Koronavirus

Dessverre har utbruddet av COVID-19 de siste dagene forverret seg raskt; i følge nettsteder som sporer spredningen av dette nye koronavirus, det er nå over 480 000 bekreftede tilfeller, hvorav flertallet nå ligger utenfor Kina, med hotspots som dukker opp i USA, Italia, Tyskland, Spania og effektivt resten av Europa.

Med denne spredningen har det blitt lagt enormt stress på lokale helsearbeidere, med rapporter som indikerer at forsyningene med nøkkelgjenstander, som åndedrettsvern for de smittede og masker for pasientene, er lite..

Som et resultat har det skjedd en massemobilisering av industrien – med selskaper fra Apple og Tesla til Dyson (ja, vakuumfirmaet) og Ford lager forsyninger eller bidrar med dollar for å demme spredningen og for å holde helsearbeidere i live. Mange har kalt det den største mobilisering siden andre verdenskrig.

Kryptofirmaer har også sluttet seg til, med et antall ledende bransjeaktører som kunngjør veldedighetsinitiativer de siste dagene.

Forverring av Coronavirus-utbrudd Spurs Binance, Ripple, & Andre å reagere

25. mars avslørte Binance at den vil lansere en sosial mediekampanje med nedenstående tweet, og fortelle sine tilhengere at den vil donere $ 1 USD (opptil $ 1 million) for hver retweet med tilhørende hashtag #CryptoAgainstCOVID, med en bonus på $ 1 millioner donert hvis en million retweets kan treffes på en uke.

Binances veldedighetsarm, BCF, samsvarer angivelig også med coronavirus-donasjoner betalt i krypto.

Hver retweet av dette innlegget med #CryptoAgainstCOVID = $ 1 USD donasjon.

#Binanse Veldedighet vil donere opptil $ 1.000.000 USD!

Hvis vi treffer 1 million retweets innen 7 dager, @BinanceBCF vil donere en ekstra $ 1.000.000 USD!

La oss gå!

Du kan også donere her:https://t.co/D3DgXpVHsM pic.twitter.com/EXpaD69RNk

– Binance (@binance) 25. mars 2020

Ripple har fulgt etter, avslørende 25. mars sin “forpliktelse til å være en del av den globale responsen på COVID-19-pandemien:

Vi starter i vår egen bakgård med $ 100 000 donasjoner hver til @ tippingpoint’s COVID beredskapsfond og @ siliconvalleycfs COVID Regional Response Fund.

Det har også vært en kollektiv innsats fra topp kryptoselskaper, inkludert Brave, Gemini, The Block, Electric Coin Co. og andre, gjennom The Giving Block’s # CryptoCOVID19-kampanje.

Ettersom dette viruset fortsetter å spre seg, vil det sannsynligvis være ytterligere mobilisering av selskaper, både i krypto og ut av det, for å bekjempe det.

COVID-19 Crypto-svindel utkalt av Californias guvernør

Selv om krypto for godt midt i denne krisen, har det vært noen aktører som har brukt denne teknologien til deres fordel ettersom coronavirus har spredt seg.

Guvernør i California Gavin Newsom berørte dette i en tirsdagssending angående trinnene hans velgere skulle ta midt i utbruddet av COVID-19:

Forsikre deg om at vi ikke utnytter. I dette miljøet er det ekstraordinære mennesker, og folk gjør ekstraordinært dårlige ting, […] folket som hevder at vi må sende en dollarekvivalent av Bitcoin på forhånd for å få litt materiale – tvilsomme aktiviteter som det.

Guvernør Gavin Newsom nevnte nettopp bitcoin under sin COVID-19 kunngjøring. pic.twitter.com/Z6TsnfT6XY

– Vis (@Vis_in_numeris) 25. mars 2020

Dessverre er det Newsom sier nøyaktig.

Sophos cybersecurity-forsker Chester Wisniewski rapporterte 19. mars at det har vært svindlere som “etterligner Verdens helseorganisasjons COVID-19 Solidarity Response Fund, og skriver direkte til enkeltpersoner som ber om Bitcoin-betaling til en bestemt adresse for å hjelpe” å støtte WHOs arbeid med å spore og forstå spredning av viruset. ”

Svindlerne etterligner @WHO COVID-19 Solidarity Response Fund utvikler seg. Første prøver sett 16. mars og har satt litt mer spytt og polering på 18. mars. Vennligst doner til det virkelige fondet her: https://t.co/MfggnADyKF pic.twitter.com/FVwbbSmN4e

– Chester Wisniewski (@chetwisniewski) 19. mars 2020

Det har også vært rapporter om svindlere som ba om Bitcoin i bytte mot en “vaksine” og “medisinsk behandling” fra skyggefulle aktører som prøver å utnytte frykt for fortjeneste.

Heldigvis har cybersikkerhetsfirmaer og eksperter vært på toppen av sitt spill i å påkalle denne lure oppførselen, og sørget for at publikum for det meste holdes trygt i disse vanskelige tider..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me