Brad Sherman

Etter hvert som prisen på Bitcoin (BTC) har hatt en kraftig økning, har også antall etablerte selskaper av tradisjonell finans og politikk tatt gatene for å bash kryptovaluta. I Washington, DC på torsdag, foreslo en amerikansk politiker – og en fremtredende en – at kryptovalutaer skulle forbys. Yikes. (Merk: det er noen meninger spredt gjennom dette stykket.)

Brad Sherman

Crypto Bashed In Washington, D.C..

Under torsdagens høring av Financial Services Committee kom den amerikanske kongressmedlemmen Bradley Sherman, som representerer demokratene i California – hjemmet til teknologisk innovasjon overalt – plutselig på kryptovalutaer. Under hans rant-esque uttalelse, som ble registrert av bransjen non-profit Coin Center, bemerket Sherman at Kongressen skulle forby kryptovalutaer for amerikanske borgere. Han bemerket:

“Jeg ser etter kolleger til å bli med meg i å introdusere en regning som forbyr amerikanere å kjøpe kryptovaluta. […] Forferdelig mye av vår internasjonale makt kommer fra det faktum at amerikanske dollar er standardenheten for internasjonal finansiering og transaksjoner. ”

Sherman forklarte at kryptokurver begynner å komme inn i området “ulovlig finansiering”, og ser spesielt på hvordan Hamas-militsen søker finansiering gjennom Bitcoin. Han fortsetter deretter med å beskrive Bitcoins forutsetning som en bygget på libertarianisme og anarkisme, som til hans kreditt er sant.

Likevel fortsetter han med å representere hele kryptovalutaområdet slik det er basert på skatteunndragelse, narkotikahandel og hva har du, og glemmer faktisk å innse at denne teknologiske utviklingen er så mye mer enn det han nevnte, for ikke å nevne at USA dollar brukes også til tvilsomme handlinger. Sherman flekker videre med sin fortelling om at “krypto er valutaens plastpistol.”

Deretter avsluttet han uttalelsen med å trekke oppmerksomhet mot det faktum at kryptokurrency undergraver verdiproposisjonen til den amerikanske dollaren, og sa at noe som Bitcoin kunne “frigi utenrikspolitikk, håndhevelse av skatteinnkreving og tradisjonell rettshåndhevelse.” JP Morgan & Chases Jamie Dimon ville sikkert være stolt.

I dag oppfordret Sherman Sherman til et lovforslag om å forby alle kryptovalutaer.

Dette er grunnen til at Coin Center er nødvendig i DC nå mer enn noen gang. pic.twitter.com/jgikm7z8bI

– Coin Center (@coincenter) 9. mai 2019

Å, hykleriet!

Det morsomme med dette, som påpekt av Twitter-kommentatoren The Crypto Dog, er at Sherman kan være litt hyklerisk når man bruker fortellingen om “ulovlig økonomi”. Selv om kongressmedlemmet aldri har deltatt i slike avskyelige handlinger før, er kampanjens toppfinansierer fra et selskap som måtte miste 13,3 millioner dollar. Hva for, spør du? Vel, tilsynelatende var selskapet involvert i ulovlig pengespill på nettet, og ble derfor pålagt å forkaste pengene til Feds.

Hva mer er, kampanjedonatliste for Sherman er oppdaget med amerikanske banker og tradisjonelle institusjoner, noe som gjør det ikke overraskende at han presser tilbake mot en innovasjon som kan tilegne seg grunnlaget han står på.

Farg meg overrasket, jeg venter.

.@BradSherman var så opptatt av $ krypto brukere som bruker #cryptocurrency for villedende og ulovlig økonomisk aktivitet, men likevel kom hans største kampanjedonasjon fra et selskap som måtte miste 13,3 millioner dollar til den amerikanske regjeringen for å tilrettelegge for ulovlig spill. pic.twitter.com/mLn0WHU6jR

– Kryptohunden&# 128200; (@TheCryptoDog) 18. juli 2018

Vi har dekket Brad Sherman og hans interessekonflikter før her på Blockonomi.

Bitcoin-talsmenn tar opp våpen

Dette merkelige tilfellet av Bitcoin bashing, sammen med en lignende sak som ble sett for få dager siden med Nobelpris-begavet økonom Joseph Stiglitz, har resultert i at kryptovaluta-samfunnet tar våpen. Ikke bare binder et arrangement bransjen sammen. Anthony Pompliano fra Morgan Creek Capital antyder at Sherman sannsynligvis forstår veldig lite om Bitcoin, enn si kryptovaluta eller blockchain, noe som gjør det meningsløst å etterlyse et forbud. Pompliano la til: “Bitcoin vil eksistere lenge etter Mr. Sherman.”

Kongressmedlem Brad Sherman vil utestenge kryptovalutaer.

Han har sittet i kontoret i 22 år. Mer enn dobbelt så lenge Bitcoin har eksistert. Kanskje vi bør forby livslang politikere?!

Heldigvis vil Bitcoin være rundt lenge etter Mr. Sherman &# 128578; pic.twitter.com/T5RSBltX3W

– Pomp &# 127786; (@APompliano) 9. mai 2019

Som næringsjournalist Kyle Torpey bemerket, er Shermans forsøk på å utløse anti-Bitcoin-regninger faktisk en solid annonse for kryptovalutaen, ettersom den bokstavelig talt viser hvor redd USA er for dollarens tap av hegemoni som verdens ressurs. Jimmy Song, en bransjelærer, legger til at dette er et tydelig tegn på at Bitcoin når punktet i livet der de som sitter fast i fortiden prøver å stoppe noe uunngåelig, dette er fremveksten av en sunn, desentralisert, sensurbestandig , og digitale penger som bryter alle tradisjonelle grenser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me