Purk-opas

Purk-projekti on hajautettu blockchain-kärjen purkki, jonka tarkoituksena on ansaita rahaa blogeista, multimediaprojekteista ja muista verkkosivustoista. Purk on ylpeä siitä, että se on vastustuskykyinen sovelluskohtaisen integroidun piirin (ASIC) louhinnalle, ja Purk-projektin kautta lahjoitetut vinkit taataan nimettömiksi, koska kehitystiimi on keskittynyt turvallisuuteen ja yksityisyyteen.

Purk-opas

Kuinka se toimii?

Purk käyttää rengas-allekirjoitustekniikkaa ja Diffie-Hellman -vaihtoprotokollan muotoa pitääkseen alustansa kautta toimitetut vihjeet yksityisinä. Purk korostaa, että sen alustalla tehdyt tapahtumat eivät ole linkitettävissä ja jäljitettävissä, koska luodaan useita kertakäyttöisiä avaimia, jotka lasketaan yhdestä julkisesta avaimesta. Purk-lompakon aliakset voidaan linkittää mihin tahansa Purk-kahvaan, ja ne on rakennettu itse Purk-lohkoketjuun.

Kuinka Purk käsittelee yksityisyyttä?

Bitcoin ja muut vakiintuneet kryptovaluutat tarjoavat polun yksilöiden tunnistamiseen julkaistujen osoitteiden kautta. Nämä osoitteet voidaan linkittää yhteen ja liittää sitten tiettyyn online-henkilöön, lähinnä harjoittamalla tapahtumaan osallistuvaa henkilöä tai henkilöitä. Purk-tiimi käyttää CryptoNote-suojausprotokollaa yksityisyystavoitteidensa saavuttamiseksi. Ryhmä selitti pöytäkirjan valkoisessa kirjassa yksityisyyden suojaamiseksi rengasallekirjoitusten mekaniikkaa.

“Ehdotamme ratkaisua, jonka avulla käyttäjä voi julkaista yhden osoitteen ja vastaanottaa ehdoitta linkittämättömiä maksuja”, CryptoNote-tiimi sanoi valkoisessa kirjassaan. “Kunkin CryptoNote-lähdön kohde (oletusarvoisesti) on julkinen avain, joka johdetaan vastaanottajan osoitteesta ja lähettäjän satunnaisista tiedoista. Suurin etu Bitcoinia vastaan ​​on, että jokainen kohdeavain on oletusarvoisesti ainutlaatuinen (paitsi jos lähettäjä käyttää samoja tietoja jokaiselle tapahtumalle samalle vastaanottajalle). Siksi ei ole olemassa sellaista kysymystä kuin “osoitteen uudelleenkäyttö” suunnitellusti, eikä kukaan tarkkailija voi selvittää, lähetetäänkö tapahtumia tiettyyn osoitteeseen, tai linkittääkö kaksi osoitetta yhteen. “

Julkinen sovellusliittymä

Vaikka lahjoituksia / vinkkejä ei voida jäljittää, kun uusi julkinen sovellusliittymä julkaistaan ​​ensi kuun loppupuolella, lahjoituspainikkeen tuottavilla käyttäjillä on mahdollisuus tehdä joitain tietoja seurattaviksi, kuten lahjoitusten kokonaismäärä PURK: ssa, painikkeiden näyttökerrat, tx-hajautus, lahjoittaja lompakon osoitevarianssi ja käyttäjän painikkeen vuorovaikutus. Nämä mittarit eivät vieläkään tarjoa täysin jäljitettävää menetelmää, ja niitä voidaan kutsua vain sovellusliittymän kautta käytettäväksi sovelluksissa / verkkosivustoissa

Purk-ominaisuudet

Kuka on Purkin takana oleva tiimi?

Purk käyttää urakoitsijamallia varmistaakseen alustan jatkuvan kehittämisen. Tiimi toteaa verkkosivustollaan, että noin kolme kehittäjää työskentelee aktiivisesti projektin koodin ja etenemissuunnitelman tavoitteiden parissa; kolme markkinointiasiantuntijaa työskentelee aina levittäessään tietoisuutta Purk-alustasta; ja kaksi graafista suunnittelijaa ja / tai verkkosuunnittelijaa auttavat kehitys- ja markkinointikollegoitaan hienosäätämään projektin käyttöliittymää ja mainontaa.

Mikä tekee Purk ASIC -kestävästä?

Ei ole mikään yllätys, että suurin osa Bitcoin-kaivoksista tapahtuu suurilla, kalliilla ASIC-koneilla. Tämä pilaa kolikon näennäisesti demokraattisen eetoksen. Vain ihmisillä, joilla on tarpeeksi pääomaa heittää huoneeseen, joka on täynnä ASIC-laitteita ja niihin liittyviä jäähdytyslaitteita, on rukous saada aikaan vakava kaivostoiminta.

Purk pyrkii palauttamaan kaivostoiminnan massalle rajoittamalla ASIC-maiden kykyä tuottaa uusia PURK-kolikoita. Tämän etuna on, että yksittäiset PURK-kolikot saatetaan laajemman fanikannan saataville, ja pitää yhteisön sitoutuneena tekemällä markkinoille pääsyn esteen – ja omistamalla PURK – mahdollisimman matalalle..

Purk Mining

“Ehdotamme uutta muistiin sidottua algoritmia työn todistamisen hinnoittelulle”, protokollaryhmä sanoi. ”Se perustuu hitaaseen muistiin pääsyyn satunnaisesti ja korostaa viiveestä riippuvuutta. Salausohjelman sijaan jokainen uusi lohko (64 tavua pitkä) riippuu kaikista edellisistä lohkoista. Tämän seurauksena hypoteettisen “muistisäästäjän” pitäisi lisätä laskentanopeuttaan eksponentiaalisesti. “

Onko Purk korvaava Bitcoin?

Purk pyrkii olemaan saumaton maksuprotokollajärjestelmä, jolla on jäljittämätön lohkoketju. Sillä ei kuitenkaan pyritä poistamaan Bitcoin kokonaan. Kukoistava salausympäristö riippuu valinnasta, kuten alun perin selitettiin CryptoNote-valkoisessa kirjassa.

“Emme pidä CryptoNotea täydellisenä korvauksena Bitcoinista”, lehdessä sanottiin. “Päinvastoin, kahden (tai useamman) vahvan ja kätevän valuutan omistaminen on parempi kuin vain yhden käyttäminen. Kahden ja useamman erilaisen projektin rinnakkainen toteuttaminen on sähköisen kassatalouden luonnollinen virta. “

Miltä markkinat näyttävät?

Purkilla käydään tällä hetkellä kauppaa kahdessa pörssissä – Altex Exchange ja TradeOgre. Sitä ei tällä hetkellä ole CoinMarketCap-listalla, mutta kehitystiimi huomauttaa, että sen enimmäistarjonta on 179424673 kolikkoa – jaettavissa jopa kuudella desimaalilla – ja keskihinta heinäkuusta 2018 alkaen on noin 0,05 dollaria.

Mitä seuraavaksi Purk-tiekartassa?

Purkin tiekartta on sekä kunnianhimoinen että tyhjentävä. Kolikko lanseerattiin aiemmin tänä vuonna, ja integroitu lompakon tuki odotetaan vuoden loppuun mennessä. Vuonna 2019 Purk aikoo käynnistää täyden lahjoitusalustansa toiselle vuosineljännekselle mennessä. Pitkällä aikavälillä Purk aikoo siirtyä yksinkertaisista lahjoituksista kauppiaiden täysimittaiseen maksualustaan. Ajatuksena on, että Purkin pitkäaikainen asema lahjoitusajoneuvona voidaan helposti siirtää täydelliseen kauppiaan toimintaan integroimalla myöhemmin iOS- ja Android-lompakot.

Johtopäätös

Purk-projekti on hauska uusi kuvitus alkuperäisestä Bitcoin-eetoksesta. Vertaisvaluuttana Bitcoinilla on tiukat rajat skaalautuvuudelle ja hyödyllisyydelle keskimääräiselle Joelle. Bitcoiinien louhinta on vaikeaa ja kallista, joten on harvinaista nähdä, että Bitcoin on tosiasiallisesti käytetty luonnossa – kaksinkertaisesti niin sovelluksille kuin kaatopaikalle. Purk täyttää tämän aukon luomalla ASIC-kestävän kolikon siihen liittyvällä kaatumisalustalla, jota voidaan käyttää helposti kaupallistamaan kaikkea blogeista bändisivuihin. PURK on helppo hankkia ja helppo käyttää, joten alustalla on jo merkittäviä etuja perinteisiin kryptovaluuttoihin, kuten Bitcoin.

Todella jännittävä osa löytyy kuitenkin Purk-projektin tiekartan loppupäästä. Vaikka Purk-tiimi on alun perin suunnattu kaatamiseen ja verkkosivustojen kaupallistamiseen, se haluaa lopulta nipistää Purkia tarjoamaan nimettömiä, jäljittämättömiä vertaisverkosta kauppiaille -toimintoja. Jos skaalautuvuusongelmat pitävät paikkansa – eikä ole mitään syytä uskoa, että se ei onnistu – tämä voi mahdollisesti olla iso tauko, jota kryptovaluutat ovat etsineet. Joukkojen käyttöönotto nopean ja yksinkertaisen Purk-kaltaisen järjestelmän kautta jokapäiväisiin ostoksiin on salausmaailman pyhä graali, ja on rohkaisevaa, että Purk ajattelee jo tällaista käyttötapausta, koska sen kehitys on vasta alkamassa.

Viime kädessä Purk-projekti on kunnianhimoinen mutta hyvin perusteltu projekti, jolla on selkeä etenemissuunnitelma ja saavutettavat tavoitteet. Näitä tavoitteita tasapainottaa pitkän aikavälin visio, joka voisi hyvin sijoittaa sen kriittisen valuutan huipputasoon, kunhan sen yhteisö pysyy aktiivisena.

hyödyllisiä linkkejä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me