AdEx-verkko

Jos lohkoketjutekniikka todennäköisesti mullistaa erityisesti yhden toimialan, se on digitaalinen mainostila. Jo jonkin aikaa tämä monen miljardin dollarin areenalla on ollut kipeästi muutoksen tarve.

Muutamia mainitakseni, tähän kuuluvat ongelmat, joita ilmenee, kun markkinointiyritykset käyttävät valtavia resursseja vääriin ihmisiin tavoittaviin mainoksiin, julkaisijat tahattomasti isännöivät mainoksia, joilla ei ole merkitystä kyseiselle verkkosivustolle, ja jokapäiväiset Internet-käyttäjät altistuvat merkityksettömille tuotteille ja palvelut.

AdEx-verkko

Sellaisena joukkue AdEx käyttää blockchain-tekniikan monia etuja avoimen lähdekoodin, läpinäkyvän ja petosten estävän digitaalisen mainonnan ekosysteemin luomiseen. Jos haluat tietää, mitä AdEx tarjoaa ja miten alusta toimii, muista lukea perusteellinen katsaus.

Mikä on AdEx?

Ensimmäinen julkaisu vuonna 2016 ja Sofiassa, Bulgariassa – AdEx on blockchain-startup, jonka tarkoituksena on mullistaa maailmanlaajuinen mainosalue. Projektin yleiskäsite on poistaa kuilu mainostajien, kustantajien ja jokapäiväisten verkkokäyttäjien välillä luomalla avoimen lähdekoodin, läpinäkyvä ja petosten estävä näyttömainontaekosysteemi.

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi AdEx-tiimi on luonut hajautetun keskittimen, jota tukevat blockchain-tekniikan monet edut. Ethereum-protokollan päälle rakennettu, joka kerta, kun verkkosivuston näyttökerta suoritetaan AdEx-alustan kautta, se luo myöhemmin uuden blockchain-pohjaisen tapahtuman.

Tietoja AdExistä

Tämän sanottuaan AdExin tiimi äskettäin että vain kahden kuukauden toiminnan aikana AdEx-verkoston kautta tehtiin yli 9 miljoonaa verkkosivuston näyttökertaa. Sellaisena tämä tekee alustasta suurimman maksuverkoston Ethereum-lohkoketjussa.

Siitä huolimatta, mitä AdEx aikoo saavuttaa, keskitytään välittäjän poistamiseen päästä päähän -mainoskampanjamatkalta. Tämä tarkoittaa, että mainosyritykset ja kustantajat voivat muodostaa yhteyden vertaisverkkoihin – varmistamalla sen jälkeen, että molemmat osapuolet saavat oikeudenmukaisen sopimuksen ja takaavat samalla laadun.

Tutkitaan tarkemmin, miten AdEx-alusta hyödyttää sidosryhmiä.

Kuinka AdEx hyödyttää mainostajia ja julkaisijoita?

Jotta mikä tahansa blockchain-ekosysteemi saavuttaisi pitkän aikavälin tavoitteensa massan käyttöönotosta, sen on otettava huomioon kaikkien kyseisillä kohdemarkkinoilla mukana olevien sidosryhmien tarpeet ja edut. Ensinnäkin sekä mainostajat että julkaisijat ovat yhteydessä suoraan ilman tarvetta kolmannen osapuolen alustalle suhteiden hallitsemiseksi.

Tämä alkaa siitä, että kyseinen mainostoimisto perustaa räätälöidyn profiilin AdEx-alustalle ja hahmottaa, mitä he haluavat saavuttaa. Tämä kattaa keskeiset tehtävät, kuten mainoksen näyttömuodon valitsemisen ja sen yleisön arvioinnin, jolle mainostaja haluaa markkinoida tuotteitaan ja / tai palveluitaan.

AdEx-edut

Spektrin toisessa päässä verkkojulkaisijat – mukaan lukien foorumit, kuten blogit ja foorumit – integroivat AdEx-protokollan verkkosivustoonsa tai sovellukseensa.

Jos ja kun taustalla oleva AdEx-estoketju tunnistaa asiaankuuluvan suhteen, verkkojulkaisijat voivat näyttää mainostajien aiemmin luomia mainoksia. Paitsi että se varmistaa, että mainostajat saavat materiaalinsa oikeiden ihmisten edessä, myös jokapäiväiset verkkosivuston käyttäjät ovat tottuneet mainoksiin, jotka ovat merkityksellisiä käyttämälle alustalle..

AdEx-alustan edut

AdEx-alustan erityiset edut vaihtelevat sidosryhmistä riippuen. Sellaisena olemme jakaneet tämän kahteen pääosaan.

Mainostajat

  • Ympärivuorokautinen näkyvyys: Mainostajilla, jotka toteuttavat kampanjansa AdEx-alustan kautta, on ennennäkemätön näkyvyys vastaavista kampanjoistaan. Itse asiassa mainostajat voivat käyttää alustaa ympäri vuorokauden, minkä jälkeen he voivat arvioida keskeisiä mittareita, kuten kampanjaliikenteen määrää ja laatua.
  • Budjetin optimointi: AdEx-alusta on huomattavasti kustannustehokkaampi digitaalisille mainostajille verrattuna kolmansien osapuolien välittäjien käyttämiseen. Mainostajat voivat sellaisenaan virtaviivaistaa resurssejaan tehokkaammin. AdExin mukaan ainoat palkkiot, joihin mainostajat tottuvat, ovat maksu, joka liittyy validoijien maksamiseen (jotka ovat vastuussa siitä, että näyttökerrat ovat aitoja eivätkä spambot suorita niitä)..
  • Kampanjan räätälöinti: AdEx tarjoaa mainostajille huomattavasti paremman hallinnan räätälöityjen mainoskampanjoidensa suhteen verrattuna perinteisiin alustoihin, kuten Google AdSense ja Facebook. Tämä sisältää muokatut konversiot, suoran kohdistamisen ja näyttökertakohtaiset kustannukset.
  • Otsikkotarjoukset: AdExissä on myös todella hieno ominaisuus, joka tunnetaan nimellä ”Header Bidding”. Pähkinänkuoressa tämä antaa mainostajille mahdollisuuden tehdä tarjouksia tilasta julkaisijan alustalla ilman, että alusta paljastaa kyseisen verkkosivuston henkilöllisyyttä. Sen sijaan AdEx kertoo alustan tärkeimmät tiedot, kuten sen verkkotunnuksen auktoriteetin ja kohdealueen.
  • Ei enää heikkolaatuista Liikenne: Yksi digitaalisten mainostajien suurimmista tuskista on arvokkaiden markkinointiresurssien tuhlaaminen heikkolaatuiseen liikenteeseen. AdEx-alustan avulla mainostajat hyötyvät sekä sallittujen luettelosta että mustista listoista ja varmistavat sitten, että budjetit käytetään tehokkaasti.

Kustantajat

  • Ei maksuja: Verkkojulkaisijoiden ei tarvitse itse maksaa itseään palvelevaa alustaa AdEx-verkon käytöstä. Tämä tarkoittaa sitä, että kustantajat saavat pitää enemmän tuottamistaan ​​mainostuloista.
  • Petosten poistaminen: Kustantajat voivat tarkastella täsmälleen samoja tietoja kuin mainostajat, joille he näyttävät mainoksia, varmistaen sen jälkeen, että end-to-end-prosessi on 100% läpinäkyvä. Tämä poistaa tehokkaasti mainospetoksen uhan, varsinkin kun otat huomioon AdEx-vahvistajien roolin.
  • Kyky vastaanottaa mikromaksuja: Kustantajille tottunut etu on myös se, että AdEx pystyy helpottamaan mikromaksuja. Tämä tarkoittaa, että kustantajat voivat saada maksun heti, kun vaikutelma on tehty. Kustantajien on tavallisesti odotettava, kunnes vähimmäisraja-arvo saavutetaan.
  • Täysi hallinta: AdEx-alustaa käyttävillä julkaisijoilla on täysi hallinto siitä, mitkä mainokset he haluavat näyttää ja mitkä eivät. Mainostaja voi itse eritellä tämän, mutta myös tietyn mainoksen.

ADX-tunnus

AdEx-alusta käyttää DAI-vakaa tunnusta (sidottu 1 dollariin) kaikkiin julkaisijoiden ja mainostajien välisiin tapahtumiin.

AdExillä on oma natiivitunnus, ADX, jota käytetään panostamiseen verkon validoijiin

AdEx-tunnus

Johtopäätös

Tiivistettynä, AdEx kohdistuu maailmanlaajuiseen mainonta-areenaan, joka tarvitsee kipeästi mullistamista. Nykyisessä muodossaan kolmannen osapuolen välittäjät, kuten Google Ads ja Facebook, hallitsevat teollisuutta, mikä aiheuttaa myöhemmin esteitä sekä mainostajalle että julkaisijalle.

Itse asiassa loppukäyttäjät itse tuntevat myös tehottoman ja hieman rikkoutuneen digitaalisen mainostilan vaikutuksen, etenkin koska verkkosivuston kävijät ovat tottuneet mainoksiin, joilla ei ole merkitystä heidän henkilökohtaisten tarpeidensa ja kiinnostuksen kohteidensa kannalta..

Päinvastoin, AdEx pystyy lievittämään näitä huolenaiheita blockchain-pohjaisen ratkaisunsa avulla. Nyt sekä mainostajat että verkkojulkaisijat voivat olla yhteydessä toisiinsa peer-to-peer -periaatteella, mikä poistaa tarpeen poistaa tehottomia, kalliita ja läpinäkymättömiä kolmansien osapuolten alustoja.

Seurauksena on, että tämä antaa projektille houkutella merkittäviä seuraajia, varsinkin kun otetaan huomioon edullisempi voittoa tuottava järjestelmä kaupan molemmissa päissä. Lisäksi, koska AdEx-alusta tarjoaa 100% läpinäkyvän keskittimen – 24/7, sekä mainostajilla että julkaisijoilla on pääsy samoihin tilastoihin ja tietoihin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me