Stellar Consensus Protocol

Stellar startup’s lumens (XLM) -kryptovaluta debuterer i Coinbase-merkevarens konstellasjon av plattformer.

Det er i kraftverkets amerikanske kryptobørs 13. mars kunngjøring om at de åpner innkommende XLM-overføringer til Coinbase Pro, selskapets plattform for avanserte handelsmenn..

Stellar Consensus Protocol

Etter at nok lumen er overført, vil børsen tillate at XLM handles mot sine tre basisvalutaer, bitcoin (BTC), dollar (USD) og euro (EUR).

https://t.co/z78mLvQcUU Coinbase er den klart mest anerkjente børsen i bransjen. En liste der er en overgangsritual for ethvert prosjekt. Vi synes dette er et stort skritt for Stellar-nettverket.

– Stellar (@StellarOrg) 13. mars 2019

Som forklaring på oppføringen foreslo selskapet at Stellar var et blockchain-stykk med blå chip, hvis lumen-kryptovaluta kan bidra til å endre måten handel gjøres i fremtiden:

“Stellars kryptovaluta, Stellar Lumen (XLM), driver Stellar betalingsnettverk. Stellar har som mål å koble banker, betalingssystemer og enkeltpersoner raskt og pålitelig. Siden lanseringen i 2014 har visjonen vært å forene verdens finansielle infrastruktur slik at penger kan strømme raskt og billig mellom banker, bedrifter og mennesker. Internett koblet verdens datamaskiner til slik at informasjon kunne deles globalt. Stellar har som mål å gjøre det samme for pengene. ”

XLM-oppføringen er ikke overraskende, da den kommer i hælene på Coinbase som oppgir Ripple-økosystemets XRP i forrige måned. Stellars og Ripples respektive betalingsnettverk er gunning for de samme brukssakene og målmarkedene, og begge er topp 10-kryptovalutaer per nåværende markedsverdi, så det var grunn til at hvis Coinbase omfavnet XRP, ville det absolutt omfavne XLM.

Videre hadde børsen kunngjort i desember i fjor at den vurderte å legge til en gruppe på 31 kryptovalutaer til de forskjellige plattformene, hvorav den ene var lumen, den digitale regningsenheten i Stellar-nettverket..

Og mens XLM ikke umiddelbart treffer børsens mer forbrukervendte Coinbase.com-plattform, kan brukerne forvente at kryptovalutaen gjør det på kort sikt hvis XRP-listebanen gir en grov indikasjon på hvor lang tid prosessen kan ta.

Stellar Surging?

Stellar-økosystemet har tatt noen store sprang fremover de siste månedene.

Bare denne uken ga det tyske utlånsspillet Bitbond ut Tysklands første sikkerhetstoken-tilbud (STO) i deres BB1-token, som ble bygget via Stellars blockchain. På tokens landingsside sa kryptolångiveren at Stellar tilbød en ideell plattform som utstedte STO:

“Med en behandlingskapasitet på over 1000 transaksjoner per sekund, transaksjonskostnader med en brøkdel av en cent, en innebygd desentralisert sentral og et globalt nettverk av aktive partnere som bruker plattformen, er Stellar en av de mest effektive blokkjedene for betalingsbehandling og token utstedelse. ”

Andre bemerkelsesverdige milepæler for adopsjon i 2019 kom i februar, da den Stellarbaserte SatoshiPay-plattformen blekket en avtale om å lage en mikropayments-portal for den tyske publiseringsgiganten Axel Springer, og i januar, da Grayscale Investments, verdens største kryptovaluta-investeringsselskap, la XLM til sin portefølje av digitale eiendeler.

Stellars fremskritt i år kommer også av et sterkt 2018.

I september i fjor så Lightyear Corporation, og en enhet støttet av Stellar Development Foundation, anskaffet Visa-støttet blockchain-spillkjede, og omdøpte selskapet til Interstellar. Som et resultat av avtalen koblet den rebranded startupen sitt private blockchain-styringssystem til Stellars nettverk.

Samme måned utgav internasjonal teknisk tungvekt IBM et betalingssystem over landegrensene, Blockchain World Wire, i samarbeid med Stellar-teamet.

Det var også rykter i fjor høst om at direktøren for Facebooks blockchain-team hadde møtt Stellars ledelse om å forge Stellar-nettverket. Facebook nektet den tilhørende rapporteringen, og ingenting har materialisert seg på den fronten til dags dato. Men ettersom den sosiale mediegiganten diskret jobber med sin egen stablecoin, vet ingen helt sikkert hvilken kjede den vil kjøre på ennå. Muligheten er fortsatt at Stellar, eller en gaffel av Stellar, kan tjene som baselag – bare tiden vil vise for nå.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me