Bitcoin

Tidligere i år rapporterte Blockonomi at en rekke data indikerte at Bitcoins rally fra $ 3,150 til $ 14,000 var et trekk katalysert av institusjoner.

Eksempel på dette, kryptovaluta-analysefirmaet TokenAnalyst fant at antall unike adresser som sendte Bitcoin til Bitfinex, nådde en to-års-lav, noe som antydet en “mangel på detaljhandelinteresse generelt for tiden i krypto.”

En annen analytisk oppstart, The TIE, støttet denne følelsen og skrev at de relativt lave sosiale medier som er nevnt av kryptovaluta, får dem til å tro at det var institusjoner som presset Bitcoin høyere gjennom første halvdel av 2019..

Bitcoin

Fintech-gigantens Square siste inntjeningsrapport har imidlertid vist at detaljinvestorer – som deg eller jeg – forblir opptatt av kryptovalutaområdet, til tross for hva ovennevnte statistikk kan tyde på.

Retail ønsker fortsatt Bitcoin

Onsdag avslørte Square en statistikk som gjelder kryptovalutaindustrien: selskapets flaggskipprodukt, Cash App, solgte BTC i verdi av 148 millioner dollar i 3. kvartal av 2019.

Kryptoanalytiker Kevin Rooke pekte ut at dette er det sjette strake kvartalet av vekst for denne fasetten av Square’s virksomhet. Rooke bemerket også at Bitcoin-inntektene på Square nå vokser med kjevefallende 244% i forhold til året, til tross for at BTC forblir over 50% under den forrige heltiden på $ 20.000..

Kvadratkunder kjøpte $ 148 millioner i Bitcoin i fjor på Cash App!

Det er et sjette kvart kvartal i vekst og 244% vekst i forhold til året.

TIL MÅNEN &# 128640; pic.twitter.com/dplqYCwM3b

– Kevin Rooke (@kerooke) 6. november 2019

Mens Bitcoin-kjøpsvolum på 150 millioner dollar ikke er mye i seg selv, spesielt med tanke på at bonafide-børser behandler rundt 1 milliard dollar i totale volumer per dag, antydet Square-rapporten at førstegangs Bitcoin-kjøpere er på vei opp, noe som i seg selv er ganske bullish signal.

Delphi Digital medstifter Anil Lulla skrev om betydningen av denne statistikken: “Alltid flott å få en puls på detaljhandelen for BTC via Square’s inntjening. Min favoritt takeaway dette kvartalet: Første gang bitcoin-kjøpere har omtrent doblet seg siden september. ”

Selvfølgelig er Squares klientell basert i den vestlige verden, men en økende etterspørsel etter Bitcoin på et sted som USA kan vise at verden begynner å kreve kryptovaluta igjen, etter å ha rystet den siste krasjen mye..

Squares rapport bekrefter følelser på nettet om at Bitcoin blir en mer og mer spennende investering. Tidligere Texan kongressmedlem Ron Paul – en av de mest frittalende libertariske politikerne – gjennomførte nylig den svale avstemningen, og fant at 59% av noen 77350 respondenter foretrekker HODLing $ 10.000 dollar i verdi over $ 10.000 i verdi i gull, Federal Reserve Notes eller 10-årig statskasse obligasjoner.

En velstående person gir deg $ 10.000. Du får velge i hvilken form du vil godta gaven.

Men det er en fangst: Du må beholde gaven i den formen du velger i 10 år uten å berøre den.

I hvilken form vil du godta gaven?

– Ron Paul (@RonPaul) 4. november 2019

Bullish Demand Shock

Igjen, 150 millioner dollar i BTC høres kanskje ikke ut som mye Bitcoin, men analytikere har funnet ut at Square’s salg av kryptovalutaen burde hatt et ganske betydelig bullish etterspørselssjokk på Bitcoin-markedet.

Etter å ha kjørt tallene – medregnet den gjennomsnittlige kostnaden for BTC i 3. kvartal, antall mynter som ble utvunnet, og verdien av myntene som ble produsert i 3. kvartal – fant Friar Hass at Cash App-brukere absorberte kjevefallende 8,7% av all forsyning som ble utvunnet i Q3.

Når det gjelder denne statistikken, bemerket makroanalytiker Alex Krüger at det er “gode nyheter.” Ettersom Bitcoin er en for tiden inflasjonær eiendel med en nesten 4% årlig inflasjon, bør kjøpere som absorberer inflasjonen som en investering bidra til å presse prisene høyere over tid..

Dette er gode nyheter &# 128071; https://t.co/QN46cRaTbt

– Alex Krüger (@krugermacro) 6. november 2019

Krüger’s quip kom kort tid etter at han i en omfattende tråd om Bitcoin-fortellinger bemerket at han mener at BTC er en etterspørselsdrevet eiendel, og legger til at etterspørselssjokk – ting som lansering av børshandlede fond, reguleringer og kapitalkontroll – er nøkkelen til handelsmenn å holde øye med.

Med så mye suksess i kryptovalutaområdet hittil, bør det ikke komme som noen overraskelse at Square bygger ut sitt eget team for bransjen, Square Crypto, etter å ha ansatt en rekke blockchain-utviklere for å gjøre Bitcoin brukbar som en betalingsmåte..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me