Signaalikaupan alustan tarkistus

Signal on alusta, jonka avulla kauppiaat voivat hyödyntää kaikkia mahdollisuuksia käydä kauppaa Binance-pörssissä saatavilla olevilla digitaalisilla varoilla.

Signaali tarjoaa kauppiaille laajemman valikoiman työkaluja kuin mitä pörssissä tällä hetkellä löytyy, ja antaa kenen tahansa helpottaa kaupankäyntiään helposti. Signaalin käyttäminen antaa kenellekään mahdollisuuden käydä kauppaa tehokkaasti ympäri vuorokauden ja hyödyntää salausvaluuttamarkkinoita, jotka pysyvät auki 24/7.

Alusta sisältää suosittuja markkina- ja limiittitilausominaisuuksia, ja sen avulla käyttäjät voivat myös asettaa samanaikaisia ​​stop loss -menetelmiä ja ottaa voittotilauksia sekä peruspysähdyksiä ja tikkaat ostoksia..

Signaaliin pääsee myös työpöydän kautta tai mobiililaitteella, joka sopii kaikille, jotka haluavat pitää silmällä kauppaansa poissa työpöydästä.

Signaalikaupan alustan tarkistus

Käy Signalissa

Signaalin yleiskatsaus

Signalin perustivat vuonna 2015 nykyinen toimitusjohtaja Kyle Kaiser, teknologiajohtaja Tamara Bain ja Jason Knott.

Projekti perustuu Ontariossa, Kanadassa, ja emoyhtiö Signal Inc. säilyttää yritysosoitteensa osoitteessa 151 Charles St W, Kitchener, Ontario, Kanada. Tiimi osallistui myös vuoden 2016 Y Combinator -ohjelmaan ja on sittemmin kerännyt siemenkierrossijoitusta.

Huolimatta siitä, että se perustettiin vuonna 2015, alusta on edelleen alkuvaiheessa ja kehittyy edelleen kryptovaluuttakaupan ratkaisuna.

Alusta on nouseva salakirjoitusvaihtoehto, jonka avulla kuka tahansa voi automatisoida kaupankäyntinsä Binancessa API-avainyhteyksien kautta, ja Signal sisältää useita kaupankäyntivaihtoehtoja, mukaan lukien säännölliset markkina- ja limiittiostotilaukset sekä samanaikaiset stop-loss / take – voittotilaukset ja lopetetut tappiotilaukset.

Alustan avulla käyttäjät voivat myös asettaa tikkaat ostot sen lisäksi, että nykyisten kolikkotilojen myynti voidaan helposti konfiguroida. Alustaa voidaan käyttää pöytätietokoneella tai mobiililaitteilla, ja se lähettää tekstiviesti-ilmoituksia, ja kuka tahansa rekisteröitynyt voi hyödyntää 7 päivän kokeilujaksoa palvelun ollessa käytettävissä 9,95 dollaria kuukaudessa siitä lähtien..

Avainominaisuudet

 • Toiminnallisuus – Signaali toimii verkkopohjaisena ratkaisuna ja käyttää yksinkertaista ja intuitiivista suunnittelua, joka soveltuu kaikentasoisille kauppiaille. Alustaa voi käyttää myös tableteilla, i0: lla ja Android-mobiililaitteilla, ja käyttäjät voivat myös saada ilmoituksia päivityksistä tekstiviesti-ilmoitusten kautta.
 • Teknologia – Alusta helpottaa automatisoitua kaupankäyntiä API-integraation kautta Binancen kanssa, ja tiimi käyttää myös tietojen salausta ja suojattuja palvelimia. Signaali myös estää pääsyn tuntemattomilta laitteilta ja ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun näin tapahtuu.
 • Työkalujen valikoima – Alusta tarjoaa laajan valikoiman kaupankäyntityökaluja, jotka on suunniteltu parantamaan Binance-kaupankäyntikokemustasi, ja sisältää yleisiä vaihtoehtoja, kuten stop-loss- ja voittotilaukset sekä samanaikaiset stop-loss / take-profit-tilaukset ja stop-loss -tilaukset..
 • Halpa – Palvelu on käytettävissä ilmaiseksi 7 päivän kokeilujakson aikana. Tämän jälkeen alustaa voidaan käyttää hintaan 9,95 dollaria kuukaudessa, mikä tekee siitä yhden nykyisin halvemmista kryptovaluuttakaupan ratkaisuista.
 • Asiakaspalvelu –Tiimi tarjoaa useita hyödyllisiä resursseja tukiosastoonsa, mukaan lukien oppaat, jotka selittävät alustan käyttöä, ja jäsenetileissä on myös video-oppaita. Joukkueeseen voidaan ottaa yhteyttä myös sähköpostitse tai yhdistämällä Facebook tai Twitter.

Kuinka aloittaa signaalilla

Luo tili napsauttamalla kotisivun oikeassa yläkulmassa olevaa Rekisteröidy-välilehteä.

1) Luo tili

Tilin rekisteröimiseksi sinun tarvitsee vain antaa sähköpostiosoite ja luoda salasana, ennen kuin hyväksyt Signalin käyttöehdot.

Kun olet lähettänyt tietosi, sinun on napsautettava vahvistusviestissä olevaa linkkiä vahvistaaksesi osoitteesi ja päästäksesi tilillesi.

2) Liitä keskus

Voit nyt perustaa kaupankäyntitilisi ja muodostaa yhteyden Binanceen API-avainten kautta, sinun on kirjauduttava sisään Binanceen ja sinulla on oltava kaksivaiheinen todennus (2FA) käytössä. Kun olet tilisi sisällä, löydät API-avaimesi siirtymällä Tili-osioon ja napsauttamalla “API-asetus”.

Täältä voit nimetä API-avaimen ja napsauttaa “Luo uusi avain”.

Sitten sinun on annettava 2FA-koodisi ja vahvistettava päivitys myös seuraamalla vahvistusviestissä olevia ohjeita. Sitten näet API-avaimet ja voit suorittaa asennusprosessin palaamalla Signaliin ja syöttämällä vaaditut tiedot.

3) Luo tilauksesi

Signaalin avulla voit asettaa markkinoita ja rajoittaa ostoja / myyntejä, ja voit myös asettaa samanaikaisen stop lossin ja ottaa voittotilauksia sekä peruspysähdyksiä ja tikkaat. Aloittaaksesi sinun täytyy siirtyä Luo signaali -näkymään ja luoda kauppa.

Esimerkiksi kun määrität limiittiostotilausta, sinun on valittava kaupankäyntiparisi, esim. LINK / USDT, syötä haluamasi USDT-määrä ja aseta haluamasi hinta. Kun tämä on tehty, voit napsauttaa Jatka-painiketta.

Voit nyt lisätä kohteesi, ja Signal tukee jopa viittä kohdetta, jotka voivat olla joko Limit- tai Market-tilauksia. Kohteet tunnetaan myös nimellä Take Profit -tilaukset ja niitä käytetään määrittämään myyntihinta valitsemallesi kolikolle.

Voit myös asettaa Stop-loss-menetelmän.

Ennen kuin jatkat tilauksesi tarkistamista.

Kun olet tyytyväinen ohjeisiisi, voit painaa “Luo signaali”.

4) Rekisteröidy

Alustaa voidaan käyttää maksutta enintään 7 päivän ajan, ja siitä lähtien palvelu maksaa 9,95 dollaria kuukaudessa. Jos olet tyytyväinen kokeilujakson tuloksiin, voit sitoutua maksamaan kuukausimaksun, ja sinun on annettava luottokorttitietosi toistuvan maksun asettamiseksi..

Huomaa, että 9,95 dollarin maksu veloitetaan luottokortiltasi automaattisesti, kunnes peruutat palvelun.

Onko signaali turvallinen?

Projektin suojausprotokollasta ei ole saatavana paljon tietoa, mutta Signal-tiimi on läpinäkyvämpää kuin useimmat ja ovat tehneet yksityiskohdat itsestään ja yritysrakenteestaan ​​julkisesti saataville.

Tämä auttaa kehittämään luottamuksen tunnetta ja tarjoaa käyttäjille myös keskitetyn yhteyspisteen, jos jokin menee pieleen, ja ydintiimi on myös asettanut Github-profiilinsa tarkastettavaksi.

Tämä läpinäkyvyys auttaa paljon, koska alusta on vielä melko uusi ja edellyttää luottokorttitietojasi tilauksesi maksujen käsittelemiseksi, mutta jos on ongelmia, ne voidaan helposti lajitella ottamalla yhteyttä luottokortin tarjoajaasi.

Tiimin on parannettava yleistä näkyvyyttään ja kehitettävä sosiaalisen median profiileja sekä rakentamalla sähkeyhteisö auttavat paljon ja auttavat luomaan entistä suuremman luottamuksen tunteen..

Tiimi on kuitenkin sitoutunut tietoturvaan ja käyttäjätietojen suojaamiseen, ja kaikki tiedot on suojattu integroiduilla tietoturvasuojauksilla, kuten suojatut alueet, salaus ja suojatut palvelimet, muiden organisatoristen ja hallinnollisten toimenpiteiden lisäksi..

Lisäksi Signal säilyttää henkilötietoja vain niin kauan kuin se on tarpeen niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty; vaikka evästeet ovat poikkeus, koska ne ovat välttämättömiä suorituskyvyn ja / tai toiminnallisuuden kannalta.

Verkkosivustolla todetaan myös, että jos Signal kärsii rikkomuksen, se panisi täytäntöön tapahtumien ja rikkomusten torjuntasuunnitelmansa, joka sisältää ilmoitusten lähettämisen yksityishenkilöille ja / tai tiedonkerääjälle mahdollisimman pian..

Käyttäjätilit on suojattu tavallisilla sähköposti- ja salasanayhdistelmillä, vaikka Signalin laitteen suojausominaisuus sallii Signalin estää pääsyn tilillesi tuntemattomalta laitteelta, ja käyttäjille ilmoitetaan tästä sähköpostitse..

Kuten aina, käyttäjien tulisi olla varmoja kehittää omat henkilökohtaiset suojausprotokollansa ja pitää henkilökohtaiset tietonsa mahdollisimman turvallisina sekä poistaa käytöstä nostot Binance-tililtään.

Kuten useimpien kaupankäynnin robottien tai salkunhoitotyökalujen kohdalla, sinun ei tarvitse siirtää varoja Signaliin, eikä alustalla ole suoraa pääsyä salaussalkkusi.

Kaikki tapahtuu sovellusohjelmointirajapinnan (Application Programming Interface, API) kautta, joka on käyttöliittymä sovellukselle, jonka avulla se voi vastaanottaa ja lähettää tiettyjä tietotyyppejä. Tämä antaa Signalille mahdollisuuden liittyä Binanceen ja kerätä hinta- ja tilitietoja sekä tehdä osto- ja myyntitilauksia.

Onko signaali aloittelijoille ystävällinen?

Kaikissa salkunhoitoympäristöissä on oppimiskäyrä ja ne tottuvat jonkin verran, mutta Signal on yksi suorimmista salauskaupan ratkaisuista, joita tällä hetkellä on tarjolla.

Käyttöliittymä on yksinkertainen ja helppo ymmärtää, ja kun olet linkittänyt Binance-tilisi API-avainten kautta, kaikki voidaan tehdä online-signaalitililtäsi. Alusta tarjoaa yksinkertaisen työkalusarjan, joka sopii kaikille, jotka haluavat parantaa kaupankäyntiään Binancella ja soveltuvat siksi aloittelijoille ja keskitason kauppiaille.

Kehittyneemmät kauppiaat saattavat olla kiinnostuneita monimutkaisemmista ominaisuuksista ja suuremmista vaihtoehdoista, kuten konfiguroitavat kaupankäyntirobotit sekä algoritmiset kaupankäyntirobotit, ja Signal ei tällä hetkellä tue näitä ominaisuuksia..

Tiimi tarjoaa myös useita resursseja, jotka auttavat selittämään alustan käytön eri näkökohtia, kuten kirjallisia oppaita ja video-oppaita. Heidän verkkoyhteisönsä on kuitenkin vielä kehitteillä ja uusien käyttäjien on ehkä ajettava toisinaan “yksin”, vaikka joukkueeseen voidaan ottaa yhteyttä sosiaalisen median kanavien kautta.

Seitsemän päivän ilmainen kokeilu tarkoittaa, että kaikki, jotka ovat kiinnostuneita alustan käytöstä, voivat testata sitä viikon ajan ennen kuin päättävät maksaa kuukausitilauksen.

Signalin tarjoamat lisäominaisuudet ovat myös melko suoraviivaisia ​​ymmärtää, ja niihin kuuluvat tikkaat ostot, lopetettavat tappiot ja mahdollisuus myydä olemassa olevat kolikot. Nämä ominaisuudet toimivat seuraavasti.

Tikkaat ostot

Kuten voimme nähdä edellisestä rajoitetun ostotilauksen esimerkistämme, ostotilauksiasi asetettaessa on mahdollisuus sallia tikkaat ostot Ladattujen välilehden kautta. Aloittaminen yksinkertaisesti:

 1. Vaihda Laddered.
 2. Anna aloitushinta, johon haluat lisätä kaupan, ja napsauta “Lisää Osta 1”. Toistat tämän, kunnes olet antanut 3 ostohintaa.
 3. Painat sitten “Jatka”.
 4. Viimeistele tekemällä tavoitteet ja Stop-loss ja vahvistamalla sitten signaali.

Tämän menetelmän avulla voit astella sijaintisi ja jakaa ostovyöhykkeen kolmeen sisääntulopisteeseen, ja kun hinta osuu kaikkiin ostohintoihisi, Signal ostaa valitsemasi kolikon määrittämäsi rahamäärällä (prosentteina sijoituksesi koko).

Tikkaamalla ostoksesi takaat pääsyn kauppaan, kun hinta osuu ostoalueellesi, ja jos hinta saavuttaa ostovyöhykkeesi pohjan, myös “dollarin kustannusten keskiarvo” on parempi hinta (keskiarvo kaikkien ostosten keskiarvolla)..

Lopetetut tappiot

Jälleen edellisestä esimerkistämme voimme nähdä, että on mahdollisuus valita “Peräys” pysäytyshäviöitä konfiguroitaessa. Kun olet luonut uuden ostotilauksen, sitten:

 1. Syötä ostohinta, jolla haluat syöttää, ja paina Jatka.
 2. Siirry Stoploss-välilehdelle.
 3. Ota jälkikäynti käyttöön.
 4. Määritä liukusäätimellä jäljellä oleva etäisyys ja valitse Myytävä määrä%.
 5. Käytä kohteita ja vahvista signaali.

Jos ostat yhden ETH: n esimerkiksi 100 dollaria ja asetat Trailing Stop-loss -hinnaksi -10% (90 $), Trailing Stop-loss seuraa hintaa tällä tavalla:

Ei. ETH-hinta 1 yksikköä kohti Jäljellä oleva StopLoss-hinta
1. 100 dollaria 90 dollaria
2. 102 dollaria (nousu) 91,80 dollaria
3. 105 dollaria (nousu) 94,50 dollaria
4. 101 dollaria (korjaus) 94,50 dollaria
5. 105 dollaria (nousu) 94,50 dollaria
6. 108 dollaria (nousu) 97,20 dollaria
7. 112 dollaria (nousu) 100,80 dollaria
8. 108 dollaria (korjaus) 100,80 dollaria
9. 100,80 $ (korjaus) 100,80 dollaria (käynnistetty)

Trailing Stop-loss kasvaa hintojen nousun myötä ja myy, kun hinta alkaa laskea. Tämän avulla voit olla joustavampi ja lukita kolikon voitot, jotka voivat nousta ylöspäin ennen hinnan laskua.

Myy olemassa olevia kolikoita

Signaalin avulla voit myös luoda aktiivisen kaupankäynnin Binancessa pidetystä positiivisesta kolikkosaldosta. Voit käyttää Myydä olemassa -vaihtoehtoa ja määrittää sitten, kuinka suuren osan omistuksistasi haluat luoda kaupan.

Sinun on myös annettava hinta, josta ostit kolikot, sillä Signal käyttää näitä tietoja ROI-laskelmiin.

Jos haluat käyttää myydä olemassa olevaa signaalia, seuraa yksinkertaisesti seuraavia ohjeita:

 1. Siirry Myydä olemassa -välilehdelle.
 2. Valitse parisi.
 3. Syötä kokonaissumma, jonka haluat myydä.
 4. Anna hinta, josta ostit kolikon alun perin (sinun pitäisi pystyä tarkastelemaan sitä Binance-kauppahistoriastasi).
 5. Paina Jatka.
 6. Käytä Targets ja StopLoss ja vahvista signaali.

 Plussat

 • Aseta samanaikaiset tilaukset
 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä ja ominaisuudet
 • Läpinäkyvä ydinryhmä
 • Edullinen vaihtoehto
 • Sopii uudemmille kauppiaille

Haittoja

 • Uusi foorumi vakiinnuttaa edelleen itsensä
 • Tuettu vain Binance Exchange
 • Rajoitetut tuki- / yhteysvaihtoehdot

Johtopäätös

Signal on nouseva ja tuleva salakirjoitusalusta, joka kehittyy edelleen eri tavoin, ja alusta tarjoaa yksinkertaisen valikoiman kaupankäyntityökaluja ja tukee tällä hetkellä vain Binance-vaihtoa, mikä rajoittaa suuresti sen vetovoimaa.

Kuitenkin, kun olet tililläsi, huomaat, että asettelu on hyvin suunniteltu ja kaikki Signalista on helppo ymmärtää ja käyttää, mikä sopii aloittelijoille ja vähemmän kokeneille kauppiaille.

Se, että voit käyttää alustaa mobiililaitteella, on myös kätevä, samoin kuin tekstiviesti-ilmoitukset ja Signaali antavat sen käyttäjille mahdollisuuden asettaa samanaikaisia ​​pysäytystappioita ja ottaa voittotilauksia, joita Binance ei tällä hetkellä tue.

Muut ominaisuudet, kuten tikkaat ostot, lopetetut tappiot ja kyky myydä nykyisiä kolikoitasi, ovat hyödyllisiä, ja ne ovat jälleen melko helppoja toteuttaa ja antaa kenen tahansa lukita voittoja ja parantaa kaupankäyntiaktiviteettiaan joutumatta viettämään tunteja käsittelemään niitä. ohjelmisto.

Näistä positiivisista näkökohdista huolimatta Signal ei ole tarkoitettu kaikille, ja sitä puuttuu monilta aloilta, ja jokainen, joka etsii ratkaisua, jota voidaan käyttää monenlaisissa vaihtoissa, löytyy haluavansa. Se ei myöskään tarjoa minkäänlaisia ​​algoritmisia kaupankäyntivaihtoehtoja, ja käyttäjät eivät voi määrittää omia bottejaan, eikä ole mahdollisuutta “kopioida” kauppaa tai olla vuorovaikutuksessa alustan muiden käyttäjien kanssa..

Itse asiassa yritys kehittää edelleen verkkoyhteisöään, ja joukkue tekee hyvin, jos hänestä tulee näkyvämpi lisäämällä sosiaalisen median aktiivisuuttaan ja avaamalla sähkeryhmä.

Tämän seurauksena foorumi houkuttelee todennäköisesti seikkailunhaluisempia käyttäjiä, koska Signalille on vielä alkuvaiheita, ja vaikka ydintiimi on melko läpinäkyvä, operaatio ei ole ollut aktiivinen niin kauan kuin jotkut tämän alan johtavista hankkeista alalla.

Jokainen, joka on jo aktiivinen Binancessa ja viettää suurimman osan ajastaan ​​kyseisessä pörssissä, voi tutkia Signalia, koska se laajentaa kokemusta Binancen käytöstä omien kattavampien kaupankäyntityökalujensa avulla.

Lisäksi rajoituksestaan ​​huolimatta Signal on yksi halvimmista tarjolla olevista krypto-kaupankäyntiratkaisuista, vain 9,95 dollaria kuukaudessa, ja kaikkien kiinnostuneiden tulisi hyödyntää 7 päivän ilmaista kokeilua saadakseen selville, onko Signal tehtävän tasalla ja onko vai ei. se ei sovi heidän erityistarpeisiinsa.

Käy Signalissa

Signaali

src = “~ images \ signal-review-crypto-trading-bot-platform-for-binance.gif”

alt = “Signaalin tarkistus”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.8

Helppokäyttöisyys

9.0 / 10

Maine

8.0 / 10

Palkkiot

9.0 / 10

Asiakaspalvelu

9.0 / 10

maksutavat

9.0 / 10

Plussat

 • Aseta samanaikaiset tilaukset
 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä ja ominaisuudet
 • Läpinäkyvä ydinryhmä
 • Edullinen vaihtoehto
 • Sopii uudemmille kauppiaille

Haittoja

 • Uusi foorumi vakiinnuttaa edelleen itsensä
 • Tuettu vain Binance Exchange
 • Rajoitetut tuki- / yhteysvaihtoehdot

Vierailla {"@konteksti":"http: \ / \ / schema.org \ /","@tyyppi":"Tuote","nimi":"Signaali","kuva":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 09 \ /signal-review.gif","kuvaus":"Signal on alusta, jonka avulla kauppiaat voivat hyödyntää kaikkia mahdollisuuksia käydä kauppaa Binance-pörssissä saatavilla olevalla digitaalisella omaisuudella. Signaali tarjoaa kauppiaille laajemman valikoiman työkaluja kuin mitä pörssissä tällä hetkellä löytyy, ja antaa kenen tahansa helpottaa kaupankäyntiään helposti. Signaalin käyttö sallii…","tarjoaa": {"@tyyppi":"Tarjous","hinta":"0,00","priceCurrency":"$","myyjä": {"@tyyppi":"Henkilö","nimi":"Eugene Kem"}},"arvostelu": {"@tyyppi":"Arvostelu","reviewRating": {"@tyyppi":"Luokitus","paras":"10","huonoin luokitus":"0","ratingValue":"8.80"},"nimi":"Signaali","reviewBody":"Signal on alusta, jonka tarkoituksena on antaa kauppiaille mahdollisuus hyödyntää täysimääräisesti kaikkia Binance-pörssissä saatavilla olevien digitaalisten omaisuuserien kaupankäynnin mahdollisuuksia. \ R \ n \ r \ nSignal tarjoaa kauppiaille laajemman valikoiman työkaluja kuin mitä tällä hetkellä löytyy verkkokaupasta. ja antaa kenen tahansa helpottaa kaupankäyntiään helposti. Signaalin käyttäminen antaa kenellekään mahdollisuuden käydä kauppaa tehokkaasti ympäri vuorokauden ja hyödyntää salausvaluuttamarkkinoita, jotka pysyvät auki 24 \ / 7. \ R \ n \ r \ nAlusta sisältää suositut markkina- ja rajoitustilaustoiminnot ja antaa käyttäjien myös asettaa samanaikaisen pysäytystappion ja vastaanottaa voittotilauksia, peräkkäisiä pysäkkejä ja ladattuja ostoksia. \ r \ n \ r \ nSignaliin pääsee myös työpöydällä tai mobiililaitteella, joka sopii kaikille, jotka haluavat pitää silmällä kauppojaan poissa ollessaan. Työpöytä. \ r \ n \ r \ n \ r \ nVisit Signal \ r \ n \ r \ nSignal Overview \ r \ nSignalin perustivat vuonna 2015 nykyinen toimitusjohtaja Kyle Kaiser, teknologiajohtaja Tamara Bain ja Jason Knott. \ r \ n \ r \ nHanke sijaitsee Kanadassa Ontariossa ja emoyhtiö Signal Inc. säilyttää yritysosoitteensa osoitteessa 151 Charles St W, Kitchener, Ontario, Kanada, ja tiimi osallistui myös vuoden 2016 Y Combinator -ohjelmaan ja on sittemmin nostanut siemenkierrosta sijoitus. \ r \ n \ r \ nVaikka se perustettiin vuonna 2015, foorumi on edelleen alkuvaiheessa ja kehittyy edelleen cryptocurrency trading -ratkaisu. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFoorumi on kehittyvä salakirjoitusvaihtoehto, jonka avulla kuka tahansa voi automatisoida kaupankäyntitoimintonsa Binancessa API-avainyhteyksien kautta, ja Signal sisältää useita kaupankäyntivaihtoehtoja mukaan lukien säännölliset markkina- ja rajoitetut osto- ja myyntitilaukset sekä samanaikaiset stop-loss \ / take-profit -tilaukset ja stop-loss -tilaukset. \ r \ n \ r \ nAlusta antaa käyttäjilleen mahdollisuuden myös asettaa tikkaat ostot sisään lisäksi helposti konfiguroida nykyisten kolikkotilojensa myynti. Alustaa voidaan käyttää pöytätietokoneella tai mobiililaitteilla, ja se lähettää tekstiviesti-ilmoituksia, ja kuka tahansa kirjautunut käyttäjä voi hyödyntää 7 päivän kokeilujaksoa palvelun ollessa käytettävissä 9,95 dollaria kuukaudessa. \ R \ nAvain Ominaisuudet \ r \ n \ r \ n \ tToiminnallisuus \ u2013 Signaali toimii verkkopohjaisena ratkaisuna ja käyttää yksinkertaista ja intuitiivista suunnittelua, joka sopii kaikentasoisille kauppiaille. Alustaa voivat käyttää myös tabletit, i0: t ja Android-mobiililaitteet, ja käyttäjät voivat myös saada ilmoituksia päivityksistä tekstiviesti-ilmoitusten avulla. \ R \ n \ tTeknologia \ u2013 Alusta helpottaa automaattista kaupankäyntiä API-integraation avulla Binancen kanssa ja tiimi käyttää myös tietojen salausta ja suojattuja palvelimia. Signaali myös estää pääsyn tuntemattomilta laitteilta ja ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun näin tapahtuu. \ R \ n \ tTyökalujen alue \ u2013 Alusta tarjoaa valikoiman kaupankäyntityökaluja, jotka on suunniteltu parantamaan Binance-kaupankäyntikokemustasi, ja sisältää yleisiä vaihtoehtoja, kuten stop-loss- ja voittotilaukset sekä samanaikaiset stop-loss \ / take-profit -tilaukset ja stop-loss -tilaukset. \ r \ n \ tAlhaiset kustannukset \ u2013 Palvelu on käytettävissä ilmaiseksi 7 päivän kokeilujakson aikana . Tämän jälkeen alustaa voidaan käyttää hintaan 9,95 dollaria kuukaudessa, mikä tekee siitä yhden tällä hetkellä saatavilla olevista halvemmista kryptovaluuttakaupparatkaisuista. \ R \ n \ tAsiakastuki \ u2013Tiimi tarjoaa useita hyödyllisiä resursseja tukiosastoonsa, mukaan lukien oppaat, jotka selittävät kuinka alustaa käytetään, ja jäsenetileillä on myös video-oppaita. Joukkueeseen voidaan ottaa yhteyttä myös sähköpostitse tai muodostamalla yhteys Facebookin tai Twitterin kautta. \ R \ n \ r \ n \ r \ nSignalin käytön aloittaminen \ r \ nLuo tili napsauttamalla \ u201cRekisteröidy \ u201d -välilehti kotisivun oikeassa yläkulmassa. \ r \ n1) Luo tili \ r \ nJos haluat rekisteröidä tilin, sinun tarvitsee vain antaa sähköpostiosoite ja luoda salasana, ennen kuin hyväksyt Signalin käyttöehdot. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKun olet lähettänyt tietosi, sinun on napsautettava vahvistusviestissä olevaa linkkiä vahvistaaksesi osoitteesi ja päästäksesi tilillesi . \ r \ n2) Yhdistä Exchange \ r \ nVoit nyt määrittää kaupankäyntitilisi ja muodostaa yhteyden Binanceen API-avainten kautta, sinun on kirjauduttava sisään Binanceen ja sinulla on oltava käytössä kaksivaiheinen todennus (2FA). Kun olet tilisi sisällä, löydät API-avaimesi siirtymällä Tili-osioon ja napsauttamalla \ u201API-asetus \".\ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTäältä voit nimetä API-avaimen ja napsauttaa \"Luo uusi avain \".\ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSitten sinun on annettava 2FA-koodisi ja vahvistettava päivitys myös seuraamalla vahvistusviestissä olevia ohjeita. Sitten näet API-avaimet ja voit suorittaa asennusprosessin palaamalla Signaliin ja syöttämällä vaaditut tiedot. \ R \ n3) Luo tilauksesi \ r \ nSignal antaa sinun asettaa markkinoita ja rajoittaa ostoja \ / myy ja Voit myös asettaa samanaikaisen stop lossin ja ottaa voittotilauksia sekä peruspysähdyksiä ja tikkaat. Päästäksesi liikkeelle sinun on siirryttävä Luo signaali -näkymään ja luotava kauppa. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEsimerkiksi, kun asetat raja-ostotilausta, sinun on valittava kauppapari , esimerkiksi LINK \ / USDT, syötä haluamasi USDT-määrä ja aseta haluamasi hinta. Kun tämä on tehty, voit napsauttaa \ u201cJatka \ u201d -painiketta. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVoit nyt lisätä kohteesi, ja Signal tukee enintään 5 kohdetta, jotka voivat olla joko Limit tai Market tilauksia. Kohteet tunnetaan myös nimellä Take Profit -tilaukset, ja niitä käytetään määrittämään myyntihinta valitsemallesi kolikolle. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVoit myös asettaa Stop-loss. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEnnen kuin jatkat tilauksesi tarkistamista. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKun olet tyytyväinen ohjeisiisi, voit painaa \ u201cLuo signaali \ u201d. \ r \ n4) Rekisteröidy \ r \ nAlustaa voidaan käyttää maksutta enintään 7 päivän ajan, ja siitä lähtien palvelu maksaa 9,95 dollaria kuukaudessa. Jos olet tyytyväinen kokeilujakson tuloksiin, voit sitoutua maksamaan kuukausimaksun, ja sinun on annettava luottokorttitietosi, jotta voit määrittää toistuvan maksun. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHuomaa, että 9,95 dollarin maksu veloitetaan luottokortiltasi automaattisesti, kunnes peruutat palvelun. \ r \ nOnko signaalivarma? \ r \ nHankkeesta ei ole saatavilla paljon tietoa Suojausprotokolla \ u2019 s, mutta Signaalitiimi on läpinäkyvämpää kuin useimmat ja on asettanut yksityiskohdat itsestään ja yritysrakenteestaan ​​julkisesti saataville. \ r \ n \ r \ nTämä auttaa kehittämään luottamuksen tunnetta ja tarjoaa käyttäjille myös keskeinen yhteyspiste, jos jokin menee pieleen, ja ydinryhmä on myös asettanut Github-profiilinsa tarkastettaviksi. \ r \ n \ r \ nTämä avoimuus auttaa paljon, koska alusta on vielä melko uusi ja edellyttää luottokorttitietojasi tilausmaksujen käsittelemiseksi, jos kuitenkin on ammattilaisia vikoja, ne voidaan helposti lajitella ottamalla yhteyttä luottokortin tarjoajaasi. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nRyhmän on parannettava yleistä näkyvyyttä ja sosiaalisen median profiileja sekä rakennettava sähke yhteisö auttaa paljon, ja auttaa myös luomaan entistä suuremman luottamuksen tunteen. \ r \ n \ r \ nTiimi on kuitenkin sitoutunut tietoturvaan sekä käyttäjätietojen ja kaiken datan suojaamiseen. integroitujen tietoturvasuojausten, kuten suojatut alueet, salaus ja suojatut palvelimet, lisäksi organisatoristen ja hallinnollisten lisätoimenpiteiden lisäksi. \ r \ n \ r \ nLisäksi Signal säilyttää henkilötietoja vain niin kauan kuin se on tarpeen jonka se on kerätty; vaikka evästeet ovat poikkeus, koska ne ovat välttämättömiä suorituskyvyn ja \ / tai toiminnallisuuden kannalta. \ r \ n \ r \ nSivustolla todetaan myös, että jos Signal joutuu loukkaamaan, se panisi täytäntöön tapahtumien ja rikkomusten torjuntasuunnitelmansa, joka sisältää ilmoitusten lähettämisen yksityishenkilöt ja \ / tai tiedonkerääjä, niin pian kuin mahdollista. laitteelle, ja käyttäjille ilmoitetaan sähköpostitse, kun näin tapahtuu. \ r \ n \ r \ nJoskus, käyttäjien tulisi olla varmoja siitä, että he kehittävät omat henkilökohtaiset suojausprotokollansa ja pitävät henkilökohtaiset tietonsa mahdollisimman turvallisina sekä poista käytöstä. nostot heidän Binance-tililtään. \ r \ n \ r \ nKoska suurin osa kaupankäyntiroboteista tai salkunhallintatyökaluista ei ole, sinun ei tarvitse siirtää varoja Signaliin, ja alustalla ei ole suoraa pääsyä salaukseesi salkku. \ r \ n \ r \ nKaikki tapahtuu sovellusohjelmointirajapinnan (API) kautta, joka on sovelluksen käyttöliittymä, jonka avulla se voi vastaanottaa ja lähettää tietyntyyppisiä tietotyyppejä. Tämä antaa Signalille mahdollisuuden liittyä Binance-palveluun ja kerätä hinta- ja tilitietoja sekä tehdä osto- ja myyntitilauksia. \ R \ nOnko Signal Beginner Friendly? \ R \ nKaikkien salkunhoitoalustojen mukana tulee oppimiskäyrä ja niihin tulee tottua, Signaali on kuitenkin yksi yksinkertaisimmista tällä hetkellä saatavilla olevista salauksenvaihtoratkaisuista. \ r \ n \ r \ nRajapinta on yksinkertainen ja helppo ymmärtää, ja kun olet linkittänyt Binance-tilisi API-avainten kautta, kaikki voidaan tehdä online-signaalitilisi sisällä . Alusta tarjoaa yksinkertaisen joukon työkaluja, jotka sopivat kaikille, jotka haluavat parantaa kaupankäyntiään Binancella ja soveltuvat siksi aloittelijoille ja keskitason kauppiaille. \ R \ n \ r \ nEdistyneemmät kauppiaat saattavat olla kiinnostuneita monimutkaisemmista ominaisuuksista ja suuremmista vaihtoehdoista, kuten konfiguroitavat kaupankäyntirobotit sekä algoritmiset kaupankäyntirobotit, ja Signal ei tällä hetkellä tue näitä ominaisuuksia. \ r \ n \ r \ nTiimi tarjoaa myös useita resursseja, jotka auttavat selittämään alustan käytön eri näkökohtia. kirjalliset oppaat ja video-oppaat. Verkkoyhteisöään on kuitenkin edelleen kehitteillä, ja uusien käyttäjien on ehkä ajoittain käytettävä sitä yksin, vaikka joukkueeseen voidaan ottaa yhteyttä sosiaalisen median kanaviensa kautta. \ R \ n \ r \ n7 päivän ilmainen kokeiluversio tarkoittaa, että kuka tahansa, joka on kiinnostunut alustan käytöstä, voi testata sitä viikon ajan, ennen kuin hän päättää maksaa kuukausitilauksen. \ r \ n \ r \ nSignalin tarjoamat lisäominaisuudet ovat myös melko suoraviivaisia ​​ymmärtää ja sisältävät tikkaat ostot, lopetetut pysäytystappiot ja mahdollisuus myydä olemassa olevat kolikot. Nämä ominaisuudet toimivat seuraavasti. \ R \ nTikkaat ostot \ r \ n \ r \ n \ r \ nKuten voimme nähdä edellisestä rajoitetun ostotilauksen esimerkistämme, ostotilauksiasi asetettaessa on mahdollisuus sallia tikkaat ostot \ u201cLaddered-välilehti. Aloittaminen yksinkertaisesti: \ r \ n \ r \ n \ tToggle \ u201cLaddered \".\ r \ n \ tAnna aloitushinta, johon haluat lisätä kaupan, ja napsauta \ u201cLisää Osta 1 \".\ u00a0Sitten toistat tämän, kunnes olet antanut 3 ostohintaa. \ r \ n \ tPaina sitten \ u201cJatka \".\ r \ n \ tLopeta lopettamalla soveltamalla tavoitteet ja Stop-loss ja vahvistamalla sitten signaali. \ r \ n \ r \ nTämän menetelmän avulla voit tikkaat omaan sijaintisi ja jakaa ostovyöhykkeen \ u00a0 kolmeen sisääntulopisteeseen ja kun hinta osuu kaikkiin ostohintoihisi, Signal ostaa valitsemasi kolikon määrittämäsi varojen määrällä (prosentteina koko sijoituskokostasi). \ r \ n \ r \ nTikkaamalla ostoksesi takaat kirjoita kauppa, kun hinta osuu ostovyöhykkeesi, ja jos hinta saavuttaa ostovyöhykkeesi pohjan, sinäkin lasket keskimääräistä kustannuskeskiarvoa paremmalla hinnalla (keskiarvo kaikkien ostojesi keskiarvona). \ r \ n \ r \ n \ r \ nJälleen edellisestä esimerkistämme voimme nähdä, että on mahdollista valita \ u201cTrailing \ u201d lopetushäviöitä konfiguroitaessa. Kun olet luonut uuden ostotilauksen, toimi seuraavasti: \ r \ n \ r \ n \ tSyötä ostohinta, jolla haluat syöttää, ja paina Jatka. \ R \ n \ tNavigoi \ u00a0Pysäytyslomake -välilehdelle. \ R \ n \ tToggle Trailing päällä. \ r \ n \ tMääritä jälkietäisyys liukusäätimellä ja valitse myyntimäärä%. \ r \ n \ tLisää kohteesi ja vahvista signaali. \ r \ n \ r \ nJos olisit ostamassa Esimerkiksi 1 ETH hintaan 100 dollaria ja asettamalla Trailing Stop-loss -hinnaksi -10% (90 $), Trailing Stop-loss seuraa hintaa tällä tavalla: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEi. \ r \ nETH-hinta 1 yksikköä kohti \ r \ nTrailing StopLoss -hinta \ r \ n \ r \ n \ r \ n1. \ r \ n $ 100 \ r \ n $ 90 \ r \ n \ r \ n \ r \ n2. \ r \ n $ 102 (nousu) \ r \ n $ 91,80 \ r \ n \ r \ n \ r \ n3. \ r \ n $ 105 (nousu) \ r \ n $ 94,50 \ r \ n \ r \ n \ r \ n4. \ r \ n $ 101 (korjaus) \ r \ n $ 94,50 \ r \ n \ r \ n \ r \ n5. \ r \ n $ 105 (nousu) \ r \ n $ 94,50 \ r \ n \ r \ n \ r \ n6. \ r \ n $ 108 (nousu) \ r \ n $ 97.20 \ r \ n \ r \ n \ r \ n7. \ r \ n $ 112 (nousu) \ r \ n $ 100.80 \ r \ n \ r \ n \ r \ n8. \ r \ n $ 108 (korjaus) \ r \ n $ 100.80 \ r \ n \ r \ n \ r \ n9. \ r \ n $ 100.80 (korjaus) \ r \ n $ 100.80 (käynnistetty ) \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTapahtuman pysäytystappio kasvaa ylöspäin hintamuutoksia ja myy, kun hinta alkaa pudota. Tämän avulla voit olla joustavampi ja lukita kolikon voitot, jotka saattavat nousta ylöspäin ennen hinnan laskua. \ R \ nMyydä olemassa olevat kolikot \ r \ n \ r \ n \ r \ nSignal antaa sinun luoda myös aktiivisen kaupan positiivinen kolikkosaldo, jonka pidät Binancessa, ja voit käyttää Myydä olemassa olevaa \ u00a0 -optiota ja määrittää sitten, kuinka suurella osuudella haluat luoda kaupan. \ r \ n \ r \ nSinun on annettava myös hinta. ostit kolikot osoitteesta Signal käyttää näitä tietoja sijoitetun pääoman tuottoprosenttien laskemiseen. \ r \ n \ r \ nJos haluat käyttää olemassa olevaa ja myydään -signaalia, seuraa yksinkertaisesti seuraavia ohjeita: \ r \ n \ r \ n \ tSiirry Myy olemassa olevaan -välilehteen . \ r \ n \ tValitse parisi. \ r \ n \ tSyötä kokonaissumma, jonka haluat myydä. \ r \ n \ tAnna hinta, josta ostit kolikon alun perin (sinun pitäisi pystyä tarkastelemaan tätä Binancesta kauppahistoria). \ r \ n \ tPaina Jatka. \ r \ n \ tLisää \ u00a0Target ja StopLoss \ u00a0ja vahvista signaali. \ r \ n \ r \ n \ u00a0Proses \ r \ n \ r \ n \ tAseta samanaikaisesti Tilaukset \ r \ n \ tHelppo käyttää Käyttöliittymä ja ominaisuudet \ r \ n \ tLäpinäkyvä ytimi \ r \ n \ tMatkakustannusvaihtoehto \ r \ n \ tSopii uusille kauppiaille \ r \ n \ r \ nCons \ r \ n \ r \ n \ tUusi foorumi vakiinnuttaa itsensä \ r \ n \ tVain Binance Exchange -tuki \ r \ n \ tRajoitettu tuki \ / Yhteysvaihtoehdot \ r \ n \ r \ nPäätelmä \ r \ nSignal on nouseva ja tuleva salauskauppapaikka, joka kehittyy edelleen eri tavoin, ja alusta tarjoaa yksinkertaisen valikoiman kaupankäyntityökaluja ja tukee tällä hetkellä vain Binance-vaihtoa, mikä rajoittaa huomattavasti sen vetovoimaa. \ r \ n \ r \ nKuitenkin, kun olet tilisi sisällä, huomaat, että asettelu on hyvin suunniteltu ja kaikki Signalista on helppoa ymmärtää ja käyttää, mikä sopii aloittelijoille ja vähemmän kokeneille kauppiaille. \ r \ n \ r \ nSe, että voit käyttää alustaa mobiililaitteella, on myös kätevä, samoin kuin tekstiviesti-ilmoitukset ja signaali, jonka avulla käyttäjät voivat asettaa samanaikaisen pysäytyskatoksen ja ottaa voittotilaukset, joita Binance ei tällä hetkellä tue. \ r \ n \ r \ nMuut ominaisuudet, kuten tikkaat, lopetetut tappiot ja kyky nykyisten kolikoidesi myyminen on hyödyllistä, ja niiden toteuttaminen on jälleen melko helppoa ja sallii kenen tahansa lukita voitot ja parantaa kaupankäyntiaktiviteettiaan joutumatta viettämään tuntikausia ohjelmiston käsittelemiseen. Näistä positiivisista syistä Signaali ei ole kaikille, ja sitä puuttuu useilta alueilta, ja jokainen, joka etsii ratkaisua, jota voidaan käyttää monenlaisissa keskuksissa, löytyy haluavansa. Se ei myöskään tarjoa minkäänlaisia ​​algoritmisia kaupankäyntivaihtoehtoja, ja käyttäjät eivät voi määrittää omia robottejaan, eikä ole kykyä kopioida kauppaa tai olla vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa alustalla. \ R \ n \ r \ nOikeastaan , yritys kehittää edelleen verkkoyhteisöään, ja joukkue tekee hyvin, jotta se olisi näkyvämpi lisäämällä sosiaalisen median aktiviteettia sekä avaamalla sähkeryhmä. \ r \ n \ r \ nTämän seurauksena alusta todennäköisesti houkuttelee seikkailunhaluisempia käyttäjiä, koska Signalilla on vielä alkuvaiheita, ja vaikka ydintiimi on melko läpinäkyvä, operaatio ei ole ollut aktiivinen niin kauan kuin jotkut tämän alan johtavista hankkeista. \ r \ n \ r \ nJokainen, joka on jo aktiivinen Binancessa ja viettää suurimman osan ajastaan ​​kyseisessä pörssissä, voi tutkia Signalia, koska se laajentaa kokemusta Binancen käytöstä omien kattavampien kaupankäyntityökalujensa avulla. \ r \ n \ r \ nMyös rajoituksistaan ​​huolimatta , Signaali on yksi halvimmista tarjolla olevista salauksenvaihtoratkaisuista Vain 9,95 dollaria kuukaudessa, ja kaikkien kiinnostuneiden tulisi hyödyntää 7 päivän ilmaista kokeilua saadakseen selville, onko Signal tehtävän mukainen ja sopiiko se heidän erityistarpeisiinsa. \ r \ nVieraile Signalissa","kirjailija": {"@tyyppi":"Henkilö","nimi":"Eugene Kem"},"päivämäärä julkaistu":"2019-09-13"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me