Galaxy Digital

Da Mike Novogratz, en tidligere institusjonell investor, kastet vekten bak et nytt kryptoselskap, Galaxy Digital Holdings Ltd., mange trodde at han var foran kurven. Men ifølge nylig publiserte økonomiske diskurser har selskapet, som er beskrevet som en mangesidig krypto-handelsbank, ikke gjort altfor varmt.

Galaxy Digital

Galaxy Digital gjør ikke for varmt

Galaxy Digital’s børsnotering på Toronto Stock Exchange (TSXV) i fjor var uten tvil et tveegget sverd. Mens Galaxy Digitals notering på åpne markeder gjorde det mulig å sikre seriøs økonomisk støtte fra et offentlig publikum og få innflytelse, har firmaet siden fått mandat til å opplyse om økonomien. I en pressemelding publisert mandag, selskapet i New York med hovedkontor avdekket sine økonomiske resultater for fjerde kvartal, og dermed regnskapsåret 2018 som helhet.

Selv om Galaxy gjorde betydelige investeringer i 4. kvartal og investerte millioner i blant annet BitGo, Bakkt, Galaxy EOS VC, tapte den 97 millioner dollar i samme tidsramme, opp fra tapet på 76,7 millioner dollar registrert i 3. kvartal. I følge innleveringen kan mye av dette tapet tilskrives de viktigste investerings- og handelsvirksomhetene, antagelig på grunn av at Bitcoin og andre kryptovalutaer falt i november og desember, langt under hva de fleste analytikere mistenkte..

Oppsummert mistet firmaet, tilsynelatende primært av Novogratz ‘formue, hvorav 20% angivelig er i Bitcoin og Ethereum, 272,7 millioner dollar i hele 2018. Ouch. Som arkivnotatene ble mye av disse tapene pådratt som følge av salg av kryptovaluta eller tap av papir, noe som antydet at selskapet fortsatt har mange digitale eiendeler i reserver. Dette kan bare være sant. Dataene avslørte at Galaxy på slutten av 4. kvartal ledet 9.724 Bitcoin, 94.525 Ethereum, 2.4 millioner EOS og 60.227 Monero, en sum som utgjør i underkant av $ 50 millioner.

Til tross for alt dette, gjør Galaxy ikke altfor dystert. Den økonomiske rapporten avslørte at Galaxy fortsatt eide 350 millioner dollar i eiendeler ved utgangen av 4. kvartal, hvorav halvparten var egenkapital / eierandel i fremtredende bransjeoppstart. Og økonomisk til side, har Novogratz selv, som tidligere jobbet som partner i Goldman Sachs, holdt seg ganske munter. I følge den nevnte pressemeldingen uttalte han:

“Mens 2018 var et utfordrende år for bransjen, er jeg fornøyd med måtene teamet vårt navigerte på vanskelig markedsdynamikk, og tror vi er godt posisjonert for å skalere vår virksomhet strategisk over tid. Vi har brukt vår kapitaliserte posisjon til både å identifisere og investere i en rekke unike muligheter, samtidig som vi fortsetter å bygge en plattform for institusjonell kvalitet. ”

Den tidligere Wall Streeter legger til at økonomien ikke har vist den “bemerkelsesverdige økningen i aktivitet på tvers av” Galaxy-virksomhetene i den første delen av 2019, som angivelig vil gi firmaet fart til å gå videre med høyt hevet hode.

Novogratz likevel avgjort Bullish On Bitcoin

Den svake økonomiske ytelsen til firmaet til side, synes Novogratz fortsatt å være overveldende bullish på fremtiden til Bitcoin og andre digitale eiendeler. I en tweet som ble lagt ut tidlig i februar, bemerket investoren at selv om han ikke forventer at kryptovalutamarkedet skal reise nordover i umiddelbar fremtid, vil institusjoner sannsynligvis komme inn i dette økosystemet som et resultat av “tonnevis med aktivitet under hette.”

Jeg innser å ha twitret om krypto på en stund. Det er en grind. Tror ikke vi drar nordover i minst noen måneder til. Det tar alltid lengre tid for institusjoner å flytte. Veldig trygg på at de vil. Tonnevis av aktivitet under panseret. Fortsett kurset.

– Michael Novogratz (@novogratz) 1. februar 2019

Når det gjelder Bitcoin spesielt, la investoren merke til at han utvetydig er sikker på at BTC vil bli digitalt gull. Som rapportert av Blockonomi tidligere, mente Novogratz at akkurat som hvert element i det periodiske systemet tilsvarer et atomnummer, er Bitcoin den eneste levedyktige verdien i kryptovaluta-landskapet. Han bemerker rett og slett at Bitcoins økonomiske regler og dens egenskaper, nemlig det matematisk sikrede forsyningstaket på 21 millioner mynter, deflasjonskursen og evnen til å bli delt og sendt over hele verden, har ham overbevist om at det er et monetært fenomen som er klar til å endre verden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me