Wanchain-opas

Wanchain Tavoitteena on luoda hajautettu rahoitusinfrastruktuuri, joka sisältää ketjujen välisiä älykkäitä sopimuksia, jotka tukevat tulevaa digitaalitaloutta. Wanchain toimii sillä odotuksella ja näkemyksellä, että maailma on siirtymässä kohti digitaalista taloutta. Ei ole helppoa sanoa, että tuhannet luonnollisesti digitaaliset varat ovat seuranneet Bitcoinia, mikä tekee tästä erittäin todellisen mahdollisuuden. Digitaalitalouden jatkuessa kasvussa näyttää olevan järkevää olettaa, että jossain vaiheessa talous on kokonaan digitaalista tai ainakin melkein täysin digitaalista.

Wanchain-verkkosivusto

Kuka on Wanchainin takana?

Jack Lu on Wanchainin perustaja ja valmistunut Pekingin yliopistosta ja Ohion osavaltion yliopistosta. Hän on tekninen asiantuntija ja blockchain-yrittäjä, joka myös perusti Factomin ja perusti Wanglutechin. Tiimin muihin jäseniin kuuluu yrittäjiä blockchain-tilassa; vanhemmat kehittäjät ja insinöörit; ja salauksen algoritmien, suorituskykyisen laskennan, ohjelmistokehityksen ja elliptisen käyrän salauksen asiantuntijat.

Wanchain-tiimi

Monet ryhmän jäsenet heillä on reilun vuosikymmenen kokemus esimerkiksi Piilaaksossa tai ohjelmistokehityksessä, mikä on antanut vuosien lahjakkuutta. Tiimiin kuuluu myös markkinoinnin ja suhdetoiminnan asiantuntijoita sekä kehittäjiä, jotka tuntevat pitkän luettelon ohjelmointikielistä. Heillä on myös kokemusta useista muista startup-yrityksistä, mikä tarjoaa hyvän kokemuspohjan.

Wanchain-säätiö toimii ja on rekisteröity Singaporessa voittoa tavoittelemattoman järjestön muodossa, joka palvelee Wanchainin avoimen lähdekoodin yhteisöä. Säätiö kerää pääomaa ja tukee kaikkia avoimen lähdekoodin projektien edistämisessä mukana olevia henkilöitä.

Mihin muihin trendeihin Wanchain perustuu?

Aivan täysin digitaalisen talouden lisäksi Wanchain perustuu omaisuuden digitalisointiin. Täydellinen esimerkki on historiallisten valokuvien muuttaminen digitaalisiksi kuviksi. Sama suuntaus on tulossa varoille, kuten rahalle, ja Wanchain helpottaa ihmisten käyttämistä näissä digitaalisissa hyödykkeissä.

Miksi nykypäivän digitaaliset varat eivät riitä?

Wanchainin takana oleva tiimi näkee digitaalisen omaisuuden tulevaisuutena, mutta tunnistaa myös nykyisten versioiden ongelmat. Tällä hetkellä kaikki digitaaliset varat on eristetty omissa ketjuissaan. Tällöin Wanchainin ketjujen väliset älykkäät sopimukset tulevat esiin, jolloin alusta voi yhdistää omaisuuden. Kaikki lohkoketjuverkot voivat integroitua Wanchainiin luomaan yhteyksiä eri kirjanpitojen välillä sekä suorittamaan pääkirjavälisiä omaisuudensiirtoja pienillä kustannuksilla. Lisäksi Wanchain antaa kehittäjien luoda pankkisovelluksia, jotka voivat ohjata ketjun virtauksia, jotta keskittämiseen ei liity vastapuoliriskiä.

Mikä on Wanchainin perusidee?

Kun ajattelet Wanchainia pankkina, jokainen laitos (tai henkilö) voi perustaa virtuaalisen “teller-ikkunan”. Tällä tavoin he voivat tarjota perinteisesti pankeille varattuja palveluita, kuten omaisuudenvaihtoa, lainojen alkamista, tapahtumien selvittämistä ja luottomaksuja, jotka kaikki perustuvat digitaaliseen omaisuuteen.

Wanchain-visio

Wanchain on muutakin kuin vain toimintansa ketjun ylittävänä alustana. Varojen yhdistämisen ja ketjujen välisten tapahtumien lisäksi tämä blockchain-alusta voi toimia itsenäisesti. Sillä on oma syntyperäinen kolikko ja se tukee älykkäitä sopimuksia. Sillä on myös yksityisyyden suoja liiketoimia varten. Hakemusohjeiden avulla kuka tahansa voi kehittää omia taloudellisia sovelluksiaan Wanchainissa.

Mitä sinun pitäisi tietää Wanchainin ketjujen välisestä toiminnallisuudesta?

Wanchainin ketjujen väliset älykkäät sopimukset ovat yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, jotka erottavat sen ja tekevät siitä niin hyödyllisen, mutta tätä ei välttämättä ole helppo ymmärtää. Lukitut tilit, joissa on Secure Multi-Party Compute, voivat muuntaa digitaalisen omaisuuden muista lohkoketjuista välityspalvelimiksi Wanchain-lohkoketjussa monimutkaisen algebran ansiosta. Tämä johtaa kykyyn luoda hajautettuja ketjun ylittäviä dApps: itä ilman keskitettyä vastapuoliriskiä.

Kuinka Wanchain tarjoaa yksityisyyttä?

Sen sijaan, että Wanchain rajoittuisi vain yhteen yksityisyyden tarjoamisen tapaan, se sisältää useita menetelmiä. Rengasallekirjoitus sallii nimettömyyden tapahtuman allekirjoittajalle samalla, kun tapahtuman vastaanottaja voi edelleen vahvistaa allekirjoituksen. Yksityinen lähetys -ominaisuus jakaa tapahtumat vakiomääräisiksi nimellisarvoiksi, joten tapahtuman summa on piilotettu. Wanchain tarjoaa myös kertaluonteisia osoitteita, joten minkä tahansa tapahtuman vastaanottaja voi saada täydellisen nimettömyyden.

Mitkä ovat Wanchain-sovellukset?

Wanchainia voidaan käyttää samalla tavalla kuin mitä tahansa muuta pankkia. Yksityishenkilöt ja instituutiot voivat hyödyntää Wanchainia lainaamalla tai lainata rahaa, suorittaa maksuja, selvittää rahaa, suorittaa liiketoimia, suorittaa digitaalista valuutanvaihtoa, sijoittaa ja rahoittaa. On myös kehittyneempiä sovelluksia, jotka laajentavat näitä perustoimintoja, kuten monivaluuttaiset luottokortit, joiden perustana on digitaalinen valuutta, vertaislainanantajayritykset, jotka perustuvat digitaaliseen valuuttaan, ja joukkorahoitus.

Wanchain-sovellukset

Muista, että perinteisten pankkien ensimmäisellä saapuessa niillä oli rajalliset toiminnot, kuten valuutan muuntaminen ja tallentaminen. Myöhemmin he lisäsivät muut palvelut, kuten investoinnit, rahoitussuunnittelun ja säästötilit. Wanchain laajenee samalla tavalla ajan myötä, kun digitaalisen valuutan tyypit ja määrät kasvavat maailmassa.

Mikä on WAN-lompakko?

WAN-lompakko on suunniteltu auttamaan käyttäjiä hallitsemaan omaisuuttaan riippumatta siitä, ovatko ne WAN-verkkoja vai muita tunnuksia. Tämä hallinta tapahtuu Wanchainissa ja tarjoaa mahdollisuuden siirtää varoja julkisella tai yksityisellä tapahtumalla. Tulevaisuudessa se tukee kryptovaluuttoja. Voit jo ladata lompakon, jos olet kiinnostunut.

Wanchain-lompakko

Kuinka ostaa Wanchain WAN -merkkejä?

WAN-tunnukset jaettiin ERC-20-tunnuksina merkkikaupan ostajille, voit nyt vaihtaa nämä rahakkeille Wanchain-mainnetissä.

Wanchainia ei ole tällä hetkellä vielä listattu mihinkään pörssiin. Tämä osa päivitetään, kun ne ovat.

Miltä Wanchain-etenemissuunnitelma näyttää?

Wanchain 1.0 julkaistiin tammikuussa 2018, mukaan lukien yksityisyyden suoja, lompakko, blockchain explorer ja WANCoin. Kesäkuussa käynnistetään Wanchain 2.0, joka sisältää monikolikkolompakon ja Ethereum-integraation. Joulukuussa Wanchain 3.0 julkaistaan ​​monirahaisella lompakolla ja Bitcoin-integraatiolla. Versio 4.0 käynnistetään joulukuussa 2019, mukaan lukien integrointi yksityisten ketjujen kanssa ja monikolikkolompakon lisäpäivitykset.

Wanchain-etenemissuunnitelma

Johtopäätös

Wanchainin lähtökohta on varmasti hyvä, kun digitaalisen omaisuuden maailma kasvaa edelleen, ja näyttää siltä, ​​että ne ovat tulevaisuuden tie. Alustan tulisi auttaa ongelmissa, jotka se aikoo voittaa, sallien erityisesti vuorovaikutuksen eri lohkoketjujen varojen välillä. Sillä on paljon potentiaalia, ja se näyttää käsittelevän todellista ongelmaa kryptovaluutan ja digitaalisen omaisuuden maailmassa.

hyödyllisiä linkkejä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me