Live Trader Review

Live-kauppias on kattava kaupankäyntirobottialusta, jonka avulla jäsenet voivat hyödyntää laajaa valikoimaa automatisoituja kaupankäyntirobotteja ja hienosäätää salauskauppastrategioita.

Alusta toimii API-yhteyksien kautta ja tarjoaa pääsyn noin 1000 eri kaupankäyntirobotille, joita voidaan käyttää automatisoitujen kauppojen suorittamiseen suosituilla kryptovaluutan pörsseillä, kuten Binance, Bitfinex, Bitstamp, Kraken, KuCoin ja Poloniex.

Alusta antaa erilaisten kokemustasojen kauppiaille mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia kaupankäyntistrategioita, samalla kun heillä on pääsy laajaan historialliseen dataan ja moniin suosittuihin teknisiin indikaattoreihin.

Käyttäjät voivat testata strategioitaan ja räätälöidä niitä vastaavasti, ja Live Trader sisältää myös markkinapaikan, jonka avulla kaikkien tasojen jäsenet voivat käydä kauppaa strategioissa. Liityttyään seitsemän päivän kokeilujakso tarkoittaa, että kuka tahansa voi testata alustan kokonaan ennen sitoutumista maksettuun kuukausitilaukseen.

Live Trader Review

Käy Live Traderissa

Live Trader -esittely

Live Trader -sivusto ei anna mitään tietoja projektin takana olevasta tiimistä, mutta siinä todetaan kuitenkin, että projektin omistaa ja ylläpitää BOT Capital Pty Ltd, jolla on australialainen yritysnumero (ACN 630223 620), ja että heidän käyttöehdot ovat Queenslandin osavaltion lainsäädännön mukaan.

Lisäksi Live Trader -sähköpostit sisältävät seuraavan osoitteen: 155 Queen St, Brisbane City Queensland, Australia, 4000.

Alustan avulla kuka tahansa voi automatisoida kaupankäyntitoimintonsa noin kuudessa johtavassa pörssissä, ja se sisältää ominaisuuksia, kuten pilvipalvelun, laajan jälkitestauksen ja paperikaupan..

Live-kauppias

Live Trader tarjoaa myös pääsyn useisiin suosittuihin teknisiin indikaattoreihin, kuten MACD, RSI, MFI, STOCH ja SMA, ja tarjoaa käyttäjilleen 20-1000 erilaista kaupankäyntirobottia kuukausitilauksestaan ​​riippuen..

Rekisteröitymisen yhteydessä uudet käyttäjät ovat oikeutettuja 7 päivän ilmaiseen kokeiluun, ja kun tämä on ohi, perustason perustilaus maksaa 15 dollaria kuukaudessa, kun taas edistyneet ja ammatilliset suunnitelmat maksavat vastaavasti 39 dollaria ja 79 dollaria kuukaudessa.

Live Trader sopii kokeneemmille kauppiaille, koska se tukee algoritmikauppaa ja antaa käyttäjille mahdollisuuden mukauttaa robottejaan, mutta strategiamarkkinapaikan ansiosta kuka tahansa, jolla ei ole kokemusta omien automaattisten kaupankäyntistrategioidensa rakentamisesta, voi ostaa jo olemassa olevan strategian ja testata valitsemiaan strategioita perusteellisesti ennen käyttöön niitä.

Tämän seurauksena Live Trader on täysin automatisoitu salauskauppapaikka, joka tarjoaa käyttäjille monenlaisia ​​vaihtoehtoja ja tarjoaa enemmän palvelua kuin monet tällä hetkellä tarjolla olevista automatisoiduista salauksen kaupankäyntiratkaisuista..

Avainominaisuudet

 • Toiminnallisuus – Live Trader toimii verkkopohjaisena ratkaisuna, ja se on yleensä hyvin suunniteltu ja siinä on intuitiivinen käyttöliittymä. Pääkojelauta on myös siististi suunniteltu ja helppo navigoida kaikentasoisille käyttäjille, ja alustalle pääsee työpöydällä tai tableteilla ja mobiililaitteilla.
 • Teknologia – Kuka tahansa voi perustaa automaattisia kauppoja API-integraation kautta kuuden johtavan kryptovaluutanvaihdon kautta, ja käyttäjät voivat käydä kauppaa automaattisesti vuorokauden ympäri ja hyödyntää alustan pilvipalvelun ominaisuuksia. Tämän seurauksena ei tarvitse suorittaa asennuksia tai päivityksiä, ja Live Trader suojaa käyttäjiensä tiedot 2048-bittisellä salauksella.
 • Työkalujen valikoima – Alusta sisältää yhteismarkkinat ja limiittitilausvaihtoehdot ja sisältää myös stop-loss- ja stop-loss-tilaukset. Tilaajat voivat myös käyttää jopa 1000 kaupankäyntirobottia 21 muun teknisen indikaattorin, kuten Bollinger Bands, Moving Average Convergence / Divergence (MACD), Relative Strength Index (RSI) ja Money Flow Index (MFI), lisäksi. ). Käyttäjät voivat myös hyödyntää perustutkimuksia sekä paperikauppaa ja testata valitsemiaan strategioita.
 • Joustava tilaussuunnitelma – Ilmainen kokeilujakso antaa kenen tahansa kirjautua ja harjoitella alustaan ​​tottumista jopa 7 päivän ajan. Siitä lähtien on saatavana useita kuukausitilauksia, jotka vaihtelevat 15 dollarista kuukaudessa 79 dollariin ja palvelu on kaikkien tilaajien saatavilla ilman ylimääräisiä kaupankäyntimaksuja, ja ydinalustan ominaisuudet ovat kaikkien tilaajien käytettävissä.
 • Asiakaspalvelu – Vaikka alustan takana olevista ihmisistä on vähän tietoa, Live Trader -tukitiimi on valmiina ratkaisemaan kaikki ongelmat. Käyttäjät voivat ottaa yhteyttä tiimiin lähettämällä pyynnön tukiosioon. Tiimiin voi ottaa yhteyttä myös Twitter-tilinsä, Discord-ryhmän ja Facebookin kautta. Odotetusti verkkosivusto sisältää myös useita UKK- ja käyttöoppaita Tuki-osiossa sekä blog kerrotaan myös alustan tehokkaasta käytöstä.

Kuinka pääset alkuun Live Trader -sovelluksessa

Luo tili napsauttamalla “Kokeile ilmaiseksi” -välilehteä kotisivun oikeassa yläkulmassa.

1) Luo tili

Tilin rekisteröimiseksi sinun tarvitsee vain antaa sähköpostiosoite ja luoda salasana ja hyväksyä sitten Live Traderin käyttöehdot.

Sitten sinun on vahvistettava tilisi napsauttamalla sähköpostissa olevaa linkkiä. Sitten sinua pyydetään ilmoittamaan joukkueelle tavoitteesi ja kaupankäyntikokemuksesi taso, voit sitten kokeilla testaamalla strategioita tai siirtyä määrittämään omat ainutlaatuiset kaupankäyntirobotit.

2) Testaa strategiaa

Voit aloittaa ensimmäisen strategian testaamisen valitsemalla kolikon, jonka haluat vaihtaa.

Täältä voit valita aikavälin, joka säätelee kuinka usein strategiasi ajetaan, ja voit valita aikavälien välillä 5 minuutista koko päivään (24 tuntia).

Täältä voit myös valita haluamasi tekniset indikaattorit.

Voit valita useita indikaattoreita ja yhdistää ne parhaan tuloksen saamiseksi. Kun olet määrittänyt ostoindikaattorit, voit sitten noudattaa samaa prosessia myyntimittareiden määrittämiseksi.

Kun olet valinnut indikaattorit, voit valita haluamasi vaihto- ja kolikoiden pariliitoksen, ennen kuin painat “Run Backtest”. Voit seurata tuloksia hallintapaneelista ja hienosäätää strategioita säätämällä parametreja.

Voit myös lisätä hintojen liukastumisen ja kaupankäyntimaksujen simulaattoreita napsauttamalla Suorita taaksepäin -testi -välilehden vieressä olevaa asetuskuvaketta.

3) Luo strategia

Kun olet valmis luomaan omia strategioita, voit siirtyä hallintapaneelin Strategiat-osioon ja valita kolikon, tuetun pörssin ja kaupankäyntiparin, jota haluat käyttää. Jos haluat jatkaa harjoittelua, voit valita “Paper Trading” ja siirtyä “Live Trading” -kohtaan, kun haluat käyttää bottejasi live-kaupankäyntitileillesi..

Sinua pyydetään jälleen valitsemaan haluamasi aikavälit ja tekniset indikaattorit. Kun käydään paperikauppaa, strategiasi käy kauppaa “väärennetyllä virtuaalirahalla” ja voit seurata edistymistäsi hallintapaneelista..

Live-kauppiaan palkkiot

Alustaa voidaan käyttää maksutta enintään 7 päivän ajan, ja maksulliseen sopimukseen sitoutumisen yhteydessä on valittavissa kolme kuukausitilausta.

Aloitussuunnitelma maksaa 15 dollaria kuukaudessa, edistynyt suunnitelma 39 dollaria kuukaudessa ja Professional-suunnitelma 79 dollaria kuukaudessa, ja jokainen suunnitelma sisältää seuraavat ominaisuudet:

 • Täysi vaihto-tuki
 • Täysi teknisen indikaattorin tuki
 • Ei muita kaupankäyntimaksuja
 • 24/7 Kaupankäynti pilvessä
 • Ensiluokkainen tuki
 • Markkinoiden poikkeavuuksien havaitseminen
 • Kehittynyt strategian määritys
 • Testaus
 • Paperikauppa

Aloitussuunnitelma tarjoaa pääsyn 20 bottiin, jotka kasvavat 250: een Advanced: lle ja 1000: lle Professionalille.

Strategioiden määrä, jota voidaan käyttää, vaihtelee 1: stä 5: een 10: een suunnitelmien välillä, kun taas samanaikaiset vaihdot vaihtelevat 1: stä 2: een kahden ensimmäisen suunnitelman kanssa Professional-suunnitelman kanssa, mikä mahdollistaa rajoittamattoman määrän vaihtoja.

Kalliimmat suunnitelmat mahdollistavat myös suuremman strategian monimutkaisuuden ja lyhyemmät kynttilävälit.

Onko Live Trader turvallinen?

Joukkue takana projekti eivät anna periksi tietoturvaprotokollistaan, mutta he kuitenkin ilmoittavat tarjoavansa pilvipohjaista kaupankäyntiä suojatuilla palvelimilla ja että Live Trader käyttää 2048-bittistä salausta.

He työskentelevät myös ylläpitääkseen asianmukaisia ​​teknisiä ja operatiivisia toimenpiteitä, sisäisiä valvontatoimia ja tietoturvarutiineja, jotka on suunniteltu suojaamaan käyttäjätietoja tahattomalta katoamiselta tai muutokselta, luvattomalta paljastamiselta tai käytöltä tai laittomalta tuhoamiselta..

Käyttäjätilit on suojattu tavallisilla sähköposti- ja salasanayhdistelmillä, mutta tiliasetuksissa on myös mahdollisuus ottaa käyttöön kaksivaiheinen todennus (2FA).

Jos luvatonta käyttöä tai tietoturvaloukkauksia rikotaan, Live Trader peruuttaa ja nollaa asiaankuuluvat kirjautumistunnukset ja salasanat. Tiimi kuitenkin korostaa, että käyttäjien tulisi pyrkiä ylläpitämään omien tietojärjestelmiensä ja henkilötietojensa turvallisuutta.

Läpinäkyvyyden lisäämiseksi Live Trader tarjoaa käyttäjilleen myös täydelliset lokit kaupankäyntirobottien liikkeistä ja bottien päätöksistä, ja käyttäjät voivat seurata olennaisia ​​yksityiskohtia tilinsä sisällä.

Live Trader ei vaadi, että siirrät varoja tilillesi, ja useimpien kaupankäynnin alustojen käyttämien menetelmien mukaisesti, eikä alustalla ole pääsyä salaustiloihisi.

Niitä pidetään vaihtotileilläsi, ja yksinkertainen käyttöympäristö muodostaa yhteyden sovellusohjelmointiliittymän (API) kautta, jonka avulla se voi olla vuorovaikutuksessa pörssien kanssa, kerätä hinta- ja tilin saldotietoja ja mikä tärkeintä, tehdä osto- ja myyntitilauksia.

Ongelmien välttämiseksi käyttäjien tulisi poistaa nostot salaustiliensä sisäpuolelta ja ylläpitää edelleen omia henkilökohtaisia ​​suojausprotokolliaan.

Kuinka aloittelijaystävällinen on elävä kauppias?

Leveä erilaisia ​​ominaisuuksia Tarjous yhdessä kaupankäyntirobottien räätälöinnin kanssa tekee alustasta parhaiten sopivan kenelle tahansa, joka on jo kokenut automaattisen salauksen kaupan.

Kuten voidaan odottaa, Live Trader vie jonkin aikaa tottua jokaiselle uudelle kaupankäyntirobottien käytölle, mutta alustalla on markkinapaikka, jonka avulla jäsenet voivat selata valmiin strategioita, ja ostoksen jälkeen on mahdollista testata heidät ennen lähtöä käyttöön niitä kaupankäyntitileillesi.

Käyttäjät voivat myös harjoittaa paperikauppaa, jonka avulla he voivat käydä kauppaa ilman todellisia varoja, ja palvelu voidaan testata täysin 7 päivän ilmaisen kokeilun aikana.

Kyky testata strategioita laajasti ja harjoittaa johtavien pörssien lukuisten parien paperikauppaa on erittäin hyödyllistä vähemmän kokeneille kauppiaille ja antaa aloittelijoille mahdollisuuden käyttää alustaa, joka sisältää myös useita edistyneemmille tarkoitettuja ominaisuuksia kauppiaiden ja kaupankäynnin bottien käyttäjille.

Lisäksi vain 15 dollaria kuukaudessa, Starter-suunnitelma voi sallia uudempien kauppiaiden rekisteröityä ja kokeilla alustaa kuukausia ennen kuin he antoivat bottiensa käydä live-kauppaa.

Tiimi tarjoaa myös lisäresursseja, jotka auttavat selittämään alustan käyttöä, ja niihin sisältyy usein kysyttyjä kysymyksiä -osa, kirjalliset oppaat ja virallinen blogi.

Saatavilla on myös Discord-ryhmä, vaikka joukkue näyttää olevan vielä kehittämässä verkkoyhteisöään.

Tarjonnan lisätukesta huolimatta Live Trader on todennäköisesti sopivampi valinta kaikille, jotka haluavat kehittyneempiä kaupankäyntitoimintoja, ja ominaisuuksia, kuten 21 teknistä indikaattoria tarjolla, 5 minuutin kynttilävälit, 20 strategian laukaisinta ja pääsy jopa 1000: een botit houkuttelevat enimmäkseen kokeneempia salauskauppiaita.

Lisäksi Live Trader antaa käyttäjilleen mahdollisuuden käyttää useita strategioita eri pörsseissä ja käyttää niitä yhdellä tilillä samalla sekoittamalla ja sovittamalla strategioita haluamallaan tavalla. Jäsenet voivat myös seurata kaikkia kaupankäynnin positioita ja liikkeitä hallintapaneelista ja ajaa strategioitaan historiallisten tietojen avulla arvioidakseen tarkalleen kuinka he menestyivät erilaisissa markkinaolosuhteissa.

Alusta käyttää myös tietoja yli 150 eri luotetusta lähteestä, jotta käyttäjät voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ja yrittää pysyä askeleen edellä markkinoita.

Plussat

 • Saatavana 20-1000 bottia
 • Laajat testit ja paperikaupan ominaisuudet
 • Strategy Marketplace
 • 7 päivän ilmainen kokeilu
 • Laaja valikoima edistyneille kauppiaille

Haittoja

 • Joukkue ei ole näkyvissä
 • Verkkoyhteisön kehittäminen edelleen
 • Voi olla monimutkainen aloittelijoille

Johtopäätös

Live-kauppias tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman valintoja aina integroinnista johtaviin pörsseihin, mukaan lukien Binance, Kraken ja Poloniex, jopa 1000 ainutlaatuisen kaupankäyntirobotin tarjoamiseen, kun he valitsevat Professional-kuukausitilaussuunnitelman. Tämän seurauksena alusta soveltuu parhaiten kokeneemmille krypto-kauppiaille, jotka etsivät täysin automatisoitua kaupankäyntialustaa, joka tarjoaa pääsyn laajaan valikoimaan muokattavia algoritmisia kaupankäyntistrategioita..

Alusta tarjoaa myös pääsyn 21 tekniseen indikaattoriin, 5 minuutin kynttiläväliin, 20 strategian laukaisimeen ja antaa sinun käydä kauppaa eri pörsseissä ja käyttää useita automaattisia strategioita samanaikaisesti. Tämä yksityiskohtien huomio on suunnattu edistyneemmille kauppiaille, vaikka Live Trader sisältää ominaisuuksia, jotka houkuttelevat uudempia kauppiaita.

Alustan pilvipalvelurakenne tarkoittaa, että ei tarvitse asentaa mitään ohjelmia tai suorittaa päivityksiä. Lisäksi markkinapaikka antaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa ennalta määritettyjä strategioita, ja tämä sopii kaikille, jotka ovat vähemmän ammattitaitoisia kaupankäynnin robottien määrittämisessä..

Lisäksi kuka tahansa voi testata mitä tahansa käytettävissä olevista strategioista ennen niiden toteuttamista, harjoittaa myös paperikauppaa ja suorittaa lukuisia simulaatioita virtuaalirahastoilla ilman, että heidän täytyy aktivoida live-tilejään.

Kokonaiskäyttökokemus on myös melko miellyttävä, ja kojelauta on sijoitettu siten, että kaikkien kokemustasojen käyttäjät voivat navigoida siinä ilman suuria vaikeuksia.

Jotkut saattavat kokea, että seitsemän päivän ilmainen kokeilujakso voi olla liian lyhyt, jotta täydellinen aloittelija pääsee käsittelemään alustaa, mutta perussuunnitelma maksaa 15 dollaria kuukaudessa, mikä on riittävän kohtuullinen, jotta kaikki kiinnostuneet voivat kirjautua muutamaksi kuukaudeksi kehittää parempi käsitys siitä, miten he voivat sisällyttää Live Traderin kaupankäyntiin.

Kuten aiemmin todettiin, foorumi kehittää edelleen verkkoyhteisöään, ja kehityssuunnitelmassa on useita ominaisuuksia, jotka on tarkoitus lisätä tulevien kuukausien aikana.

Siksi Live Trader kasvaa edelleen salauksen kaupankäyntialustana ja uudemmille kauppiaille suunnatuista ominaisuuksista huolimatta se soveltuu parhaiten kokeneille kauppiaille, jotka etsivät syvällistä valikoimaa automatisoituja algoritmisia kaupankäyntirobotteja, jotka voidaan yksilöllisesti konfiguroida.

Tämän seurauksena kuka tahansa, joka etsii alustaa, jolla on laaja valikoima algoritmisia kaupankäyntirobotteja ja joka tukee myös monia alan johtavia salauspörssejä, todennäköisesti löytää Live Traderin kaupankäynnin ratkaisuksi, joka kannattaa tarkistaa.

Käy Live Traderissa

Live-kauppias

src = “~ images \ beginners-guide-to-live-trader-complete-review.gif”

alt = “LiveTrader-arvostelu”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Helppokäyttöisyys

8.0 / 10

Maine

8.0 / 10

Palkkiot

8.0 / 10

Asiakaspalvelu

8.0 / 10

maksutavat

9.0 / 10

Plussat

 • Saatavana 20-1000 bottia
 • Laajat testit ja paperikaupan ominaisuudet
 • Strategy Marketplace
 • 7 päivän ilmainen kokeilu
 • Laaja valikoima edistyneille kauppiaille

Haittoja

 • Joukkue ei ole näkyvissä
 • Verkkoyhteisön kehittäminen edelleen
 • Voi olla monimutkainen aloittelijoille

Vierailla {"@konteksti":"http: \ / \ / schema.org \ /","@tyyppi":"Tuote","nimi":"Live-kauppias","kuva":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 09 \ /livetrader-review.gif","kuvaus":"Live Trader on kattava kauppabottialusta, jonka avulla jäsenet voivat hyödyntää laajaa valikoimaa automatisoituja kaupankäyntirobotteja ja hienosäätää salauskauppastrategioita. Alusta toimii API-yhteyksien kautta ja tarjoaa pääsyn noin 1000 eri kaupankäyntirobotille, joita voidaan käyttää automatisoitujen kauppojen suorittamiseen suosituilla…","tarjoaa": {"@tyyppi":"Tarjous","hinta":"0,00","priceCurrency":"$","myyjä": {"@tyyppi":"Henkilö","nimi":"Eugene Kem"}},"arvostelu": {"@tyyppi":"Arvostelu","reviewRating": {"@tyyppi":"Luokitus","paras":"10","huonoin luokitus":"0","ratingValue":"8.20"},"nimi":"Live-kauppias","reviewBody":"Live Trader on kattava kauppabottialusta, jonka jäsenet voivat käyttää laajaa valikoimaa automatisoituja kaupankäyntirobotteja ja hienosäätää salauskauppastrategioita. \ R \ n \ r \ nAlusta toimii API-yhteyksien kautta ja tarjoaa pääsyn noin 1 000: een. erilaisia ​​kaupankäyntirobotteja, joita voidaan käyttää automatisoitujen kauppojen suorittamiseen suosituilla kryptovaluutan pörsseillä, kuten Binance, Bitfinex, Bitstamp, Kraken, KuCoin ja Poloniex. , samalla kun heillä on pääsy laajaan historiatietoon ja moniin suosittuihin teknisiin indikaattoreihin. \ r \ n \ r \ nKäyttäjät voivat testata strategioitaan ja mukauttaa niitä vastaavasti, ja Live Trader sisältää myös markkinapaikan, jonka avulla kaikkien tasojen jäsenet voivat käydä kauppaa strategioissa. . Rekisteröitymisen yhteydessä seitsemän päivän kokeilujakso tarkoittaa, että kuka tahansa voi testata alustan kokonaan ennen sitoutumista maksettuun kuukausitilaukseen. \ R \ n \ r \ n \ r \ nVieraile Live Traderilla \ r \ n \ r \ nLive Trader -yleiskatsaus \ r \ nLive Trader -sivusto ei anna mitään tietoja projektin takana olevasta tiimistä, mutta siinä todetaan kuitenkin, että projektin omistaa ja ylläpitää BOT Capital Pty Ltd, joka säilyttää australialaisen yritysnumeron (ACN 630223620), ja että heidän käyttöehtoihinsa sovelletaan Queenslandin osavaltion lakia Australiassa. \ r \ n \ r \ nLive Traderin sähköpostit sisältävät lisäksi seuraavan osoitteen: 155 Queen St, Brisbane City Queensland, Australia, 4000. \ r \ n \ r \ nAlusta sallii kenen tahansa automatisoida kaupankäyntitoimintonsa noin kuudessa johtavassa pörssissä ja sisältää ominaisuuksia, kuten pilvipalvelun, laajan jälkitestauksen ja paperikaupan. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLive Trader tarjoaa myös pääsyn useisiin suosittuihin teknisiin indikaattoreihin, kuten MACD, RSI, MFI, STOCH, SMA ja prov idee käyttäjilleen, joilla on 20 – 1000 erilaista kaupankäyntirobottia kuukausitilauksestaan ​​riippuen. \ r \ n \ r \ nRekisteröityessään uudet käyttäjät voivat saada 7 päivän ilmaisen kokeiluversion, ja kun tämä on ohi, perustason perustilauksen maksaa 15 dollaria kuukaudessa, kun taas edistyneet ja ammattimaiset suunnitelmat maksavat 39 dollaria ja 79 dollaria kuukaudessa. \ r \ n \ r \ nLive Trader sopii kokeneemmille kauppiaille, koska se tukee algoritmikauppaa ja antaa käyttäjille mahdollisuuden muokata bottejaan täysin, mutta strategiamarkkinat Tämän ansiosta kuka tahansa, jolla on vähemmän kokemusta omien automatisoitujen kaupankäyntistrategioidensa rakentamisesta, voi ostaa jo olemassa olevan strategian ja testata valitsemiaan strategioita perusteellisesti ennen niiden käyttöönottoa. \ r \ n \ r \ nTämän seurauksena Live Trader on täysin automatisoitu salauksen kaupankäyntialusta, joka tarjoaa se käyttäjille, joilla on laaja valikoima vaihtoehtoja ja tarjoaa enemmän palvelua kuin monet tällä hetkellä tarjolla olevat automaattiset salauksenvaihtoratkaisut. \ r \ nTärkeimmät ominaisuudet \ r \ n \ r \ n \ tToiminnallisuus \ u2013 Live Trader toimii Se on verkkopohjainen ratkaisu, ja se on yleensä hyvin suunniteltu ja siinä on intuitiivinen käyttöliittymä. Pääkojelauta on myös suunniteltu siististi ja siinä on helppo navigoida kaikentasoisille käyttäjille, ja alustalle pääsee työpöydällä tai tableteilla ja mobiililaitteilla. \ R \ n \ tTekniikka \ u2013 Kuka tahansa voi asettaa automaattisia kauppoja API-integraation avulla kuusi johtavaa kryptovaluutanvaihtoa, ja käyttäjät voivat käydä kauppaa 24/7 automaattisesti ja hyödyntää alustan pilvipalveluominaisuuksia. Tämän seurauksena asennuksia tai päivityksiä ei tarvitse suorittaa, ja Live Trader suojaa käyttäjiensä tiedot 2048-bittisellä salauksella. \ R \ n \ t Työkalujen alue \ u2013 Alusta sisältää yhteismarkkinat ja rajoitukset tilausvaihtoehdoille. sisältää stop-loss- ja stop-loss-tilaukset. Tilaajat voivat käyttää jopa 1000 kaupankäyntirobottia 21 teknisen indikaattorin lisäksi, kuten Bollinger Bands, Moving Average Convergence \ / Divergence (MACD), Relative Strength Index (RSI) ja Money Flow Index ( Rahalaitos). Käyttäjät voivat myös hyödyntää perustutkimuksia sekä paperikauppaa ja testata valitsemiaan strategioita. \ R \ n \ tJoustava tilaussuunnitelma \ u2013 Ilmainen kokeilujakso antaa kenen tahansa kirjautua ja harjoitella alustaan ​​tottumista jopa 7 päivän ajan. . Siitä lähtien on käytettävissä useita kuukausitilauksia, jotka vaihtelevat 15 dollarista kuukaudessa 79 dollariin ja palvelu on kaikkien tilaajien saatavilla ilman ylimääräisiä kaupankäyntimaksuja, ja ydinalustan ominaisuudet ovat kaikkien tilaajien käytettävissä. \ R \ n \ tAsiakas Tuki \ u2013 Vaikka alustan takana olevista ihmisistä on vähän tietoa, Live Trader -tukitiimi on valmiina ratkaisemaan kaikki ongelmat. Käyttäjät voivat ottaa yhteyttä tiimiin lähettämällä pyynnön tukiosioon. Joukkueeseen voidaan ottaa yhteyttä myös Twitter-tilinsä, Discord-ryhmän ja Facebookin kautta. Odotetusti verkkosivusto sisältää myös tukiosastossa useita usein kysyttyjä kysymyksiä ja käyttöoppaita, ja blogissa selitetään myös alustan tehokas käyttö. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Kuinka aloittaa Live Trader -sovellus \ r \ nLuo tili napsauttamalla kotisivun oikeassa yläkulmassa olevaa \ Kokeile ilmaiseksi \ u201d -välilehteä. \ r \ n1) Luo tili \ r \ nTilin rekisteröimiseksi sinun tarvitsee vain antaa sähköpostiosoite ja luoda salasana ja hyväksyä sitten Live Trader -käyttöehdot. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSitten tarvitset vahvistaaksesi tilisi napsauttamalla sähköpostissa olevaa linkkiä. Sitten sinua pyydetään ilmoittamaan joukkueelle tavoitteesi ja kaupankäyntikokemuksesi taso, voit sitten kokeilla testaamalla strategioita tai siirtyä määrittämään omat ainutlaatuiset kaupankäyntirobotit. \ R \ n \ r \ n \ r \ n2 ) Testaa strategiaa \ r \ nVoit aloittaa ensimmäisen strategian testaamisen valitsemalla kolikon, jolla haluat käydä kauppaa. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTäältä voit valita ajanjakson, joka ohjaa kuinka usein strategiasi ajetaan, ja voit valita 5 minuutin ja koko päivän (24 tunnin) välisen aikavälin. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTäältä voit myös valita haluamasi teknisen indikaattorit. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVoit valita useita indikaattoreita ja yhdistää ne parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Kun olet määrittänyt ostoindikaattorit, voit sitten noudattaa samaa prosessia myyntimittareidesi määrittämiseksi. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKun olet valinnut indikaattorit, voit valita haluamasi vaihto- ja kolikoiden pariliitoksen. ennen lyömistä \ u201cAloita takatesti \ u201d. Voit seurata tuloksia hallintapaneelista ja hienosäätää strategioita säätämällä parametreja. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVoit myös lisätä hintojen liukastumista ja kaupankäyntimaksusimulaattoreita napsauttamalla asetuskuvaketta \ u201cRun Backtest \ u201d -välilehden vieressä. \ r \ n \ r \ n \ r \ n3) Luo strategia \ r \ nKun olet valmis luomaan omia strategioitasi, voit käyttää \ u201cStrategies \ u201d -osiota Kojelauta ja valitse haluamasi kolikko, tuettu vaihto- ja kaupankäyntiparit. Jos haluat jatkaa harjoittelua, voit valita \ u201cPaper Trading \ u201d ja siirtyä \ u201cLive Trading \ u201d -ohjelmaan, kun haluat käyttää bottejasi live-kaupankäyntitileillesi. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSinua pyydetään jälleen valitsemaan haluamasi aikavälit ja tekniset indikaattorit. Kun käydään paperikauppaa, strategiasi käy kauppaa väärennetyllä virtuaalirahalla \ u201d ja voit seurata edistymistäsi hallintapaneelista. \ r \ n \ r \ n \ r \ nLive Trader -maksut \ r \ nAlustaa voidaan käyttää maksutta enintään 7 päivän ajan, ja kun maksat maksettua suunnitelmaa, voit valita kolmesta kuukausitilauksesta. \ r \ n \ r \ nAloitussuunnitelma maksaa 15 dollaria kuukaudessa, edistynyt suunnitelma 39 dollaria kuukaudessa ja Professional-suunnitelma 79 dollaria kuukaudessa, ja jokaisessa suunnitelmassa on seuraavat ominaisuudet: \ r \ n \ r \ n \ tTäysi Exchange-tuki \ r \ n \ tTäydellinen tekninen indikaattorituki \ r \ n \ tEi muita kaupankäyntimaksuja \ r \ n \ t24 \ / 7 Kaupankäynti pilvessä \ r \ n \ tPalkkiotuki \ r \ n \ tMarkkinoiden poikkeama Tunnistaminen \ r \ n \ tLisää strategian määrityksiä \ r \ n \ tBacktesting \ r \ n \ tPaperikauppa \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAloitussuunnitelma tarjoaa pääsyn 20 botille, jotka kasvavat 250: een Edistynyt ja 1000 Professionalille. \ R \ n \ r \ nKäytettävissä olevien strategioiden määrä vaihtelee 1: stä 5: een 10: een suunnitelmien välillä, kun taas samanaikaiset vaihdot vaihtelevat 1: stä 2: een kahden ensimmäisen suunnitelman kanssa Professionalin kanssa. suunnitelma, joka sallii rajoittamattoman määrän vaihtoja. \ r \ n \ r \ nKalliimmat suunnitelmat mahdollistavat myös suuremman strategian monimutkaisuuden ja lyhyemmät kynttilävälit. \ r \ n \ r \ n \ r \ nOnko Live Trader turvallinen? \ r \ n Projektin takana oleva tiimi ei anna paljon tietoa tietoturvaprotokollistaan, mutta ilmoitetaan kuitenkin tarjoavansa pilvipohjaista kaupankäyntiä suojatuilla palvelimilla ja että Live Trader käyttää 2048-bittistä salausta. \ r \ n \ r \ nHe työskentelevät myös ylläpitääkseen asianmukaisia ​​teknisiä ja operatiivisia toimenpiteitä, sisäisiä valvontatoimia ja tietoturvarutiineja, jotka on suunniteltu suojaamaan käyttäjätietoja onnettomuuksilta kaikki menetykset tai muutokset, luvaton paljastaminen tai käyttö tai laiton tuhoaminen. \ r \ n \ r \ nKäyttäjätilit on suojattu tavallisilla sähköposti- ja salasanayhdistelmillä, mutta tiliasetuksissa on myös mahdollisuus ottaa käyttöön kaksivaiheinen todennus (2FA). \ r \ n \ r \ nLuvatta pääsyn tai tietoturvaloukkausten sattuessa Live Trader peruuttaa ja nollaa asiaankuuluvat kirjautumistunnukset ja salasanat. Tiimi kuitenkin korostaa, että käyttäjien tulisi pyrkiä ylläpitämään omien tietojenkäsittelyjärjestelmiensä ja henkilötietojensa turvallisuutta. \ R \ n \ r \ nSuuremman läpinäkyvyyden lisäämiseksi Live Trader tarjoaa käyttäjilleen myös täydelliset lokit kaupankäyntiroboteistaan. liikkeet sekä bottien päätökset, ja käyttäjät voivat seurata olennaisia ​​yksityiskohtia tilinsä sisäpuolelta. \ r \ n \ r \ nSuurimman osan kaupankäynnin botti-alustojen käyttämien menetelmien mukaisesti Live Trader ei \ u2019t edellyttää, että siirrät varoja tilillesi, eikä alustalla ole pääsyä salaustiloihisi. \ r \ n \ r \ nNe pidetään valuuttatileillesi ja alustan yksinkertainen yhteys muodostuu sovellusohjelmointiliittymän (API) kautta, joka sallii sen olla vuorovaikutuksessa vaihdon kanssa, kerätä hinta- ja tilitietoja ja mikä tärkeintä, tehdä osto- ja myyntitilauksia. \ r \ n \ r \ nVoit välttää ongelmat käyttäjien tulisi poistaa nostot salaustiliensä sisäpuolelta ja ylläpitää edelleen omaa henkilökohtainen suojausprotokollat. \ r \ n \ r \ n \ r \ nMiten aloittelijaystävällinen on elävä kauppias? \ r \ nSaatavilla olevien monipuolisten ominaisuuksien ja kaupankäyntirobottien mukauttamisen lisäksi alusta soveltuu parhaiten kaikille, jotka ovat jo kokeneet käytännössä automatisoitua salaustoimintaa. \ r \ n \ r \ nOn odotettavissa, että Live Trader vie jonkin aikaa tottua jokaiselle uudelle kaupankäyntirobottien käyttämiselle, mutta alustalla on markkinapaikka, jonka avulla sen jäsenet voivat selata valmiin strategian ja ostoksen tekemisen jälkeen on mahdollista testata ne takaisin ennen kuin jatkat niiden käyttöönottamista kaupankäyntitileillesi. \ r \ n \ r \ nKäyttäjät voivat harjoittaa myös paperikauppaa, jonka avulla he voivat käydä kauppaa tekemättä todellisia varoja ja palvelua. voidaan testata täydellisesti seitsemän päivän ilmaisen kokeilun aikana. \ r \ n \ r \ nKyky testata strategioita laajasti sekä harjoittaa johtavien pörssien lukuisten parien paperikauppaa on erittäin hyödyllistä vähemmän kokeneille kauppiaille ja mahdollistaa aloittelijoille alusta, joka sisältää myös useita ominaisuuksia edistyneemmille kauppiaille ja kaupankäynnin bottien käyttäjille. \ r \ n \ r \ nLisäksi vain 15 dollaria kuukaudessa Starter-suunnitelma voi sallia uudempien kauppiaiden kirjautua ja kokeilla alustaa kuukausia, ennen kuin antavat robottiensa harjoittaa suoraa kaupankäyntiä. \ r \ n \ r \ nTiimi tarjoaa myös lisäresursseja, jotka auttavat selittämään alustan käyttöä ja sisältävät usein kysyttyjä kysymyksiä, kirjallisia oppaita ja virallisen blogin . \ r \ n \ r \ nOn olemassa myös Discord-ryhmä, vaikka joukkue näyttää olevan vielä kehittämässä verkkoyhteisöään. \ r \ n \ r \ nHuolimatta tarjotusta lisätukesta Live Trader on todennäköisesti sopivampi valinta kaikille, jotka etsivät kehittyneempiä kaupankäyntitoimintoja, ja ominaisuudet, kuten 21 teknistä indikaattoria tarjolla, 5 minuutin kynttilävälit, 20 strategian laukaisinta ja pääsy jopa 1000 robottiin, houkuttelevat enimmäkseen kokeneempia salaustoimijoita. \ n \ r \ nLive Trader sallii lisäksi käyttäjilleen t o sinulla on useita strategioita käynnissä \ u00a0 erilaisissa pörsseissä ja voit käyttää niitä yhdeltä tililtä samalla sekoittamalla ja sovittamalla strategioita haluamallaan tavalla. Jäsenet voivat myös seurata kaikkia kaupankäynnin positioita ja liikkeitä hallintapaneelista ja ajaa strategioitaan historiallisten tietojen avulla arvioidakseen tarkalleen, miten he menestyivät erilaisissa markkinaolosuhteissa. \ R \ n \ r \ nAlusta käyttää myös tietoja yli 150 eri markkinoista. luotettavia lähteitä, jotta sen käyttäjät voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ja yrittää pysyä askeleen edellä markkinoita. \ r \ n \ r \ n \ r \ nProsessit \ r \ n \ r \ n \ t20-1000 bottia käytettävissä \ r \ n \ tLaaja jälkitestaus ja paperikaupan ominaisuudet \ r \ n \ tStrategy Marketplace \ r \ n \ t7 päivän ilmainen kokeiluversio \ r \ n \ tLaaja valikoima vaihtoehtoja edistyneille kauppiaille \ r \ n \ r \ nTuotetiedot \ r \ n \ r \ n \ tTiimi ei ole näkyvissä \ r \ n \ tVielä kehittyvä verkkoyhteisö \ r \ n \ tVoi olla monimutkainen aloittelijoille \ r \ n \ r \ nPäätelmä \ r \ nLive Trader tarjoaa käyttäjilleen laajan valinnanvaran integraatio johtavien pörssien kanssa, mukaan lukien Binance, Kraken ja Poloniex, tarjoamaan jopa 1000 ainutlaatuista kaupankäyntirobottia, kun valitset Professional-kuukausitilaussuunnitelman. Tämän seurauksena alusta soveltuu parhaiten kokeneemmille salaustoimijoille, jotka etsivät täysin automatisoitua kaupankäyntialustaa, joka tarjoaa pääsyn laajaan valikoimaan muokattavia algoritmisia kaupankäyntistrategioita. \ R \ n \ r \ nLisäksi alusta tarjoaa myös pääsy 21 tekniseen indikaattoriin, 5 minuutin kynttilävälit, 20 strategian laukaisinta ja antaa sinun käydä kauppaa eri pörsseissä ja käyttää useita automaattisia strategioita samanaikaisesti. Tämä yksityiskohtien huomio on suunnattu edistyneemmille kauppiaille, vaikka Live Trader sisältää ominaisuuksia, jotka houkuttelevat uudempia kauppiaita. \ R \ n \ r \ nFoorumin pilvipalvelurakenne tarkoittaa, että ohjelmia tai ohjelmia ei tarvitse asentaa. suorittaa päivityksiä, lisäksi markkinapaikka antaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa ennalta määritettyjä strategioita, ja tämä sopii kaikille, jotka ovat vähemmän ammattitaitoisia kaupankäyntirobottien määrittämisessä. \ r \ n \ r \ nLisäksi kuka tahansa voi testata mitä tahansa käytettävissä olevista strategioista ennen niiden toteuttamista, ja harjoita myös paperikauppaa ja suorita lukuisia simulaatioita virtuaalirahastoilla joutumatta käyttämään heidän live-tilejään. \ r \ n \ r \ nYleinen käyttökokemus on myös melko miellyttävä, ja hallintapaneeli on sijoitettu tavalla, joka sallii kaikkien käyttäjien kokemustaso navigoida siinä ilman suuria vaikeuksia. \ r \ n \ r \ nJotkut saattavat tuntea, että seitsemän päivän ilmainen kokeilujakso voi olla liian lyhyt, jotta täydellinen aloittelija pääsee käsiksi alustaan, mutta perussuunnitelma maksaa 15 dollaria kuukaudessa, mikä on riittävän kohtuullinen, jotta kaikki kiinnostuneet voivat kirjautua muutamaksi kuukaudeksi kehittääkseen paremman käsityksen siitä, miten he voivat sisällyttää Live Traderin kaupankäyntiin. \ r \ n \ r \ nKuten aiemmin todettiin, foorumia kehitetään edelleen sen verkkoyhteisö ja kehityssuunnitelmassa on useita ominaisuuksia, jotka on tarkoitus lisätä tulevina kuukausina. \ r \ n \ r \ nSiksi Live Trader kasvaa edelleen salauskauppapaikkana ja huolimatta uudemmille kauppiaille se soveltuu edelleen parhaiten kokeneille kauppiaille, jotka etsivät syvällistä valikoimaa automatisoituja algoritmisia kaupankäyntirobotteja, jotka voidaan yksilöllisesti konfiguroida. \ r \ n \ r \ nTämän seurauksena kuka tahansa, joka etsii alustaa, jolla on laaja valikoima algoritmisia kaupankäyntirobotteja, jotka tukee myös monia alan johtavista salausvaihdoista, todennäköisesti Live Trader on kaupankäynnin ratkaisu, joka kannattaa tarkistaa. \ r \ nVieraile Live Traderissa","kirjailija": {"@tyyppi":"Henkilö","nimi":"Eugene Kem"},"päivämäärä julkaistu":"2019-09-16"}}