KyberNetwork-opas

Kyber-verkosto on foorumi digitaalisen omaisuuden muuntamiseen ja vaihtamiseen. Alusta tarjoaa käyttäjille rikkaat maksusovellusliittymät uuden sopimuslompakon lisäksi, mikä antaa sinulle mahdollisuuden vastaanottaa maksuja minkä tahansa tunnuksen kautta riippumatta siitä, kuka olet. Lisäksi Kyberillä on johdannaiskauppa, jonka avulla käyttäjät voivat minimoida kryptovaluutan hintavaihteluiden riskin.

Kyber-verkko-opas

Kuka on Kyber-verkon takana?

Toimitusjohtaja ja perustaja Loi Luu on kryptovaluuttoihin, hajautettuihin konsensusalgoritmeihin ja älykkääseen sopimusten turvallisuuteen erikoistunut tutkija. Toinen perustaja Yaron Velner on myös CTO ja hänellä on Ph.D. Tel Avivin yliopiston tietojenkäsittelytieteessä, keskittyen peliteorian kannustimiin blockchain-protokollissa sekä älykkäiden sopimusten muodollinen todentaminen. Lopullinen perustaja Victor Tran on myös pääinsinööri sekä Linux-järjestelmänvalvoja ja vanhempi insinööri..

Kyber-tiimi

Muuhun joukkueeseen kuuluvat neuvonantajat Wong Lee Hong ja Vitalik Buterin, Leng Hoe Lon, Chionh Chye Kit, Kenneth Oh, Prateek Saxena ja Pandia Jiang, jotka kaikki ovat neuvonantajia..

Miksi Kyberiä tarvittiin?

Kyberin takana oleva tiimi loi tämän alustan vastauksena moniin tekijöihin, mukaan lukien keskittämisriskit. Vaikka kryptovaluutat ovat hajautettuja ja luotettavia, suurin osa pörsseistä on keskitettyä, johon Kyber puuttuu hajautetusti. Nykyisillä hajautetuilla vaihdoilla on omat ongelmansa, kuten haavoittuvuus ulkoiselle hakkeroinnille tai manipuloinnille. Tämä heikkous on sivutuote viiveelle tilauksen luomisen ja hyväksymisen välillä lohkon sisällä. Tarjoamalla välittömiä siirtoja Kyber pystyy poistamaan tämän haavoittuvuuden.

Pikaisten tietojenvaihdon puute oli toinen asia, jonka Kyberin takana oleva tiimi halusi käsitellä sekä edellä mainitun haavoittuvuuden että yksinkertaisen käyttäjämukavuuden suhteen. Siinä käsitellään myös digitaalisten omaisuuksien lukumäärään ja niiden välisen muuntamisen vaikeuksiin liittyviä kysymyksiä.

Mitkä ovat Kyberin pääosat?

Kyber-verkostossa on neljä pääkomponenttia, jotka mahdollistavat sen toiminnallisuuden. Älykkäät sopimukset sisältävät pääsopimuksen, jonka avulla käyttäjät ja varapäälliköt pääsevät järjestelmään. Käyttäjän lompakossa on ystävällinen käyttöliittymä ja useita integraatioita. Varahallintaportaali näyttää johtajien suorituskyvyn ja verkon tilastot sekä erilaiset algoritmit ja strategiat, jotka auttavat hinnoittelussa ja tasapainottamisessa. Lopuksi operaattorin hallintapaneeli antaa operaattorin hallita järjestelmää, mukaan lukien varojen lisääminen ja poistaminen sekä verkon parametrien muuttaminen.

Mitä Kyber Network antaa käyttäjien tehdä?

KyberNetwork tarjoaa erilaisia ​​toimintoja. Käyttäjät voivat vaihtaa tai muuntaa tunnuksia saaden haluamansa kryptovaluutat jo lompakossaan olevista. He voivat myös käyttää omaa tunnustaan ​​maksamaan kenellekään ja saada maksuja muilla kryptovaluutoilla, kuten Ether ja Bitcoin. Kyky suojautua hintavaihteluilta antaa KyberNetworkille edun muihin vastaaviin jo käytettävissä oleviin alustoihin.

Mitkä ovat joitain Kyber-verkon keskeisiä sovelluksia?

Kyber Networkin käyttömahdollisuudet ovat yhtä rajattomat kuin luovuutesi, mutta monet käyttäjät käyttävät sitä hyväkseen rahakkeiden vaihtoon. Koska Kyber Network pystyy toteuttamaan nämä vaihdot välittömästi ja turvallisesti, ei ole tarvetta etsiä muualta vaihtoa.

Kyber Network tarjoaa myös johdannaisia, joten hintavaihteluista ja luotettavasta tavasta saada osinkoja DAO: lta on vähemmän huolta. Alusta mahdollistaa sekä välityspalvelimen että ketjunvälisen maksamisen. Voit käyttää Kyber Networkia maksujen saamiseksi erilaisilta kryptovaluutoilta, mukaan lukien Bitcoin, vastaanottamalla ne Etheriin tällä ketjunvälisellä maksutoiminnolla, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Samaan aikaan välityspalvelumaksujen avulla voit maksaa kenellekään valitsemassasi tunnuksessa, kun he saavat toisen tunnuksen. Kyber Network huolehtii muunnoksesta, joten sinun ei tarvitse tehdä ylimääräistä vaihetta ja voit vain lähettää maksun.

Mitkä ovat Kyber-verkon tärkeimmät ominaisuudet?

Kyber Network on ylpeä turvallisuudestaan ​​ja luotettavuudestaan, koska jokainen operaatio tapahtuu älykkäillä sopimuksilla. Tämän vuoksi alustaan ​​ei tarvitse luottaa, koska se ei koskaan pidä käyttäjien rahaa. Kyber tarjoaa myös välittömiä kauppoja tarvitsematta odottaa vahvistusta tai suorittaa talletusta. Sen sijaan käyttäjät saavat tunnuksensa heti, kun tapahtuma saapuu lohkoketjuun, jonka kaikki salauksen tuntevat tietävät olennaisesti hetkellisestä.

Alusta pystyy tarjoamaan välittömiä kaupankäyntimahdollisuuksia, koska sillä on kaikki rahakkeet korkealla, mikä mahdollistaa maksuvalmiuden ja tarkoittaa, että Kyberin ei tarvitse työskennellä saadakseen rahakkeesi kaupan jälkeen kaupankäynnin kohteet ovat jo varalla. Kyber on myös erittäin yhteensopiva ja toimii nykyisten älykkäiden sopimusten kanssa, joten sinun ei tarvitse muuttaa mitään aloittaaksesi alustan käytön.

Kuinka KyberNetwork erottuu muista hajautetuista pörsseistä?

Vaikka on olemassa monia muita hajautettuja pörssejä, jotka keskittyvät kryptovaluuttaan, KyberNetwork täyttää ainutlaatuisen tarpeen. Se on ensimmäinen, joka tarjoaa ketjunvaihtoja, jotka ovat nopeita ja luotettavia ja joissa on korkea likviditeetti. Nykyisistä pörsseistä puuttuu ainakin yksi näistä ominaisuuksista.

Pörssit

Jotkut samanlaiset alustat ovat Bancor ja 0x, joista jokaisella on erilainen lähestymistapa kuin Kyberillä. Bancor luottaa kiinteään kaavaan rahakkeiden hintoja määritettäessä, mutta KyberNetwork jättää sen varapäälliköiden tehtäväksi. Sitä vastoin 0x käyttää offline-kanavia ostajien ja myyjien löytämiseen, kun taas Kyber tekee kaiken ketjussa ja heti. Vaikka 0x kirjaa tilauksen ketjusta, mutta suorittaa ketjun selvityksen, Kyber tekee kaiken ketjussa, mikä parantaa likviditeettiä ja liiketoimien nopeutta.

Kuinka ostaa Kyber Network Token KNC

Et voi ostaa KNC: tä Fiat-valuutalla, joten sinun on ensin ostettava toinen valuutta – helpoin ostaa Bitcoin tai Ethereum, jonka voit tehdä Coinbasessa pankkisiirrolla tai pankki- / luottokortilla ja vaihtaa sitten KNC: lle Binancen kaltaisessa pörssissä.

Rekisteröidy Coinbasessa

Ensimmäistä kertaa salausvaluutan ostajien suosittelemme, että käytät Coinbasea ensimmäisen ostoksen tekemiseen – se on helppokäyttöinen, Yhdysvaltain hallituksen täysin sääntelemä, jotta tiedät, että se on yksi turvallisimmista ja arvostetuimmista paikoista ostaa kryptovaluutta. Coinbase tarjoaa mahdollisuuden ostaa Bitcoinia, Litecoinia ja Ethereumia luotto- tai maksukortilla tai lähettämällä pankkisiirron. Kortit ovat korkeammat, mutta saat valuuttasi heti.

Sinun on suoritettava henkilöllisyystodistus rekisteröitymisen yhteydessä, koska heidän on noudatettava tiukkoja taloudellisia ohjeita. Varmista, että käytät kirjautumislinkkiä, sinulle hyvitetään 10 dollaria ilmaista bitcoinia, kun teet ensimmäisen 100 dollarin ostoksen..

Coinbase-verkkosivusto

Aloita napsauttamalla “Rekisteröidy” -painiketta, josta sinut ohjataan rekisteröintilomakkeelle, jossa sinun on annettava nimesi, sähköpostiosoitteesi ja valittava salasana..

Osta Ethereum

Tätä opasta varten ostamme Ethereumin vaihtaaksemme kohteena olevan kryptovaluuttamme. Syynä tähän on, että sen lähettäminen on paljon halvempaa kuin bitcoinin, ja tapahtuma tapahtuu myös paljon nopeammin. Joten käy Coinbasessa yläosassa olevalla Osta / myy-välilehdellä, valitse Ethereum, valitse maksutapa ja syötä summa, jonka haluat ostaa – voit joko kirjoittaa Yhdysvaltain dollarin summan tai useita eetteriä.

Osta Etherum

Sitten sinua pyydetään vahvistamaan tapahtumasi, jos maksat kortilla, sinun on ehkä suoritettava vahvistus kortin tarjoajalta. Kun tämä on valmis, Ethererum lisätään tilillesi.

Osta XLM Binancesta tai Kucoinista

Voit nyt lähettää eetterisi Binancelle ostamaan KNC: n, katsomaan Binancen tarkasteluamme täällä nähdäksesi, kuinka voit rekisteröityä ja ostaa heidän pörssissään.

Binance-lompakot

KNC: tä voi ostaa myös Kucoin-pörssistä. Katso täältä oppaamme saadaksesi selville, kuinka tätä vaihtoa käytetään.

Kucoin

Mitä etenemissuunnitelma näyttää tulevaisuutta varten?

Elokuussa 2017 Kyber lanseerattiin testnetissä, ja ensimmäinen mainnet-julkaisu tapahtuu vuoden 2018 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana. Tässä vaiheessa se tukee ETH: n ja rahakkeiden välistä kauppaa. Toiselle vuosineljännekselle mennessä Kyber tukee mielivaltaisten merkkiparien kauppaa. Ominaisuudet jatkuvat kolmannella neljänneksellä lisäämällä tukea kehittyneiden rahoitusvälineiden kaupankäyntiin. Vuoden 2019 alkuun mennessä foorumi tukee ketjujen välistä kauppaa.

Tiekartta

Johtopäätös

Kyber täyttää aukon olemassa olevassa salausvaluutanvaihtojärjestelmässä hajautetulla luonteellaan ja pikakaupoilla. Kun käytettävissä olevien kryptovaluuttojen määrä kasvaa, lisääntyy tarve sellaisille järjestelmille, joiden edelläkävijä Kyber on. Jo julkaistu versio on hyödyllinen, ja kun lisää ominaisuuksia saapuu, mukaan lukien tuki mielivaltaisille tunnuspareille, siitä tulee vieläkin hyödyllisempi niille, joilla on kryptovaluuttainvestointeja.

hyödyllisiä linkkejä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me