Augur

Etter å ha flot jomfrulanseringen av sin desentraliserte markedsplattform i tolv uker, har Augur begynt planene for distribusjon av en ny versjon av protokollen..

I en blogg innlegg lansert på fredag, avslørte selskapet kontraktendringer som vil gi den oppgraderte protokollen sitt nye sett med funksjoner.

Augur

Plattformen nøt enorm beskydd fra brukere etter at den ble offisielt lansert i juli. Spin-off i trafikken til brukere kjørte summen av $ 1,5 millioner som ble satt i spådomsmarkedet innen to uker. Hyllet suksesshistorien på den tiden hadde CNBCs langsiktige Fast Money-bidragsyter og administrerende direktør i BKCM Brian Kelly sa:

“Det som er interessant med dette [er at] dette sannsynligvis vil være en av de største desentraliserte appene på toppen av eter.”

Hva som førte til oppgraderingen?

Volumet av aktive daglige brukere på Augur-plattformen avtok gradvis, og dette førte til at spørsmål ble reist blant blockchain- og kryptovalutaentusiaster..

Den største klagen samlet fra et tverrsnitt av brukerne var at spådomsmarkedet ikke er brukervennlig. Medstifter av Augur, Joey Krug, beskrev det som “den mest kompliserte desentraliserte appen på blockchain av Ethereum.”

For en skikkelig tilbakemeldingsmekanisme, åpnet Augur en ønskelistetråd og lovte oppgraderinger i den nye versjonen etter en rekke klager mottatt om plattformens dårlige brukergrensesnitt.

Blockchain Prognoser

Les: Blockchain Forecasting: Bruk Wisdom of the Crowd for å forutsi fremtiden

Utelukkende for problemene som oppleves som et resultat av det dårlige brukergrensesnittet og feilrettinger, påpekte en investeringskapitalinvestor i et nylig intervju at “det største smertepunktet er brukeropplevelsen.”

“Alle UI-tilbakemeldingene som er samlet i ønskelisten, er gjennomgått og prioritert, og det arbeides parallelt med dem. Augur App og UI mottar kontinuerlige oppdateringer, ”forsikret Augur-teamet.

Stiftelsen ser frem til en mer effektiv plattform som brukerne vil sette pris på for sin hastighet og komparative kostnadsfordel. “Målet er alltid en bedre, raskere og billigere Augur.” Operasjonens leder Tom Kysar sa.

Stiftelsens innlegg presiserte ytterligere at endringene “vil være foreløpige frem til all kode er skrevet og revidert.” Innehavere av Augurs REP-token som er villige til å oppgradere, må migrere til en ny smart kontrakt. Augurs medstifter Joey Krug bemerket at de to versjonene ville være “separate universer.”

Planer om å oppgradere appens brukergrensesnitt kan betraktes som estetikk, men fra et teknisk synspunkt er det en nødvendig oppgradering. Oppstyret for slike endringer har vært på topp etter noen uker da plattformen ble lansert i juli.

Brukerfellesskapet har skapt stor oppmerksomhet med en “ønskeliste over versjon to på Reddit. Stiftelsen ifølge Kysar utnytter i sin tur tilbakemeldinger fra tråden om arbeidet.

V2 Blueprint

Utviklerne av Augur vil ringe ut en rekke endringer som er klare til å forbedre brukeropplevelsen når det gjelder å lage og handle på plattformen. Et stort antall av disse endringene vil løse utfordringen med å forenkle klumpete prosesser.

Oppgraderingen i v2 vil utslette visse funksjoner som er tilstede i det nåværende universet. For eksempel støttes for øyeblikket to versjoner av hver handelsfunksjon av Augur. Den “normale” ifølge Forecast Foundation-lederutvikleren Alex Chapman “fungerer ikke.” Den andre lar brukeren sette “gass” grenseoppfølgeren som funksjonen slutter å handle med. Oppgraderinger i v2 inkluderer bare denne andre versjonen.

For å få tilgang til en smart kontrakt på eterinnettverket, må brukerne betale i bensin (enhet). Noen ganger blir brukerne bedt om å bruke mer enn nødvendig per transaksjon, og dette skjer i perioder med nettverksbelastning.

Risikolindring

Noen av de forventede endringene vil også redusere tilhørende risiko forbundet med bruk av Augur. Et utmerket eksempel på en slik forventet endring er den planlagte integrasjonen av DAI stablecoin som tar sikte på å beskytte brukerne mot de store endringene i verdien av eter – spesielt når midlene deres er stashed i markedet i flere måneder eller år..

Det var en bølge av vanvidd i juli etter at drapsmarkedene dukket opp på Augur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me