Crypto ETF

Tidligere denne uken hadde alle håpet om Bitwise Asset Managements Bitcoin børshandlede fond (ETF) -applikasjon.

Som rapportert av Blockonomi sa Matt Hougan, administrerende direktør og global forskningssjef i Bitwise, at han mener at utviklingen med kryptovalutaoppbevaring, bransjeforsikring og reguleringsklarhet har ført Bitcoin nærmere en ETF enn noen gang før:

”For to år siden var det ingen regulerte, forsikrede forvaltere i bitcoinmarkedet. I dag … er det store navn som Fidelity og Coinbase [med] hundrevis av millioner dollar i forsikring fra firmaer som Lloyd’s of London … I dag har vi $ 200 pluss millioner i volum og regulerte futures hver dag.”

Onsdag ga Securities and Exchange Commission (SEC) endelig en dom etter måneder med venting og forsinkelser. Og dessverre var det ikke så pent for Bitwise. Annonsert gjennom en 112-siders bestilling publisert onsdag ettermiddag, har SEC “ikke godkjent” ETF-søknaden fra å gjøre det gjennom sin tøffe regulatoriske handske..

Crypto ETF

Til tross for dette ser Bitwise ikke ut til å være altfor motløs. Tvert imot, egentlig.

Bitwise vil arkivere Bitcoin ETF … Til slutt

I en pressemelding og Twitter-tråd publisert i kjølvannet av SEC-dommen gjorde Bitwise det klart at det ikke bøyer seg for Bitcoin ETF-løpet. Hougan sa at teamet hans vil “arkivere så snart det er hensiktsmessig”, før han legger til at avvisningen er et biprodukt av “nye børshandlede produkter” og det stilltiende kravet om at de må være underlagt “flere års regulatorisk engasjement. ”

Det tar tid og investering av menneskelig og finansiell kapital å komme inn på finansmarkedene, spesielt en som er så streng som USA.

Hougan konkluderte positivt med å minne Bitcoin-markedet om at SECs bekymringer angående kryptovalutamarkedene vil bli oppfylt i løpet av en tid, så lenge forskning og krefter kastes mot denne saken:

“Selv om vi ikke var i stand til å tilfredsstille SECs bekymringer i det lovpålagte 240-dagers gjennomgangsvinduet som ble gitt disse arkiveringene, og mens de har identifisert behovet for ytterligere data og kontekst for å tolke våre viktigste funn, er vi fornøyd med fremdriften som industrien har gjort og tror at, med ytterligere forskning og fortsatt fremgang i det bredere økosystemet, vil de gjenværende bekymringene og utfordringene som blir reist i denne rekkefølgen til slutt bli oppfylt. “

SEC Denial har store implikasjoner

Mens Bitwise har holdt hodet høyt i kjølvannet av SECs dom, har analytikere sagt at nektelsen har flere implikasjoner enn mange i Bitcoin-samfunnet kan innse.

Compounds generelle råd, Jake Chervinsky, faktisk, pekte ut at nektelsesordren “leser som en fordømmende tiltale for Bitcoins markedsstruktur.”

Som Arcas Philip Liu, en verdipapiradvokat, hevdet i sine egne tanker om bestillingen, var SEC “uoverbevist på alle fronter” med hensyn til tilstanden til det underliggende Bitcoin-markedet..

Liu sa at SECs kommentarer bekreftet at byråets kommisjonærer ikke er overbevist om at Bitcoin er usynlig for prismanipulering, antagelig på grunn av kryptokurrencymarkedets internasjonale karakter..

Les gjennom @BitwiseInvest ETF-avvisning (https://t.co/Ez6wUVonjs). Det var en punkt-for-punkt-fjerning av hele søknaden. SEC var ikke overbevist på alle fronter. Fokusert utelukkende på manipulering av priser og ingenting på varetekt. /1

– Philip Liu (@PhilipLiu) 10. oktober 2019

En fremtredende pseudonym cryptocurrency kommentator, Rptr45, sa at fornektelsesordren er enda verre enn det Liu nevnte.

De uttalte at ikke bare ETF ble avvist, men “det er en stor sjanse for at Bitwise setter hele bransjen tilbake” med publiseringen av den mye ballyhooed studien om at 95% av Bitcoin handelsvolum er fabrikkert / vaskehandel.

Rptr45 sa i en feiende Twitter-tråd at Bitwises rapport beviser at “manglende evne til å samle omfattende markedsdata har gjort det vanskelig å bevise eksistensen av falskt volum på børser.”

Med andre ord mener han at Bitwises metode for å samle inn data faktisk viser at dette markedet har flere hull enn investorer fra kryptokurrency tidligere visste. Dette, hvis det er sant, gjør det enda mindre sannsynlig at SEC vil godkjenne en Bitcoin ETF i nær fremtid.

0 / Ser på @BitwiseInvest $ BTC ETF-avvisning det er klart at dette teamet enten var dårlig anbefalt eller helt uvitende om ETF-søknadsprosessen. Sjokkerende hvor lite kryptosamfunnet noen gang hjelper seg selv i jakten på legitimitet.

– Rptr45 (@ Rptr45) 10. oktober 2019

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me