Jack Dorsey Bitcoin

Den mangeårige Bitcoin-talsmannen Jack Dorsey, den sittende administrerende direktøren for både Square og Twitter, doblet seg ned på sine offentlige visninger av hengivenhet for kryptovalutaen på tirsdag.

I løpet av bare 24 timer, ga Silicon Valley tungvekt, som nå har skjegg som minner om det som er sett på ansiktet til Harry Potter’s Hagrid, over 50 tweets, sannsynligvis 100 pluss, angående blockchain-økosystemet. Det sier seg selv at det bredere kryptosamfunnet hadde kjeve på gulvet. Snakk om stjernekraft, eh?

Jack Dorsey Bitcoin

Lynnedslag

Lagre for nyheter om Facebooks oppkjøp av Chainspace, en ni-sifret avtale fullført av Kraken, og en overraskende begivenhet i den pågående QuadrigaCX imbroglio, tirsdag morgen var stille. Nesten for stille. Men den triste tilstanden til kryptorommet tok en tur til det bedre etter lunsj, da Dorsey gikk i gang med det som bare kan beskrives som et korstog for Bitcoin..

Som svar på et seriøst, men morsomt spørsmål fra Matt Odell, en kryptograf som ikke har viket seg fra Bitcoin, roset Dorsey Lightning Network, en andre-lags skaleringsløsning som muliggjør nær øyeblikkelige, effektivt gratis, sikre og uforanderlige transaksjoner . Twitter-sjefen bemerket til og med at han mottok “Torch”, sannsynligvis med henvisning til den såkalte “Trust Chain” -hendelsen som gjorde rundene i denne bransjen, som har sett (krypto) kjendisstøttede Lightning Network-transaksjoner blitt ‘smaken’ månedens’.

Kult eksempel på #BitcoinTwitter eksperimentere på Lightning Network.

&# 128293;

⚡️Torch mottatt, går nå videre til @starkness! #LNtrustchain https://t.co/YVMAv62fCN

– knekt &# 127757;&# 127759;&# 127758; (@jack) 5. februar 2019

Noen optimister mener at dette er Dorseys subtile måte å fortelle sine tilhengere, spesielt kryptosamfunnet, at han har til hensikt å integrere den paradigmeskiftende skaleringsprotokollen i Square’s Cash App. Han bekreftet tilsynelatende denne hørselen selv, da han uttrykte positivitet mot kommentarer rettet mot ham angående Lightning Network.

Som svar på en melding fra en kryptoentusiast, som tok opp ideen om å vippe marginale brøkdeler av BTC for tweets, en funksjon som bare kunne ved å aktivere med den mikrotransaksjonsvennlige lynet, bemerket Dorsey at han elsket ideen.

Dorsey har “Nok” Bitcoin

Dorsey’s korte eksperimentering med Lightning utløste raskt kryptoentusiaster over hele verden for å bombardere innfødte i Bay Area med relevante spørsmål angående hans engasjement med Bitcoin.

Til ingen overraskelse ble Twitter-grunnleggeren spurt om hans Bitcoin-beholdning, spesielt hvor mye han hadde i sin personlige stash. “Nok,” svarte han og holdt seg tro mot Satoshis grunnlag for økonomisk frihet. Dorsey la til at han har BTC, og bare BTC. Dette løftet om lojalitet til diehard Bitcoin-samfunnet katalyserte raskt noen hubbub, da kynikere med å holde “alle eggene dine i en kurv” var tvilsomme om diversifiseringsstrategien (eller mangel på det) vervet av Dorsey.

Likevel, i en rett til punktkommentar, bemerket Dorsey at fra sitt synspunkt har Bitcoin rett og slett et flott merke, sterke prinsipper, motstandsdyktighet og evnen til å holde seg sammenhengende med internettets idealer. Denne støtteerklæringen kommer etter at han tok til Joe Rogans verdensberømte podcast for å uttale at han tror at kryptovalutaen vil bli internettets opprinnelige valuta i fremtiden.

Hvordan ‘Bout Altcoins?

Mens han gjorde det klart og tydelig at han bare satt fast med Bitcoin-poser, tok det bare minutter, nei sekunder før forespørsler dukket opp om hans tanker om ledende altcoins.

På ekte Twitter-måte, da en fan av Justin Suns Tron spurte teknologigründeren om hans tanker om prosjektet, var svaret en kneblindende “kjærlighet til filmen.” På spørsmål om Bitcoin Cash, kvitret Dorsey tilbake med et enkelt, men kraftig “helvete nei”, som utløste sanger av “en av oss, en av oss” fra Bitcoin maksimalistiske publikum.

Han hadde til og med noen valgord, selv om de ikke var for slemme, for Ethereum-publikummet. Som spøkende svar på en tweet som fremhevet at Vitalik Buterin fra Ethereum er bedre enn seg selv, forklarte Dorsey at det er “ingen grunn til at noen vil snakke om dette.” “Dette,” er selvfølgelig ikke-kampen mellom den kanadiske teknologivizeren bak den såkalte “verdenscomputeren” og Dorsey.

Selv om alt dette var tungen i kinnet, gjennom Dorseys nylige semi-rant angående Bitcoin og altcoins, ble det klart at han er ganske bestemt på at han er forelsket i flaggskipskryptovalutaen. Og kanskje ikke mye annet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me