HIVE Blockchain -tekniikat Tavoitteena on tarjota yhteys kryptovaluuttamarkkinoiden ja perinteisten pääomamarkkinoiden välille. HIVE pyrkii kumppanuutensa kautta maailman suurimpaan salauskaivosmieheen, Genesis Miningiin, tarjoamaan perinteisille sijoittajille mahdollisuuden päästä salaustilaan ilman suoraa osallistumista usein vaihteleviin valuuttamarkkinoihin. HIVEn järjestelmään kuuluu Ethereumin ja muiden kryptovaluuttojen louhinta suoraan samalla kun se pysyy aktiivisena Toronton pörssissä pörssiyhtiönä.

Pesä

Kuka johtaa projektia?

HIVEn toimitusjohtaja on Harry Pokrandt. Pokrandt on aiemmin toiminut Macquarie Capital Markets Canadan toimitusjohtajana vuosina 1985–2015 ja Espresso Capitalin toimitusjohtajana vuosina 2015–2017. Hän kuvailee itseään varhaiskaskoisena uskovana ja sijoittajana Bitcoinissa, joka aloitti salauksen kaivosuransa omassa kodissaan..

Tiimi

HIVEn puheenjohtaja on Frank Holmes, joka toimii sijoitusrahastojen ja omaisuudenhoitoyhtiön U.S. Global Investors toimitusjohtajana ja pääjohtajana.

Yhtiön muihin johtajiin kuuluu perustaja Olivier Roussy Newton, kvanttilaskennan, rahoitustekniikan ja bioinformatiikkayrityksen Latent Capital kumppani; ja Bjoern Arzt, blockchain- ja kryptovaluutta-sijoitusrahaston Logos Fundin toimitusjohtaja.

Mikä on HIVEn ja Genesiksen suhde?

Bitcoin-sijoittajat perustivat Genesiksen vuonna 2013 kaivamaan kryptovaluuttoja erikoislaitteilla. HIVE: n perusti Genesis, ja se toimii sen julkisesti pidettynä siipinä ja suurimpana osakkeenomistajana. Genesis sallii kaivosresurssiensa vuokraamisen kolmansille osapuolille, kun taas HIVE on riippumaton operaattori, jolla on joitain johtotoimia Genesisin valvonnassa. Tämä on ensisijainen jakaja näiden kahden organisaation välillä. Genesis antaa salauksen kaivostyöläisille työkalut kolikoiden kaivamiseen itse vastineeksi leasingmaksuista. HIVE kaivaa kolikoita osakkeenomistajiensa puolesta.

HIVE allekirjoitti kesäkuussa 2017 aiesopimuksen Genesisin kanssa, jossa HIVE saisi 2 megawatin kaivoslaitoksen vastineeksi 9 miljoonan Yhdysvaltain dollarin ja 30 prosentin osuuden yrityksestä. Kauppa saatiin päätökseen syyskuussa, samassa kuussa, jolloin HIVE avasi toisen laitoksensa Islannissa.

Mitä hyötyä HIVE tarjoaa perinteisille sijoittajille?

Sen sijaan, että sukeltaisiin suoraan salauksen louhintaan kaikkien siihen liittyvien laitteiden ja teknisten pääoman investointikustannusten kanssa, sijoittaja voi ostaa julkisesti noteerattuja HIVE: n osakkeita saadakseen mahdollisuuden voittoon joutumatta suoraan kohtaamaan erittäin epävakaita salausmarkkinoita. Tämä tarjoaa eristekerroksen sijoittajien ja yleensä kryptovaluuttamarkkinoiden välillä. Yrityksen usein kysytyissä kysymyksissä HIVE edustaa itseään asiantuntevana välittäjänä ja puskurina.

“Yksinkertaisesti sanottuna HIVE on kryptovaluuttakaivosyritys”, yritys kirjoitti. ”Vahvistamme estoketjujen verkoissa – kuten Ethereumissa – suoritetut maksut salausvaluutoissa maksetuista palkkioista. Joka päivä HIVE ansaitsee uusia salakolikoita, joita se voi ansaita tuloja ja kassavirtaa varten. HIVE tarjoaa osakkeenomistajille altistumisen kryptovaluutan louhinnan liikevoittomarginaaleille sekä kasvavalle kolikkosalkulle.

Onko kukaan muu tekemässä tätä?

HIVE kuvaa itseään ensimmäiseksi julkisesti noteeratuksi blockchain-kaivosyhtiöksi. Vaikka se teoriassa kilpailee kodeissa ja pienyrityksissä olevien yksittäisten kryptovaluuttakaivostyöläisten legioonien kanssa, sen kumppanuus maailman suurimman kaivostyöläisen – Genesiksen – kanssa asettaa sen suotuisaan asemaan omistaja-arvon keräämisessä. Päätös listata HIVE Toronton pörssissä korostaa tämän ensimmäisen liikkeen asemaa, yhtiö sanoi.

“Se tarjoaa osakkeenomistajille tavan saada altistuminen salausmaailmalle perinteisen sijoitusvälineen avulla”, HIVE sanoi. “Pääomamarkkinoilla on hyvin vähän vaihtoehtoja sijoittajille osallistua sektoriin, ja HIVE tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä niin. Julkiset markkinat ovat valtava käyttämätön mahdollisuus rahoittaa blockchain-sektorin ja HIVEn kasvu. “

Mitkä ovat HIVEn taloudelliset tiedot?

HIVE on listattu Toronton pörssissä tunnuksen HIVE alla. HIVE-osakkeiden kaupankäynti 2. toukokuuta oli noin 1,08 dollaria osakkeelta. HIVE: n markkina-arvo on 332,18 miljoonaa dollaria, ja 253,3 miljoonaa joko liikkeeseen laskettua tai liikkeeseen laskettua osaketta.

Vuoden 2017 viimeisellä neljänneksellä HIVE tuotti 3,27 miljoonaa liikevaihtoa. Sen tilikauden voitto oli 221078 dollaria.

Mitä kolikoita elää minun?

Tällä hetkellä HIVE kaivaa ensisijaisesti Ethereumia, Moneroa ja Zcashia. Eetteriä harkitaan kaivostoiminnassa lähitulevaisuudessa, mutta muut altcoiinit ovat mahdollisia, koska HIVE voi kaivaa minkä tahansa kolikon GPU-pohjaisella algoritmilla. Bitcoin-kaivostoiminta on kaukainen mahdollisuus, johtuen Genesiksen osallistumisesta Bitcoin-kaivoksiin sekä Ethereumin kaivostoiminnan koettuun korkeampaan kannattavuuteen.

Kaivostoiminta

“HIVE: n päätös keskittää kaivostoiminta aluksi Etheriin ei tarkoita sitä, ettemme tulevaisuudessa myöskaivaa Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja”, yritys sanoi. “Olemme kuitenkin kumppanimme Genesisin tavoin erittäin innoissamme Ethereum-projektin potentiaalista.”

Missä HIVE sijaitsee?

HIVE harjoittaa lippulaivaliiketoimintaansa Islannissa Reykjanesissa. Islanti valittiin alkuperäiseen GPU-kaivoslaitokseen sen runsaan, halvan ja ympäristöystävällisen lämpövoiman vuoksi. Islanti on myös suhteellisen kylmä ympäri vuoden tarjoten suotuisan ympäristön lämpöherkille kaivoslaitteille. Yhtiöllä on myös GPU-kaivoslaitoksia Ruotsissa.

Islanti

Mikä on HIVEn strategia louhittujen kolikoidensa hallinnassa?

HIVE tallentaa kolikot nimettyihin digitaalisiin lompakkoihin. Yhtiö etsii lisätoimenpiteitä hakkeroinnin mahdollisuuden vähentämiseksi sekä omaisuuden vakuutuksia. HIVE arvioi, että sen laitteistolle ei todennäköisesti aiheudu ylimääräisiä investointeja vähintään neljästä viiteen vuoteen vanhojen Genesis-varojen perusteella. Jo louhittujen kolikoiden osalta yhtiö kehittää porrastettua selvitysstrategiaa “… suhteessa tuleviin ennustettuihin kuluihin pitäen loput varastona hyödyntääkseen hintojen nousua / volatiliteettia”, yritys sanoi.

Mitä HIVE aikoo tehdä seuraavaksi?

HIVEn läsnäolon kasvattaminen on yrityksen ensisijainen tavoite kumppanuuksien kehittämisen ja kehittäjätiimin vahvistamisen muodossa. Turvallisuuden hallinta on seuraavana luettelossa. Vaikka yritys uskoo, että sillä on jo ensiluokkaiset tietoturva- ja riskienhallintaprosessit, nopeasti kehittyvällä salausalueella on aina parantamisen mahdollisuuksia. Lopuksi HIVE on valmiina kasvuun sekä yritysostojen että orgaanisen kasvun kautta kaivostoiminnan ydinliiketoiminnassa.

hyödyllisiä linkkejä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me