Kuinka kaivaa X-käteistä

X-RAHA on kryptovaluutta, jonka tarkoituksena on tarjota tapa siirtää rahaa hyvin vähän. Kolikon enimmäistarjonta on 100 miljardia ja palkkiot ovat tällä hetkellä suunnilleen noin 1,14XCA. Tämä tarkoittaisi, että vaikka tällä kolikolla olisi miljardin dollarin markkina-arvo, palkkiot olisivat silti noin 0,01 USD dollarin rahan siirtämiseksi.

Mitä X-CASH: n ominaisuuksiin tulee, ne ovat Moneron haarukka. Tämän vuoksi X-CASHilla on Moneron yksityisyyden suojanäkökohdat, nimeltään RingCT. Ne sallivat etenemissuunnitelmassa muutamassa kuukaudessa sekoitukset 1-10 0 sekoituskyvyllä.Kolikossa on myös minuutin lohkoajat ja se perustuu anti-ASIC cryptongiht_v7 -algoritmiin.

Mitä tulee X-CASH: n ainutlaatuisuuteen, sen kolikko, jonka 30. heinäkuuta 2018 lanseerasi itserahoitettu kolmen ei-ICO-tiimi, jonka tavoitteena on integroida X-CASH pankkimaailmaan, koska niiden perustaja on entisen kauppiaan suuri yritys pankki.

Kuinka kaivaa X-käteistä

Joukkue on erittäin aktiivinen BitcoinTalk, sähke ja Erimielisyydet. He ovat myös erittäin aktiivisia X-CASH: n kehittämisessä. Windows GUI-lompakko on jo julkaistu ja etenemissuunnitelmassa mac, linux, web ja mobile kaikki vuoden loppuun mennessä..

Kolikon rakenne on seuraava

  • 60% louhittavasta kolikosta
  • 40% premine. Premiinin jakaminen on
  • 20% on pudonnut yhteisölle, 1% seuraavien 20 kuukauden ajan (lisää ilmapisaroista ja palkkioista https://bitcointalk.org/index.php?topic=4781246.0)
  • 10% on tiimille kehityskustannuksia, vaihtolistauksia jne
  • 5% on yksityisille sijoittajille, ja jos niitä ei myydä 6 kuukaudessa, ne pudotetaan yhteisölle

5% on tiimille ja uusille tiimin jäsenille (2% jo annettu), joissa varat maksetaan 20%: lla joka kerta, kun markkina-arvo nousee kertoimella 10X. Joten jos kolikko saavuttaa 10 miljoonan markkina-arvon, heille maksetaan 20% joukkueiden varoista, jos markkina-arvo on 100 miljoonaa, vielä 20% joukkueiden varoista maksetaan jne., Joten heidän on hyvä mahdollisuus, että 60% siitä 5% ei koskaan makseta.

Nyt kun tiedämme yksityiskohdat X-CASH: sta, aloitetaan XCA: n louhinta!

X-CASH-tiedote

Minun on mainittava, että olen X-CASH: n teknologiajohtaja ja näin ollen yksi X-CASH: n tiimin jäsenistä (Se on myös X-CASH-verkkosivustolla). Minusta tuntuu, että minun täytyy antaa tämän artikkelin lukijoille tietää että.

Joitakin yleisiä kaivosvinkkejä

Joten ennen kuin aloitamme tämän opetusohjelman, minulla on kaksi vinkkiä hyödyntämään kaivoskokemustasi parhaalla mahdollisella tavalla. Varmista ensin, että sinulla on uusimmat ohjaimet näytönohjaimelle. Toiseksi suurin osa kaivosohjelmistoista merkitään viruksiksi virustarkistimista. Tämän vuoksi, jos kaivos normaalissa jokapäiväisessä käytössä tai pelitietokoneessa, johon on asennettu virustorjunta, sinun kannattaa sulkea kaivosohjelmisto virustentorjunnan ulkopuolelle. Haluan tehdä, että teen yhden kansion ja laitan sitten kaikki kaivosohjelmistoni alikansioihin. Sitten jätän ylätason kansion pois virustentorjunnasta ja se sulkee pois kaikki kaivosohjelmistot.

Kaivosaltaat

Ensimmäinen asia mitä tarvitsemme on kaivosallas. Voit yksin myydä, mutta voitot voivat viedä kuukausia riippuen siitä, kuinka voimakas kaivoslaitteesi on, ja kaivosaltaat perivät yleensä hyvin pienen maksun (1% tai vähemmän). Altaan käyttäminen antaa sinulle mahdollisuuden saada tasaisia ​​maksuja useita kertoja päivässä.

Aion kirjoittaa X-CASH: lle opetusohjelman virallisella X-CASH-poolilla, koska tiedän, että se on luotettava. Tämä sijaitsee osoitteessa http://minexcash.com/  Tämän altaan palkkiot ovat 2%, koska X-CASH-tiimi yrittää hajauttaa kaivosalueita, koska tällä hetkellä 85% XCA-kaivostoiminnasta on virallisessa poolissa. Kannustan kaikkia kuitenkin katsomaan liittymistä yhteisön ylläpitämään uima-altaaseen, koska nämä kaikki ovat paljon halvempia kaivosmaksujen prosenttiosuudessa ja auttamaan hajauttamisprosentin hajauttamisessa. Yhteisöaltaat voivat sijaita osoitteessa https://x-cash.org/miningpools/

Ominaisuuksistaan, suurikokoisesta uima-altaastaan, ne sijaitsevat EU: ssa (Ranskassa), veloittavat 2% maksuja, heillä on käytettävissään kaivostoimintaan käytettävä SSL-yhteys, he tukevat kaivostoimintaa suoraan vaihtoon, mukautettuja vaikeuksia ja he sinulla on mukautettu maksuraja. Tämä tarkoittaa, että voit määrittää, minkä määrän haluat uima-altaan maksavan sinulle automaattisesti.

Heillä on myös useita portteja, joihin voi muodostaa yhteyden:

Käytä 3333, jos louhitaan suorittimella

Käytä 5555, jos louhitaan GPU: lla (yksi tai kaksi GPU: ta, esimerkiksi pelitietokone)

Käytä 7777-mallia, jos louhitaan GPU-kaivostilalla (useita grafiikkasuoritimia, kuten vähintään 3 per tietokone)

Käytä 9000, jos louhitaan SSL: llä

Käytä 9999, jos louhitaan Nicehashilla

Olemme myös luoneet kokoonpanogeneraattorin uima-altaalle ja 3 suosituimmalle cryptonight-kaivostyöläiselle, jotta voit helposti määrittää kaivosohjelmiston.

täytät vain yksityiskohdat, merkitset valintaruudut, joiden grafiikkasuorittimien haluat käyttää, ja napsauta sitten katso lisää nähdäksesi käyttämäsi cryptonight-kaivosohjelmiston.

Kaivosohjelmiston määrittäminen

Suoritin-, GPU-, Nvidia- ja GPU-AMD-opetusohjelmissa käytämme xmr-stakia. Se on avoimen lähdekoodin, kaikkein muokattavin, ja sen avulla voit louhia käyttämällä yhdistelmää Nvidiaa ja AMD-suorittimia sekä suorittimesi, kaikki yhdestä ikkunasta. Se on saatavana myös Windowsille ja Linuxille.

Voit ladata xmr-stak osoitteesta https://github.com/fireice-uk/xmr-stak/releases Uusin versio on 2.4.7, jota käytämme tässä opetusohjelmassa. Jos sinun on käytettävä Linuxia, sinun on ladattava lähdekoodi ja rakennettava ohjelmisto. Tämä opetusohjelma ei keskity siihen, miten xmr-stak rakennetaan lähteestä.

Ensimmäisen kerran, kun suoritat xmr-stak, sinun on määritettävä se hieman. Käsittelemme alkuasetukset täällä, ja sitten voit lukea kaivosmiehen määrittämisen sinua koskevasta osiosta (CPU, GPU – Nvidia ja GPU – AMD)

Kun suoritat xmr-stak ensimmäisen kerran, sinulle näytetään kaksi cmd-ikkunaa

Voit sulkea sen, jonka mukaan se on suoritettava järjestelmänvalvojan oikeuksien saamiseksi.

Sitten sinulle esitetään joukko vaiheita, jotka opastavat sinut läpi ohjelmiston ensimmäinen alustus. Kun olet suorittanut tämän, sinun ei tarvitse tehdä sitä uudelleen.

Alustusvaiheissa kysytään seuraavia kysymyksiä:

Kirjoita portti, jossa haluat käyttää etävalvontaa. Yleensä 8000 tai 3000 on saatavana useimmissa kodintietoverkoissa. Myöhemmin voit seurata kaivostietokoneitasi kirjoittamalla kaivostietokoneesi valitsemasi IP-osoitteen ja portin minkä tahansa muun verkkoon liitetyn laitteen verkkoselaimeen, jotta voit tarkastella kokonaisnopeutta ja muita yksityiskohtaisia ​​raportteja.

Valuutta: – Haluat kirjoittaa “cryptonight_v7”

Altaan osoite – Tämä on sen altaan osoite ja portti, johon haluat kaivaa. Kirjoitin esimerkiksi “minexcash.com:7777”

Käyttäjätunnus – Tämä on julkinen avain lompakkoosi.

Esimerkiksi laitan

XCA1jCj23qwJ45QR47fHMA3HYXuP13SSqa4AhdKoFFXWSz6rwjmzdxmAnKV9A3dYRp1yZiYnVwuLTAuyuXomMhsu5QojRPmFCE

Salasana – kirjoita “x”

SSL-tuki – tyyppi “n”

Haluatko käyttää Nicehashia – kirjoita “n”

Haluatko käyttää useita altaita – kirjoita “n”

Tässä vaiheessa ohjelmiston pitäisi aloittaa kaivostoiminta. Odota, kunnes lukee ”kirjautunut mining_pool: porttiin”, ja sulje sitten kaivosohjelmisto. Jos katsot kansiota, johon kaivosmies on tallennettu, sen olisi pitänyt tehdä tekstitiedostoja suorittimellesi ja näytönohjaimellesi (Nvidia tai AMD). Niiden nimet olisivat cpu.txt, nvidia.txt, amd.txt. Se tekee myös config.txt ja pool.txt. Seuraavissa osioissa näytetään, kuinka jokaisen kaivoskomponentin tekstitiedostoja muokataan, samoin kuin tietyn GPU-tuotemerkin tai suorittimen poistaminen käytöstä.

Altaan kokoonpano

Tässä vaiheessa pool.txt-tiedostosi on määritettävä, mutta näytän sinulle, kuinka myös se voidaan määrittää manuaalisesti. Avaa pool.txt ja sinun pitäisi nähdä jotain tällaista

Jos haluat joskus vaihtaa palvelimia, muokkaat pool_dress-osoitetta. Voit muuttaa lompakoita muokkaamalla lompakon_osoitetta. Jätä rig_id tyhjäksi. Muuta poolin salasana poolien kokoonpanosta riippuen.

Alaosassa sinulla on valuutta. Sinun on kerrottava XMR-Stakille, mikä valuutta se on kaivostoimintasi. Ne tukevat suurinta osaa Cryptonight-kolikoista, joten voit kirjoittaa kolikon nimen txt-tiedoston luettelosta. Jos louhittavaa kolikkoa ei ole luettelossa, sinun on tiedettävä, mitä algoritmia se käyttää, ja käytä valuutan algoritmin nimeä. Jos heidän on kolikon whattomine-laskin, niin yleensä whattomine-luettelo sisältää algoritmin, muuten löydät todennäköisesti tiedot kolikoiden verkkosivustolta.

CPU Mining

Suoritinlouhinnan osalta Cryptonight-algoritmi on kannattavin algoritmi, jolla prosessoria voidaan käyttää. Keskusyksiköllä tapahtuvaan louhintaan meillä on mahdollisuus käyttää xmr-stak tai xmrig. xmr-stakilla on valmiiksi käännetyt binäärit vain Windowsille, kun taas xmrigillä on Windowsille ja Linuxille. Molemmilla on lähdekoodi, joten voit kääntää ne itse toimimaan Linuxin kanssa tarvittaessa.

Voit ladata xmr-stak osoitteesta https://github.com/fireice-uk/xmr-stak/releases

Voit ladata xmrig-suorittimen osoitteesta https://github.com/xmrig/xmrig/releases

Tässä opetusohjelmassa käytämme xmr-stak.

Kun olemme käyneet läpi alkuasetukset, meidän pitäisi olla valmiita kaivamaan. Yksi asia on yrittää säätää cpu.txt-asetuksia, jotka xmr-stak luonut meille, jotta saat mahdollisimman korkean hash-arvon.

Huomasin, että ainakin CPU: lle ohjelma luo yleensä parhaat mahdolliset kokoonpanoasetukset automaattisesti. Cpu.txt: n kommentit selittävät hienosti jokaisen asetuksen ja kuinka voit yrittää saada enemmän suorituskykyä koneestasi.

Kun olet määrittänyt cpu.txt-tiedoston, meidän on nyt luotava käynnistyserätiedosto ohjelman ajamiseksi.

Luo vain uusi erätiedosto (tai komentosarjatiedosto, jos käytät Linuxia) sen kansion sisälle, jossa kaivosmies on, ja liitä tämä erätiedostoon

xmr-stak.exe valinnaiset_liput

Korvaa ”optional_flags” millä tahansa, jos haluat koneen kaivavan CPU: ta ja muita koneen GPU: ta tai seuraavia

–NoCPU Tämä poistaa CPU: n käytöstä kaivostoiminnan.

–NoNVIDIA Tämä poistaa kaikkien järjestelmässä olevien Nvidia-GPU: iden kaivostoiminnan käytöstä.

–NoAMD Tämä poistaa kaikkien järjestelmässä olevien AMD-näytönohjainten kaivostoiminnan käytöstä.

Esimerkiksi määritykseni on:

xmr-stak.exe – eiNVIDIA

Kaksoisnapsauta erätiedostoa kaivostyöntekijän suorittamiseksi, ja sinun pitäisi nähdä jotain tällaista

Jos haluat tarkastella kokonaisnopeutta milloin tahansa, paina näppäimistön “h” -näppäintä, kun kaivosohjelmisto on tarkennettu.

GPU-kaivos – Nvidia

Mitä tulee GPU-kaivoksiin Nvidia-GPU: illa, meillä on mahdollisuus käyttää xmr-stak tai xmrig. xmr-stakilla on valmiiksi käännetyt binäärit vain Windowsille, kun taas xmrigillä on ne Windowsille ja Linuxille. Molemmilla on lähdekoodi, joten voit kääntää ne itse toimimaan Linuxin kanssa tarvittaessa.

Voit ladata xmr-stak osoitteesta https://github.com/fireice-uk/xmr-stak/releases

Voit ladata xmrig Nvidian osoitteesta https://github.com/xmrig/xmrig-nvidia/releases

Tässä opetusohjelmassa käytämme xmr-stak.

Kun olemme käyneet läpi alkuasetukset, meidän pitäisi olla valmiita kaivamaan. Yksi asia on yrittää säätää nvidia.txt-asetuksia, jotka xmr-stak luonut meille, jotta saat mahdollisimman korkean hash-arvon.

Huomasin, että GPU: lle voit säätää asetuksia saadaksesi hieman enemmän suorituskykyä, mutta yleensä ohjelma luo yleensä parhaat mahdolliset kokoonpanoasetukset automaattisesti. Nvidia.txt-tiedoston kommentit selittävät hienosti jokaisen asetuksen ja kuinka voisit yrittää saada enemmän suorituskykyä koneestasi.

Kun olet määrittänyt nvidia.txt-tiedoston, meidän on nyt luotava käynnistyserätiedosto ohjelman ajamiseksi.

Luo vain uusi erätiedosto (tai komentosarjatiedosto, jos käytät Linuxia) sen kansion sisälle, jossa kaivosmies on, ja liitä tämä erätiedostoon

xmr-stak.exe valinnaiset_liput

Korvaa ”optional_flags” millään, jos haluat koneen kaivavan CPU: ta ja muita koneen GPU: ta tai seuraavia

–NoCPU Tämä poistaa keskusyksikön kaivoksesta.

–NoNVIDIA Tämä poistaa kaikkien järjestelmässä olevien Nvidia-GPU: iden kaivostoiminnan käytöstä.

–NoAMD Tämä poistaa kaikkien järjestelmässä olevien AMD-näytönohjainten kaivostoiminnan käytöstä.

Esimerkiksi määritykseni on:

xmr-stak.exe – ei CPU

Kaksoisnapsauta erätiedostoa kaivostyöntekijän suorittamiseksi, ja sinun pitäisi nähdä jotain tällaista

Jos haluat tarkastella kokonaisnopeutta milloin tahansa, paina näppäimistön “h” -näppäintä, kun kaivosohjelmisto on tarkennettu.

GPU-kaivos – AMD

Mitä tulee GPU-kaivoksiin AMD-näytönohjaimilla, meillä on mahdollisuus käyttää xmr-stak, xmrig, Cast XMR tai Claymoren Cryptonote AMD -mineraaleja.

Voit ladata xmr-stak osoitteesta https://github.com/fireice-uk/xmr-stak/releases

Voit ladata xmrig Nvidian osoitteesta https://github.com/xmrig/xmrig-nvidia/releases

Voit ladata Cast XMR: n osoitteesta https://bitcointalk.org/index.php?topic=2256917.0;all

Voit ladata Claymoren Cryptonote AMD -kaivukoneen osoitteesta https://bitcointalk.org/index.php?topic=638915.0

Tässä opetusohjelmassa käytämme xmr-stak.

Kun olemme käyneet läpi alkuasetukset, meidän pitäisi olla valmiita kaivamaan. Yksi asia on yrittää säätää amd.txt-asetuksia, jotka xmr-stak luonut meille, jotta saat mahdollisimman korkean hash-arvon.

Huomasin, että GPU: lle voit säätää asetuksia saadaksesi hieman enemmän suorituskykyä, mutta yleensä ohjelma luo yleensä parhaat mahdolliset kokoonpanoasetukset automaattisesti. Vega-järjestelmää varten jouduin lisäämään kaksoiskierteet GPU: ta kohti. Amd.txt: n kommentit selittävät hienosti jokaisen asetuksen ja kuinka voisit yrittää saada enemmän suorituskykyä koneestasi.

Kun olet määrittänyt amd.txt-tiedoston, meidän on nyt luotava käynnistyserätiedosto ohjelman ajamiseksi.

Luo vain uusi erätiedosto (tai komentosarjatiedosto, jos käytät Linuxia) sen kansion sisälle, jossa kaivosmies on, ja liitä tämä erätiedostoon

xmr-stak.exe valinnaiset_liput

Korvaa ”optional_flags” millään, jos haluat koneen kaivavan CPU: ta ja muita koneen GPU: ta tai seuraavia

–NoCPU Tämä poistaa keskusyksikön kaivoksesta.

–NoNVIDIA Tämä poistaa kaikkien järjestelmässä olevien Nvidia-GPU: iden kaivostoiminnan käytöstä.

–NoAMD Tämä poistaa kaikkien järjestelmässä olevien AMD-näytönohjainten kaivostoiminnan käytöstä.

Esimerkiksi määritykseni on:

xmr-stak.exe – ei CPU

Kaksoisnapsauta erätiedostoa kaivostyöntekijän suorittamiseksi, ja sinun pitäisi nähdä jotain tällaista

Jos haluat tarkastella kokonaisnopeutta milloin tahansa, paina näppäimistön “h” -näppäintä, kun kaivosohjelmisto on tarkennettu.

Jos on ongelmia, virtuaalimuistia ei ehkä riitä. Saatat tarvita 16 Gt virtuaalimuistia (Vega GPU: n tarvitset enemmän kuin 16 Gt / GPU) vaihtaaksesi tämän siirry Ohjauspaneeliin -> Järjestelmä ja turvallisuus -> Järjestelmä ja napsauta vasemmalla olevaa Järjestelmän lisäasetukset -kohtaa. Napsauta sitten Lisäasetukset-välilehden asetuksia. Napsauta seuraavaksi muuta muutosta ja poista sitten kolmannen näytön valinta automaattisesti hallinnasta, valitse mukautettu koko ja kirjoita molempien tekstiruutujen koko (megatavuina). Paina sitten asetuspainiketta ja sitten ok-painiketta.

Yleinen vianetsintä

Yksi asia, jota on seurattava, on vanhentuneet tai hylätyt osakkeet. Jos näet paljon vanhentuneita osakkeita, kannattaa kokeilla lähempänäsi olevaa palvelinta. Jos näet paljon hylättyjä osakkeita, yritä alentaa kaivostyöntekijän intensiteettiä, jos sellainen on käytettävissä.

Mukautetun maksurajan määrittäminen

Oletusarvo on vähintään 10000 XCA. Jos haluat määrittää korkeamman, siirry kohtaan http://minexcash.com/#settings hanki sitten julkinen IPV4-IP-osoitteesi. Kirjoita sitten se “Miner IP address” -tekstiruutuun

Kirjoita sitten haluamasi summa (enintään 10 miljoonaa XCA) vähimmäisvoitot-tekstikenttään ja napsauta sitten asetuspainiketta.

Kuinka paljon XCA: ta ansaitsen päivässä?

X-CASH julkaistiin juuri 30. heinäkuuta 2018, joten he eivät olleet vielä pörssissä (haemme parhaillaan ja menemme tunnetuimpiin pörsseihin), minkä vuoksi X-CASHiin ei ole vielä liitetty hintaa. Voit laskea kuinka monta kolikkoa saisit päivässä, käyttämällä kaivosaltaiden laskinta. Tämä antaa karkean arvion.

http://minexcash.com/#market

Minun 3-vega-järjestelmäni on näyttelyitä, joiden pitäisi tehdä noin 551774 XCA: ta päivässä. Tämä luku muuttuu paljon jopa koko päivän, koska verkon koko hash-taso on edelleen pieni (2MH), mikä tarkoittaa, että tämä on todella karkea arvio.

Se siitä. Sinun pitäisi nyt kaivaa X-CASH! Muista kirjoittaa julkinen avain kaivosaltaan hallintapaneeliin, jotta voit seurata tilastojasi. Varmista myös, että rekisteröidyt palkkiosi ja ilmapisarasi. Olemme palkkion toisella kierroksella, joten seuraavat 10000 käyttäjää, jotka ilmoittautuvat palkkioon, saavat 10000 XCA: ta ilmaiseksi! Myös ilmapisara avautuu muutamassa päivässä.

Jos haluat liittyä yhteisöömme, meidän ristiriita ja sähke ovat aktiivisia, ja siellä lähetämme ilmoituksia.

Meillä on myös toimitusjohtajan kirjoittama viikoittainen edistymisraportti keskipitkällä