Cortex-opas

Aivokuori on hajautettu ja autonominen tekoälyjärjestelmä, joka käyttää lohkoketjua. Cortexin tavoitteena on tarjota huippuluokan koneoppimismalleja lohkoketjun kautta. Käyttäjät voivat päättää näistä malleista älykkäillä sopimuksilla, jotka löytyvät Cortex-lohkoketjusta. Lisäksi Cortex haluaa toteuttaa koneoppimisalustan, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää tehtäviä alustalle ja lähettää hajautettuja tekoälyn sovelluksia (AI dapps)..

Cortex-opas

Kuka on aivokuoren takana?

Toimitusjohtaja Ziqi Chenilla on diplomi-insinööri sekä maa- ja vesirakentamisessa että koneoppimisessa ja hän on Waterhole.io: n perustaja. CTO Weiyang Wangilla on diplomi-insinööri ja hän on sertifioitu rahoitusriskien hallinta, jolla on kokemusta ja kiinnostusta salaukseen ja syvälliseen oppimiseen. Blockchain-pääinsinööri Yang Yang on tietojenkäsittelytieteen maisteri, hänellä on kokemusta lohkoketjusta ja kryptovaluutasta ja hän on toinen Waterhole.ion perustaja..

Cortex-tiimi

Syvähenkinen pääinsinööri Xiao Yan on tohtori. ehdokas, kvanttilaskentatutkija sekä tekoäly- ja lohkoketjututkija, jolla on kokemusta kryptovaluutan kvantitatiivisesta kaupankäynnistä. Operatiivinen johtaja Amy Chen on suorittanut sähkötekniikan kandidaatin tutkinnon ja järjestänyt osan EcoMobility World Festival 2017 -tapahtumasta. on kokemusta hajautetuista järjestelmistä ja kvantitatiivisista kaupankäynnin algoritmeista.

Yhteisön kehittäjiin kuuluvat tekoälyn asiantuntijat akustiikassa, tekoälyn tutkimusavustajat ja -tutkijat sekä tekoälyn tutkimuksen ja kehittämisen asiantuntijat. Neuvonantajat ovat sijoittaneet, perustaneet ja muuten olleet mukana sellaisissa projekteissa kuin Bitfinex, Bitfund, ZhenFund, World Financial Desk, FBG Capital, Beijing Kunlun Tech Co., DAGlabs ja China Metallurgical Group Corporation. Yksi neuvonantaja, professori Whitfield Diffie, oli julkisen avaimen salauksen keksijä.

Mitä Cortex tekee?

Esittämällä tekoälyn älykkäitä sopimuksia Cortex-lohkoketjussaan alustan avulla kuka tahansa kehittäjä voi käyttää Cortexia lisäämään tekoälyä älykkäisiin sopimuksiin. Tämä voi dramaattisesti laajentaa älykkäiden sopimusten ja niihin liittyvien projektien potentiaalia blockchainissa. Tekoälyn käyttömahdollisuus antaa älykkäille sopimuksille mahdollisuuden reagoida itsenäisesti ulkoisiin signaaleihin, mukaan lukien ne, joita ohjelmoijat eivät voi ennakoida.

Lisäksi Cortexilla on kannustinmekanismi kannustaa kollektiivista yhteistyötä. Kuka tahansa voi lähettää malleja Cortexissa ja optimoida olemassa olevia malleja. Ne, jotka osallistuvat malleihin, saavat myös palkintoja luomalla ympäristön, jossa kaikkia kannustetaan osallistumaan keinona tuottaa parhaat mahdolliset ratkaisut.

Mitkä ovat Cortexin avainkomponentit?

Älykkään tekoälyn sopimus on erittäin tärkeä osa Cortexia, koska sen avulla käyttäjät voivat kirjoittaa koneoppimisohjelmansa blockchainin päälle. He voivat myös lähettää vuorovaikutusta näiden älykkäiden tekoälysopimusten kautta, jotka riippuvat muista sopimuksista, lisäämällä monimutkaisuutta.

Älykäs sopimus

Lisäksi Cortexilla on virtuaalikone, joka ei yllättäen tunneta nimellä Cortex Virtual Machine, CVM. CVM: n käskyjoukko on täysin yhteensopiva EVM: n kanssa ja sisältää viiteopetustuen.

Mitä lisäominaisuuksia Cortex sisältää?

Koneoppimisen tutkijat kaikkialta maailmasta voivat ladata vastaavat koulutusmallit Cortex Intelligent Inference Frameworkin tallennuskerrokseen. Sitten muut, jotka haluavat käyttää tekoälymalleja, voivat tehdä johtopäätöksiä moduulien kautta maksamalla näiden moduulien tarjoajille vastineeksi.

Siellä on myös Cortexin päätelmäkonsensuskriteerit. Kun käyttäjä aloittaa tapahtuman sopimuksella, koko solmun on suoritettava älykkään sopimuksen koodi. Toisin kuin tavalliset älykkäät sopimukset, Cortexin tekoälyä sisältävät sopimukset voivat sisältää päättelyohjeita. Johdetun tuloksen tapauksessa kaikkien solmujen on sovittava.

Yhteisymmärrys

Käyttäjien on myös noudatettava mallin lähetyskehystä, joka on yksinkertainen ketjun ulkopuoliseen koulutukseen suunnitellun lähetysrajapinnan ansiosta. Tämä ketjun ulkopuolinen koulutus sisältää ohjeet tulkitseville virtuaalikoneille malleille. Lähetyskehyksen tulisi yhdistää laskentatehon tarjoajat niiden kanssa, jotka tarjoavat algoritmin, mikä mahdollistaa yhteistyön ja kaupankäynnin.

Kuinka käytät Cortexia?

Cortex tekee tekoälyjärjestelmien lisäämisen estoketjuun mahdolliseksi antamalla tutkijoiden koneoppimisessa maailmanlaajuisesti ladata vastaavia hyvin koulutettuja tietomalleja. Nämä menevät Cortex-julkisen ketjun varastokerrokseen. Sieltä kuka tahansa käyttäjä, joka haluaa hyödyntää malleja, voi tehdä päätelmiä niiden käytöstä ja maksaa mallin kehittäjälle.

Jokaisesta päätelmästä täysi solmu synkronoi tallennustason tiedot ja mallin paikallisen sivuston kanssa. On myös mahdollista tehdä päätelmiä CVM: n kanssa, joka synkronoi tulokset verkon kautta.

Aina kun käyttäjät aloittavat tapahtumia, tekevät älykkään päätelmän tai avaavat älykkään sopimuksen, heidän on maksettava Endorphin-tunnukset. Nämä rahakkeet on suunniteltu kaikille Cortex-liiketoimille.

Mikä on CTXC?

CTXC on Cortex-tunnus, ja tunnuksen myynti on jo valmis. Yksityinen kierros alkoi 7. helmikuuta, kesti 7. maaliskuuta, ja merkkejä myytiin 1 ETH: ssa 1500 CTX: lle. Tätä seurasi julkinen merkkikauppa, joka päättyi maaliskuussa, kun tavoitekorko saavutettiin. Se myi 60 miljoonaa CTXC: tä 40 000 ETH: n kautta, mikä on 20,01 prosenttia merkkien kokonaisjakelusta. Kaupan aikana johtavia sijoittajia olivat Bitmain ja FBG Capital.

Tunnuksen kokonaismäärä on 299792458. Näistä 150 miljoonaa eli 50,03 prosenttia käytetään palkkiona CTXC-kaivostyöläisille. 74 792 458 eli 24,95 prosenttia on projektin perusta genesis blockin kautta. Tämä kokonaisluku sisältää 0,93 prosenttia palkkioista, 9,01 prosenttia projektimarkkinoinnista ja 15,01 prosenttia Cortex Labista. Lopuksi viisi viittä prosenttia rahakkeista menee geneettisen ryhmän, neuvonantajien ja korkeakoulujen yhteisöön.

Kuinka ostaa Cortex CTXC

Et voi ostaa CTXC: tä Fiat-valuutalla, joten sinun on ensin ostettava toinen valuutta – helpoin ostaa Bitcoin tai Ethereum, jonka voit tehdä Coinbasessa pankkisiirrolla tai debit- / luottokortilla ja sitten käydä kauppaa tällä CTXC: lle vaihdossa, jossa luetellaan tunnus.

Varmista, että käytät kirjautumislinkkiä, sinulle hyvitetään 10 dollaria ilmaista bitcoinia, kun teet ensimmäisen 100 dollarin ostoksen..

Coinbase-verkkosivusto

Kun olet ostanut Ethereumin, voit käydä kauppaa CTXC-tunnuksilla seuraavissa pörsseissä:

  • Huobi
  • OKEx
  • CoinTiger

Johtopäätös

Cortex on hajautettu tekoälyalusta, joka on rakennettu uudelle julkiselle lohkoketjulle, Cortexille. Ketju sisältää älykkäitä tekoälysopimuksia, mikä antaa käyttäjille mahdollisuuden lisätä tekoälyä älykkäisiin sopimuksiin helposti. Tekoälystä kiinnostuneiden tulisi pitää Cortex mielenkiintoisena tulevaisuudessa katsottavana projektina. Koska tämä projekti on yhteistyöhön perustuva, kehittäjien ja tekoälyn tutkijoiden on helppo tulla mukaan ja saada kannustimia panoksestaan.

hyödyllisiä linkkejä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me