Sejak 2009, bitcoin telah mengalami lebih daripada beberapa tahap tertinggi dan rendah. Nilai tertinggi sepanjang masa datang pada bulan Disember 2017, ketika bitcoin mencecah $ 19,783 di tengah keriuhan hebat dan gembar-gembur media, tetapi sejak itu pasaran telah melihat sejumlah pembetulan dengan harga BTC yang kini melayang di sekitar tanda $ 3,500. Pasar beruang yang sekarang kita hadapi telah dijuluki “musim sejuk crypto” oleh lebih dari beberapa orang, tetapi penipu yang menyebutnya “kematian bitcoin” akan lebih baik untuk mengingat sejarah, BTC kini telah dinyatakan mati lebih dari 326 kali dan dikira.

Sila ambil perhatian: Ini adalah Catatan Tetamu oleh Alex Momot, CEO dari Remme.

Baca lebih lanjut mengenai Remme Di Sini.

Mengasingkan Cryptocurrency & Blockchain

Apabila kita memikirkan pelaburan jangka panjang, adalah penting untuk memisahkan cryptocurrency dari teknologi blockchain yang menyokongnya. Sebagai gantinya kita perlu mengkaji nilai yang wujud dalam projek tersebut. Nilai cryptocurrency sebagai simpanan nilai sangat berbeza dengan projek blockchain yang semestinya membawa utiliti tertentu ke ruang tersebut. Boleh dikatakan bahawa cryptocurrency tulen lebih cenderung kepada spekulasi, sementara blockchain dan desentralisasi lebih berlandaskan pada nilai dApps yang disokongnya.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Pada masa lalu, kaedah popular untuk menilai cryptocurrency adalah berdasarkan jumlah dagangan, namun ini adalah petunjuk yang sangat ketinggalan zaman dan tidak boleh dipercayai. Beberapa tahun yang lalu adalah jelas bahawa kecairan maksimum berada di bursa # 1 dan kecairan menurun ketika anda menatal ke bursa yang lebih kecil. Hari ini gambarnya kurang jelas berkat bot yang meningkatkan jumlahnya, sering kali. Akibatnya, menilai minat terhadap sebarang token dari jumlah perdagangan adalah tugas bodoh. Bahkan mungkin projek blockchain yang diperdagangkan di bursa ini tidak dapat mengukur minat dengan betul berkat bot perdagangan yang berlumpur.

Kebaikan Desentralisasi

Atas sebab itu, nilai inti dari blockchain tidak dapat dijumpai dengan melihat jumlah dagangannya atau petunjuk serupa, melainkan pada aplikasi yang dapat dibangun di atasnya. Kita perlu kembali kepada asas dan mencipta produk dengan nilai tambah. Pada INGAT kami hanya fokus pada: mengembangkan protokol sumber terbuka kami dan dApps pada lapisan sekunder untuk menghadirkan pendekatan baru untuk Infrastruktur Kunci Awam. Walaupun banyak pakar keselamatan siber tetap berwaspada terhadap inovasi, mereka bersetuju bahawa industri ini memerlukan alat dan penyelesaian baru. Akibatnya, bahkan industri konservatif seperti keselamatan siber terpaksa mempertimbangkan dengan serius manfaat desentralisasi. Kelebihan menggunakan sumber kepercayaan yang diedarkan akan membawa peningkatan keselamatan yang mesra pengguna ke ruang diikuti dengan pengurangan kos yang besar.

Sekiranya sektor keselamatan siber menggunakan teknologi yang baru muncul ini, ia akan berlaku hanya melalui memanfaatkan blockchain dan dApps yang telah berkembang untuk memenuhi keperluan mereka. Projek blockchain pintar sudah menuju ke arah yang benar dan saya percaya bahawa 2019 akan menjadi tahun kita mula melihat dApps pertama yang mendapat penerapan pasaran. Di perusahaan, kita akan mula melihat lebih banyak kes penggunaan untuk blockchain daripada sebelumnya, dan di luar perusahaan kita akan melihat peningkatan penggunaan blockchain dalam perkhidmatan kewangan.

Kami Baru Bermula

Pendek kata, saya percaya bahawa era desentralisasi baru sahaja bermula. Gelombang inovasi ini akan membawa lebih banyak cryptocurrency, serta membantu meningkatkan harga mereka yang disokong oleh produk sebenar dan bukan hanya dengan gembar-gembur. Dan nombor mengesahkannya. Menurut Negeri Dapps pengembangan dApp bulanan meningkat 182% sejak Disember 2017. Mereka yang meramalkan musim sejuk crypto harus ingat bahawa musim sejuk selalu diikuti oleh musim bunga. Crypto belum berakhir – baru bermula.

Mengenai Alex

Dengan pengalaman lebih dari sepuluh tahun dalam bidang IT, Alex telah bekerja di ruang blockchain sejak tahun 2013. Pada tahun 2014 dia menjalankan BitX, sebuah syarikat permulaan yang membolehkan orang membayar untuk telekomunikasi dan perkhidmatan seharian lain dalam bitcoin. Alex telah menjadi ahli lembaga Yayasan Bitcoin Ukraine selama tiga tahun terakhir dan juga telah melakukan perlombongan bitcoin sejak tahun 2015. Pada masa ini, dia adalah Pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif REMME, protokol Infrastruktur Kunci Awam yang diedarkan dan aplikasi berkemampuan PKI untuk laman web moden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me