Nav-kolikon opas

Nav-kolikko on eräänlainen hajautettu kryptovaluutta, joka perustuu uusimpaan Bitcoin-ytimeen. Nav Coinilla on vankka perusta ja se tukee helppokäyttöisiä lompakoita, joissa on edistyneitä ominaisuuksia yksityisyyden ja SegWitin toiminnallisuuden suojaamiseksi. Nav Coinin avulla käyttäjät voivat valita yksityiset maksutapahtumat henkilöllisyytensä ja tietojensa suojaamiseksi verkkotapahtumien aikana. Nav Coin käyttää Proof of Stake -algoritmia tapahtumien käsittelemiseen ja verkon suojaamiseen, joten kolikon haltijat voivat panostaa sijoitukseensa ja saada 5% palkkioita saldostaan ​​vuodessa..

Nav Coin -sivusto

Tässä Nav Coin -oppaassa tarkastelemme teknisiä yksityiskohtia, tiimiä, kuinka ostaa ja tallentaa Nav-kolikoita saadaksesi panoksesi.

Kuka on Nav Coin -tiimi?

Nav Coin -tiimi on laaja. Insinööreihin kuuluvat pääinsinööri Craig MacGregor, ydinsuunnittelija Alex V ja ohjelmistoinsinöörit Matt Paul, Paul Sanderson, Victor Jones ja Troy Cornwall. Yhteisön ohjelmistosuunnittelijoita ovat Admir Sabanovic, Universal ja Ivan Muller. Digitaalisen strategian tiimiin kuuluvat markkinointijohtaja Kieren Hyland, luova johtaja Laura Harris, digitaalistrategisti Josh Drummond, toimintapäällikkö Guy Sinclair ja neuvonantaja Melissa Davies. Perintötiimissä on myös kuusi henkilöä.

Nav Coin -tiimi

Mikä tekee nav-kolikosta erilaisen?

Nav Coinilla on muutamia ominaisuuksia, jotka auttavat erottamaan sen muista kryptovaluutoista. Yksi on huomattavasti nopeampi tapahtuma-aika. Sen sijaan, että joudut odottamaan 10 minuuttia, voit lähettää NAV: n (tunnukset) välittömästi mihin päin maailmaa tahansa. Kauppa vahvistetaan ja siitä voidaan kuluttaa vain 30 sekunnissa.

Nav Coin mahdollistaa myös todistuksen vaarnasta, antaen käyttäjien ansaita rahaa nukkumalla tai tekemällä jotain muuta. Vaihda vain lompakko panostustilaan. Näin voit ansaita jopa 5 prosentin koron. Tämä järjestelmä on myös ympäristöystävällinen, koska ei tarvita hankkia palvelintilaa tai kallista laitteistoa vaarnan kaivostoimintaan. Koska mikä tahansa tietokone kykenee siihen, tämä ei ole vain parempi planeetalle, mutta tekee myös mahdolliseksi kaikille käyttäjille heidän resursseistaan ​​riippumatta.

Toinen tekijä, joka erottaa Nav Coinin muista, on sen alhaiset transaktiokustannukset, vain 0,0001 NAV. Kehitystiimi on myös aktiivinen ja tarjoaa viikoittaisia ​​päivityksiä, joten edistyksestä ei ole epäilystäkään. Tällaiset säännölliset päivitykset ovat hyvin harvinaisia ​​muista kryptovaluuttaprojekteista.

Nav Coin -järjestelmä päivitetään säännöllisesti sisällyttämään uusin versio Bitcoinista. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät saavat kaikki Bitcoinin edut, mutta Nav Coinille ainutlaatuisen yksityisyyden vaihtoehdon. Yhteisö on myös uskomattoman tukeva ja ystävällinen sekä aktiivinen. Itse asiassa yhteisöllä kesti vain kaksi viikkoa äänestää ja sitten aktivoida SegWit (erillinen todistaja).

Kuinka Nav-kolikon takana oleva tekniikka eroaa muista suojatuista kryptovaluutoista?

Valtaosa salaustasoista, jotka tarjoavat saman yksityisyyden tason kuin Nav Coin, luottavat joko ZKSnarksiin tai CryptoNote / RingCT: hen. Valitettavasti molemmat algoritmit ovat melko uusia, kun tutkimuksia on vähän. Joidenkin tutkijoiden epäilysten lisäksi algoritmin pätevyydestä tapahtumahistoria tulee näkyviin, jos ne rikkoutuvat, mikä eliminoi yksityisyyden.

Näiden ongelmien välttämiseksi Nav Coin käyttää RSA: ta, joka on laajasti tutkittu ja käytetty algoritmi. Se käyttää myös 2048-bittisiä avaimia, joita pidetään yleensä turvallisina, mutta se voi siirtyä 4096-bittisiin pituuksiin lisäturvallisuuden takaamiseksi ilman negatiivisia vaikutuksia.

Nav-kolikkolompakot

Ensimmäinen asia, jonka sinun on tehtävä, on Nav Coinin käyttö luo lompakko niiden tallentamiseksi. Sinulla on muutama vaihtoehto, jos haluat panostaa nav-kolikkosi ja ansaita 5% palkkioita (vuodessa), sinun on ladattava Nav Coin -ydinlompakko. Jos valitset tämän vaihtoehdon, sinun on ladattava koko estoketju, ennen kuin voit panostaa, mikä on noin 1,5 Gt. Panosta varten lompakon on oltava auki tietokoneellasi ja yhteydessä Internetiin. Jos et halua osallistua Stakingiin, voit ladata Electrum-lompakon, joka käyttää etäketjutietoja.

On myös vaihtoehtoja luoda paperilompakko kylmävarastointia varten ja voit tallentaa Nav Coinomi Android-lompakossa mobiililaitteille.

Nav-kolikkolompakot

Kuinka panostaa Nav-kolikkoa

Jos haluat panostaa Nav-kolikot 5%: n palkintoihin, mene eteenpäin ja lataa kolikon ydin lompakon tietokoneellesi ja suorita ohjelma, valitse asennuspaikkasi ja odota, kunnes estoketju ladataan.

Nav-kolikon panostus

Voit lähettää kolikot lompakkoon napsauttamalla Vastaanota-välilehteä, jossa sinulle annetaan osoite ja QR-koodi. Täältä voit luoda niin monta osoitetta kuin haluat.

Vastaanota Nav-kolikoita

Kun sinun pitäisi tässä vaiheessa tehdä varmuuskopio lompakkoasi varten, sinun on palautettava se tulevaisuudessa, käy “Tiedosto” -valikossa ja napsauta “Varmuuskopioi lompakko”. Sinun tulisi varmuuskopioida se turvalliseen paikkaan, kuten USB-tikku.

Kun lohkoketju on ladattu ja sinulla on Nav-kolikot lompakossa, panostat.

Lisätietoja Stakingista on täällä tällä verkkosivustolla, joka kattaa paljon opetusohjelmia panostamiseen ja kuinka voit asettaa Vadelma-piiman panostamista varten. Heillä on myös kätevä Nav-kolikkolaskin selvittääksesi sähkökustannuksesi ja mahdolliset edut.

Staking-laskin

Nav-kolikon (NAV) ostaminen

Nyt sinulla on lompakon määritys, haluat ostaa Nav Coinin pitämään sitä. Et voi ostaa NAV: ää Fiat-valuutalla, joten sinun on ensin ostettava toinen valuutta – helpoin ostaa Bitcoin tai Ethereum, jonka voit tehdä Coinbasessa pankkisiirrolla tai debit- / luottokortilla ja vaihtaa sitten NAV: lle Changellyssä.

Rekisteröidy Coinbasessa

Ensimmäistä kertaa salausvaluutan ostajien suosittelemme, että käytät Coinbasea ensimmäisen ostoksen tekemiseen – se on helppokäyttöinen, Yhdysvaltain hallituksen täysin sääntelemä, jotta tiedät, että se on yksi turvallisimmista ja arvostetuimmista paikoista ostaa kryptovaluutta. Coinbase tarjoaa mahdollisuuden ostaa Bitcoinia, Litecoinia ja Ethereumia luotto- tai maksukortilla tai lähettämällä pankkisiirron. Kortit ovat korkeammat, mutta saat valuuttasi heti.

Sinun on suoritettava henkilöllisyystodistus rekisteröitymisen yhteydessä, koska heidän on noudatettava tiukkoja taloudellisia ohjeita. Varmista, että käytät kirjautumislinkkiä, sinulle hyvitetään 10 dollaria ilmaista bitcoinia, kun teet ensimmäisen 100 dollarin ostoksen..

Coinbase-verkkosivusto

Aloita napsauttamalla “Rekisteröidy” -painiketta, josta sinut ohjataan rekisteröintilomakkeelle, jossa sinun on annettava nimesi, sähköpostiosoitteesi ja valittava salasana..

Coinbase lähettää sinulle sähköpostitse linkin sähköpostitilin vahvistamiseksi, kun napsautat sähköpostiviestissä olevaa linkkiä, sinut ohjataan vahvistussivulle. Sinun on sitten lisättävä puhelinnumerosi ja lähetettävä valokuva henkilötodistuksestasi – tämä voi olla passi, ajokortti jne. Sinun on myös lisättävä maksutietosi, jotta voit lisätä pankkitilisi tai maksu- tai luottokorttisi tarvittaessa – Lyhyen ajan kuluttua tilisi vahvistetaan ja voit sitten tehdä ensimmäisen ostoksesi.

Coinbase-vahvistus

Osta Ethereumia tai Bitcoinia

Tätä opasta varten ostamme Ethereumin vaihtaaksemme kohteena olevan kryptovaluuttamme. Syynä tähän on, että sen lähettäminen on paljon halvempaa kuin bitcoinin, ja tapahtuma tapahtuu myös paljon nopeammin. Joten käy Coinbasessa yläosassa olevalla Osta / myy-välilehdellä, valitse Ethereum, valitse maksutapa ja syötä summa, jonka haluat ostaa – voit joko kirjoittaa Yhdysvaltain dollarin summan tai useita eetteriä.

Osta Etherum

Sitten sinua pyydetään vahvistamaan tapahtumasi, jos maksat kortilla, sinun on ehkä suoritettava vahvistus kortin tarjoajalta. Kun tämä on valmis, Ethererum lisätään tilillesi.

Changellyn käyttö

Seuraava vaihe on vaihtaa eetterisi NAV: lle Changelly-verkkosivustolla. Käytä tätä linkkiä ja anna kuinka monta Eth haluat muuntaa, ja se näyttää sinulle kuinka monta NAV: ta saat vastineeksi, jos olet onnellinen, siirry eteenpäin ja napsauta vihreää “Exchange” -painiketta.

Seuraavassa näytössä sinua pyydetään rekisteröimään tili, jonka voit tehdä käyttämällä sosiaalisen median tiliä tai syöttämällä sähköpostiosoitteesi.

Changelly-rekisteröinti

Kun se on tehty, sinut ohjataan sivulle, joka näyttää tapahtuman tiedot – tarkista se ja varmista, että summat ovat oikein. Kun olet tyytyväinen, napsauta vihreää Seuraava-painiketta.

Seuraavassa näytössä sinua pyydetään antamaan Nav Coin -lompakkosi osoite, johon saat kolikot. Liitä tämä ruutuun ja napsauta vihreää Seuraava-painiketta.

Changelly-lompakon osoite

Sitten sinulle näytetään lopullinen vahvistusnäyttö, varmista jälleen, että kaikki tiedot ovat oikein ennen jatkamista.

Changelly-vahvistus

Sitten Changelly antaa sinulle osoitteen, johon sinä lähetät eetterisi, joten kopioi heidän antamasi osoite ja palaa sitten kolikkopankkitilillesi.

Changelly Lähetä

Lähetä Ethereum tai Bitcoin

Napsauta Coinbasessa ”Tilit” ja valitse vasemmalta Ethereum-lompakko ja napsauta sitten ”Lähetä”.

Kirjoita osoite, jonka Changelly antoi sinulle aiemmin.

Lähetä Ethereum

Napsauta “Jatka” ja saatat joutua vahvistamaan tapahtuman sähköpostilla tai puhelimella, jos 2-tekijäinen todennus on käytössä.

Tapahtuma lähetetään nyt Ethereum-verkon kautta, ja sen saapuminen kestää hetken – voit tarkistaa Changelly-tilisi, jossa se ilmoittaa sinulle seuraavista vaiheista:

  1. odottaa maksua
  2. Vaihto
  3. Lähetetään lompakkoon

Kun se on valmis, näyttöön tulee vahvistusviesti, jossa sanotaan “Transaction Complete”. Voit nyt tarkistaa Nav Coin -lompakkosi, jossa voit vahvistaa, että omistat nyt NAV-laitteesi.

Changelly-tapahtuma on suoritettu

NAVTechin ymmärtäminen

Kun lataat uusimman lompakon Nav Coinista, huomaat, että NAVTech on mukana ja esiasetettu. Tämä avoimen lähdekoodin järjestelmä on hajautettu, joten kuka tahansa voi käyttää Nav Coin -palvelinta tai määrittää oman. Palvelimesta riippumatta, NAVTech on kaksoislohkoketjujärjestelmä, joka sallii yksityiset Nav Coin -maksut. Se salaa tapahtumatiedot ennen lähettämistä tämän toisen lohkoketjun kautta. Näin varmistetaan, että kyseessä olevien osoitteiden välillä ei ole yhteyttä.

Kuinka Nav Coin pitää liiketoimet yksityisinä?

Jos valitset yksityisen maksun, Nav Coin lähettää salatut yksityiset tapahtumat kahden lohkoketjun kautta, joka toimii NAVTech-järjestelmässä.

Mitä projekteja navigaattorirata on valmis?

Jos katsot Nav Coin -suunnitelma, Löydät lukuisia valmiita projekteja, kuten mobiili- ja verkkolompakot, suunnittelun nimettömille DApps-ohjelmille, alaketjun, NavTech v1.2: n, Nav Coin Core 4.0.4: n, NaviPi 1.0.1: n, NavTech 1.1: n, Nav Coin Core 4.0.0: n uudelleenrakentamisen, NavPi StakeBox, verkkosivujen uudelleensuunnittelu, hajauttamisen toteutus, anonyymi kauppiasintegraatio, kauppiasyhdyskäytävä, ohut työasemaohjelma, NAVTechin, NAVTech Node JS: n julkinen julkaisu, NAVTech beetatesti, hana ja Block Explorer.

Nav Coin alkoi vuonna 2014. Vuoteen 2016 mennessä se oli kolmanneksi parhaiten suoriutunut kaikista kryptovaluutoista. Koska niin monta projektia on turvassa ja se on suunniteltu tulevaisuuteen, se voi jatkua vain ylöspäin.

Mitkä projektit suunnitellaan tulevaisuutta varten?

Nav Coinin takana olevat kehittäjät tekevät kovasti töitä laajentaa sitä lukuisilla projekteilla. NAVTech Polymorph on käynnissä. Siihen kuuluu työskentely pikaviestinnän Changellyn kanssa. Tämä projekti tarjoaa nimettömiä maksuja sekä mahdollisuuden vaihtaa minkä tahansa alustalla luetellun yli 25 kryptovaluutan välillä. Tämä projekti on saatu päätökseen noin 60 prosenttia.

Tiekartta

Markkinointisuunnitelma on tällä hetkellä noin 75 prosenttia valmis, ja se sisältää markkinointisuunnitelman virallistamisen sekä markkinointisuunnitelman esittämisen. Nav Pi 2.0 on 25 prosenttia valmis ja keskittyy NavPi-käyttöliittymän virtaviivaistamiseen ja parantaa samalla käyttöliittymän suorituskykyä ja parantaa käyttökokemusta. Yhteisön rahasto on 20 prosenttia valmis, ja kehittäjät valmistelevat sitä, jos verkkoäänestys onnistuu.

NAVTEch-lompakko yhdistää NavTechin, Subchainin ja Nav Coinin yhteen lompakkoon, mikä tekee verkosta täysin hajautetun verkkoverkon. He työskentelevät myös Anon Dappsin, nimettömän hajautetun sovellusalustan parissa.

Tiimi työskentelee myös kylmän panostuksen toteutuksen parissa, mikä antaa kylmävarastossa olevan NAV: n käyttää panostamiseen panoksen lisäämiseksi rahaston turvallisuuden suhteen panostuksen aikana. Kehittäjät työskentelevät myös Nav-ketjun prototyypin parissa.

Johtopäätös

Nav Coin hyödyntää kaikki Bitcoinin edut ja lisää yksityisyyttä kyvyllä suojata osoitteita ja muita tietoja. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden hyödyntää salausta, joka käyttää uusinta tekniikkaa ja suojaa tietojaan.

Muita hyviä kohtia Nav Coinille ovat tuleva Polymorph-tekniikka, kylmä panostus ja mahdollisuus älykkäisiin sopimuksiin ja Dappsiin tien varrella, ja voit nähdä, miksi Nav Coinin tulevaisuudesta odotetaan suuresti, mikä tekee siitä hyvän investoinnin silmiin monista.

hyödyllisiä linkkejä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me