Panduan Emercoin

Emercoin adalah platform perkhidmatan blockchain dan mata wang digital. Emercoin menganggap dirinya sebagai blockchain awam utama untuk menyampaikan operasi perniagaan yang terdesentralisasi dan selamat. Blockchain Emercoin awam bergantung pada EMC, Emercoin cryptocurrency, untuk memberikan pelbagai perkhidmatan.

Laman Web Emercoin

Apakah Perkhidmatan Emercoin?

Rangkaian blok Emercoin menyokong senarai perkhidmatan yang panjang dan operasi untuk perniagaan. EmerDPO adalah perkhidmatan anti-pemalsuan yang memberikan bukti pemilikan digital untuk perkhidmatan dan barangan digital dan fizikal. EmerDNS menyediakan perkhidmatan nama domain, seperti merakam, mengamankan, dan membuktikan pemilikan. Magnet adalah pelacak torrent yang diedarkan yang membantu dengan perkongsian fail internet.

Perkhidmatan Emercoin

EmerTTS memberikan cap masa digital, sementara EmerLNX adalah untuk iklan bayar per klik (PPC) yang terdesentralisasi. EmerSSL menyediakan pengurusan desentralisasi dan pengesahan sijil SSL pelayan pelanggan, serta pengesahan berasaskan SSL tanpa kata laluan. Ini berfungsi dengan InfoCard, yang menyimpan kad perniagaan elektronik.

EmerSSH adalah bentuk pengurusan shell selamat yang terdesentralisasi serta kawalan akses, sesuatu yang diperlukan oleh setiap pentadbir laman web. Akhirnya, ENUMER adalah direktori yang diedarkan untuk sambungan terus ke pelbagai pelayan VOIP, juga digambarkan sebagai platform telekomunikasi berasaskan blockchain.

Apa yang Mengetepikan Emercoin?

Dengan begitu banyak perkhidmatan blockchain yang ditawarkan, Emercoin bertujuan untuk memisahkan diri dengan sistem organisasi datanya. Sistem itu membolehkan pelbagai perkhidmatan menggunakan data berharga tanpa memerlukan bahasa pengekodan yang rumit atau banyak ruang penyimpanan.

Apa Kelebihan yang ditawarkan Emercoin?

Emercoin memberikan keselamatan kepada pengguna kerana algoritma konsensus yang kuat melindungi semua data yang disimpan dan dilaksanakan pada blockchainnya. Algoritma ini merangkumi perlombongan proof-of-stake dan proof-of-work.

Emercoins

Selain itu, Emercoin sangat mudah diakses, memungkinkan untuk perniagaan di mana saja di dunia mengakses data dengan selamat dan menggunakan perkhidmatan blockchain Emercoin. Emercoin juga dapat membantu perniagaan memindahkan perkhidmatan penting mereka ke platform selamat yang memanfaatkan teknologi blockchain.

Bagaimana Anda Menggunakan Blockchain Emercoin?

Untuk memanfaatkan salah satu perkhidmatan di atas, anda hanya memerlukan EMC. Sebarang perkhidmatan yang ditawarkan oleh Emercoin Blockchain hanya menggunakan pecahan EMC yang sangat kecil, jadi cryptocurrency anda semakin jauh.

Apa yang Harus Anda Ketahui mengenai EMC

Mendapatkan EMC atau Emercoin sebenarnya sangat mudah. Mulakan dengan mendapatkan dompet, yang boleh anda cari untuk Windows, Mac, atau Linux. Kemudian, beli duit syiling di salah satu bursa yang merangkumi EMC. Emercoin mencadangkan Indacoin, walaupun dengan bayaran komisen yang tinggi, berkat kepantasan dan kemudahan penggunaannya.

Dompet Emercoin

Selama tiga tahun terakhir, kadar pertukaran EMC telah meningkat 102 kali, menunjukkan sejarah pertumbuhan yang kuat. Kerana mekanisme bukti-kepentingan, Emercoin mempunyai hasil yang dijamin sebanyak 6 peratus setiap tahun.

Pada masa penulisan, jumlah Emercoin 24 jam adalah $ 988,128 USD atau 101,91 BTC dengan kapitalisasi pasaran $ 170,898,886 USD atau 17,625 BTC. Penawaran yang beredar adalah 41,473,870 EMC, dan kadar pertukaran semasa adalah 1 EMC dengan harga $ 4,12 USD atau 0,00042496 BTC. Sudah tentu, angka-angka ini sentiasa berubah-ubah.

Apa Jenis Syarikat Menggunakan Blockchain Emercoin?

Emercoin menyenaraikan beberapa syarikat yang menggunakan teknologinya. Ini termasuk syarikat dari pelbagai industri, seperti projek pengurusan dokumen, pasaran antarabangsa yang terdesentralisasi yang didedikasikan untuk data yang berkaitan dengan kereta, syarikat utiliti dan harta tanah yang terdesentralisasi, sebuah syarikat yang membolehkan pengguna memberi notifikasi mengenai waktu mereka merekam video, barang e-marketplace perkapalan, dan syarikat pertanian yang bergantung pada teknologi untuk lejar saham terdesentralisasi untuk mengagihkan dividen dan mengeluarkan saham.

Syarikat yang menggunakan Emercoin

Terdapat juga perkhidmatan percuma yang menggunakan EmerSSL untuk menyediakan laman web dengan pilihan pengesahan tanpa kata laluan dan agregator projek ICO yang bergantung pada pengesahan tanpa kata laluan untuk keselamatan, baik sebagai syarikat dan untuk projek ICO yang disenaraikannya. Anda juga boleh menemui Emerson di RedHat dan Microsoft Azure cloud.

Apa yang telah dicapai oleh Emercoin?

Emercoin bermula pada bulan Disember 2013 dalam bentuk garpu Peercoin. Pada tahun 2014, ia menambah penemuan IP STUN dan Penyimpanan Nilai-Nilai, yang merupakan platform dipercayai universal yang bekerja dengan perkhidmatan berasaskan blockchain luaran. Ia juga melaksanakan EmerDNS pada tahun itu. Pada tahun 2015, ia melaksanakan perkhidmatan keselamatan berasaskan blockchain dan menambahkan EmerSSH, EmerSSL, dan InfoCard. Ia juga menambah konsep untuk Magnet, EmerTTS, dan EmerDPO.

2016 menyaksikan perkongsian dengan program Microsoft BaaS dan pembebasan aplikasi MS Azure “Blockchain Engine.” Tahun ini juga merangkumi penggunaan sebenar EmerDPO, pengoptimum daya tarikan untuk mencegah inflasi blockchain yang tidak perlu dan pusat pemeriksaan dinamik yang diedarkan. Pada tahun 2017, Emercoin menambahkan ke RedHat dan memperkenalkan mekanisme perlombongannya yang menggabungkan penambangan PoW, PoS, dan penggabungan. Ini adalah ketika peningkatan teras, seperti desentralisasi penuh, berlaku. Ia juga memulakan testnet awam, mencipta ENUMER, dan menambahkan kemampuan on-the-fly untuk menukar Emercoin ke cryptos lain melalui API pertukaran luaran.

Peta Jalan Emercoin & Rancangan masa hadapan

Pada tahun 2018, pasukan mahu lepaskan dompet teras 0.7.0, yang akan merangkumi subsistem DNS, inti teras yang diperbaiki, dan Segwit. Mereka juga berharap dapat menyelesaikan pelaksanaan ATOM, yang merupakan protokol yang selamat untuk penjualan rekod NVS secara langsung tanpa pengawalan dan melaksanakan generasi kedua Randpay, agregat pembayaran model Loteri.

Antara 2019 dan 2021, mereka akan berintegrasi dengan protokol Exonum Bitfury, memperbaiki perkhidmatan yang ada, mengembangkan perkhidmatan dan produk baru, berintegrasi dengan Lightning Network, dan merancang semula EmerLNX untuk model CPA.

Peta Jalan Emercoin

Mereka juga ingin membuat perkongsian dengan pihak berkuasa pensijilan yang ada atau membuat mereka sendiri, sehingga mereka dapat menghasilkan sijil SSL untuk halaman web di dalam EmerDNS. Akhirnya, mereka bertujuan untuk mengembangkan penyemak imbas berdasarkan mesin Chromium. Penyemak imbas ini akan menggabungkan perkhidmatan mereka “di luar kotak,” termasuk akses EmerDNS yang telus, dan menyertakan root dipercayai CA mereka.

Kesimpulannya

Emercoin menyediakan perniagaan dengan senarai perkhidmatan berasaskan blockchain yang luas di platform blockchain sendiri. Emercoin dirancang agar lebih mudah diprogramkan, menjadikannya lebih mudah untuk menghasilkan lebih banyak perkhidmatan dan produk. Koin EMC adalah tiket anda untuk memanfaatkan perkhidmatan Emercoin, dan anda boleh mendapatkannya di beberapa pertukaran crypto. Emercoin sememangnya berguna, dan banyak syarikat telah memanfaatkan perkhidmatannya.

Pautan Berguna

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me