BitMex

Tilbake i juli, administrerte administrerende direktør i BitMEX, Arthur Hayes, det med New York University økonomiprofessor Nouriel Roubini i en skarp debatt. Mens mange sier at Hayes vant, ble han og plattformen raskt stille på sosiale medier og gjorde to gang aktive Twitter-kontoer til tilsynelatende spøkelsesbyer..

Ser du, i kjølvannet av debatten – den såkalte “Tangle in Tapei” – Bloomberg ga ut en veldig viktig rapport om BitMEX, en kryptovaluta futures trading plattform som er beryktet for “rekting” handelsmenn. Utløpet, siterer kilder som er kjent med saken, skrev at US Commodity Futures Trading Commission (CFTC) har startet en undersøkelse av hvorvidt Bitcoin-børsen har tillatt amerikanere å bruke sine produkter eller ikke. CFTC klassifiserer kryptoderivater, nemlig futures, som under dens jurisdiksjoner.

BitMex

CFTC nektet angivelig å kommentere saken, i likhet med BitMEX. Og Hayes hevdet at plattformen hans vil “fortsette å overvåke all juridisk og regulatorisk utvikling rundt om i verden og vil overholde alle gjeldende lover og regler”, og legger til at han avviser påstander om kriminalitet eller forsømmelse.

Tilsynelatende for å opprettholde integriteten til den potensielle saken droppet Hayes og BitMEX av kartet i dagene etter rapporten.

Men BitMEX er tilbake, og det er tilbake med hevn. En hevn mot Binance uansett.

BitMEX sparker opp Twitter Spat With Binance

BitMEX twitret fra firmakontoen for første gang på rundt 45 dager. I den sendte de et bakhånds kompliment til Binance og skrev at det gratulerte sin rival for lanseringen av sin Testnet Futures. BitMEX la til: “Glad for å se at du likte å lese dokumentasjonen vår like mye som vi likte å skrive den!”

Tweeten hadde skjermbilder vedlagt dokumentasjonen av både Binance og BitMEXs detaljer om automatisk reduksjon og finansiering. Selv om dette kunne blitt sett på som en merkelig måte å sammenligne produktene sine på, leser Binances kopi nesten identisk med BitMEX, derav sarkasmen i tweeten.

Gratulerer med lanseringene av Testnet Futures @binance. Glad for å se at du likte å lese dokumentasjonen vår like mye som vi likte å skrive den! pic.twitter.com/lLzcLcX6t4

– BitMEX (@BitMEXdotcom) 4. september 2019

Hayes fulgte etter, og la ut et “meme” om kopiering av lekser på sin egen feed.

Changpeng “CZ” Zhao fra Binance var rask med å be om unnskyldning. Konsernsjefen skrev at den plagierte kopien faktisk ikke var fra deres skriveteam, med Binance som opererte et av testnettene på et ervervet nettsted. Men han forsikret at han ville “fikse / fjerne” det “ASAP”.

For de som savnet notatet, er Binance midt i å lansere sin egen futuresplattform, som mange sier vil bli en av BitMEXs primære konkurrenter. Som rapportert av Blockonomi tidligere, vil oppstarten gi bort 10.000 Binance Coin (BNB) – over $ 200.000 – til de som tester sine to testnet futures trading plattformer. Hvis testingen lykkes, vil futuresplattformen lanseres i løpet av de neste månedene.

Er BitMEX fortsatt i trøbbel?

Tatt i betraktning at BitMEX har vært stille i rundt 45 dager, bør det faktum at det kom tilbake med en vits bli sett på som et godt tegn.

Men dataene viser at plattformen fremdeles kan oppleve noe gjenværende smerte fra CFTC-rapporten.

Diagrammet nedenfor viser handelsvolumet på BitMEXs flaggskipprodukt – Bitcoin til amerikanske dollar evig bytte. Selv om det ikke er en veldig tydelig nedadgående trend, kan du se at handelsvolumet i dagene etter rapporten virker merkbart lavere enn i dagene før rapporten. Selvfølgelig falt rapporten sammen med et tap i bullish fart, men frafallet virker bratt.

Det er ikke alt. Twitter-analytiker Ceteris Paribus, som siterte data fra blockchain-analysefirmaet Ceterius Paribus, fant at BItMEX så rundt 524 millioner dollar i nettoutstrømning i juli, noe som markerte den største utstrømningen noensinne. Dette antydet at handelsmenn trakk sin Bitcoin fra børsen for å unngå regulatorisk risiko.

Bitmex hadde $ 524 millioner nettoutstrømninger i juli. Det hadde aldri hatt mer enn $ 100 millioner på en eneste måned.

2018 innbrakte $ 1,3 milliarder dollar, og det var ikke en eneste måned der utstrømmene var større enn innstrømningene. pic.twitter.com/yfQSMfCbvy

– Ceteris Paribus (@ ceterispar1bus) 4. august 2019

Men i august så støvet ut til å legge seg litt mer, med BitMEXs månedlige Bitcoin-strømmer som var mye nærmere null. Så med god tid kan handelsmenn bare glemme at Bloomberg noen gang ga ut den rapporten, og begynne å bruke BitMEX igjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me