Shapeshift

Mens det bredere kryptoøkosystemet har slitt, har noen oppstart i dette blomstrende rommet holdt pedalene sine til metallet. ShapeShift, en av de lengste stående børsene i dette rommet, avslørte nylig at den har startet en stor rebranding, som ikke bare vil styrke selskapets bunnlinje, men også brukeropplevelsen.

Shapeshift

ShapeShift har lenge vært en bærebjelke i dette rommet. Selskapet, som har hovedkontor i Sveits, ble lansert i 2014 under ledelse av Erik Voorhees, ansett som “Bitcoin’s Last Gunslinger” av Forbes. Mens selskapet hittil har hatt en suksessfull suksess, har Voorhees holdt seg ambisiøs og gjort det klart at han ikke har til hensikt å hvile på laurbærene.

ShapeShift ser ut til å komme tilbake på føttene

I følge en nylig rapport fra CoinDesk, vil selskapet gjennomgå en omfattende rebranding og skifte retning i løpet av de kommende månedene.

Voorhees tok til ETHDenver, en viktig del av Ethereum-økosystemets kalender, for å røpe mer om planen. Den mangeårige kryptoentreprenøren bemerket at fra og med mandag vil utvalgte brukere ha tilgang til ShapeShift-sentralens beta, sentrert rundt å styrke brukeropplevelsen. Voorhees sa også på Twitter at denne nyutviklede plattformen er “grunnlaget for økonomisk selvsuverenitet.”

Den nye ShapeShift er kl https://t.co/HKX62MUmGm. Vi bygget den for å gi verden en ekte ikke-frihetsberøvende kryptoplattform i en enkel og vakker pakke. Dette er grunnlaget for økonomisk selvsuverenitet. https://t.co/UTkPXsdUF6

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 17. februar 2019

Oppstarten har også til hensikt at denne betaen skal styrke forbindelsene mellom leverandøren av maskinvarepungebutikken KeepKey og analyseleverandøren CoinCap, to av ShapeShifts ikke-utvekslingsarme. Selv om dette er bra og bra, har selskapet også bestemt seg for å gjennomgå en subtil, men merkbar estetisk makeover. I en blogg innlegg utgitt sist onsdag, avslørte selskapet at det hadde revidert logo, skrift, fargepalett og bilder. ShapeShift nye logo minner om den forrige, men gir angivelig selskapet “plass for merkevaren å vokse.”

Som en tilsynelatende del av dette skiftet i strategi, kunngjorde ShapeShift nylig at de har til hensikt å gi ut en kryptosentrisk dokumentarserie. Down The Rabbit Hole, som den seksdelte serien har blitt passende betegnet, vil bli lansert 26. februar, slik at forbrukerne kan få et innblikk i livene på cryptos fremste revolusjonære og diehards. Erik Voorhees, sammen med Meltem Demirors of Coinshares, ZCash’s Zooko Wilcox, og tre andre vil bli satt under søkelyset.

Voorhees har også gjort det klart at hans selskap fortsatt har til hensikt å fortsette med sin kontroversielle Know Your Customer (KYC) integrering. For de som savnet notatet, i september i fjor, avslørte selskapet at det ville lansere sitt eget digitale aktivum, FOX og formelle kontosystem, som gjør det mulig for verifiserte brukere å delta i et medlemskap med sentralen..

Rebrand Mania

ShapeShift er ikke den eneste bransjeenheten som har valgt en større rebrand midt i denne markedsnedgangen. Kraken, en amerikansk-sentrisk plattform ledet av Bitcoin-pioneren Jesse Powell, brukte nylig et fullstendig redesign, samtidig som han gjorde en “ni-sifret” oppkjøpsavtale av et europeisk selskap for å lansere kryptostøttede futureskontrakter..

Litecoin Foundation har også holdt hodet høyt. Charlie Lees tankegang erstattet nylig den gamle, grå logoen med en sentrert rundt fargen blå, ettersom stiftelsen har røpet planene om å presse Litecoin-adopsjonen gjennom hendelser som UFC-kamper. Lee kunngjorde også planer om å integrere personvern og soppbarhet i Litecoin-nettverket.

Crypto Winter gir oppstart Frostbite

Mens ShapeShift tydeligvis har gode intensjoner med dette nylige trekket, kommer utgivelsen av denne planen etter at selskapet permitterte en håndfull ansatte. Som rapportert av Blockonomi i begynnelsen av januar la det mangesidige konglomeratet opp en tredjedel av teamet, 37 ansatte, for å starte 2019.

I et trist blogginnlegg bemerket Voorhees at ShapeShift har “følt den bitre frosten” av “kryptovinteren.” Selskapets administrerende direktør la til at dette drastiske kuttet hovedsakelig var et biprodukt av ShapeShifts “største og verste økonomiske beslutning” – omfavnelsen av viktige posisjoner i kryptoaktiva. Han la til at permitteringen også var forårsaket av firmaets oppkjøp av CoinCap, blant andre virksomheter, da det strakte selskapets ressurser, komplisert logistikk og “endret ansettelsesprioriteter.”

Og selv om det bare er bare en måned siden permitteringen, er Voorhees ‘hovedplan for 2019 et tydelig tegn på at ShapeShift har til hensikt å komme seg på beina igjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me