Iäkkyysopas

Ikuisuus toimittaa uuden blockchain-tekniikan, jonka tavoitteena on maailmanlaajuinen skaalautuvuus, läpinäkyvä hallinto ja tehokkuus toisin kuin mitä olemme jo nähneet. Aeternityllä on useita avainominaisuuksia, jotka auttavat erottamaan sen muista olemassa olevista blockchain-tekniikoista ja tasoittavat tietä tulevaisuuteen.

Mitä ovat valtion kanavat?

Valtiokanavat ovat älykkäitä sopimuksia, ja jos erimielisyyksiä esiintyy, iäkäs lohkoketju panee täytäntöön älykkään sopimuskoodin. Osavaltiokanavat ovat läpimurto, koska niiden verkosto mahdollistaa luotettavan vaihdon arvon kenenkään kanssa ympäri maailmaa. Tällä tavalla osallistujilla voi olla yksityisiä vuorovaikutuksia ja yritykset voivat pitää kirjaa ketjun ulkopuolella julkisen sijasta. Välittömiä välittömiä tapahtumia on rajattomasti, mikä mahdollistaa suurten tapahtumamäärien käyttötapausten hyödyntämisen.

ominaisuudet

Koska järjestelmä hyödyntää tilakanavia oletusmenetelmänä älykkäiden sopimusten suorittamisessa, ikuisuus on edullista. Itse asiassa se on tehokkain kaikista Turingin koko lohkoketjuista. Tehokkuus ja alhaiset kustannukset mahdollistavat muun tyyppisen kaupallistamisen lisäämisen.

Miksi hajautetuilla oraakkelilla on merkitystä?

Oracle-koneet yhdistävät älykkäät sopimukset ja tosielämän julkisen datan. Orakulit ovat tehokkaampia luokassa kuin laskennalliset mallit, jotka ovat Turingin täydellisiä. Ikuisuuteen sisältyy hajautettuja oraakkeleita, joilla tarjotaan turvatarkastettuja julkisia tietoja ja sitten suoritetaan älykäs sopimus näiden tietojen perusteella. Tästä voi olla hyötyä älykkäiden sopimusten tapauksessa, jotka riippuvat säästä, kullan tai muun omaisuuden hinnasta, vaalien tuloksista tai jostakin muusta julkisesta tiedosta. Muiden estoketjujen oraakkeleilla on yleensä yksi epäonnistumispiste, mutta iäkkään ihmisen oraakelit hajautetaan, mikä vähentää epäonnistumisriskiä.

Kuinka ikuisuus saavuttaa yksimielisyyden?

Yksimielisyys ikuisuudessa tapahtuu hybridialgoritmin avulla, joka yhdistää työn todistamisen (PoW) ja osuuden todistuksen (PoS). Sen lisäksi, että tämä “Cuckoo Cycle” PoW on tehokkaampi virrankulutuksen kannalta, se on hyödyllisempi kannustamalla parantamaan DRAM-siruja (random access memory) kehittämään. Vielä parempi, älypuhelimilla on todellakin mahdollista kaivaa uusia tunnuksia tehokkaasti, mikä tekee iäkkäästä hajautetumpaa kuin lohkoketju on ollut aiemmin. PoS-osa tehdään ketjun ennakointimarkkinoilla.

Kuinka Aeternity’s Governance on ainutlaatuinen?

Iäkkyys ylpeilee tarjoamalla ainutlaatuisen hallintostrategian. Siinä käytetään eräänlaista futarkiaa, jossa arvonhaltijat panostavat ja kaivostyöläiset äänestävät, jotta molemmat ryhmät voivat tehdä päätöksiä yhdessä. Tieteellisesti sanottuna ennustemarkkinoiden on osoitettu olevan hyvä menetelmä tietojen yhdistämiseen. Ketjun ennustemarkkinat ikuisuusprojektissa tarjoavat verkolle tietoa yhdellä numerolla välillä 0–1. Tämä numero antaa kaivostyöläisille tietää, minkä lohkoketjun version heidän tulisi kaivaa. Lisäksi hallintamekanismi mahdollistaa oraakkeleiden tarkkuuden tarkistamisen. Tämä mekanismi määrittää myös lohkoketjun muuttujat, kuten lohkon koon ja laskennan hinnan.

Tarjoaako ikuisuus käyttäjille yksityisyyttä ja turvallisuutta?

Iäkkyys tarjoaa todellakin yksityisyyttä, vaikka käyttää lohkoketjua sen läpinäkyvyyden ja muuttumattomuuden vuoksi. Ikuisuuden takana oleva tiimi tunnustaa, että monilla yrityskäyttötapauksilla on oltava yksityisyys, mikä tarkoittaa, että tapahtumia ei voida tallentaa julkisesti. Vanhuus sallii tämän siten, että älykkäät sopimukset siirtyvät lohkoketjuun vain, jos syntyy erimielisyyksiä, jolloin nämä älykkäät sopimukset ratkaisevat itse asiassa päätöksen.

Turvallisuus tapahtuu yllä mainitun vertaansa vailla olevan hajauttamisen kautta, joka johtuu mahdollisuudesta kaivaa älypuhelimilla ja tietokoneilla. Huipputason kryptografiset tietorakenteet tarjoavat lisäturvallisuutta. Näiden kahden välillä ei ole vaaraa yhdestä epäonnistumispisteestä, ja tehokkuutta parannetaan.

Mikä on etenemisekosysteemissä?

Laajassa iäkkyysekosysteemissä on kaikki tarvittava yhteiskunnan ja tekniikan yhdistämiseksi. Inkubaattorisäätiö tukee avoimen lähdekoodin kehittäjiä, nuoria yrityksiä ja yrittäjiä, jotka päättävät rakentaa hankkeita ikuisuuden varalle. Alustan lanseerauksen lisäksi ikuisuus toimittaa myös välttämättömiä avoimen lähdekoodin aepps. Tämän avulla lohkoketju on hyödyllinen heti alusta alkaen.

Ekosysteemi

Osa eteis-ekosysteemistä on myös integrointi verkkoselaimiin sekä mobiilikäyttöinen lähestymistapa. Tämä tuo teoriassa tekniikan entistä suuremmaksi käyttöön. Edistääkseen edelleen yhteisöllisyyden tunnetta ja kannustaakseen kehitystä, iäkkyys järjestää konferensseja ja tapaamisia ympäri maailmaa.

Kehittäjien kouluttamiseksi ikuisuus tarjoaa työpajoja ja opetusohjelmia, jotka tekevät tekniikasta helpommin saatavilla. Iäkkyys on myös valmis työskentelemään yksityishenkilöiden ja yritysten kanssa selvittääkseen, kuinka foorumi sopii heidän erityisiin käyttötapauksiinsa. Tiimi tutkii jatkuvasti viimeisimpiä tekniikan standardeja ja laajentaa toimintaansa kansainvälisten tutkimuslaitosten kanssa varmistaen, että tekniikka on ajan tasalla ja turvallista. Tiimin jäsenet kehittävät kumppanuuksia eri sektoreilla, jotta blockchain-tekniikka näkisi käytön todellisessa maailmassa, ja he ilmoittavat pian näistä kumppanuuksista.

Iäkkyys on jo sisällytetty Liechtensteinin ruhtinaskuntaan. Ryhmä käy jatkuvaa viestintää sääntelylaitosten kanssa siellä ja ympäri maailmaa varmistaakseen, että se pysyy laillisena.

Mitkä ovat jotkut käyttötapaukset ikuisuuteen?

Iäkäisyyden käyttötapaukset ovat valtavat, ja ne kattavat kaikki alat. Ennustemarkkinat voivat hyödyntää älykkäitä sopimuksia ilman heidän omaa ponnistustaan. Ikuisuus voi mahdollistaa joukkorahoituksen hallitsevilla vakuutussopimuksilla suojata avustajia epäonnistumisilta ja kerätä rahaa. Luotettavia pörssejä on helppo luoda, mukaan lukien tehokkaat, ketjujen väliset, luotettavat atomivaihtosopimukset. Käyttötapauksia jatketaan jatkuvasti.

Käytä koteloita

Kuinka ostaa Aeternity AE -tunnus

Et voi ostaa AE: tä Fiat-valuutalla, joten sinun on ensin ostettava toinen valuutta – helpoin ostaa Bitcoin tai Ethereum, jonka voit tehdä Coinbasessa pankkisiirrolla tai debit- / luottokortilla ja sitten käydä kauppaa tällä AE: lle vaihdossa, jossa luetellaan tunnus. Lue lisää siitä, kuinka ostaa se.

Rekisteröidy Coinbasessa

Ensimmäistä kertaa salausvaluutan ostajien suosittelemme, että käytät Coinbasea ensimmäisen ostoksen tekemiseen – se on helppokäyttöinen, Yhdysvaltain hallituksen täysin sääntelemä, jotta tiedät, että se on yksi turvallisimmista ja arvostetuimmista paikoista ostaa kryptovaluutta. Coinbase tarjoaa mahdollisuuden ostaa Bitcoinia, Litecoinia ja Ethereumia luotto- tai maksukortilla tai lähettämällä pankkisiirron. Kortit ovat korkeammat, mutta saat valuuttasi heti.

Sinun on suoritettava henkilöllisyystodistus rekisteröitymisen yhteydessä, koska heidän on noudatettava tiukkoja taloudellisia ohjeita.

Varmista, että käytät kirjautumislinkkiä, sinulle hyvitetään 10 dollaria ilmaista bitcoinia, kun teet ensimmäisen 100 dollarin ostoksen..

Coinbase-verkkosivusto

Aloita napsauttamalla “Rekisteröidy” -painiketta, josta sinut ohjataan rekisteröintilomakkeelle, jossa sinun on annettava nimesi, sähköpostiosoitteesi ja valittava salasana..

Osta Ethereum

Käy Coinbasessa yläosassa olevalla Osta / myy-välilehdellä, valitse Ethereum, valitse maksutapa ja kirjoita ostettava summa – voit joko kirjoittaa Yhdysvaltain dollarin summan tai useita eetteriä.

Osta Etherum

Sitten sinua pyydetään vahvistamaan tapahtumasi, jos maksat kortilla, sinun on ehkä suoritettava vahvistus kortin tarjoajalta. Kun tämä on valmis, Ethererum lisätään tilillesi.

Osta AE Binancesta

Voit nyt lähettää eetterisi Binancelle ostamaan AE: n, katsomaan Binance-arvosteluamme täältä nähdäksesi, kuinka voit rekisteröityä ja ostaa heidän pörssissään.

Binance-lompakot

AE on saatavana myös seuraavissa pörsseissä:

  • Gate.io
  • Liqui
  • HitBTC
  • IDAX
  • Mercatox

Miltä ikuisuuden etenemissuunnitelma näyttää?

Vuonna 2017 Aeternity aloitti kehityksen, käynnisti testnetin, suoritti tukikampanjan ja rakensi tärkeät sovellukset. Vuoden 2018 ensimmäisellä vuosineljänneksellä joukkue suorittaa tietoturvatarkastuksen, ja toisen vuosineljänneksen aikana mainnet käynnistyy.

Tiekartta

Johtopäätös

Vaikka käytettävissä on lukuisia muita blockchain-tekniikoita, lukumäärän kasvaessa etenemisen tarjoamat edistykset ovat tärkeitä. Lisätekniikoiden tulisi osoittautua hyödyllisiksi. Lisäksi on virkistävää, että olennaiset sovellukset on jo kehitetty ja suuri osa muusta kehityksestä on valmis, koska tämä tuo sen lähemmäksi valmiin tuotteen kuin monien muiden blockchain-alustojen. Kasvun myötä ihmisten tulisi löytää vielä enemmän käyttötapoja ikuisuuteen.

hyödyllisiä linkkejä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me