ICON ICX -opas

Kuvakkeet iskulause “hyperkytke maailma” on uskomattoman looginen, koska projektin tavoitteena on luoda yksi suurimmista hajautetuista verkoista, joita on kaikkialla, mikä mahdollistaa hyperyhteyden maiden ja ihmisten välillä. ICON-verkko on jo olemassa, ja projektin se kasvaa entisestään parantamaan lukuisia toimintoja. Tällä hetkellä vain osa ICON-verkoston yhteisöistä sisältää verkkokaupan, pankit, yliopistot, arvopaperit, vakuutusyhtiöt ja sairaalat. Hajautetut sovellukset tarjoavat etuja sekä näille yhteisöille että niille, jotka käyttävät verkkoa tulevaisuudessa.

ICON-verkkosivusto

Kuka on ICONin takana?

Useat organisaatiot ovat mukana ICONissa, mukaan lukien ICON Foundation, voittoa tavoittelematon järjestö Sveitsissä. Säätiö tukee yhteisöä monin tavoin ja johti ICON Token -myyntiä. Theloop on blockchain-moottoreiden kehittämiseen keskittynyt yritys, jonka pääkonttori on Koreassa. Se on vastuussa älykkäistä sopimuksista ja ICON Nexus -kehityksestä. Lopuksi DAYLI Intelligence tarjoaa DAVinCI: n, joka on tekoälyratkaisu, joka optimoi jakelun ja verkon. ICONin takana on laaja joukkue, johon kuuluu kahdeksan neuvonantajaa; kuusi säätiön jäsentä; 13 henkilöä blockchain-osastolla; viisi tekoälyosastolla; ja lisäksi viisi tiimin jäsentä markkinoinnista, suunnittelusta ja tietoturvasta.

ICON-tiimi

ICON: n käyttötapaukset?

Blockchain ID on yksi hajautetuista sovelluksista tai DApps, jotka muodostavat ICON-verkon, ja se tarjoaa uudet suojaus- ja tunnistustasot. Taloudellisen turvallisuuden yhteisön jäsenet voivat käyttää sitä todentamaan henkilöllisyystodistuksia muissa yhteisöissä. Blockchain ID toimii älykkäiden sopimusten kautta ja säästää aikaa henkilöllisyytesi vahvistamisessa esimerkiksi opiskelija-alennuksen saamiseksi tai pankkitilin avaamiseksi.

ICON-verkko

Toinen DApp on maksu & Exchange, joka voi toimia yhteisöjen välillä, antaa yrityksen yhdessä yhteisössä tai toimialalla lähettää rahaa toisen yhteisön yritykselle. ICON-lompakko pystyy vaihtamaan, siirtämään ja maksamaan useita valuuttoja reaaliajassa hajautetun vaihdon avulla. Tämä tarjoaa käyttötarkoituksia lähes kaikille toimialoille, erityisesti pankeille, vakuutuksille, arvopapereille ja yliopistoille.

Mitkä ovat ICONin edut?

ICON on skaalautuva ja pyrkii tarjoamaan ratkaisuja kaiken kokoisille yrityksille. Se toimii ilman ongelmaa Bitcoinin, Ethereumin ja muiden perinteisten lohkoketjujen kanssa. Samalla se toimii saumattomasti myös muiden kolmansien osapuolten blockchain-verkkojen kanssa, jotka on liitetty todelliseen maailmaan. Tämä antaa ICONille mahdollisuuden yhdistää todellinen maailma salausmaailmaan, mikä tarjoaa mahdollisuuksia yrityksille ja liitettävyydelle.

ICON-verkon tavoitteena on olla erittäin käyttökelpoinen, mikä mahdollistaa blockchain-tekniikan hyödyntämisen jokapäiväisessä elämässä. Koko projektikehityksen ajan tiimi on työskennellyt luomaan reaalimaailman sovelluksia, joita todelliset yhteisöt ja yritykset voivat käyttää. ICONilla on myös DAVinCI, ICON: n tekoälyratkaisu, johon suuret rahoituslaitokset jo luottavat.

ICON on myös hajautettu, seuraamalla kasvavaa trendiä, joka on ihanteellinen vapaille yhteisöille. Verkoston hajautetun luonteen ansiosta yhteisöt voivat olla vuorovaikutuksessa ja olla yhteydessä muihin, vaikka niillä olisi erilaiset hallintorakenteet. Kuka tahansa voi liittyä verkkoon omalla DApp: lla, jolla on riippumaton hallinto.

Kuinka sinusta tulee solmu?

ICON Republic -solmuksi tuleminen on yhtä helppoa kuin oman DApp: n luominen. Ne, joista tulee solmuja, saavat palkintoja ICON-aktivoinnin perusteella. Tekoälyjärjestelmä varmistaa palkkioiden oikeudenmukaisen jakamisen, optimoi jakamisen ja varmistaa samalla täydellisen hajauttamisen.

Mitä tietää token-myynnistä

ICON: n ICX-rahakkeiden merkintämyynti päättyi syyskuussa 2017. Tavoitteena oli 150 000 ETH, joka oli ainoa myynnin aikana hyväksytty kryptovaluutta. Tunnussyöttö oli yhteensä 400 230 000 ICX, vaihtokurssi 2500 ICX kutakin ETH: ta kohden. Viisikymmentä prosenttia käytettävissä olevista rahakkeista osoitettiin myyntiin, ja vielä 16 prosenttia meni varaukseen. Neljätoista prosenttia meni säätiöön; 10 prosenttia yhteisöryhmälle ja strategiakumppaneille; ja 10 prosenttia tiimille, neuvonantajille ja varhaisille avustajille.

ICON-tunnuksen myynti

Tuoreen merkkikaupan tuotot ovat melko jaetut, 20 prosenttia menee kukin teknologiayritykselle ja yksi varanto. Toinen varanto saa 15 prosenttia, ja sama summa menee liiketoiminnan kehittämiseen. 12 prosenttia kohdennetaan toimintakuluihin, 8 prosenttia markkinointikustannuksiin ja 10 prosenttia strategiakumppaneille. Ne, jotka jättivät merkkikaupan, voivat käydä kauppaa ICX: llä. PÄÄNET-julkaisun valmistuttua sinun ei tarvitse edes vaihtaa. Tarkista päivitykset ICON: n sosiaalisen verkoston kanavilta, jotta näet, milloin ICX on saatavilla pörsseissä ja mistä se löytyy.

Kuinka ostaa ICON ICX

Et voi ostaa ICX: tä Fiat-valuutalla, joten sinun on ensin ostettava toinen valuutta – helpoin ostaa Bitcoin tai Ethereum, jonka voit tehdä Coinbasessa pankkisiirrolla tai pankki- tai luottokortilla ja vaihtaa sitten ICX: lle vaihdossa, kuten Binance.

Rekisteröidy Coinbasessa

Ensimmäistä kertaa salausvaluutan ostajien suosittelemme, että käytät Coinbasea ensimmäisen ostoksen tekemiseen – se on helppokäyttöinen, Yhdysvaltain hallituksen täysin sääntelemä, joten tiedät, että se on yksi turvallisimmista ja arvostetuimmista paikoista ostaa kryptovaluutta. Coinbase tarjoaa mahdollisuuden ostaa Bitcoinia, Litecoinia ja Ethereumia luotto- tai maksukortilla tai lähettämällä pankkisiirron. Kortit ovat korkeammat, mutta saat valuuttasi heti.

Sinun on suoritettava henkilöllisyystodistus rekisteröitymisen yhteydessä, koska heidän on noudatettava tiukkoja taloudellisia ohjeita. Varmista, että käytät rekisteröitymislinkkiä, sinulle hyvitetään 10 dollaria ilmaista bitcoinia, kun teet ensimmäisen 100 dollarin ostoksen..

Coinbase-verkkosivusto

Aloita napsauttamalla “Rekisteröidy” -painiketta, josta sinut ohjataan rekisteröintilomakkeelle, jossa sinun on annettava nimesi, sähköpostiosoitteesi ja valittava salasana..

Osta Ethereum

Tätä opasta varten ostamme Ethereumin vaihtaaksemme kohteena olevan kryptovaluuttamme. Syynä tähän on se, että sen lähettäminen on paljon halvempaa kuin bitcoinin, ja tapahtuma tapahtuu myös paljon nopeammin. Joten käy Coinbasessa yläosassa olevalla Osta / myy-välilehdellä, valitse Ethereum, valitse maksutapa ja kirjoita ostettava summa – voit joko syöttää Yhdysvaltain dollarin määrän tai useita eetteriä.

Osta Etherum

Sitten sinua pyydetään vahvistamaan tapahtumasi, jos maksat kortilla, sinun on ehkä suoritettava vahvistus kortin tarjoajalta. Kun tämä on valmis, Ethererum lisätään tilillesi.

Osta ICX Binancesta

Voit nyt lähettää eetterisi Binancelle ostamaan ICX: n, katsomaan Binancen tarkasteluamme täällä nähdäksesi, kuinka voit rekisteröityä ja ostaa heidän pörssissään.

Binance-lompakot

Mitä ICON on jo saavuttanut?

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä ICON järjesti ensimmäisen kehittäjien tapaamisen ja loi avoimen lähdekoodin silmukaketjulle. Se oli myös yhteistyössä suuren pankin kanssa. Neljännellä vuosineljänneksellä se suoritti ICO: n ja listasi tunnuksen ICX: n. U-kolikoiden pilottipalvelu avattiin kolmessa yliopistossa, estoketjuihin perustuva vakuutusyhtiöiden automaattinen korvauspilottipalvelu ja blockchain ID -palvelu avattiin rahoitussijoituskonsortiolle. Neljännellä vuosineljänneksellä tapahtui PÄÄNET-käynnistys, samoin kuin hajautettu vaihto-käynnistys. Lisäksi lompakko julkaistiin verkkoa, Androidia ja iOS: ää varten.

Miltä tiekartta näyttää?

Seuraava kehittäjien tapaaminen tapahtuu vuoden 2018 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. ICON laajentaa kumppanuuttaan erilaisten blockchain-verkkojen kanssa. Se laajentaa myös DEX-vararahastoa sisällyttämällä varoja useimpiin yleisimpiin kryptovaluuttoihin. Kolmannella vuosineljänneksellä järjestetään toinen kehittäjien kokous. Tällöin sijoitusyhtiöiden toinen palvelu käynnistyy ja U-kolikko laajenee 10 yliopistoon. Teknisen kehityksen kannalta vuoden 2018 ensimmäisellä vuosineljänneksellä nähdään verkon V2-versio sekä käynnistetään tekoälyneuvoja ja avataan sekä julkinen että edustuskanava.

Tiekartta

Johtopäätös

Vaikka hajautettuja verkkoja on jo useita, ICON-laajennuksen pitäisi sallia ainutlaatuinen lisäys salausmaailmaan sen koon vuoksi. Sen skaalautuvuus ja saavutettavuus tekevät siitä kätevän valinnan monille, jotka kannattavat hajauttamista. Odotamme, että ICON osoittautuu hyödylliseksi muillekin kuin yhteisöille, joita se jo palvelee, ja kasvaa sovellusten laajentuessa.

Hyödyllinen linkki

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me