Coinbase Tezos staking

Tilbake på våren rullet Coinbase ut Tezos som støttet sin institusjonelle investorarm, Coinbase Custody.

Tezos-økosystemet ble forvirret igjen denne uken etter at den amerikanske kryptovaluta-utvekslingsgiganten nettopp utvidet seg XTZ satser belønninger støtte til de aller fleste amerikanske brukere på den viktigste detaljhandelsplattformen og tilhørende mobilapper.

Likevel er ikke Tezos interessenter de eneste som surrer på nyhetene.

For Ethereum-samfunnet er skriften på veggen: Coinbases XTZ-stakingutvidelse og nye selskapsspørsmål indikerer at ether (ETH) -innsats er nært forestående til den San Francisco-baserte børsen i kjølvannet av “Ethereum 2.0” som ble lansert neste år.

Coinbase Tezos staking

For å være sikker øker spekteret av proof-of-stake (PoS) -prosjekter – hvor brukere får kryptobelønninger for å ha krypto for å sikre et blockchain-nettverk i stedet for å delta i proof-of-work (PoW) -drift – i kryptoøkonomien, og Coinbase gjør tidlige grep tilsvarende.

Tezos satser først på Coinbase-brukere

Tezos er for tiden et topp 15 kryptokurrencyprosjekt per markedsverdi, og setter det i øvre sjikt av PoS-spill i rommet blant konkurrerende PoS-tenkende plattformer som Cardano og den smarte kontraktsarenas for tiden uovertruffen konge av bakken, Ethereum.

PoS kommer virkelig til Cardano og Ethereum, men mekanismen er fortsatt litt over horisonten for disse prosjektene for nå – live staking forventes å begynne så tidlig som 4. kvartal 2019 for Cardano og så tidlig som 1. kvartal 2020 for Ethereum.

Der Tezos har ledelsen, er å slå andre store prosjekter til PoS-slag og høste den relaterte innflytelsen. Med avdukingen av XTZ-innsatsstøtte på Coinbase, er Tezos den første av PoS-partiet som har sin tilknyttede kryptovaluta, XTZ – noen ganger kjærlig referert til som tezzies av talsmenn – har forbrukervendt innsatsstøtte lansert på en større kryptokursutveksling..

Coinbase produktsjef Rhea Kaw kunngjorde utviklingen 6. november og sa:

“Med [denne] lanseringen tilbyr Coinbase en enkel, sikker måte for alle å delta aktivt i Tezos-nettverket. Selv om det er mulig å satse Tezos alene eller via en delegert stakingstjeneste, kan det være forvirrende, komplisert og til og med risikabelt med hensyn til sikkerheten til dine stakes Tezos. Vi endrer det med å belønne Coinbase. “

Som sådan vil detaljistinvestorer som holder XTZ på Coinbase nå tjene XTZ-innsatsbelønninger, som børsen som for tiden prosjekterer, vil gi omtrent 5% avkastning årlig etter å ha tatt sitt eget kutt fra inntjeningen.

3/5 Kvalifiserte amerikanske kunder vil se sine ventende Tezos-belønninger påløpe i sanntid i appen. Når den første holdingsperioden er fullført (35-40 dager), vil kundene motta belønning hver 3. dag.

– Coinbase (@coinbase) 6. november 2019

Ikke overraskende varslet Tezos-samfunnet utrullingen som et skritt mot mainstream for prosjektet. Og i natura tok Ethereum-talsmenn utviklingen som en tidlig indikasjon på at ETH-innsats nå bare er gitt på Coinbase.

ETH klar til å følge

Når Ethereum starter skiftet til PoS neste år, blir det automatisk det største PoS-prosjektet i rommet. Så hvis Coinbase trodde at støtte for XTZ-innsatsbelønninger ville være fruktbart, ser det utvilsomt “Ethereum 2.0” ETH på samme måte.

Dette poenget gikk ikke tapt på Ethereum-samfunnet, som eksploderte i relaterte diskusjoner da XTZ-nyhetene – og en intern økning i XTZ-prisstigningen – gjorde rundene 6. november. Men det er heller ikke bare et spørsmål om ren spekulasjon.

Mens Coinbase ikke berørte emnet i sin egen onsdag kunngjøring, bekreftet “enhjørningen” selskapet til Wired at “det vil vurdere å satse for andre tokens, spesielt da andre nettverk, inkludert Ethereum, vedtar lignende sikkerhetsmodeller,” publikasjonen bemerket.

Ethereum-talsmenn har allerede festet seg på hva dominoeffektene kan være, i den grad andre toppbørser som Malta-baserte Binance ser ut til å følge etter. Ryan Sean Adams, skaper av Bankless-nyhetsbrevet, har relatert fremhevet at “Binance forvarer allerede 2% av all ETH,” for eksempel.

Coinbase lanserte nettopp en innsatsstjeneste

Binance varetager allerede 2% av all ETH

Hva er implikasjonene hvis kryptobankene dominerer innsatsen?

– Ryan Sean Adams – rsa.eth (@RyanSAdams) 7. november 2019

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me