Spedn

I 2018 gjorde ikke Litecoin (LTC) alt for varmt. Kryptovalutaen falt i markedets stilling og mistet seter til konkurrenter i Bitcoin Cash og EOS. Men siden eiendelens blokkbelønningsreduksjon har nærmet seg, har LTC vært gjennomsyret av en økning i investeringsinteresse og adopsjon.

Avdekket tidligere denne uken, har en nystartet kryptobetalingsoppstart lagt til Litecoin, noe som gjør den til den femte digitale eiendelen tilgjengelig på plattformen.

Spedn

Les: Hva er Flexa & Spedn? Komplett guide

Litecoin kan nå brukes på Amazons Whole Foods

I følge en nylig blogginnlegg, Litecoin er nå formelt lagt til i Flexa, et betalingsøkosystem som gjør det mulig for selgere å akseptere kryptovalutaer og motta amerikanske dollar. “OG” Bitcoin gaffel, opprettet av tidligere Google og Coinbase ingeniør Charlie Lee, blir med Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash og Gemini Dollar – de fire originale eiendelene som fikk støtte fra Flexa 13. mai.

Tilsynelatende forklarer hvorfor det gjorde dette tillegget, skriver Flexa i utgivelsen at LTC “skiller seg ut” fra andre blockchain-plattformer med lave transaksjonsgebyrer (ofte under $ 0,01), raske bekreftelsestider (2,5 minutter), høye volumer, “og et aktivt samfunn. av ivrige støttespillere og betalingsentusiaster. ” Faktisk er Litecoin kjent for å ha et lidenskapelig samfunn.

Tyler og Cameron Winklevoss ved en kaffe på Starbucks ved hjelp av en kryptovaluta de oppfant. Men det er bare begynnelsen på denne historien, med Nordstrom og Whole Foods som godtar bitcoin, eter: https://t.co/ftcn7tNX1T av @DelRayMan via @Forbes # Konsensus2019 #NYCBlockchainWeek pic.twitter.com/lyJlwNiCKp

– Forbes Crypto (@ForbesCrypto) 13. mai 2019

Fra pressetiden kan Litecoin nå brukes til å kjøpe varer via Flexa i over 39 250 butikker (og telle) over hele USA. Butikk- og restaurantkjeder som godtar Flexa-støttede betalinger, som hovedsakelig sendes gjennom Gemini, inkluderer Baskin Robbins, Bed Bath & Utover GameStop, Nordstrom, Office Depot, Petco og Whole Foods – den siste er uten tvil den mest bemerkelsesverdige fordi luksusbutikken eies av Amazon. I en tale på Asia Blockchain Summit i Taipei på onsdag fortalte Lee en mengde:

“Jeg er spent på at Flexa hjelper til med å øke den vanlige adopsjonen av Litecoin-betalinger. Å kunne betale med LTC på alle disse nye store forhandlerne er flott for hele Litecoin-samfunnet. ”

Litecoin kan nå brukes, og dermed konverteres til fiat, via Flexas SPEDN-applikasjon, som for øyeblikket er live på Apples iOS og i testing på Android.

Dette kommer kort tid etter at Litecoin Foundation, organisasjonen bak mye av kryptovalutas utvikling og adopsjon, gikk sammen med to kryptoindustri-partnere, Bibox Exchange og Ternio, for å frigjøre et debetkort som kan “lastes” med LTC, Bibox Token, og Ternio Token. Dette er uten tvil større nyheter enn Flexa, ettersom det lar brukerne bruke noen av de nevnte digitale eiendelene i enhver butikk som godtar Visa-plast..

Hevelse Adopsjon

Dette kommer da kryptokurver generelt har begynt å se deres levedyktighet som et utvekslingsmiddel, både digitalt og fysisk, svulmer. Som rapportert av dette utsalgsstedet på en tidligere dato, har streamingtjenesten Twitch for videospill begynt å akseptere abonnementsbetalinger via BitPay igjen, og gir seerne en sjanse til å bidra til sine favorittspillere med Bitcoin og Bitcoin Cash. Også elektronikkdistributør Avnet, personvern-sentrert nettleser Tor og telekommunikasjonsgiganten AT&T har nylig lagt til cryptocurrency-betalinger.

Den fremtredende blockchain-forskeren Willy Woo hevder at slike tilfeller av adopsjon bør være en positiv vekstkatalysator for Bitcoin:

“Alle fortsetter å diskutere hvorfor godta BTC som en valuta. TLDR; ‘Hvem bryr seg, det er markedsføringseksponeringen den genererer.’ Det legger til Bitcoin SoV borg-effekten. ”

Det er tydelig at store selskaper begynner å se at det er bruk for Bitcoin og lignende som brukbare eiendeler. Men noen kryptovaluta-kommentatorer har hevdet at det er irrasjonelt å bruke Bitcoin på forbruksvarer, skjøre varer. Faktisk fortalte den fremtredende bransjeanalytikeren og investoren Murad Mahmudov en gang tidligere Wall Streeter Tone Vays at han ville være tilbøyelig til å beholde sin Bitcoin i over 10 år for ikke å gå glipp av noen oppside..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me