VeChain-opas

VeChain on ylpeä siitä, että on johtava tiedon ja tuotteiden blockchain-foorumi. VeChain pyrkii luomaan liiketoiminnan ekosysteemin, joka on jaettu ja luotettava blockchain-tekniikan pohjalta.

VeChain-verkkosivusto

Kuinka VeChain erottuu muista blockchain-yrityksistä?

VeChain on ollut yksi ensimmäisistä blockchain-teknologiayrityksistä maailmassa, ja sillä on ollut enemmän aikaa kuin muilla yrityksillä täydentää tekniikkaansa ja toimittaa tuotteita, joita käyttäjät todella haluavat. Sen asema alalla tarkoittaa myös sitä, että valtaosalla VeChain-tiimistä on vuosien kokemus.

Vuosien varrella VeChain on osoittautunut menestyksekkääksi blockchain-käyttöönotolla eri teollisuudenaloilla, kuten maataloudessa, ylellisyystuotteissa ja viinissä. Lisäksi VeChain on levinnyt ympäri maailmaa ja sillä on sivuliikkeet Hongkongissa, Singaporessa ja Ranskassa, mikä mahdollistaa projektien globaalin toteuttamisen.

VeChain-tuotteet

Kuinka laajaa on VeChain?

Toimistojen lisäksi eri puolilla maailmaa VeChainilla on myös 111 solmua, jotka ovat hajallaan viidessä maassa. Tämä mahdollistaa hajauttamisen ja tehokkuuden.

VeChain-solmut

Mikä on VeChain Foundation?

VeChain Foundation on voittoa tavoittelematon järjestö, joka perustettiin heinäkuussa 2017 Singaporessa. Säätiö on VeChainin sponsoriyksikkö, joka osoittaa sitoutumisen sen kehittämiseen, hallintoon, rakentamiseen, myynninedistämiseen, edunvalvontaan ja avoimuuteen.

Mitä hyötyä VeChainin ekologisesta ympäristöstä on?

VeChainin ekologinen ympäristö tarjoaa symmetristä ja läpinäkyvää tietoa. Tämä on vain yksi syy siihen, miksi se pystyy vähentämään luottamuskysymysten mahdollisuutta eri osapuolten vuorovaikutuksessa alustalla. VeChain-alustalla on paikka kaikille, ja jokainen lahjoitus palkitaan oikeudenmukaisesti sen arvon perusteella. Vielä parempi, että arvo on laajenevassa piirissä, johon liittyy kaupallisen toiminnan kehittämistä.

Kuinka VeChain soveltuu todelliseen maailmaan?

VeChain käyttää lohkoketjua tarjotakseen etuja useille teollisuudenaloille, käsittelemällä kullekin sektorille liittyvää erityistä huolta ja tarjoamalla samalla ratkaisun. Esimerkiksi viina-alalla elintarviketurvallisuus on keskeinen huolenaihe etenkin tuontiruokien suhteen. Yritykset huolehtivat erityisesti siitä, miten väärentäminen lopetetaan ja miten seuranta ja jäljitys voidaan tehostaa.

VeChain-sovellukset

VeChain tarjoaa ratkaisun käyttämällä lohkoketjua viinin seuraamiseen ja palvelun todentamiseen seuraamalla jokaista viinipulloa koko tuotannon, kuljetuksen, maahantuonnin ja jakelun ajan. Yritykset voivat säästää rahaa, joka liittyy väärennösten aiheuttamiin menetyksiin. Samaan aikaan kuluttajat voivat helposti saada tietoja juoman alkuperästä, logistiikasta ja valmistuksesta.

Autoteollisuuden tarkastelu osoittaa aivan toisenlaisen ratkaisun, jonka VeChain voi tarjota, vaikka se on yhtä tärkeä. Tämä ala on hyvin hidasta digitalisoitumaan. Autojen huoltotietojen kaltaisia ​​tietoja tallennetaan edelleen usein fyysisten paperien kautta, ja perinteinen yhteistyö on normi. VeChain voi ratkaista tämän ongelman luomalla digitaalisen profiilin jokaiselle autolle, jolla on yksilöllinen tunnus. Sitten se luo profiilivaltuutuksen auton omistamisen vaiheista riippuen, joten kaikki asiaankuuluvat tiedot kyseisestä autosta ovat älykkäillä sopimuksilla hallinnoidussa digitaalisessa profiilissa.

Autoteollisuus

Käänny maatalouden puoleen saadaksesi uuden VeChain-sovelluksen. Kiinan maatalousalalla on lukuisia haasteita, kuten hajautettu ja rajallinen tuotantomittakaava, riittämätön tuoteturvallisuus, epäasianmukainen torjunta-aineiden ja lannoitteiden käyttö, alhainen työn tuottavuus ja tuotteiden heikko laatu. VeChain hyödyntää lohkoketjua ja sen pilvipalveluja vihreän orgaanisen maatalouden sertifioinnissa ratkaisemalla joitain näistä ongelmista. Tiedot ladataan tuotantoprosessin aikana käyttäen IOT- ja mobiililaitteita, joissa on salattuja, muuttumattomia tietoja, joihin asiaankuuluvat valtuutetut osapuolet voivat helposti tutustua. Suuret tiedot ovat turvallisia, joten maatalousyritykset saavat käyttää tietoja luottavaisin mielin ja tehdä muutoksia sadon laadun ja määrän parantamiseksi. Samalla se lisää marginaaleja ja vähentää torjunta-aineiden ja lannoitteiden vaikutusta.

VeChain tarjoaa verkkosivustollaan myös erityisiä ratkaisuja ylellisyystavaroiden, vähittäiskaupan, kylmäketjuisen logistiikan ja yleisen logistiikkateollisuuden tarpeisiin..

Mikä on VEN?

VEN on merkki, jota käytetään VeChain-ekosysteemissä. Tätä merkkiä käyttäjät käyttävät maksamaan palveluista ja tuotteista tai saavat, kun he toimittavat näitä asioita. 41 prosenttia kaikista rahakkeista jaettiin VeChain-merkkijulkaisujen aikana, ja voitot menivät VeChain-säätiön toimintaan, kuten kehitys, rahoitus, markkinointi ja oikeudellinen neuvonta.

VeChain-tunnuksen myynti

Lisäksi 23 prosenttia rahakkeista osoitetaan yrityssijoittajille, jotka käyttävät sitä liiketoimintansa kehityskohteena. Lisäksi 12 prosenttia rahakkeista menee järjestelmän jatkuvaan toimintaan sekä teknologiseen kehittämiseen. Yhdeksän prosenttia menee yksityisille sijoittajille, 10 prosenttia liiketoiminnan toteuttamiseen ja loput 5 prosenttia kehitystiimille ja perustajille.

Kuinka ostaa VeChain VEN

Et voi ostaa VEN: ää Fiat-valuutalla, joten sinun on ensin ostettava toinen valuutta – helpoin ostaa Bitcoin tai Ethereum, jonka voit tehdä Coinbasessa pankkisiirrolla tai debit- / luottokortilla ja sitten käydä kauppaa tällä VEN: lle Binancen kaltaisessa pörssissä.

Rekisteröidy Coinbasessa

Ensimmäistä kertaa salausvaluutan ostajien suosittelemme, että käytät Coinbasea ensimmäisen ostoksen tekemiseen – se on helppokäyttöinen, Yhdysvaltain hallituksen täysin sääntelemä, jotta tiedät, että se on yksi turvallisimmista ja arvostetuimmista paikoista ostaa kryptovaluutta. Coinbase tarjoaa mahdollisuuden ostaa Bitcoinia, Litecoinia ja Ethereumia luotto- tai maksukortilla tai lähettämällä pankkisiirron. Kortit ovat korkeammat, mutta saat valuuttasi heti.

Sinun on suoritettava henkilöllisyystodistus rekisteröitymisen yhteydessä, koska heidän on noudatettava tiukkoja taloudellisia ohjeita. Varmista, että käytät kirjautumislinkkiä, sinulle hyvitetään 10 dollaria ilmaista bitcoinia, kun teet ensimmäisen 100 dollarin ostoksen..

Coinbase-verkkosivusto

Aloita napsauttamalla “Rekisteröidy” -painiketta, josta sinut ohjataan rekisteröintilomakkeelle, jossa sinun on annettava nimesi, sähköpostiosoitteesi ja valittava salasana..

Osta Ethereum

Tätä opasta varten ostamme Ethereumin vaihtaaksemme kohteena olevan kryptovaluuttamme. Syynä tähän on, että sen lähettäminen on paljon halvempaa kuin bitcoinin, ja tapahtuma tapahtuu myös paljon nopeammin. Joten käy Coinbasessa yläosassa olevalla Osta / myy-välilehdellä, valitse Ethereum, valitse maksutapa ja syötä summa, jonka haluat ostaa – voit joko kirjoittaa Yhdysvaltain dollarin summan tai useita eetteriä.

Osta Etherum

Sitten sinua pyydetään vahvistamaan tapahtumasi, jos maksat kortilla, sinun on ehkä suoritettava vahvistus kortin tarjoajalta. Kun tämä on valmis, Ethererum lisätään tilillesi.

Osta VEN Binancesta tai Kucoinista

Voit nyt lähettää eetterisi Binancelle ostamaan VEN: n, katsomaan Binance-arvosteluamme täällä nähdäksesi, kuinka voit rekisteröityä ja ostaa heidän pörssissään.

Binance-lompakot

VEN on ostettavissa myös Kucoin-pörssistä, katso täältä oppaamme saadaksesi selville, kuinka tätä vaihtoa käytetään.

Kucoin

Miltä mennyt ja tuleva VeChain-etenemissuunnitelma näyttää?

VeChainin alkuperäinen muotoilu saapui kesäkuussa 2015, ja tammikuussa 2016 VeChain v1.0 kehitettiin ja Ethereum TPOC hyväksyttiin. Saman vuoden kesäkuussa käynnistettiin VeChain v1.0, jota seurasi v1.5 kolme kuukautta myöhemmin. Parannuksiin v1.5 sisältyi API-yhdyskäytävä, toiminnalliset älykkäät sopimusmallit, iOS-sovellus, VeChain-kojelauta, palveluinfrastruktuurin uudelleen säätäminen ja VeChain-älypiirin toinen sukupolvi. V2.0 lanseerattiin marraskuussa 2016, ja siihen lisättiin älykkäät sopimusmallit ja mallit DGIP: lle, DBMSP: lle ja DBGP: lle. V3.0 alkoi toukokuussa 2017 uusilla liiketoiminnan toteuttamistapauksilla, mukaan lukien tilintarkastus, maatalous, autot ja ylellisyystuotteet.

Neljännesvuoden 2017 aikana DCCP: n, CHAOS: n, BLACP: n ja PBCP: n ja kolmannen sukupolven älypiirin käyttöikä oli elossa. Oli myös uusia liiketoiminnan toteutustapauksia, VeChain BaaS -pilvialustan lanseeraus ja epäsymmetrinen lohkoketjun tarkistussumma.

Vuoden 2018 toiselle vuosineljännekselle VeChainilla on v3.0-versio, joka sisältää päivityksen, joka sisältää ruosteen uudelleenjärjestelyn, GAS-vaihdon, tarkastuspalvelun ja VeChain-tunnuksen käynnistämisen. Tämä viimeistelee ERC20-tunnuksen ja VeChain-tunnuksen 1: 1-vaihdon. Neljänneksen neljänneksi VeChain v4.0 julkaistaan. Se saavuttaa myös integraation kaupallisen ekologisen ympäristön järjestelmäalustan ja integroinnin IoT: n kanssa sekä sisältää enemmän yksityiskohtia teolliselle lohkoketjupilvelle.

Johtopäätös

VeChain tarjoaa yrityksille eri toimialoilla ratkaisuja yleisiin ongelmiinsa käyttämällä lohkoketjua. Tiimin kokemuksella blockchain-tekniikasta ei ole mikään yllätys, että VeChain jatkaa kasvuaan. Sen nykyinen solmujoukko eri maissa on erittäin hyvä alku, ja sarjan kasvaessa VeChain voi osoittautua vielä hyödyllisemmäksi.

hyödyllisiä linkkejä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me