan 100MM BNB, meninggalkan 100MM BNB yang tersisa. \ R \ n \ r \ nJika anda ingin membaca lebih lanjut mengenai BNB Coin, lihat panduan mendalam kami. \ R \ n \ r \ nBiaya Bayaran & Had \ r \ nPada masa penulisan, Binance mengenakan bayaran purata 0.1% untuk setiap perdagangan yang dibuat oleh pengguna. Mereka yang memilih untuk membayar melalui token Binance boleh mendapat diskaun 50% untuk yuran perdagangan, yang merupakan berita baik. Ini tentunya merupakan antara yuran terendah yang ada pada masa ini. \ R \ n \ r \ nYuran pengeluaran cenderung berbeza untuk setiap mata wang digital. Sebagai contoh, 0.0005 dikenakan untuk pengeluaran Bitcoin, dan 0.005 dikenakan untuk pengeluaran ETH. Berikut adalah beberapa contoh untuk memberi anda gambaran mengenai yuran yang akan anda bayar untuk pengeluaran: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCOIN \ r \ nCODE \ r \ nFee \ r \ nUnit \ r \ n \ r \ n \ r \ nKoin Wang \ r \ nBNB \ r \ n1 \ r \ nBNB \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitcoin \ r \ nBTC \ r \ n0.001 \ r \ nBTC \ r \ n \ r \ n \ r \ nEthereum \ r \ nETH \ r \ n0.01 \ r \ nETH \ r \ n \ r \ n \ r \ nLitcoin \ r \ nLTC \ r \ n0.01 \ r \ nLTC \ r \ n \ r \ n \ r \ nNeo \ r \ nNEO \ r \ nFree \ r \ nNEO \ r \ n \ r \ n \ r \ nQtum \ r \ nQTUM \ r \ n0.01 \ r \ nQTUM \ r \ n \ r \ n \ r \ nStatus \ r \ nSNT \ r \ n10 \ r \ nSNT \ r \ n \ r \ n \ r \ nBancor \ r \ nBNT \ r \ n1.2 \ r \ nBNT \ r \ n \ r \ n \ r \ nEos \ r \ nEOS \ r \ n0.7 \ r \ nEOS \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitcoin Cash \ r \ nBCC \ r \ n0.0005 \ r \ nBCC \ r \ n \ r \ n \ r \ nGas \ r \ nGAS \ r \ nGratis \ r \ nGAS \ r \ n \ r \ n \ r \ nUSDT \ r \ nUSDT \ r \ n50 \ r \ nUSDT \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nJika turun untuk memindahkan had, tidak ada batasan jumlah syiling yang boleh anda simpan. Walau bagaimanapun, tanpa disahkan, pengguna terhad dari segi berapa banyak yang mereka boleh menarik diri. \ R \ n \ r \ nPengesahan akan menjadikan anda sebagai pengguna tahap dua, sehingga mengangkat had ini dan memberikan lebih banyak kebebasan ketika menggunakan platform. \ r \ n \ r \ nProses pengesahan menghendaki pengguna memberikan nama penuh, negara, jantina, foto pasport \ / ID yang dikeluarkan oleh kerajaan, dan juga selfie dengan pasport kepada Binance. \ r \ nApakah Binance Selamat? \ r \ nWalaupun Binance adalah salah satu pertukaran cryptocurrency terbaru yang terdapat di pasaran, ia dengan cepat berjaya memperoleh kepercayaan yang tinggi dari penggunanya dan komuniti mata wang digital. \ r \ n \ r \ nNamun, pertukaran gagal memberi pengguna maklumat yang cukup mengenai bagaimana dana dijamin, namun kami ingin mempercayai bahawa keselamatan dipandang serius. Pengesahan dua faktor tersedia dan sentiasa bagus. Walau bagaimanapun diketahui bahawa platform ini menawarkan seni bina sistem pelbagai peringkat dan pelbagai peringkat. \ R \ n \ r \ nPerbaharuan: Pada bulan Mac 2018 Binance mengalami percubaan penggodaman. \ R \ n \ r \ nPeretas cuba menarik langkah berani yang berjaya ditangkap oleh sistem automatik yang ada di bursa. Selama berbulan-bulan penggodam telah mengumpulkan log masuk orang melalui laman web pancingan data dan secara diam-diam memasang akses API pada akaun yang terjejas. \ R \ n \ r \ n Mereka kemudian menyerang, menukar semua altcoin mangsa menjadi BTC dan membeli Viacoin, mengepam duit syiling ke harga besar dan kemudian menjual bekalan Viacoin mereka sendiri pada tahap tinggi, sebelum cuba menarik balik BTC ke dompet mereka sendiri. Nasib baik tidak ada yang kehilangan dana kerana peretasan itu ditangkap dan satu-satunya orang yang kehilangannya adalah penggodam, yang dana akan disumbangkan kepada badan amal. \ R \ n \ r \ nSetelah peretasan ini dimungkinkan oleh orang yang memasuki log masuk laman web mereka dan 2FA perincian ke dalam laman web palsu, anda harus selalu memastikan anda berada di url Binance yang betul sebelum log masuk. Kami mengesyorkan anda menanda halaman dan hanya menggunakannya untuk mengaksesnya, jangan sekali-kali mengklik pautan dari e-mel, Twitter, Telegram dll. \ r \ n \ r \ nPeristiwa ini telah banyak memberi kepercayaan kepada Binance, bukan sahaja proses automatik mereka berjaya mencuba hack sebelum ada yang kehilangan dana, mereka sejak itu menawarkan hadiah $ 250,000 kepada sesiapa sahaja yang dapat membantu menangkap penggodam. Sepanjang acara ini, Binance bertindak teladan dan telah dipuji atas tindakan pantas mereka dalam menyelesaikannya. \ R \ nBiaya Pelanggan Sokongan \ r \ nUntuk pertukaran berjaya, ia memerlukan pasukan sokongan pelanggan yang hebat, yang mampu menjawab semua pertanyaan pengguna dan permintaan tepat pada masanya. Walaupun kawasan sokongan di Binance dapat menggunakan sedikit pekerjaan, pasukan ini responsif dan mampu memberikan bantuan profesional kepada pedagang yang memerlukan. Tiket sokongan dihantar melalui borang dalam talian yang terdapat di laman web, dan respons dibuat melalui e-mel. Saat ini tidak ada sokongan sembang langsung, atau nombor telefon di mana pelanggan dapat menghubungi pasukan sokongan. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSelain daripada pasukan CS, Binance menawarkan beberapa Soalan Lazim dan artikel yang dimaksudkan untuk membantu pengguna terbiasa dengan pertukaran dan cara kerjanya. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHarus diingat bahawa sokongan pelanggan di Binance telah diketahui lambat untuk bertindak balas permintaan pelanggan. Ini adalah fenomena biasa dengan kebanyakan pertukaran besar dan disebabkan hanya oleh jumlah pengguna dan jumlah staf sokongan. \ R \ n \ r \ nPerubahan telah meningkat pada kadar yang meletup tahun ini dan syarikat-syarikat tidak dapat memenuhi permintaan. Binance berkembang pesat terutamanya, bermula dari pelancaran ke pertukaran terbesar di planet ini dalam beberapa bulan yang singkat. \ R \ n \ r \ nKakitangan sokongan untuk pertukaran harus diperiksa dan dilatih dengan teliti kerana teknikal dan keperluan keselamatan yang terlibat – tidak seperti yang lain syarikat tradisional di mana kakitangan dapat dilatih dengan lebih cepat. \ r \ n \ r \ nBeberapa perkara yang perlu diingat ialah memeriksa alamat dompet, pastikan anda menghantar cryptocurrency yang betul ke alamat yang sesuai di laman web ini. Campuran dengan dompet adalah salah satu kesalahan terbesar yang dilakukan orang ketika menggunakan bursa. \ R \ n \ r \ n Perkara lain yang perlu diperhatikan ialah, cubalah pembayaran percubaan yang lebih kecil terlebih dahulu jika anda merancang untuk memindahkan sejumlah besar – mungkin akan dikenakan biaya lebih banyak bayaran tetapi akan berbaloi untuk ketenangan fikiran. \ r \ n \ r \ nJika anda perlu menghubungi sokongan, pastikan anda memberi mereka maklumat yang cukup untuk dapat membantu anda pada kali pertama. Sertakan alamat dompet, waktu urus niaga dan maklumat lain yang anda fikirkan mungkin perlu untuk mempercepat proses. \ R \ nPindah ke Malta \ r \ nPada bulan Mac 2018, Akhbar Jepun Nikkei melaporkan bahawa Binance berniaga di Jepun dan tidak mengikuti peraturan rasmi mereka. Ini menyebabkan beberapa pergolakan di pasaran sehingga Binance membuat pengumuman rasmi bahawa mereka akan memindahkan operasi ke pulau Malta yang mesra kripto di Eropah, dengan menyatakan: \ r \ nSetelah meninjau beberapa lokasi yang berbeza, syarikat memutuskan untuk melabur di Negara Eropah kerana undang-undang pro-blockchain yang ada dan kestabilan yang ditawarkannya kepada syarikat teknologi kewangan melalui kerangka peraturannya. \ R \ nIni adalah berita baik bagi syarikat itu dan mereka bahkan mendapat sambutan hangat dari Perdana Menteri Malta di Twitter. \ r \ n \ r \ nBinance juga mengumumkan bahawa mereka sedang berunding dengan bank-bank Malta dengan tujuan untuk menyediakan transaksi Fiat, yang bermaksud mereka dapat menawarkan jalan masuk untuk transaksi fiat ke crypto di masa depan bersama dengan pasangan perdagangan fiat di bursa. \ r \ n \ r \ nLebih banyak berita baik untuk Binance, nampaknya profil dan reputasi mereka dalam industri terus berkembang. \ r \ nMelancarkan Pertukaran Terdesentralisasi \ r \ nLebih banyak berita terkini untuk Binance dan yang kelihatannya seperti berita baik pemegang BNB adalah hakikat bahawa mereka merancang untuk melancarkan Decentralized Exchange (DEX) mereka sendiri:"Setelah meneliti kerangka pertukaran yang terdesentralisasi dan menganalisis pelaksanaan yang ada, kami percaya bahawa penambahbaikan yang ketara dapat dilakukan dalam menyediakan pengguna Binance tahap pengalaman perdagangan yang mereka sudah biasa. Pertukaran terpusat dan Desentralisasi akan wujud bersama dalam masa terdekat, saling melengkapi, dan juga saling bergantung. \"\ r \ n Aset digital BNB, kini token ERC-20, akan berpindah sebagai token asli rangkaian tersebut dan digunakan untuk membayar yuran perdagangan di bursa baru. \ r \ nMelancarkan Bursa Saham Desentralisasi \ r \ nLebih baik berita baru-baru ini untuk Binance ialah mereka bekerjasama dengan Neufund untuk membangun Bursa Saham Desentralisasi pertama di dunia. \ r \ n \ r \ nSelain Bursa Saham Malta, mereka bertujuan untuk mewujudkan bursa saham global yang terkawal dan terdesentralisasi untuk penyenaraian dan perdagangan sekuriti token di samping aset kripto. \ r \ nMenurut CapLinked, cap pasaran token ekuiti sahaja diproyeksikan mencapai $ 1 trilion menjelang 2020 dan berkat kerjasama dengan MSX, anak syarikat Bursa Saham Malta dan Binance, Neufund akan menjadi platform penerbitan utama pertama hingga akhir untuk token keselamatan, khususnya token ekuiti. Ini akan menjamin kaedah untuk perdagangan sekunder token ekuiti dan membolehkan syarikat di seluruh dunia mengumpul dana di Blockchain dengan cara yang sah sambil menawarkan kecairan yang sangat diperlukan. \ R \ nIni adalah berita yang lebih positif bagi Binance kerana mereka bertujuan untuk menyatukan kedudukan mereka sebagai Crypto Exchange nombor satu di dunia. \ r \ nPelancaran Jersey Kewangan – Kini Menyokong Fiat ke Crypto \ r \ nSepanjang 16 Januari 2019, Binance telah mengumumkan pelancaran pertukaran Fiat ke Crypto baru yang diberi nama \"Jersi Binance \".\ r \ n \ r \ n Platform dagangan aktif dan aktif dan membolehkan anda berdagang dalam mata wang fiat seperti euro dan pound sterling, dengan Eropah menjadi pasaran sasaran mereka. \ r \ nKami kini telah melakukan kajian penuh mengenai Binance Jersey , jadi perhatikan lebih banyak perincian mendalam mengenai platform baru. \ r \ n \ r \ nLawat Binance Jersey \ u00bb \ r \ nPada masa penulisan, mereka hanya menawarkan empat pasangan perdagangan dengan lebih banyak lagi yang akan segera diikuti: \ r \ n \ r \ n \ tBTC \ / EUR \ r \ n \ tBTC \ / GBP \ r \ n \ tETH \ / EUR \ r \ n \ tETH \ / GBP \ r \ n \ r \ nUndang-undang yang Disokong: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nArgentina \ r \ nEswatini (sebelumnya Swaziland) \ r \ nLatvia \ r \ nRomania \ r \ n \ r \ n \ r \ nArmenia \ r \ nFinland \ r \ nLiechtenstein \ r \ nSingapura \ r \ n \ r \ n \ r \ nAustralia \ r \ nPerancis \ r \ nLituania \ r \ nSlovakia \ r \ n \ r \ n \ r \ nAustria \ r \ nJerman \ r \ nLuxembourg \ r \ n nSlovenia \ r \ n \ r \ n \ r \ nAzerbaijan \ r \ nGibraltar \ r \ nMacau \ r \ nAfrika Selatan \ r \ n \ r \ n \ r \ nBelgia \ r \ nGunaria \ r \ nMalta \ r \ nSouth Korea \ r \ n \ r \ n \ r \ nBrazil \ r \ nHong Kong \ r \ nMauritius \ r \ nSpanyol \ r \ n \ r \ n \ r \ nBulgaria \ r \ nHungary \ r \ nMexico \ r \ nSweden \ r \ n \ r \ n \ r \ n Kanada \ r \ nIceland \ r \ nMonaco \ r \ nSwiss \ r \ n \ r \ n \ r \ nCile \ r \ nIreland \ r \ nBelanda \ r \ nTurki \ r \ n \ r \ n \ r \ nKroasia \ r \ nIsrael \ r \ nNew Zealand \ r \ n Emiriah Arab Bersatu (UAE) \ r \ n \ r \ n \ r \ nCyprus \ r \ nItalia \ r \ nNorway \ r \ nUnited Kingdom (UK) \ r \ n \ r \ n \ r \ n Republik Czech \ r \ nJamaika \ r \ nPeru \ r \ nUruguay \ r \ n \ r \ n \ r \ nTanda \ r \ nJepang \ r \ nPolandia \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEstonia \ r \ nJersey \ r \ nPortugal \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Pelanggan yang ingin berniaga dalam fiat sokongan mata wang perlu menjalankan prosedur KYC kami dengan memuat naik dokumen pengenalan diri mereka seperti pasport dan lesen memandu. \ r \ n \ r \ nWei Zhou, CFO Binance mengeluarkan pernyataan ini mengenai pelancaran: \ r \ n \ u201cMemperluas pasaran pertukaran cryptocurrency dengan mata wang fiat di rantau Eropah membuka peluang ekonomi baru bagi orang Eropah serta kebebasan dari ketidakpastian Brexit yang menjulang di mana pound dan euro juga menjadi perhatian. Melalui Binance Jersey, kami ingin membantu merapatkan saluran crypto-fiat untuk Eropah dan UK sebagai sebahagian daripada pengembangan global kami untuk menyokong penerapan cryptocurrency yang lebih luas \ u201d. \ R \ nJika anda biasa berniaga di Binance, maka anda akan merasa rumah di bursa baru mereka – ia menggunakan mesin yang sama dan skrin perdagangan disusun dengan cara yang sama dengan pilihan untuk memilih antara paparan Asas dan Lanjutan: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nUntuk dana akaun anda dalam fiat, pertama sekali anda perlu melengkapkan proses KYC, setelah selesai, anda kemudian dapat memasukkan dana terus dari akaun bank anda dengan menghubungkannya dari skrin Deposit. \ r \ n \ r \ nAnda juga boleh membiayai akaun anda dengan BTC atau Ethereum. Setelah penyediaan akaun dan akaun bank anda dipautkan, anda juga boleh mengeluarkan dana dalam mata wang fiat – ini adalah berita baik kerana Binance kini dapat menawarkan cara bagi para pelabur untuk mengeluarkan wang kripto mereka. \ R \ n \ r \ nKami mempunyai meningkatkan skor ulasan kami di bawah dan kami merasakan ini adalah peningkatan yang besar untuk tawaran Pertukaran Binance, jika mereka berjaya melancarkannya ke lebih banyak negara (AS kini dikecualikan) ia boleh menjadi penukar permainan kerana orang sekarang mempunyai fiat tambahan yang diatur jalan masuk dan keluar untuk pegangan mereka. \ r \ nMembeli Bitcoin dengan Dolar Australia \ r \ nPada 20 Mac 2019, Binance mengumumkan pelancaran Binance Lite Australia, pintu masuk fiat pertama benua ke dunia cryptocurrency yang menyediakan keselamatan , boleh dipercayai, dan mudah digunakan untuk membeli Bitcoin dengan wang tunai di Australia. \ r \ n \ r \ nPerkhidmatan pembrokeran tunai-ke-Bitcoin beroperasi melalui rangkaian lebih daripada 1,000 agen berita di seluruh Australia, dan pada masa ini membenarkan sesiapa sahaja untuk membeli Bitcoin menggunakan Dolar Australia (AUD), dan t berikut adalah rancangan untuk memasukkan mata wang digital tambahan dan pilihan pembelian fiat pada masa akan datang. \ r \ n \ r \ nPengguna mesti terlebih dahulu menjalani pengesahan akaun di Binance Lite, dan setelah berjaya disahkan, pengguna dapat membuat pesanan dalam talian dan deposit tunai di tempat terdekat agen berita, untuk menerima Bitcoin mereka yang dipesan lebih awal. \ r \ n \ r \ nPerkhidmatan pembrokeran Binance Lite dikendalikan oleh InvestbyBit, anak syarikat yang dikendalikan secara bebas dari pertukaran cryptocurrency Binance.com. Perkhidmatan ini bertujuan untuk mempermudah proses pembelian cryptocurrency dan menjadikan aset digital seperti Bitcoin mudah diakses di seluruh Australia. \ R \ n \ r \ n \ t Bayaran Bayaran transaksi 2.5% (diskaun 50% dikenakan) ditambah GST pada yuran transaksi untuk setiap pembelian pada masa ini dikenakan sebagai harga pengenalan. Oleh itu, untuk pesanan $ 50, yuran transaksi adalah $ 1,22 dan GST akan menjadi 10% daripada yuran transaksi, iaitu $ 0,12. \ R \ n \ t Had Sistem ini kini dalam fasa Beta, dan jumlah minimum pembelian mempunyai diturunkan kepada $ 30 dengan jumlah pembelian maksimum adalah $ 1000. Had ini mungkin berubah dari masa ke masa dan hanya gandaan $ 10 yang diterima, seperti pesanan dengan harga $ 50, $ 60, $ 70 dan lain-lain. \ R \ n \ r \ nPengesahan \ r \ nPelanggan kali pertama dikehendaki melalui satu kali Tahu Pengesahan dokumen Pelanggan Anda (KYC). Semasa menggunakan perkhidmatan, perlu mengikuti arahan arahan selepas halaman pesanan dan melalui pengesahan. \ R \ n \ r \ nUntuk menyelesaikan proses pengesahan, perlu menghantar 1 atau 2 borang dokumen pengenalan yang dikeluarkan oleh kerajaan sebagai Pasport, Lesen Pemandu, atau kad Medicare, sebagai tambahan kepada alamat tempat tinggal anda. Mana-mana pelanggan yang kembali, yang telah menyelesaikan verifikasi KYC, akan dikirim ke halaman ringkasan pesanan secara langsung setelah membuka pesanan baru. \ R \ n \ r \ nSetiap akaun dipautkan ke nombor telefon bimbit, dan pengguna harus memastikan untuk menggunakan telefon bimbit nombor yang diberikan semasa pertama kali menyelesaikan proses pengesahan. Sesiapa yang memilih untuk menggunakan nombor telefon bimbit baru akan diminta untuk menyelesaikan proses pengesahan ID sekali lagi. \ R \ n \ r \ n \ r \ nPembayaran melalui Kad Debit dan Kredit \ r \ nBinance membolehkan pengguna membuat pembayaran kad debit dan kad kredit untuk cryptocurrency melalui perkongsian dengan Simplex. Token untuk membeli Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), dan XRP token oleh Visa dan MasterCard dan faedah menggunakan kad debit atau kredit di Binance merangkumi: \ r \ n \ r \ n \ tSwift Transfer: Rata-rata 10-30 minit untuk cryptocurrency mencapai dompet anda \ r \ n \ tPendapatan Rendah: hanya 3.5% setiap transaksi atau 10 USD, mana yang lebih tinggi \ r \ n \ tMudah: Visa dan MasterCard diterima \ r \ n \ r \ nUntuk membeli cryptocurrency yang disokong dengan kad debit atau kredit, pengguna terlebih dahulu dapat melalui halaman arahan rasmi dan kemudian melayari: \ u00a0https: \ / \ / www.binance.com \ / en \ / kad kredit. \ r \ nBinance Launchpad dan Initial Coin Offers (IEOs) \ r \ nBinance Launchpad adalah platform pelancaran token pertukaran yang bertujuan untuk menghubungkan projek blockchain dengan komuniti cryptocurrency yang lebih besar dan membolehkan projek mengumpul dana sambil berinteraksi dengan pangkalan pengguna penting Binance . \ r \ n \ r \ nPada bulan Disember 2017, projek BREAD dan GIFTO dapat mengadakan penjualan token yang berjaya di B inance Launchpad dan projek seperti BitTorrent dan Fetch.AI juga telah melancarkan pelancaran yang berjaya pada tahun 2019. \ r \ n \ r \ n Platform ini menggunakan token BNB asli pertukaran dan memberi ganjaran kepada pengguna kerana memegang token dan juga membenarkannya untuk digunakan untuk mengambil bahagian dalam penjualan token. \ r \ n \ r \ nBaca: Apa itu IEO? \ r \ nBagaimana Penawaran Token Berfungsi di Binance Launchpad \ r \ nKeupayaan untuk berpartisipasi dalam penawaran token terus menarik sejumlah besar pengguna ke Binance dan perlu melalui beberapa langkah untuk membiasakan diri dengan platform Launchpad. \ r \ n \ r \ nSesiapa sahaja yang berminat dengan projek harus pergi ke laman web Binance Launchpad terlebih dahulu dan klik pada projek tersebut halaman dan teliti setiap projek yang ditawarkan. \ r \ n \ r \ nJika belum selesai, anda juga perlu melengkapkan pengesahan akaun Binance anda, kerana penjualan token dilakukan dengan mematuhi kehendak peraturan pada pengguna yang disokong bidang kuasa. \ r \ nSistem Loteri \ r \ nBinance Launchpad beroperasi sistem loteri yang melihat bahawa jumlah tiket loteri yang boleh anda tuntut bergantung pada jumlah token BNB yang anda pegang di akaun Binance anda dalam tempoh 20 hari menjelang hari loteri, dengan maksimum hingga 5 tiket per akaun yang layak. \ r \ n \ r \ n 20 hari menjelang tarikh cabutan loteri ditunjukkan oleh X di bawah, dan \ u00a0 dengan contoh, 100 \ u2264 \ u00a0X < 200 bermaksud baki BNB anda sepanjang 20 hari disimpan pada 100 BNB atau lebih, tetapi tidak melebihi atau mencapai 200 BNB. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSebuah gambar pada 0: 00 AM (UTC) setiap hari mencatat baki BNB setiap pengguna, dan sekiranya baki BNB anda turun di bawah baki minimum yang diperlukan pada hari tertentu dalam tempoh 20 hari, mereka akan dimasukkan ke ambang yang lebih rendah. \ R \ n \ r \ nContohnya, jika Pengguna A menyimpan 301 BNB selama 19 dari 20 hari itu tetapi baki mereka jatuh kepada 299 BNB pada satu hari. Mereka akan berpindah ke ambang yang lebih rendah dan hanya layak menuntut 2 tiket loteri. \ R \ n \ r \ nSebelum tarikh undian sebenar, pengguna diberi tempoh 24 jam untuk memilih berapa banyak tiket loteri yang ingin mereka masukkan, dengan jumlah maksimum berdasarkan pegangan BNB mereka selama 20 hari sebelumnya. \ r \ n \ r \ nDi sini, jika pengguna mengemukakan 5 tiket masuk dan 2 tiket akhirnya menang, mereka berkomitmen untuk membayar 2 peruntukan tiket (di BNB ) untuk token. \ r \ n \ r \ nSetiap tiket loteri mempunyai nombor unik dengan banyak pemegang tiket loteri, memperoleh tiket dengan nombor berturut-turut. Sebagai contoh, semasa menuntut 5 tiket, tiket tersebut mungkin bernombor 100010, 100011, 100012, 100013 dan 100014. \ r \ n \ r \ nSetelah tempoh 24 jam berakhir dan semua tiket telah dikeluarkan sepenuhnya, Binance mula memilih multi secara rawak -digit nombor. Ini dipadankan dengan digit ekor dari semua tiket yang dikeluarkan untuk menentukan senarai pemenang. \ R \ n \ r \ nProses pemilihan berterusan sehingga jumlah pemenang maksimum dipadankan, dan BNB masing-masing ditolak dari setiap pengguna yang menang Baki, sebaik sahaja mereka dianggap pemenang. \ r \ n \ r \ nBinance mengumumkan jumlah maksimum calon pemenang tiket loteri, dan jumlah peruntukan yang sesuai dengan setiap tiket yang menang terlebih dahulu. \ r \ nBinance Hack \ r \ nPada awal Mei 2019, Binance mengalami Hack pertama mereka yang kami bahas di sini di Blockonomi. Ringkasnya, penggodam dapat memperoleh akses dan memotong beberapa langkah keselamatan mereka menggunakan maklumat pengguna utama, termasuk kunci API, yang digunakan oleh bot perdagangan dan pengurus portfolio pihak ketiga. \ R \ n \ r \ nMereka berjaya menarik balik Cryptocurrency bernilai $ 40 juta dari bursa. \ R \ n \ r \ nBinance memutuskan untuk menampung kerugian ini sepenuhnya menggunakan \"SAFU \" dana keselamatan, dan membayar semua pengguna dari sebarang kerugian yang mereka alami. \ r \ n \ r \ nFakta bahawa Binance menanggung kerugian ini, memberi kita lebih banyak keyakinan terhadap kejujuran dan integriti mereka tetapi juga menggarisbawahi fakta penting bahawa anda harus mengikuti amalan terbaik keselamatan dan hanya menyimpan sejumlah kecil kripto di bursa. \ r \ n \ r \ nMenggunakan dompet Perkakasan untuk menyimpan dana anda dengan selamat kerana nampaknya pertukaran terbesar tidak kebal terhadap serangan jenis ini. \ r \ nKesimpulan \ r \ nSaat ini, mesin pertukaran yang sesuai mampu memproses kira-kira 1.4 juta pesanan setiap saat, oleh itu menjadikannya salah satu pertukaran terpantas yang terdapat di pasaran. \ r \ n \ r \ nSelain itu, pertukaran berfungsi pada semua bentuk peranti, termasuk web, Android, WeChat, dan HTML5. Penutur bukan bahasa Inggeris dengan senang hati mengetahui bahawa Binance menawarkan sokongan berbilang bahasa dalam bahasa Cina, Inggeris, Korea dan Jepun. \ R \ n \ r \ nBerdasarkan segala yang telah digariskan setakat ini, Binance tidak diragukan lagi adalah Cryptocurrency Exchange yang terkemuka dan menawarkan yuran hebat dan sokongan mata wang digital yang hebat. \ r \ n \ r \ nSelain itu dilaporkan mempunyai akses ke sumber dan rakan kongsi yang banyak, kemungkinan Binance akan terus berkembang dan menawarkan perkhidmatan pertukaran mata wang digital yang hebat kepada pelanggannya. \ r \ n \ r \ nKami dengan senang hati mengesyorkan Binance dan telah menambahkannya ke senarai Bursa Cryptocurrency Terbaik kami. \ r \ n \ r \ nKami terus mengemas kini ulasan ini sejak Binance pertama kali dilancarkan (kami adalah salah satu yang pertama menawarkan kajian semula platform pada masa itu). Dan seiring berjalannya waktu, berulang kali Binance telah terbukti menjadi antara pertukaran terbaik, jika bukan yang terbaik, pertukaran. \ R \ n \ r \ n Ketua Pegawai Eksekutif mereka Changpeng Zhao (singkatnya CZ) telah menjadi sebahagian daripada komuniti cryptocurrency dan menunjukkan tahap integriti yang tinggi. \ r \ n \ r \ nBiaya pertukaran terus berinovasi, membawa produk baru ke pasaran dan pilihan baru untuk membeli dan memperdagangkan cryptocurrency ke seluruh pelosok dunia. \ r \ n Lawati Binance","pengarang": {"@taip":"Orang","nama":"Daniel Dob"},"tarikhDiterbitkan":"2021-01-04"},"Jenis tambahan":"tidak ditentukan","Nama lain":"tidak ditentukan","penghargaan":"tidak ditentukan","anugerah":"tidak ditentukan","jenama":"tidak ditentukan","kategori":"tidak ditentukan","warna":"tidak ditentukan","kedalaman":"tidak ditentukan","penghuraian":"tidak ditentukan","gtin12":"tidak ditentukan","gtin13":"tidak ditentukan","gtin14":"tidak ditentukan","gtin8":"tidak ditentukan","ketinggian":"tidak ditentukan","pengecam":"tidak ditentukan","logo":"tidak ditentukan","mainEntityOfPage":"tidak ditentukan","bahan":"tidak ditentukan","model":"tidak ditentukan","mpn":"tidak ditentukan","productID":"tidak ditentukan","tarikh pengeluaran":"tidak ditentukan","tarikh pembelian":"tidak ditentukan","pelepasanTarikh":"tidak ditentukan","sama seperti":"tidak ditentukan","sku":"tidak ditentukan","slogan":"tidak ditentukan","url":"tidak ditentukan","berat badan":"tidak ditentukan","lebar":"tidak ditentukan"}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me