Hoard Invest

Hoard, en krypto-lommebok med flere valuta som til slutt vil tilby integrerte kjøps-, salgs- og salgssteder, har nettopp kunngjort at den er på vei til beta-utgivelse. Selskapet planlegger å være en konkurrent til Coinbase, i tillegg til å tilby muligheten for kunder å bruke appen til å gjøre kjøp ved hjelp av krypto og få selgeren til å motta krypto eller fiat. Les videre når vi går over Hoard, og det er den kommende betaversjonen.

Hva er Hoard?

I henhold til det hvitt papir, Hoard er “et sett med økonomiske verktøy bygget for å gjøre kryptovalutainvestering, handel, betaling og lagring enkelt, tilgjengelig og forbruksvennlig for alle.”

Hoard-hjemmesiden, hoardinvest.com

Målet med prosjektet er å lage en brukervennlig og svært fleksibel app som oppfordrer de som er nye i kryptokurrency, til å kunne bli raskt og enkelt involvert. Selskapet antyder at den nåværende gruppen med kryptovaluta-apper er “komplekse” og “kvelende forbrukere adopsjon”. Den siste Hoard-appen er designet for å tillate fremtidige kunder å “kjøpe. Handel. Selge. Spor. Bruke. Butikk. Alt i en integrert lommebok ”.

Selskapet ledes av administrerende direktør Jason Davis, som var en tidligere UX-designer for Wells Fargo og en tidligere VP for produkt for LegalHub.

Hoard beta innkommende

I en nylig blogginnlegg, selskapet kunngjorde at deres app snart vil gå inn i en beta-utgivelsesfase. Kunngjøringen kommer etter omtrent et års ventetid siden selskapet først ble satt i live.

I følge kunngjøringen vil betaen tillate deltakerne å få tilgang til plattformen, lagre kryptoaktiver som støttes, og registrere seg for et forestående tokensalg (kun akkrediterte investorer).

Det som er mest interessant med Hoard er deres lovede funksjon at de kan handle eller bytte ut kryptovaluta mot andre. Mer overraskende enn det, hevder hvitboken at brukere til slutt vil kunne handle hvilken som helst kryptovaluta (som plattformen støtter) direkte i fiat-valuta. Hvis dette tilbudet blir oppfylt, kan det endre måten folk samhandler med krypto til fiat-utveksling betydelig.

Cryptocurrency Exchanges Trading Screens

For detaljerte guider på mange toppbørser, sjekk ut serien vår her

Den andre viktige planlagte funksjonen som kommer i live når det endelige produktet slippes, er støtte for salgssteder. Tilsynelatende vil butikker som støtter Hoard-appen kunne akseptere enhver form for betaling som plattformen støtter, og motta enhver form for betaling (fiat eller crypto) som selgeren ønsker. For eksempel, hvis Hoard støtter Dash, kan en kjøper kjøpe noe med Dash, og selgeren kan velge å motta alle utbetalingene i et annet støttet altcoin som Litecoin, eller bare få fiat direkte.

Men hvordan vil dette være mulig? Dette er hva papirboken sier at “en hvilken som helst valutakursutveksling gjør det mulig for handelsmenn å bytte hvilken som helst kryptovaluta for en annen kryptovaluta. Dette forstyrrer status quo for å kun handle begrensede par BTC, ETH og USDT. ”

Juridiske bekymringer?

Ettersom selskapet ønsker å konkurrere med Coinbase, kan de stå overfor en rekke juridiske hindringer før de er i stand til å tillate brukerne å fritt handle i krypto- og krypto-til-fiat-par. Den største potensielle bekymringen ville være om selskapet ble pålagt å få samme slags lisenser som en bank ville trenge.

Det offisielle nettstedet sier ikke spesifikt hvor selskapet er basert, men stortingsmeldingen sier at de har som mål å være en “USA-basert MSB-virksomhet”, å få en “Bitlicense” i New York og å “lovlig arkivere i alle 50 stater”.

Heldigvis har den amerikanske regjeringen kommet med flere forslag om at de ikke med vilje vil kvele eller hindre kryptovalutainnovasjon i sine boarders. Imidlertid er lovene i mange tilfeller fortsatt ekstremt vage.

Et eksempel å vurdere er Salt Utlån basert i Utah. Selskapet lovet opprinnelig at alle i USA ville være i stand til å få et kryptokurrency-støttet kontantlån. Dette endret seg raskt da selskapet kunngjorde at bare de som bodde i en veldig liten liste over stater ville være kvalifisert for lån i overskuelig fremtid..

Det er imidlertid mulig at Hoard kan være i stand til å bruke slike hendelser som en måte å unngå disse problemene før de blir problemer. Det ville imidlertid være rimelig å forvente at selskapet ikke vil være i stand til å utføre en enhetlig landsomfattende utrulling, og i stedet kunne starte stat for stat.

Skaffer å tilby OAR-tokens i kommende TGE

Selskapet planlegger å tilby sitt eget token, OAR, i et kommende salg. Dessverre har selskapet spesifisert at bare akkrediterte investorer vil kunne delta.

Tokene i seg selv vil bli brukt til å tillate kunder å “investere, holde og bruke hvilken som helst valuta de anser passende, omgå fysiske eller digitale grenser” mens de bruker Hoard. I lekmannsbetingelser ser det ut til at OAR-tokens vil bli brukt til å på en eller annen måte øke hastigheten på transaksjoner og handel utenfor markedet, og gi plattformen den likviditeten den trenger for å operere. 

For innehaveren hevder stortingsmeldingen at de vil bli “stimulert til å” hamstre “valutaen vår slik at de kan handle fritt med hvilken som helst annen valuta.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me