Bonpay-opas

Bonpay on viimeisin ratkaisu liiketoimien tekemiseen ja taloudellisen vapauden saamiseen digitaalisten maksujen kautta ympäri maailmaa. Hinnat ovat avoimia, ja järjestelmää on nopea ja helppo käyttää.

Tämä on täysimittainen palvelu lohkoketjussa, jossa on valikoima ratkaisuja, joustavuutta ja sujuvia tapahtumia. Infrastruktuurisen osallisuuden, teknologisen luotettavuuden ja tiimin syvällisen taloudellisen tietämyksen ansiosta Bonpay erottuu ja tarjoaa ainutlaatuisia ratkaisuja niille, jotka haluavat suorittaa ja hyväksyä maksuja maailmanlaajuisesti.

Bonpay-verkkosivusto

Kuka on Bonpayn takana?

Bonpayn takana olevalla päätiimillä on yhdessä yli 30 vuoden kollektiivinen kokemus sekä sähköisistä maksuista että kansainvälisestä rahoituksesta. Johtajilla on myös ammattitaitoa ja kokemusta kryptovaluutasta. Toimitusjohtaja Alex Blazhevychilla on yli seitsemän vuoden kokemus salauksen rahoitusjärjestelmistä ja hän on myös liikekumppani, johtaja, analyytikko ja liiketoiminnan kehittäjä.

Bonpay-tiimi

CTO, Oleg Boykov, on kehittäjä, jolla on yli kuuden vuoden kokemus ja vahva tekninen kehittäjä. CPO: lla, Valentin Kaduchenkolla, on yli kahdeksan vuoden kokemus finanssitoiminnan johtamisesta, suunnittelusta ja markkinoinnista. Talousjohtajalla Julya Bashtannikilla on yli neljän vuoden kokemus liiketoimintastrategioista ja kansainvälisestä taloudesta.

Mitkä ovat Bonpayn edut?

Bonpaya käytettäessä käyttäjillä on avoimet ja kohtuulliset hinnat. Tämä alhainen hinta on mahdollista blockchain-tekniikan ja hajautetun ansiosta. Lohkoketju sallii varojen siirtämisen välittömästi ja turvallisesti parhailla mahdollisilla hinnoilla kaikista rajat ylittävistä maksuista.

Bonpaylla on useita palveluntarjoajia, mikä parantaa kykyä muuntaa muita kryptovaluuttoja ja fiat-valuuttoja. Muunnosten tekeminen on nyt yhtä helppoa ja nopeaa kuin viestin lähettäminen. Tietosuoja on myös itseohjattu Bonpayn nollatietoturvajärjestelmän ansiosta. Tämä tekee tietoturva-, vaatimustenmukaisuus- ja teknisten ongelmien ratkaisemisesta helppoa.

Toinen hyvä palvelu Bonpaylta – Prepaid Cards. Lisäetujen saavuttamiseksi Bonpay-kortit antavat sinun käyttää Bonpay-järjestelmää kuten mitä tahansa muuta muovi- tai virtuaalikorttia. Bonpayta hyödyntävät yritykset voivat hyväksyä ja käyttää kryptovaluuttoja, mikä antaa heille edun kilpailuun nähden.

Bonpayn tilastot

Bonpaya tuetaan yli 130 maassa ympäri maailmaa. Tämän suuren tuen avulla yrityksesi voi kasvaa helposti ja suorittaa liiketoimia melkein millä tahansa tavalla. Bonpay ei veloita mitään rekisteröinnistä ja tilin luomisesta, mikä vie sinut kohti taloudellista vapautta. Bonpay-lompakko tukee nyt vain Bitcoinia, mutta tulevaisuudessa se tukee yli 125 valuuttaa (fiat ja crypto), mikä tarkoittaa, että löydät uskomattoman todennäköisesti tarvitsemasi valuutan.

Kuinka säilytät ja käytät Bonpaya?

Bonpayn avulla voit tallentaa kaikki omaisuutesi a erityinen lompakko. Yksi lompakko on tarkoitettu kryptovaluutan vastaanottamiseen, tallentamiseen, käyttämiseen, muuntamiseen ja siirtämiseen millä tahansa tavalla. Bonpay-korteilla, joko virtuaalisilla tai muovisilla, on myös mahdollisuus suorittaa maksut salaus yksinkertaisesti ja nopeasti perinteisellä tavalla.

Mitä sinun pitäisi tietää Bonpay-lompakosta?

Lompakko luottaa uusimpaan kehittyneeseen tekniikkaan pitääkseen varat aina suojattuna varmistaen, että henkilökohtaiset ja taloudelliset tietosi pysyvät turvassa. Mikä parasta, Bonpay-lompakko on aina saatavilla. Voit käyttää sitä millä tahansa alustalla tai laitteessa milloin tahansa. Ja kuten aiemmin kerrottiin, kehittäjät lisäävät tukea useille kryptovaluutoille, kuten Ethereum, Litecoin, Dash, Ripple, eräille ERC20-rahakkeille ja monille muille.

Bonpay Lompakko

Kuinka Bonpay eroaa muista vastaavista tuotteista?

Bonpay ei ole ainoa tyyppinen maksutapa blockchainissa, mutta se tarjoaa ainoan koko paketin. Bonpayn takana oleva tuote on jo julkaistu, mikä antaa sille edun Monacoon ja Tokencardiin verrattuna. Palkinto myönnetään myös rahakkeiden omistajille, mitä et saa Monacon / Tokencardin tai Xapo / Wirexin kanssa. Vaikka muissa järjestelmissä on vain isännöity lompakko, Bonpay lisää korttisaldon mukavuuden vuoksi. Muihin vaihtoehtoihin verrattuna Bonpay tarjoaa parhaan kryptovaluuttakurssin, vain 1-2 prosenttia aluksi ja 0 prosenttia DLN: n käynnistämisen jälkeen. Voit hallita myös hintoja, koska valitset, kun haluat lisätä korttisi.

Vertailu

Suurin osa vastaavista tuotteista rajoittaa tapoja rahoittaa lompakkosi salausvaluuttoihin, mutta Bonpay aikoo työskennellä BTC: n, ETH: n, ERC20: n, Ripplen ja muiden kryptovaluuttojen kanssa pankkisiirtojen ja PayPalin lisäksi. Bonpayn valuuttamaksu on myös muita alhaisempi, eikä päiväkohtaisia ​​myyntipisteitä koskevia rajoituksia ole, joita muut maksualustat, kuten TenX, asettavat.

Mitä käyttäjien palkintoja on olemassa?

Sekä bonuksen haltijat että kortinhaltijat saavat palkintoja. Bonpay-rahakkeen haltijoille maksetaan kannustinpalkkio. Kukin saa palkkion 0,65 prosentin palkkiosta kaikista kortin omistajien tekemistä tapahtumista. Tämä palkkio maksetaan ETH: na tai BON: na. Kortinhaltijoille jokainen heidän tekemänsä osto johtaa 0,15 prosentin palautusbonukseen (BON-rahakkeina). On myös rajoitetun erän mustia kortteja, joilla on vielä alhaisemmat maksut ja korkeammat rajoitukset.

Mitä tietää Bonpay Initial Token -myynnistä

Alkukirjain symbolinen myynti Bonpaylle on jo päättynyt. Tämän kirjoituksen aikaan 1 ETH vastasi 500 BONia 30 prosentin bonuksella. ETH: ta nostettiin 20 426, mikä ylitti 15 000 ETH: n pehmeän korkin ensimmäisinä päivinä.

Jokainen ITS: ään osallistuva saa pääsyn Exclusive Affiliate Program -ohjelmaan. Ne, jotka osallistuvat yli 20 ETH: lla, voivat saada Special Black -korttisuunnittelun, ilmaisen kortin ylläpidon vuodeksi, paremmat palkkiot, alhaisen rajoittamattoman pankkikurssin ja 24/7 asiakastuen ensisijaisesti. Ne, jotka maksavat vähintään 200 ETH: ta, saavat ilmaisen kortin ylläpidon elämään, henkilökohtaisen tukipäällikön, korotetun ilmaisen kuukausittaisen pankkiautomaattirajan, erikoislahjoja, uusien maksutapojen ilmaisen käytön kryptovaluuttaan integroitujen laitteiden kautta ja erityisen pääsyn uusimpiin versioihin tuotteista.

Johtopäätös

Bonpay on hyödyllinen monivaluuttapalvelu, joka sisältää lompakon ja prepaid-kortin niille, jotka haluavat ylimääräistä turvallisuutta. Sen avulla käyttäjät voivat myös käyttää ja vastaanottaa rahaa useissa maissa kortin avulla. Bonpayn laajan hyväksynnän ja matalien hintojen välillä se on älykäs valinta niille, joilla on osuuksia lukuisissa salaus- ja fiat-valuutoissa.

hyödyllisiä linkkejä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me