Steem arvostelu

Steem on “blockchain-pohjainen sosiaalisen median foorumi, jossa kuka tahansa voi ansaita palkintoja”. Kannustettu foorumi Steem tukee yhteisön rakentamista ja sosiaalista vuorovaikutusta palkitsemalla osallistujia lähettämällä, äänestämällä ja kuratoimalla suurta sisältöä kryptovaluutalla.

“Ottamalla inspiraatiota opetuksista, jotka on opittu salausvaluuttojen rakentamisesta, kryptovaluuttayhteisöistä ja käsitteistä, joihin olemme tottuneet erilaisista jo käytettävissä olevista sosiaalisen median alustoista”

Toimitusjohtaja Ned Scott ja Steemitin teknologiajohtaja ja Bitsharesin perustaja Daniel Larimer kokoontuivat yhdessä ja loivat Steemin vuonna 2016..

Steem

Keskeinen lausuma, jonka Steem odottaa, on se, kuinka heidän alustansa on “ensimmäinen kryptovaluutta, joka yrittää palkita tarkasti ja avoimesti rajattoman määrän yksilöitä, jotka osallistuvat subjektiivisesti yhteisöön”. He käyttävät oikeudenmukaista kirjanpitojärjestelmää, joka heijastaa aina omaa panostasi, joten jos vain osallistut, sinut palkitaan.

Kuka voi hyötyä Steemistä?

Steem on rakennettu tavallisille ihmisille, palkitsemaan säännöllisiä ihmisiä heidän panoksestaan ​​verkkoyhteisöihin. Tavoitteena on antaa ihmisille vaikutusmahdollisuuksia kaikkialla maailmassa. Koska Steemin rakentama tekniikka pystyy käsittelemään tuhansia toimintoja sekunnissa, palkkiot ovat runsaat ja ne voidaan ansaita nopeasti digitaalisilla tunnuksilla, jotka palkitaan noin 24 tunnin kuluttua sisällön ja äänten lähettämisestä.

Steemin mukaan ihmisryhmät, jotka voivat hyötyä huomattavasti alustan käytöstä, ovat:

 • Luojat
 • Kuraattorit
 • Rahansiirtäjät
 • Kauppiaat
 • Markkinatakaajat
 • Ostajat
 • Yrittäjät
 • Bloggaajat
 • Kommentoijat
 • Internet-lukijat
 • Yhteisön johtajat
 • Viittaajat
 • Rekisteröi puolueen isännät

Sosiaalisen median alustat, kuten Reddit, Facebook ja Twitter, ovat nähneet jäsenten lähettämän käyttäjien luoman sisällön tuottavan miljardien dollarien arvoa yrityksen osakkeenomistajille. Steem toimii kuitenkin eri tavalla. Suuri osa sosiaalisen median ja online-yhteisöjä tarjoavien ihmisten tuottamasta arvosta palkitaan itse virtuaalivaluutalla.

Mikä on Steemit?

Steemit.com on sosiaalinen verkosto ja sisällön palkitsemisalusta, joka käyttää Steem-tekniikkaa käyttäjien palkitsemiseksi sisällön kuratoimisesta kaikkialla Internetissä. Se antaa palkintoja 50% Steem-voimalla ja 50% Steem-dollareilla.

Rakentamalla verkkoyhteisön, joka palkitaan kryptovaluutassa äänen jakamisesta, Steemit määrittelee uudelleen sosiaalisen median maailman ja rakentaa nopeasti kasvavaa sosiaalista taloutta, koska käyttäjät ansaitsevat palkintoja sen sijaan, että vain yrityksen osakkeenomistajat kuten muilla alustoilla.

Yhteisöä rakennetaan sallimalla käyttäjien palkita muita käyttäjiä lähettämästään sisällöstä käyttämällä vallankumouksellista Steem-lohkoketjua ja kryptovaluutta. Se on ilmaista postitusta Steemit.com-sivustolla, mikä tekee siitä täydellisen sekä tavalliselle henkilölle että sisällöntuottajille, ja se on “lyöty” päivittäin. Päivittäinen valuutta jaetaan sitten sisällöntuottajille sen mukaan, kuinka monta ääntä he saavat tekemistään.

Kuinka voit ansaita digitaalisia tunnuksia Steemitissä

Steemillä on useita tyyppisiä rahakkeita, Steem, Steem dollareita (SBD) ja Ohjaava voima (nimellisarvo LIIVAT). Steem ja steem dollarit ovat nestemäinen kun taas vallankumous ei ole.

Kun sinulle maksetaan Steemit-verkkosivustolla, voit valita, maksetaanko sinulle 50% STEEM Power -energiana ja 50% STEEM-dollareina tai 100% steem-voimana. Tässä on esimerkki 50/50-maksusta: Jos ansaitset 200 dollaria postista, saat 100 dollaria STEEM-dollareita ja 50 STEEM-tehoa (olettaen, että STEEM Power on 2 dollaria kukin nykyisellä hetkellä).

Steemitillä on kolme tapaa ansaita digitaalisia tunnuksia yhteisön osallistujana, ja on helppo ja helppo osallistua ja alkaa palkita kryptovaluutalla.

Kuten jaetaan Steemit-verkkosivustolla, osana yhteisöä voit ansaita digitaalisia tunnuksia seuraavasti:

Lähetetään – Jakamalla viestejäsi voit ansaita positiivisia ääniä yhteisön jäseniltä. Saatujen positiivisten äänien mukaan saat osan meneillään olevasta Steem-palkintopotista.

Äänestäminen ja kuratointi – Jos huomaat viestin ja äänestät sitä ennen kuin siitä tulee suosittu, voit ansaita kuratointipalkinnon. Palkinnon määrä riippuu Steem Power -tehon määrästä.

Ostaminen – Käyttäjät voivat ostaa Steem- tai Steem Dollar -merkkejä suoraan Steemit-lompakon kautta bitcoin-, Ether- tai BitShares-rahakkeilla. Niitä on saatavana myös muilta markkinoilta ja pörsseistä, mukaan lukien BlockTrades, Poloniex, Bittrex, Shapeshift.io ja Changelly. Steem Powerille käynnistetyt Steem-rahakkeet ansaitsevat pienen määrän kiinnostusta pitämisestä.

Digitaalisten tunnusten ansaitseminen on helppoa, ja Steemit-käytäntö tekee kaikille käyttäjille oikeudenmukaisen palkkion riippumatta siitä, kuinka usein he osallistuvat ja lähettävät sähköpostia. Digitaalisia tunnuksia luodaan jatkuvasti Steem-verkossa. Jotkut tunnuksista annetaan käyttäjille, jotka lisäävät todellista arvoa Steemitille julkaisemalla sisältöä, kommentoimalla muiden käyttäjien sisältöä ja äänestämällä toisten sisältöä, ja loput päivittäisestä digitaalisen tunnuksen potista jaetaan niiden omistajien kesken. Ohjaava voima ja todistajat, jotka ohjaavat lohkoketjua.

Steem-valuuttojesi tallentaminen

Virallisella Steemit-verkkosivustolla on sisäänrakennettu lompakon toimintoja, joten rekisteröitymällä sivustolle olet luonut lompakon myös varastointiin, Steem, Steem Dollars ja Steem Power. Siellä on myös komentorivin lompakko voit ladata ja myös a matkapuhelin, joka tunnetaan nimellä eSteem, joka toimii mobiilikäyttöliittymänä itse sosiaaliseen verkostoon, jolloin voit käyttää kaikkia sivuston pääominaisuuksia ja siirtää varojasi.

Mikä tekee Steemin erilaiseksi?

Vaikka tällä hetkellä on nousemassa monia muita kaatumisalustoja, Steem eroaa muista. Monet muut kryptovaluutan kaatumisalustat vaativat käyttäjiään luopumaan jostakin palkitsemaan muita heidän panoksestaan. Jos haluat palkita muita Steemissä, käyttäjän on vain äänestettävä toisen käyttäjän sisällön tai viestin puolesta, aivan kuten haluaisit postin Facebookissa tai äänestät Redditissä. Tämä kannustaa käyttäjiä osallistumaan yhteisöön ja palkitsee parhaat lahjoitukset valuutalla, joka voidaan kerätä omaan henkilökohtaiseen lompakkoonsa ja vaihtaa milloin tahansa reaalimaailman fiat-valuutaksi.

Johtopäätös

Me kaikki käytämme sosiaalista mediaa, mutta luultavasti koskaan ennen ei ole tullut mieleen, että saatat palkita jakamastasi sisällöstä.

Steem muuttaa sosiaalisen median käyttötapaa antamalla käyttäjien ansaita palkintoja aktiivisesta osallistumisestaan. Kannustamalla vuorovaikutuksen taakse tämä tekniikka luo kukoistavan yhteisön, jossa laadullisella sisällöllä on merkitystä.

Jos sinulla on jaettavaa sisältöä, joka ansaitsee suuren yleisön nähtävän ja josta ansaitset palkinnon, Steemit on täydellinen kaikille pyrkiville kirjailijoille sekä tavallisille ihmisille, joilla on näkemyksiä jakaa ja keskustella.

Sosiaalisen median alustan käyttäjien kannustaminen ja palkitseminen on hieno idea, koska se edistää kasvua ja luo yhteisön ihmisistä, jotka ovat vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Tämän lisäksi digitaaliset rahakkeet jaetaan oikeudenmukaisella tavalla, jotta paras sisältö saa kryptovaluuttatunnistuksen ja kaikki tunnustetaan osallistumispyrkimyksistään.

Steem on eteenpäin ajatteleva blockchain-teknologia-alusta, jolla voi olla valtava vaikutus ja vaikutus jo nyt vilkkaaseen sosiaalisen median maailmaan, koska sen palkkiot antavat ihmisille syyn liittyä ja osallistua aktiivisesti

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me