Ethereum

Denne uken har de forskjellige hjørnene i Ethereum-økosystemet blitt fylt med en spesielt livlig strøm av aktivitet.

For det første er det MAD Stores – tenk “Gjensidig forsikret destruksjon.” Skapt av Ethereum-utvikleren Alejandro Diaz og kunngjorde onsdag, Turms MAD Stores er en anonym og desentralisert markedsplass som utnytter smarte Ethereum-kontrakter for å unngå å ha behov for en backend-server i det hele tatt.

Ethereum

I avsløringen karakteriserte Diaz markedsplassen som en “fullstendig desentralisert” og mer privat versjon av eBay:

“En annen forskjell mellom ebay og MAD Stores er at selgere kan forbli anonyme, eller i det minste pseudonyme; det vil si at kjøpere og selgere bare er kjent av sine Ethereum-adresser (eller ENS-navn). “

De som gjør avtaler, kan bruke det relativt nye Turms Anonym meldingstransport system, et annet prosjekt Diaz har jobbet med. Turms AMT kan lage krypterte kommisjoner mellom Ethereum-adresser.

Videre gir MAD smarte kontrakter sperringsfunksjoner, en produktkategorihovedbok og muligheten til å registrere selgers varelager og informasjon om det.

Kjøpere og selgere er beskyttet i henhold til det ovennevnte prinsippet om gjensidig forsikring. Hvis en part på hver side av en avtale prøver å lure den andre, vil begge brukernes frigjorte midler bli brent.

En annen Ethereum-mikser går opp til platen

Forskjellige miksere er nylig foreslått i Ethereum-økosystemet (f.eks. Heiswap), og den siste påkomeren er Tornado-mikseren, som støttes av zk-SNARKS personvernteknologi – også kjent som “Zero-Knowledge Succinct Non-Interactive Argument of Knowledge” transaksjoner.

https://t.co/UWmw9bIgIn er nå tilgjengelig for offentlig beta på kovan testnet! Med Tornado-mikser drevet av zkSnarks-teknologi, kan brukerne nå blande sine $ ETH

Det gir ikke-forvaring, pålitelige, serverløse, private transaksjoner på Ethereum-nettverket.

Video: https://t.co/BiKVWmpeec

– RS (@rstormsf) 24. juli 2019

Blanderen er spesielt ikke-forvaring, noe som betyr at brukere kan legge til rette for private Ethereum-baserte handler rett fra komforten til en valgt adresse i stedet for å måtte sette inn eter (ETH) på en sentral sentral.

Tornado-mikseren ble nettopp utgitt på Kovan testnet, så den er ikke klar for en produksjonsmiljøstatus ennå. Men fremdriften er oppmuntrende for mange interessenter i Ethereum-samfunnet som har arbeidet for solide mikserressurser i nyere tid.

Samlet cDAI bygget for å hjelpe Ethereum-finansiering

I løpet av de siste ukene har EthHub-medstifter og Gnosis-teammedlem Eric Conner fått ideen om å lansere et samlet fond bestående av Dai stablecoin, hvis interesse kan rettes mot Ethereum-utviklingsaktiviteter samtidig som investorer kan trekke ut hovedinvesteringene når alt er sagt og gjort.

Nå er et tidlig eksempel på den modellen offisielt presentert i Pooled cDAI-prosjektet. Som den innsats GitHub forklarer, gjør det følgende aktiviteter:

“[…] samler DAI, konverterer det til sammensatt DAI og sender interesser til en mottaker. Brukere som setter DAI i bassenget mottar Pooled cDAI (pcDAI), et ERC20-token som når som helst kan innløses for DAI. ”

Vi introduserer Pooled cDAI, en ERC20 tokenmal som lar folk samle DAI sammen, låse DAI i @compoundfinance , og sende interessene til en begunstiget. Låst DAI kan trekkes tilbake * når som helst *. Litt som generalisert @NorgeNorge . #DeFi https://t.co/jX6ZAANhdf

– Zefram Lou (@boredGenius) 25. juli 2019

Kalk det opp som en ny roman med åpen kildekode-utviklingsfinansiering som kan utforskes av alle slags enheter i kryptoøkonomien, ikke minst Ethereum-interessenter som ønsker å øke utviklingsutsiktene i blockchainens økosystem.

Wow! Noen har allerede bygget ideen om samfunnsfond.

Jeg elsker dette samfunnet. https://t.co/owmaeSyT50

– eric.eth (@econoar) 25. juli 2019

Når vi snakker om Dai stablecoin, er det også verdt å nevne at MakerDAO-teamet som har tilsyn med det doble MKR-DAI-økosystemet, har åpnet en bug bounty-kampanje for det kommende Multi-Collateral Dai-tilbudet, som til slutt vil tillate brukere å ta ut sikkerhetsgjeldsposisjoner ( CDP) ved bruk av eiendeler utover eter.

Dere vet alle hva dette betyr … snart ™ ️ https://t.co/6kVa7G3rLk

– DeFi Pulse &# 127815; (@defipulse) 25. juli 2019

Real World, eiendeler utenfor kjeden for å understøtte CDP-er for produsenter?

Når vi snakker om å åpne CDPer med eiendeler utover eter, hva med å gjøre det med eiendeler utenfor kjeden som fysisk eiendom?

Det er det Fluidity – byggherrene til AirSwap-kryptobørsen – planlegger med deres veikart for Tokenized Asset Portfolio.

I dag @fluidityio introduserte Tokenized Asset Portfolio (TAP) –

En modell som gjør det mulig å pantsette virkelige verdier som sikkerhet i desentraliserte kredittfasiliteter –

Inkludert MakerDAO multi-collateral Dai system cc @makerdao $ dai #ethereumhttps://t.co/0wgHQaQ5dD

– Michael Oved (@ ovedm606) 25. juli 2019

Rimelige mennesker kan være enige eller uenige i om eiendeler utenfor kjeden som brukes til å sikre Dai-lån er en klø ide, men det som er klart er at DeFi-horisonten vokser dag for dag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me