Aloittelijan opas keskeisyyteen

Keskeisyys on venture-studio, joka työskentelee yhdessä alan avaininnovaattoreiden kanssa hajautettujen sovellusten (dApps) täyttävän markkinapaikan kehittämiseksi. Näiden sovellusten avulla kuluttajat voivat hallita päivittäisiä kokemuksiaan ja tehtäviään vertaisverkko-operaatioiden avulla. Keskeisyyden keskeinen osa on, että käyttäjät luottavat yhteen sisäänkirjautumiseen ja blockchain-yhteensopivaan infrastruktuuriin kaikissa näissä sovelluksissa.

Keskeisyys

Centralityn takana kasvava joukkue on johtava blockchain-yritysstudioissa maailmanlaajuisesti. Joukkueessa on 75 ihmistä Aucklandissa, Singaporessa, Melbournessa ja Lontoossa. Centrality tukee myös globaalia sijoittajaverkostoa, jolla on yhteinen näkemys maailman auttamisesta käyttämään lohkoketjua tulevaisuuden mahdollistamiseksi.

Kuinka Centrality käyttää Blockchainia?

Centrality pitää infrastruktuurin käyttötapaansa “blockchain-agnostisena”. Sivustolla tämä määritellään käyttävän useita erilaisia ​​protokollia, mukaan lukien yksi Centralityn omista, joka osoittaa suurta lupausta. Lohkoketjun avulla Centrality voi toimittaa kauppapaikka joka on luonteeltaan hajautettu ja skaalautuva.

dApps

Lisäksi Centrality käyttää älykkäitä sopimuksia, mukaan lukien laaja valikoima sopimuksia eri tarkoituksiin. Niitä voidaan käyttää laivalla oleviin käyttäjiin, jakaa tuloja, maksaa kauppiaille, palkita tunnusten haltijoita, vaihtaa tunnuksia ja hallita identiteettiä. Kaikki älykkäät sopimukset julkistetaan.

Miksi joukkue loi keskitetyn?

Projektin takana oleva tiimi loi Centralityn vastauksena oikeudenmukaisen, yhdenvertaisen maailman tarpeeseen käyttäjille. He katsovat, että sen sijaan, että suuret internetyritykset hallitsevat käyttäjätietoja, Centralityn markkinapaikka varmistaa, että ihmiset voivat hallita tietojaan. Samalla se antaa pienemmille yrityksille mahdollisuuden työskennellä yhdessä ja parantaa niiden menestymismahdollisuuksia.

Kuinka keskiteknologia toimii?

Alusta Centralityn takana luodaan perusta markkinapaikalle. Sitten sovellukset voivat liittyä tälle markkinapaikalle yksinkertaisesti kytkemällä alustan. Kun käyttäjät kirjautuvat yhteen sovellukseen, he voivat automaattisesti valita minkä tahansa tai kaikki muut alustan sovellukset ilman lisätoimenpiteitä. Jokainen sovellus voi keskittyä kokonaan omien liiketoimintojensa ja kumppanuuksiensa kehittämiseen sekä asiakkaille, jotka auttavat kauppiaita resurssien tehokkaassa käytössä ja asiakaskokemuksella..

Teknologia

Mikä on Centralityn todellinen kokemus maailmasta?

Vaikka monet blockchain-projektit yksinkertaisesti pyrkivät kohti pitkän aikavälin tavoitetta, eikä niillä ole vielä valmiita projekteja, Centralityllä on jo ekosysteemi reaalimaailman sovelluksilla, ja tämä ekosysteemi kasvaa jatkuvasti. Sillä on myös aktiivinen käyttäjäkanta ja tulot kasvavat jatkuvasti. Itse asiassa Centralityllä on jo yli 20 sovellusta, jotka kaikki ovat jo toimivia ja tuottaneet arvoa. Sovellukset toimivat yhdessä ja auttavat muita kasvamaan.

Vaikka reaalimaailman kokemus ja vankka perusta ovatkin, Centralitylla on vakava tulevaisuuden tavoite: valtavirtaistaminen.

Mikä on Centrality Ventures?

Centrality Ventures on inkubaattori, joka upottaa projektit täysin lohkoketjuun ja on erittäin joustava. Se antaa yrityksille mahdollisuuden skaalata blockchain-ekosysteemissä. Tiimi kannustaa niitä, joilla on hyviä ideoita alustoille tai projekteille, jotka hyötyisivät blockchain-pohjaisesta tekniikkapinoista, mukaan lukien infrastruktuuritason alustat ja asiakaskohtaiset sovellukset, jotka vaikuttavat.

Ventures

Centrality Venturesin avulla yritykset voivat nähdä alhaisemmat kustannukset ja käyttää vähemmän aikaa työskentelyyn visioidensa tuomiseksi markkinoille ekosysteemin yhdistetyn mittakaavan ansiosta. Järjestelmä on komponenttipohjainen, joten sinulla on täydellinen joustavuus tuotteeseen. Venture-hankkeiden hakuprosessi on jo saatu päätökseen, ja ohjelma alkoi 4. huhtikuuta.

Mikä on CENNZ-tunnus ja mitä sinun pitäisi tietää siitä?

CENNZ on hyödyllisyyskoodi Centralityn takana ja se yhdistää markkinapaikkasovellukset käyttäjien ja ohjelmistojen kanssa. Sovellukset voivat luottaa tokeniin ostaakseen moduuleja, jotka heidän on integroitava ja rakennettava sovelluksensa nopeasti. He voivat käyttää CENNZ: ää myös palkkiona muiden sovellusten viittauksista tai asiakkaiden palkitsemisesta osallistumisesta. Asiakkaat voivat saada CENNZ-tunnuksensa erilaisista sovelluksista ja lisätä niiden tunnussalkkua. CENNZ on käyttökelpoinen missä tahansa markkinapaikassa.

CENNZ-tunnus

Siellä on jopa CENTRAPAY-alusta, jota kauppiaat voivat käyttää käyttäjien sallimaan ostaa fyysisiä tuotteita reaalimaailman tapahtumissa CENNZ: n avulla. Nämä tapahtumat tapahtuvat aivan kuten kaikki muutkin perinteisessä PoS-järjestelmässä tai verkkokassalla.

Louhinnan sijaan CENNZ-rahakkeet lyödään ja ansaitaan, ja merkkien määrä on vain päämyynnin aikana annettuja. Sellaisena, kun Centralityn käyttö ja alustan ja sen sovellusten kysyntä kasvavat, tunnusten kysyntä kasvaa, mikä todennäköisesti lisää sen arvoa.

Centrality loi CENNZ: n noudattamaan Singaporen ja Uuden-Seelannin lakia. Tunnus on oikeushenkilö, jolla on riippumaton hallitus. Kiitos yhteistyön WongPartnershipin ja Bell Gullyn kanssa vero- ja rahoitusmarkkinoiden asiantuntemuksestaan, tunnuksella on tehokas ja yhteensopiva rakenne.

Milloin merkkikauppa oli?

CENNZ-tunnusten myynti on jo päättynyt. Yli 8000 AML- ja KYC-rekisteröitynyttä ostajaa käytti Blockhaus-myyntisovellusta sijoittaakseen yli 265 miljoonan dollarin lupauksen. Tämä luku johtaa siihen, että CENNZ-merkkikauppa on kaikkien aikojen suosituimpien ICO: iden joukossa. Sekä ennakkomyynnillä että päämyynnillä oli 100 miljoonan dollarin kova yläraja osana Centralityn tavoitetta saada vastuullinen käynnistyskampanja.

Koska merkkikauppa myytiin ennätysajassa, Centrality myöntää, että jotkut sijoittajat halusivat osallistua, mutta eivät tehneet sitä ajoissa. Tiimi kannustaa potentiaalisia sijoittajia pitämään varansa Blockhaus-myyntisovelluksessa vihjaen toiselle merkkikaupan ilmoitukselle muutamassa viikossa.

Vain 70 prosenttia merkkien kokonaismäärästä myydään. Toinen 25 prosenttia käytetään henkisen omaisuuden ostamiseen alustalla, jonka Centrality Investments omisti. Viimeiset 5 prosenttia varataan alustan varaukseen.

CENNZ on tällä hetkellä ostettavissa vain Cryptopia-pörssissä.

Johtopäätös

Centrality tarjoaa jo vertaisverkkokauppaa, jossa kauppiaat voivat tarjota sovelluksia ja käyttää estoketjua parantaakseen omaa ja asiakkaiden kokemusta. Suunniteltujen laajennusten ja sovellusten kasvun myötä projekti voi käynnistää. Keskeisyyden vahva puoli on se, että sillä on jo toimivia sovelluksia ja palveluja, mitä useimmilla yrityksillä ei ole niin pian ICO: nsa jälkeen, saati ennen niitä, kuten Centrality teki.

hyödyllisiä linkkejä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me