Komodo-kolikon opas

Komodo-foorumi (KMD) on tietosuojakeskeinen kolikko, joka lupaa olla nopeampi, turvallisempi ja lopulta hajautettu kryptovaluutta, jolla on oma vakiintunut ekosysteemi. Komodon hyvin yksityinen kehitystiimi korostaa vapauden käsitettä alustallaan sekä käyttäjien että kehittäjien näkökulmasta. Komodolle pääsy kiinnittää erityistä huomiota.

Komodo-kolikon opas

Komodon järjestelmän avulla salauksen käyttäjät, joilla on keskimääräinen laitteisto, voivat kilpailla tasavertaisesti kalliiden, erikoistuneiden laitteiden, kuten sovelluskohtaisten integroitujen piirien (ASIC), kanssa. ASIC: ista on tullut hieman likainen sana salausyhteisössä huolimatta niiden esiintyvyydestä kaivostyössä Bitcoin, Ethereum ja muut ylimmän tason hyllykolikot, koska niillä on taipumus yhdistää lohkoketjun hajautusvoima – ja siten todentamisvoima – harvat voimakkaat kaivostyöläiset. Komodo ja muut demokratisoidut valuutat pyrkivät itse blockchainin ja sen tuotannon todelliseen hajauttamiseen.

On huomattava, että Komodo on samanlaisen keskittyvän BitcoinDark-ohjelman kehitys, ja Komodo itsessään on suunniteltu uudistettavaksi myöhemmin vuonna 2018. Tämä ei todennäköisesti sisällä muuta nimimuutosta, mutta se tarkoittaa suuria muutoksia tuotteen verkkosivustoon, logo ja muut tunnistetiedot. Huolimatta yhteyksistään BitcoinDarkiin, Komodon koodi on itse asiassa Zcash-projektin haarukka, vaikka Komodo-tiimi väittää, että nämä kaksi projektia eivät ole täysin yhteydessä toisiinsa lukuun ottamatta jaettua avoimen lähdekoodin koodia. Pysy kuulolla jatkuvaan kehitykseen.

Komodo-ominaisuudet

Mitä se tekee?

Alkuperäinen Bitcoin perustuu työtodistusta koskevaan standardiin, jossa tietokoneet kuluttavat prosessointitehoa ja sähköä merkitsemään hajautuksia hajautettuun pääkirjaan. Tämä allekirjoitusprosessi tekee jokaisesta Bitcoinista – ja monista muista todistuskolikoista – ainutlaatuisen ja takaa lohkoketjun turvallisuuden.

Työtodistus sisältää ainakin yhden merkittävän turvallisuusvirheen kaivosnäkökulmasta. Tämä liittyy tapaan, jolla tapahtumaketjut todennetaan, kun kaksi kaivostyöläistä tai kaivostyöläisten ryhmää työskentelee saman tapahtuman vahvistamisen kanssa. Pisin tarkistettujen tapahtumien ketju on se, joka lopulta osoitetaan lohkoon lohkoketjussa, joten nopeimmin varustetut kaivostyöläiset voittavat yleensä nämä kilpailut. Tämä luo potentiaalisten kaivostyöläisten mahdollisuuden huijata järjestelmää syrjäyttämällä jatkuvasti hitaammat kaivostyöläiset, vaikka “pisin ketju” -järjestelmä otettiin alun perin käyttöön niin kutsutun “kaksinkertaisen kulutuksen” ongelman ratkaisemiseksi.

Komodon lähestymistapa eroaa perinteisestä “pisimmän ketjun” järjestelmästä, kun kehittäjät kertovat valkoisessa kirjassaan.

“Keskeisessä erossa, joka erottaa Komodon tavallisista PoW (proof-of-work) -verkoista, dPoW (delayed proof-of-work) -konsensusmekanismimme ei tunnista pisin ketjusääntöä tapahtumille, jotka ovat vanhempia kuin viimeisin varmuuskopio “Komodo-lohkoketjusta”, kehittäjät totesivat. “Jos konflikteja voi esiintyä, jotka viittaavat tapahtumiin, jotka ovat vanhempia kuin viimeisin” varmuuskopio “, konsensusmekanismimme etsii valitun PoW: n varmuuskopioita.”

Kuka on joukkue Komodon takana?

Komodon yditiimistä on saatavilla vain vähän julkista tietoa, joka on sopusoinnussa kolikon yksityisyyden keskeisen teeman ja sen aiemman elämän kanssa BitcoinDark-nimisenä. Johto-, markkinointi- ja kehitystiimitiedot ovat kuitenkin vapaasti saatavilla projektin tiekarttaosassa. Projektin johtaja on tunnistettu James “jl777” Lee: ksi ja teknologiajohtaja on nimeltään ca333. GitHub-käyttäjä jl777 -kahvan avulla on tunnistettu yhdeksi BitcoinDarkin kehittäjistä, joten on erittäin todennäköistä, että tämä on sama kehittäjä tai kehitystiimi, kun otetaan huomioon Komodon sukutaulu.

Komodon usein kysytyt kysymykset sisältävät lyhyen osan, jossa kuvataan tiimin pitkäaikainen sitoutuminen projektiin.

”Johtajamme jl777 on Komodo-projektin perustaja. Hänellä on vahva kyky blockchain-tekniikkaan, ja hän voi helposti levätä muihin blockchain- ja taloudellisiin saavutuksiin “, UKK: n mukaan.

Barter DEX

Komodo kehittää parhaillaan omaa hajautettua vaihtoaan Barter DEX. Vaihdon saa aikaan Atomic Swaps, joista he ovat jo suorittaneet yli 100,00 onnistunutta swapia. Vaihtoon sisältyy:

  • Likviditeetin kerroin – Tee samanaikaisesti useita tilauksia monille eri kolikoille samoilla varoilla.
  • Kevyet vaihtosopimukset – Käytämme Electrum-palvelimia, jotta vaihdon käyttämiseen ei tarvita blockchain-latausta.
  • Hajautettu tilaaminen – Tee tilauksia suojatun kautta & hajautettu tilausten vastaava tilauskanta.
  • Atomic Swaps – Atomic Swap -sovellusten avulla voit käydä salausta kaupassa suoraan omasta lompakostasi.

Barter DEX

DEX on tällä hetkellä saatavilla testaus täällä, ja voit tarkastella foorumi täällä. Barter DEX: n täydellinen julkaisu on tällä hetkellä suunniteltu vuoden 2018 kolmannella neljänneksellä.

Miltä markkinat näyttävät?

Komodon hinta on noin 3,30 dollaria useimmissa tärkeimmissä pörsseissä kesäkuusta 2018 alkaen. Kolikon päivittäinen kaupankäyntivolyymi on noin 4 miljoonaa dollaria ja markkina-arvo yhteensä noin 343 miljoonaa dollaria. Kolikon kiertävä tarjonta on 104 miljoonaa, eikä varsinaista kokonaismäärää ole julkaistu.

Kuinka ostaa Komodo KMD

Komodo-kolikko, KMD, on saatavana laajalla valikoimalla parhaita salausvaluutanvaihtoja seuraavasti:

  • Binance
  • Bittrex
  • HitBTC
  • Salaus

Mitä tapahtui Bitcoin Darkille?

Bitcoin Dark, nykyisen Komodo Platform -projektin edeltäjä, on toiminnallisesti kuollut. Sillä käydään edelleen rajoitettua kauppaa joissakin pörsseissä, mutta BitcoinDark-projekti on nyt siirtynyt kokonaan Komodo-alustalle. BitcoinDark aloitti elämän yrittäessään parantaa Bitcoinin yksityisyyden puutteita. Se otti käyttöön myös ainutlaatuisen kiinnitysjärjestelmän, jossa kolikon arvo voitiin sitoa muihin arvopapereihin polttamalla kolikko. Tällä tavalla sijoittaja voisi ottaa pitkän tai lyhyen aseman toisessa arvopaperissa tai hyödykkeessä, kuten kullassa, polttamalla BitcoinDark sidottu kyseisen omaisuuden arvoon tiettynä ajankohtana. Tämän saman omaisuuden sidonnan odotetaan sisällyttävän Komodoon.

Mikä on seuraava Komodon etenemissuunnitelmassa?

Komodo-tiimi on viimeistellyt BitcoinDark-vaihdon Komodo-rahakkeisiin. Seuraava kehitysvaihe sisältää markkinointi- ja kehitystiimien täsmentämisen sekä koko Komodon tuotemerkin. Se tarkoittaa uutta verkkosivustoa, uutta logoa, uutta väripalettia – toimii. Tämä tuntuu vähän aikaisin BitcoinDarkin tuotemerkin jälkeen, mutta Komodo-tiimi korostaa, että se on vastaus käyttäjien palautteeseen.

Matkan varrella Komodo aikoo syventää kehityspenkkiään sekä henkilöstön että ratkaisevan tärkeän koodin suhteen.

Komodon tiekartta

“Ennen tätä vuotta suurin osa tekniikastamme oli yksinomaan jl777: n ja ca333: n kehittämä”, Komodo-päivityksen mukaan. “Lisäämällä neljä uutta kokenutta blockchain-kehittäjää vuonna 2018 olemme jo suorittaneet Etomic-vaihtosopimukset, laajentaneet Atomic Swap -verkkoamme ja olemme aikataulussa suorittamassa Tech-etenemissuunnitelmassa esitetyt tehtävät, kuten älykäs sopimusten integrointi. Uusien lisäyksien avulla voit odottaa useammin kehityspäivityksiä ja etenemissuunnitelmien parannuksia. “

Mistä voin oppia lisää?

Voit vierailla Komodon kotisivulla osoitteessa https://komodoplatform.com

hyödyllisiä linkkejä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me