Lightning Network Ethereum

En meld mellom Ethereum og Lightning Network, den foreslåtte skaleringsløsningen for andre lag for Bitcoin-nettverket, har kommet.

Denne uken kunngjorde blockchain gaming startup Blockade Games at det hadde integrerte Lightning Network betalinger inn i økosystemet sitt, slik at brukere kan bruke det andre lagets nettverk til å foreta betalinger i spillet i selskapets Neon District-spill.

Lightning Network Ethereum

Spesielt er ideen at disse LN-betalingene deretter kan “starte en rekke hendelser i alle andre kjeder, for eksempel å prege en helt ny Neon District-eiendel til en kjøpers Ethereum- eller Loom Network-lommebok. ”

https://twitter.com/VitalikButerin/status/1157284223218343936

Som Blockade Games forklarte i sin kunngjøring:

“Vi tror at Ethereum vil være en integrert del av fremtiden for ikke-fungible eiendeler og blockchain-spill. Vi tror imidlertid også at Bitcoin er fremtiden for penger, og mange av spillerne våre vil foretrekke å ha de fleste, om ikke alle pengene sine i Bitcoin. Vi ønsker å gjøre det mulig å betjene våre største støttespillere og spillere på Bitcoin-nettverket mens vi benytter all infrastrukturen som er tilstede på Ethereum og andre blockchain-nettverk. “

Oppstarten sa at de mulige brukssakene for denne spesielle typen meld var mangfoldige, for eksempel å gi spillresponser til prisen for en håndfull Satoshier:

“Det er mange flere brukssaker som ennå ikke må utforskes. Blant disse ser vi på å tilby mikrobetalinger i sanntid til spillutviklere og innholdsleverandører – slik at du kan betale for flere liv i bare noen få Satoshier. “

Phonon Network kan ikke kobles til både Bitcoin og Ethereum

Når vi snakker om innovasjoner som er relevante for både Bitcoin og Ethereum, vil det nylig foreslåtte Phonon Network ikke koble sammen de to blokkjedene, men er spesielt brukbart av begge.

Bygget av GridPlus-teamet, er Phonon Network et “maskinvareforvaltet off-chain betalingssystem.”

Imidlertid skiller det andre-lags skaleringssystemet seg fra andre lignende prosjekter som LN og Raiden Network fordi dets betalinger – såkalte “pakker” – overføres direkte mellom deltakere uten behov for tredjeparter, f.eks. rutingnav.

“Phonon-nettverket har fordeler ved at det ikke krever kapitallåsing, mellommenn eller deltakere for å overvåke blockchain kontinuerlig,” sa GridPlus-medstifter Karl Kreder i nettverkets kunngjøring..

Teknisk sett er systemet blockchain agnostisk, men blir forberedt på Bitcoin og Ethereum først. I å være maskinvaredrevet, vil nettverket stole på smartkort for å gjøre private transaksjoner utenfor kjeden.

Slike smartkort vil handle i “fononer” som er kartlagt til innskuddsadresser for kryptovaluta.

Mengden av “innpakket” Bitcoin i Ethereums DeFi Rising

Ser vi på beregningen av bitcoin låst i Lightning Network, er det vanskelig å konkludere med sikkerhet hvor mye BTC er i LN siden private kanaler tilslører det faktiske beløpet.

Selv om det ser ut til å virke, ser det ut til at mengden BTC som er låst i LN, har gått stadig ned de siste ukene. Omvendt synes mengden “Wrapped” bitcoin (WBTC) som blir tokenisert på Ethereum-nettverket, å være oppadgående.

&# 129300; hvordan kvadrerer vi disse to tingene? https://t.co/fZxyx8ePjb pic.twitter.com/BkIaZB7Q8U

– DavidHoffman.eth&# 129506; (@TrustlessState) 1. august 2019

I følge det desentraliserte finanssporingsstedet DeFi Pulse utgjør beløpet for WBTC som for øyeblikket er preget på Ethereum for øyeblikket bare sjenert på 6 millioner dollar. Det er betydelig høyere enn $ 1 million som ble preget i begynnelsen av mai 2019.

Til sammen eksisterer det nå 563 WBTC i pressetiden.

Interessant, tidlig Bitcoin-interessent Charlie Shrem sa nylig at han foretrekker å kunne åpne en MakerDAO collateralized gjeldsposisjon (CDP) med bitcoin i stedet for eter (ETH). Noen påpekte raskt at en lignende fremdrift snart kunne være mulig gjennom Multi-Collateral Dai (MCD).

Interessant – jeg kunne finansiere en $ DAI og lån den ut med 10% med @Dharma_HQ for å bevare oppsiden i ETH. Imidlertid vil jeg heller gjøre dette med Bitcoin og ikke ETH. Tanker ?

– Charlie Shrem (@CharlieShrem) 1. august 2019

Med andre ord, hvis WBTC en dag blir stemt inn av Maker-samfunnet, ville det være mulig å bruke WBTC som sikkerhet i en CDP i stedet for ETH. Det gjenstår imidlertid å se hvilke altcoins som vil bli stemt inn i MCD-programmet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me