IOS Token -opas

IOS tarkoittaa palvelujen Internetiä, vankkaa infrastruktuuria, joka on suunniteltu vetoamaan verkkopalveluihin. Se on erittäin skaalautuva ja turvallinen tarjoamalla yksityisyyden suojaa ja hyödyntämällä blockchain-tekniikkaa. IOS: n avulla online-palveluntarjoajilla on rajattomat mahdollisuudet palvella asiakaskuntaansa.

IOS-tunnus

IOS etsii jatkuvasti uusia tiimin jäseniä intohimoisesti visioonsa. Joukkueen nykyisiin jäseniin kuuluu Terrence Wang. Hänellä on viiden vuoden kokemus hajautettujen algoritmien ja kryptovaluutan tutkimisesta sekä CoinLangin kehittämisestä. Jimmy Zhong on perustanut lukuisia VC: n poistuneita / tukemia startup-yrityksiä ja oli BTC: n ja ETH: n varhainen kaivosmies ja käyttöönottaja. Kelvin Tanilla on kultamitalit tietojenkäsittelyn kansallisesta olympialaisesta ja ACM / ICPC-alueista ja hän on EtherCapin teknologiajohtaja. Ray Xiao on startup-veteraani, usein vieraileva puhuja sekä neuvonantaja ja sijoittaja useissa startup-yrityksissä Pekingissä ja New Yorkissa.

IOS-tiimi

Samantha Wang on markkinointineuvonantaja ja yhteinen markkinajärjestely ja useita Internet-yrityksiä Yhdysvalloissa ja Kiinassa sekä MemorybySa Eventin ja Pokeen perustaja. Hän auttoi Doraa kasvamaan miljoonaan käyttäjään kolmessa kuukaudessa. Muita joukkueen jäseniä ovat Bosch Lee, Chung Teng, Richard Werbe, Michael Xufu Huang, Shangyan Li, Ray Zhu, Will Zhao, Daniel Zhang, Sheldon Mei ja Kaijian Gao. Yhdessä heillä on kokemusta vanhemmista ohjelmistosuunnittelijoista, ohjelmoijista, neuvonantajaryhmistä blockchain-projekteissa ja varhaisista blockchain-panoksista. Useat tiimin jäsenet ovat jopa kuuluneet Forbes 30 Under 30 -listalle.

Mitä ongelmia IOS korjaa?

Yksi suurimmista IOS-osoitteiden ongelmista on skaalautuvuus olemassa olevien blockchain-tekniikoiden ja online-palveluntarjoajien kanssa. IOS haluaa ratkaista keskitettyjen verkkopalveluntarjoajien kanssa liittyvät ongelmat, mukaan lukien korkeat palkkiot, sensuuri, petokset ja yksityisyyden loukkaukset. Palaten skaalautuvuuteen, IOS pitää ongelman lähdettä nykyisen lohkoketjutekniikan, erityisesti lohkoketjuarkkitehtuurin ja konsensusprotokollan, perustavanlaatuisena suunnitteluna..

Sisään niiden pohjamaali, IOS hahmottaa kaksi erityistä estettä skaalattavuudelle blockchain-tekniikalla. Synkronointi on huolenaihe, koska kaikkien solmujen on ladattava koko ajantasainen pääkirja lohkoketjun verkosta osallistuakseen tapahtumien tarkistamiseen. Mutta kun pääkirja kasvaa, uusien solmujen liittyminen on entistä vaikeampi. Lisäksi ne viittaavat tehokkuuteen, erityisesti siihen, että kunkin osallistuvan solmun on käsiteltävä jokainen tapahtuma. He ehdottavat tehokkaan vaihtoehdon mahdollistavan riittävän varmennuksen vain osalla verkkosolmuja.

Mitä IOS tekee?

IOS “täyttää aukon” alukkeen mukaan. Tiimi pitää sitä seuraavan sukupolven lohkoketjuteknologiana, joka tarjoaa verkkoinfrastruktuuria palvelukeskeiselle ekosysteemille. Alusta tarjoaa hajautetun menetelmän digitaalisten tuotteiden ja verkkopalvelujen vaihtamiseksi ja antaa kehittäjien ottaa käyttöön dAppsia laajamittaisesti, mikä voi tukea massamääriä käyttäjiä.

Mikä on tehokas hajautettu sirpalointitekniikka?

Yksi IOS: n alustan avaimista on EDS, eli Efficient Distributed Sharding, tekniikka. Se jakaa dramaattisesti IOS-verkon, jakamalla sen eri alatiloihin suojatussa stokastisessa prosessissa ilman ennakkoluuloja. Se sisältää skaalauksen täydellisen osiointitilan muodossa, joka pystyy käsittelemään useita ryhmiä rinnakkain. Siinä on myös Atomix, nopean luokan sitoutumisprotokolla, joka varmistaa yhdenmukaisuuden eri ristikkäistapahtumissa. Lopuksi siinä oli ennakkoluuloton resistentti hajautettu satunnaisuus. Tämä on tehokas, turvallinen ja innovatiivinen tapa tuoda puolueeton satunnaisuus IOS-verkkoon.

Skaalaus

EDS-tekniikka perustuu sirpalointitekniikkaan, jota on jo käytetty laajasti. Jokainen sirpale toimii pienoiskoossa, jolla on oma rinnakkainen konsensusprotokollansa. Tämä antaa konsensusryhmille mahdollisuuden käsitellä tapahtumien osajoukkoja samanaikaisesti, mikä lisää merkittävästi järjestelmän suorituskykyä myös tapahtumien ja verkon nopean kasvun myötä.

Mitä konsensusmekanismia IOS käyttää?

IOS: n takana oleva tiimi suunnitteli oman yksimielisyysmekanisminsa, Proof-of-Believability, vaihtoehtona Proof-of-Work -protokollalle, joka vaatii paljon energiaa. Energiankulutuksensa vuoksi PoW-protokolla estää lohkoketjun skaalauksen laajalle käyttöönotolle. Sen sijaan he laskevat solmun uskottavuuden käyttäytymisen ja panoksen perusteella. Tämä yhdistetään algoritmiseen satunnaisuuteen, mikä takaa oikeudenmukaisuuden.

Yhteisymmärrys

Mitkä ovat muut IOS: n tärkeimmät ominaisuudet?

Kaikki IOS-komponentit tarjoavat yhdessä käyttäjäystävällisen ekosysteemin. IOS valitsee HUDS: n tietojen tallennusjärjestelmäksi. Se on hajautettu, haettavissa, taloudellinen, suojattu ja tehokas.

Älykkäät sopimukset ja dApps ovat IOS-ekosysteemin keskellä. IOS-lohkoketjussa kehittäjät saavat korkean samanaikaisuuden ja vakauden IOS-virtuaalikoneelta sekä mahdollisuuden valita, minkä valtavirran ohjelmointikielen he haluavat kehittää.

IOS: n palautejärjestelmä on myös avoin ja oikeudenmukainen, ja se antaa käyttäjille mahdollisuuden antaa palautetta palvelun päätyttyä. IOS loi FTFS: n tavoitteenaan varmistaa luotettava palaute.

Käyttää

Mitä ovat IOS-tunnukset?

IOS-tunnukset koskevat kaikkia IOS-lohkoketjun tapahtumia ja palkkioita. Käyttäjät voivat käyttää niitä maksamaan yhteisön jäsenten ja kauppiaiden tuotteista ja palveluista tai validoijien ansaitsemista palkkioista. Nämä palkkiot voivat olla älykkäiden sopimusten suorittamista, resurssien, kuten tietokoneen virran ja tallennustilan, käyttöä sekä tapahtumien ja viestien käsittelyä. Ne ovat myös osa käyttäjän uskottavuuslaskentaa.

Käyttäjät voivat saada tunnuksia vaihdon ja liigakumppanien integraation kautta varhaisessa vaiheessa vahvistamalla tapahtumia tai tekemällä resursseja sisältävää yhteisöpalvelua. Esimerkkejä ovat varastotilan tarjoaminen ja älykkäiden sopimusten suorittaminen.

On myös Servi-tunnus, joka mittaa käyttäjän osallistumista. Se ei ole kaupankäynnin kohteena ja itsetuhoinen, ja sen saldo tyhjennetään automaattisesti lohkon vahvistamisen jälkeen. Tämä antaa korkean uskottavuuden solmuille vuorotellen oikeudenmukaisuuden eston. Sillä on myös oma liikkeeseenlasku, eli se syntyy automaattisesti ja talletetaan käyttäjien tileille tiettyjen maksujen jälkeen.

Kuinka ostaa IOST-tunnuksia

Et voi ostaa IOST: ta Fiat-valuutalla, joten sinun on ensin ostettava toinen valuutta – helpoin ostaa Bitcoin tai Ethereum, jonka voit tehdä Coinbasessa pankkisiirrolla tai debit- / luottokortilla ja sitten käydä kauppaa tällä IOST: lle vaihdossa, jossa luetellaan tunnus. Lue lisää siitä, kuinka ostaa se.

Rekisteröidy Coinbasessa

Ensimmäistä kertaa salausvaluutan ostajien suosittelemme, että käytät Coinbasea ensimmäisen ostoksen tekemiseen – se on helppokäyttöinen, Yhdysvaltain hallituksen täysin sääntelemä, joten tiedät, että se on yksi turvallisimmista ja arvostetuimmista paikoista ostaa kryptovaluutta. Coinbase tarjoaa mahdollisuuden ostaa Bitcoinia, Litecoinia ja Ethereumia luotto- tai maksukortilla tai lähettämällä pankkisiirron. Kortit ovat korkeammat, mutta saat valuuttasi heti.

Sinun on suoritettava henkilöllisyystodistus rekisteröitymisen yhteydessä, koska heidän on noudatettava tiukkoja taloudellisia ohjeita.

Varmista, että käytät rekisteröitymislinkkiä, sinulle hyvitetään 10 dollaria ilmaista bitcoinia, kun teet ensimmäisen 100 dollarin ostoksen..

Coinbase-verkkosivusto

Aloita napsauttamalla “Rekisteröidy” -painiketta, josta sinut ohjataan rekisteröintilomakkeelle, jossa sinun on annettava nimesi, sähköpostiosoitteesi ja valittava salasana..

Osta Ethereum

Käy Coinbasessa yläosassa olevalla Osta / myy-välilehdellä, valitse Ethereum, valitse maksutapa ja kirjoita ostettava summa – voit joko kirjoittaa Yhdysvaltain dollarin summan tai useita eetteriä.

Osta Etherum

Sitten sinua pyydetään vahvistamaan tapahtumasi, jos maksat kortilla, sinun on ehkä suoritettava vahvistus kortin tarjoajalta. Kun tämä on valmis, Ethererum lisätään tilillesi.

Osta IOST Binancesta

Voit nyt lähettää eetterisi Binancelle tekemään ostoksesi IOST: sta katsomaan Binance-arvosteluamme täällä nähdäksesi kuinka rekisteröidä ja ostaa heidän pörssissään.

Binance-lompakot

IOST on saatavana myös seuraavissa pörsseissä

  • Kucoin
  • Huobi
  • OKEX
  • Cobinhood

Johtopäätös

IOS pyrkii ratkaisemaan skaalautuvuuden ongelmat olemassa olevilla blockchain-verkoilla ja tarjoamaan sekä turvallisen että skaalautuvan ratkaisun. Se tarjoaa kehittäjille mahdollisuuden ottaa käyttöön suurella skaalautuvuudella varustettuja dApps-sovelluksia ja tarjoaa vielä toisen tyyppisen blockchain-tekniikan, joka voi olla tulevaisuuden tie.

hyödyllisiä linkkejä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me