CyberMiles-opas

CyberMiles Hankkeiden tavoitteena on hajauttaa verkkokaupan ekosysteemi tarjoamalla blockchain-vaihtoehto sähköisen kaupankäynnin titaaneille, kuten Amazon. Järjestelmää kannustaa aktiivisesti käydyt kaupat CMT (CyberMiles Token). Viime kädessä CyberMiles toivoo yhdistävän menestyvän sisaryhtiönsä, 5milesin, blockchain-alustaan, joka tukee hajautettuja apusovelluksia itsensä ylläpitävälle, verkottuneelle markkinapaikalle.

CyberMiles-opas

“Keskittymällä sähköiseen kaupankäyntiin ja online-markkinapaikkoihin CyberMiles integroi viimeisimmät blockchain-innovaatiot” älykkäiden liiketoimintasopimusten “hyödyntämiseen erittäin tehokkaassa ketjussa ja ratkaisee olemassa oleviin yleiskäyttöisiin lohkoketjuihin liittyvät viiveongelmat”, kehittäjät kirjoittivat. “Sen käyttötunnus, CyberMiles Token, on suunniteltu olevan” päävaltuus “uusien sähköisen kaupankäynnin sovellusten ja projektien rahoittamiseksi ja voimaannuttamiseksi samalla tavalla kuin ETH: tä käytetään ICO: n nykyisessä sukupolvessa.”

Mikä on perinteisen verkkokaupan merkitystä?

CyberMilesin kehitystiimi kertoo, että perinteiset sähköisen kaupankäynnin foorumit ovat keskittyneet voimakkaasti ja tukeutuvat voittajien strategiaan. Voittajat kaikki -strategioilla on taipumus kerätä suurimpia verkostoja, joiden avulla ne voivat edelleen vakiinnuttaa voimansa asettamalla hintoja ja toimimalla lopullisena tuomarina tapahtumien validoinnissa..

“CyberMiles-lohkoketju pyrkii olemaan kaikkien verkkokauppaan liittyvien tapahtumien julkinen estoketju”, kehittäjät kirjoittivat. “Älykkään yritystoimintatekniikan pohjalta CyberMiles on optimoitu erityisesti verkkokauppaa varten. Sillä on yhden suuren verkon etu, ja sitä huolimatta luotettavien ikäisensä yhteisö ylläpitää ja vahvistaa. “

Kuinka kehittäjät voivat käyttää CyberMiles Blockchainia?

Kehittäjät voivat kehittää omia kolikoitaan verkottumaan CyberMiles-verkkoon CMT-tunnuksen perusteella. Kolikoiden ominaisuudet, kuten kanta-asiakaspisteet, voidaan integroida saumattomasti.

ominaisuudet

CyberMiles ehdottaa useita mielenkiintoisia mahdollisia käyttötapauksia.

CMT: n avulla käyttäjille voidaan antaa digitaalisia kuponkeja kiinteällä maantieteellisellä säteellä. Myyjien ja ostajien väliset riidat voitaisiin saattaa palvelupuolen välimiehille. Erikoisryhmiä voitaisiin perustaa dapp-järjestelmällä yhden erityisen – esimerkiksi klassisen auton – palvelemiseksi.

CyberMiles voi myös muuttaa tulevia mainostamisstrategioita.

“Paikalliseen kaupankäyntiin keskittyvänä sosiaalisena verkostona 5miles soveltuu ainutlaatuisen hyvin vastaamaan tavaroiden ja palvelujen kysyntää ja kysyntää, ja CyberMilesin ratkaisut voisivat innostaa seuraavan sukupolven ominaisuuksia yhdistämään paremmin” myyjät “osuvimpiin ostajiin, ” Kehittää kirjoitti. “Esimerkiksi odotamme, että monet autokauppiaat tai automekaanikot haluaisivat tavoittaa päivittäisen määrän noin 12 000 aktiivista autonostajaa 5 maililla, ja monet muuttoyritykset haluavat tavoittaa suuria huonekaluja ostavat käyttäjät. Perinteisillä markkinapaikoilla viestien tai ponnahdusikkunoiden lähettäminen kyseisille käyttäjille voi olla häiritsevää ja häiritsevää. “

CyberMiles-järjestelmässä CMT: tä käytetään kohdennettujen viestien lähettämiseen, jotka järjestelmän käyttäjät voivat hyväksyä tai hylätä. Hyväksytyt viestit tuottavat pienen osan CMT: stä palkkiona.

Kuka on joukkueessa?

Toimitusjohtaja Lucas Lu toimi aikaisemmin CERN: ssä ja teki sekä kokeellista että teoreettista tutkimusta Higgsin hiukkasesta. Lu oli sähköisen kaupankäynnin yrityksen Light in the Box yksi perustajista ja toimi myös Alibaban Taobao Mobile -alustan ensimmäisenä pääjohtajana.

Cybermiles-tiimi

Yhtiön päätutkija on Michael Yuan, joka on työskennellyt ohjelmistokehittäjänä lukuisissa avoimen lähdekoodin projekteissa, kuten Firefox, Fedora ja JBoss.

Joukkue välttämättä on syvät yhteydet 5miles-sovellukseen.

Mikä on CyberMilesin yhteys 5 mailiin?

CyberMiles on ryhmän blockchain-siipi 5 mailia, ja molemmat perustivat Lu. 5miles on peer-to-peer -kauppasovellus, samanlainen kuin Facebook Marketplace tai ei-tuntematon Craigslist. Se perustuu ostajien ja myyjien välisiin suhteisiin ja avoimiin arvosteluihin.

5 mailia

5miles väittää edistäneensä miljardin dollarin vertaismyyntiä vuonna 2015, ensimmäisen toimintavuotensa aikana.

“CyberMiles-lohkoketjun ainutlaatuinen etu on, että se otetaan käyttöön tukemaan 5milesin nykyistä verkkokauppaverkostoa, jossa on yli 10 miljoonaa yhdysvaltalaista rekisteröitynyttä käyttäjää ja yli 3 miljardia dollaria arviolta vuosittaisissa tapahtumissa”, CyberMilesin valkoisen kirjan mukaan . “Tämä loisi välittömästi maailman suurimman blockchain-pohjaisen kauppaverkoston. Verkko voisi tarjota palveluja, kuten hajautettu käyttäjäidentiteetti ja luottojen hallinta, hajautettu selvitystoimisto, vertaispohjainen äänestys ja ristiriitainen ratkaisu. “

Mikä on sidos Ethereumiin?

CyberMiles näkee Ethereumin olevan Bitcoin 2.0, koska sillä on kyky luoda ja toteuttaa älykkäitä sopimuksia. CyberMilesin näkemyksen mukaan Ethereumin skaalautuvuuskysymykset voidaan ratkaista luomalla niin kutsuttu älykäs liiketoimintasopimus, joka ei vaadi ulkoisten ehtojen täyttymistä. Ottaen inspiraatiota Linux-käyttöjärjestelmästä CyberMiles pyrkii luomaan virtuaalikoneen, joka on samanlainen kuin Ethereum, yhdessä määritetyn väliohjelmistopinon kanssa, joka on olemassa blockchainin ulkopuolella.

“Jokainen blockchainin solmu ei pelkästään toimiisi blockchain-pääkirjaa, vaan tukee myös standardoitua väliohjelmistoa”, kehittäjät hahmottelivat valkoisessa kirjassaan. “Lainatessa sivua menneiden menestyvien yritysohjelmistojen pelikirjasta, avain ei ole luoda kaikenkattava virtuaalikone tai ohjelmointikieli, vaan rakentaa laaja kirjasto uudelleenkäytettäviä ohjelmistokomponentteja ja standardoida sitten koko ohjelmistopino.”

Mitkä ovat CMT: n markkinamekanismit?

CyberMiles aikoo julkaista ensimmäisen miljardin CMT: n, mutta jopa 10 miljardia saatetaan lopulta vapauttaa. 8. toukokuuta 2018 alkaen CMT kävi kauppaa 0,3275 dollaria markkina-arvolla 327,5 miljoonaa dollaria. Sillä käydään aktiivista kauppaa yhdeksässä suuressa pörssissä, mukaan lukien Bibox, Binance, Huobi ja Cobinhood.

CMT-omistajat voivat osallistua aktiivisesti verkon hallintaan delegoimalla tunnuksia verkon validoijille.

“Vahvistimet ovat ammattimaisia ​​verkko-operaattoreita, jotka kilpailevat etuoikeudesta vahvistaa tapahtumia CyberMiles-verkossa (ja siten säilyttää sen eheys)”, kehittäjät kirjoittivat. “Vastineeksi validoijat saavat vasta” lyötyjä “CMT: itä 8 prosentin vuotuisen inflaation kautta ja saavat myös transaktiopalkkioita toteuttamistaan ​​älykkäistä liiketoimintasopimuksista. Vahvistimet jakavat tulot yleensä edustajiensa kanssa. “

Vahvistimet valitaan julkisella algoritmilla, joka on rakennettu suoraan itse lohkoketjuun ihmisen elementin poistamiseksi ja keskittämisen torjumiseksi..

Mistä voin oppia lisää?

Voit käydä kolikon kotisivulla tässä ja katsele valkoista paperia tässä.

hyödyllisiä linkkejä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me