Ethereum DeFi 2019

Prismessig har Ethereum ikke hatt de beste årene. Den nest største kryptovalutaen, ifølge en analyse av Bitcoin-lærer Jimmy Song, har mistet 18% mot det amerikanske dollaråret hittil, noe som kommer i sterk kontrast til Bitcoins omtrent 85% gevinst i 2019.

Spesielt har altcoins som hel klasse lidd i løpet av året, med data fra CoinMarketCap som viser at Bitcoin-dominans – prosentandelen av kryptovalutamarkedet som BTC består av – har økt fra 51,5% ved årets start til 68,3% nå.

Ethereum DeFi 2019

Bitcoins forrang har blitt tilskrevet en sammenløp av faktorer, inkludert, men ikke begrenset til det faktum at institusjonelle investorer som involverer seg i kryptokurrency, fokuserer nesten bare på Bitcoin og trenden med at amerikanske regjeringsbyråer slår ned på altcoin-prosjekter for å bryte visse reguleringer.

Selv om det ikke er klart om Ethereum-prisen vil gjennomgå en reversering fra og med 2020, har nettverkets grunnleggende forhold vært ganske positive, og det har vært godt for den langsiktige adopsjonsbanen til ETH og relaterte eiendeler..

Følgende er en liste over de viktigste utviklingene Ethereum-økosystemet har sett i løpet av 2019.

DeFi gikk mainstream, Crypto Mainstream

Helt siden Ethereums tidligste dager i 2015/2016 har investorer spurt hva blockchain er “killer use case” eller “killer application”. Mens Ethereums primære applikasjon i første omgang var å være en plattform for første mynttilbud og pengespill, har blockchain-utsiktene utviklet seg over 2019.

I år gikk desentralisert økonomi, bedre kjent som DeFi, mainstream, crypto mainstream uansett.

Ifølge Ethereum-statistikknettstedet DeFi Pulse er det $ 667,3 millioner verdi av digital eiendelverdi – inkludert i underkant av tre millioner Ether – låst i DeFi-applikasjoner på blockchain, som er opp fra ca $ 240 millioner i januar i år..

DeFi’s reise fra irrelevans som en nisje-brukstilfelle til crypto mainstream har blitt ledet av en rekke plattformer: Compound, en plattform som lar enkeltpersoner låne og låne ut ETH, USD Coin, MakerDAOs DAI stablecoin, blant andre altcoins; Bancor, en desentralisert børs som forgrener seg i forskjellige kjeder; Augur / Veil, desentraliserte spillplattformer som lar brukerne lage markeder på hva som helst; og Synthetix, en plattform som tilbyr såkalte “desentraliserte syntetiske eiendeler”, som Ethereum-baserte gullpoletter, desentraliserte shorts på Bitcoin-pris og mye mer.

DeFis vekst har vært så imponerende at mange har begynt å merke denne delmengden av applikasjoner Ethereums drapssøknad som antydet tidligere. Jon Jordan, kommunikasjon hos DappRadar, fortalte meg:

“DeFi er absolutt den første kategorien av apper som tiltrekker seg betydelige mengder verdi (både ETH- og ERC20-tokens). Når det gjelder bredere problemer som brukernumre, er det imidlertid ikke klart at DeFi vil tiltrekke seg millioner av brukere. Men ja, DeFi er den første drapskappekategorien på Ethereum. ”

Institusjonell involveringsstart: Fidelity kan legge til Ethereum, CME Futures Nearing

Selv om Bitcoin var kryptokurrency i 2019, både for institusjoner og detaljhandlere, var 2019 starten på institusjoner som ble involvert i Ethereum.

I henhold til tidligere rapporter fra Blockonomi har Fidelity Investments – finansielle tjenester og investeringsgiganten med over $ 2 billioner verdier i forvaltning – intensjoner om å legge Ethereum til sin trading- og depotplattform for kryptovaluta i 2020.

Leder for Fidelitys kryptodivisjon, Tom Jessop, sa til utsalgsstedet The Block at firmaet har “gjort mye arbeid på Ethereum” de siste månedene, og ønsker å legge til støtte for den nest største kryptovalutaen ved markedsverdi i løpet av det kommende året..

Fangsten: klientene til firmaet trenger å vise at de krever Ethereum, for Bitcoin, den digitale valutaen med lengst erfaring, har lenge vært stjernen i det institusjonelle kryptoshowet på grunn av risikofaktorer. Jessop utdypet:

“Hvordan vet jeg at hvis jeg kjøper denne tingen, kommer den til å være i morgen? Som hvilken indikasjon på holdbarhet eller lang levetid har jeg basert på at historien til denne eiendelen er 10 år gammel? “

Denne oppdateringen kom kort etter at rapporter avslørte at Commodity Futures Trading Commission (CFTC) nyeste styreleder, Heath Tarbert (hans etterfølger var den såkalte “Crypto Dad” Chris Giancarlo), avslørte at han tror det vil være regulerte Ethereum-derivater i den kommende 12 måneder.

Ethereum for sentralisert økonomi

Det siste året så flere finansinstitusjoner seg skitne med Ethereum.

Det begynte med JP Morgan, en av verdens største finansinstitusjoner. Banken og verdipapirforetaket avduket “JPM Coin” i begynnelsen av året, og avslørte at denne digitale formen for penger ville være basert på Quorum, en privat versjon av Ethereums stack.

Den spanske bankkjempen Santander fortsatte trenden med institusjoner som bruker Ethereum. Banken utstedte en obligasjon på $ 20 millioner gjennom Ethereum blockchain-kontraktene og ERC-20-tokens, mens finansielle rangeringer og forskningsselskap Morningstar startet et initiativ for å migrere noen av sine tjenester over til Ethereum blockchain.

Den franske utlåneren Societe Generale fulgte etter, og utstedte en Ethereum-obligasjon på 110 millioner dollar til seg selv via ERC-tokens.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me