Genesis Mining

Genesis Mining on Bitcoin & salausvaluutan pilvipalvelupalvelu, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2013 lähtien. Alustan avulla keskimääräinen ihminen voi louhita Bitcoinia ilman, että hänen on investoitava kalliisiin laitteisiin tai pidettävä kaivoslaitteita, jotka kuluttavat energiaa, lämmittävät tilaa ja voivat tehdä paljon melua.

Genesis Mining

Mikä on Genesis-kaivoksen historia?

Genesis Mining alkoi melkein vuoden 2013 lopulla. Sen loi ryhmä henkilöitä, jotka olivat käyttäneet samaa alustaa ostaakseen ja myydessään Bitcoineja. Kun yrityksen käyttäjäkanta kasvoi, se laajeni uusilla kaivostiloilla ja palkkasi lisää insinöörejä ja ohjelmoijia. Nykyisellä tiimillä on yhteinen usko kryptovaluuttoihin ja taustoihin useilla tieteenaloilla. Genesis Miningillä on maailman ensimmäinen laajamittainen multigorithm-pilvikaivospalvelu, mikä antaa yritykselle laajan kokemuksen tällä alalla.

Kuinka Genesis-kaivostoiminta toimii?

Genesis Mining -sovelluksella hyödynnät alustan kaivosvoimaa ja datakeskuksia. Ensinnäkin perustetaan tili näiden resurssien käyttöön. Valitse salausvaluutta, jonka haluat kaivaa, ja nauti sitten säännöllisesti kaivospalkinnoista, jotka lähetetään tililläsi määräämääsi lompakkoon. Maksut luodaan joka päivä, mutta ne lähetetään vasta, kun vähimmäismäärä on saavutettu. Huhtikuusta 2018 tämä oli 0,0035 BTC BTC: lle. Vähimmäismaksu on käytössä suojaamaan sinua maksamasta kohtuuttomia maksuja salausverkolle pienestä maksusta. Genesis Mining pyrkii houkuttelemaan niitä, jotka haluavat päästä kryptovaluuttaan, samoin kuin niitä, jotka haluavat louhita salausta suuremmassa mittakaavassa sen pakettivalikoiman ansiosta.

Mitä voit kaivaa Genesis Miningillä?

Vaikka Genesis Mining alkoi Bitcoinilla, voit nyt kaivaa useita kryptovaluuttoja palvelun avulla. On myös mahdollisuus vaihtaa kaivosvoimaa hetkellisellä ilmoituksella verkkosivuston kautta. Erityiset kolikot, jotka voit kaivaa, vaihtelevat valitsemasi sopimuksen mukaan. Genesis Mining lisää säännöllisesti mahdollisuuden kaivaa uusia kolikoita. Muista, että hash-tehosi oletuksena on BTC: lle allokointi algoritmeista riippumatta, mikä tarkoittaa, että maksut ovat BTC: ssä, ellet halua säätää allokointia. Halutessasi voit myös jakaa hajautusvoiman allokoinnin useiden kryptovaluuttojen kesken.

Bitcoinin, Dashin, Ethereumin, Litecoinin, Moneron ja Zcashin louhimiseen on olemassa erityisiä suunnitelmia. Jokainen tarjoaa kolme erilaista suunnitelmaa riippuen siitä, kuinka paljon haluat maksaa, ja haluamistasi tuloksista sekä kyvyn mukauttaa suunnitelma valitsemasi hajautusasteen perusteella. Useimmat kaivosopimukset ovat kahden vuoden ajan, mutta uudet Bitcoin-suunnitelmat koskevat viiden vuoden jatkuvaa kaivostoimintaa.

Bitcoin Sha256 Cloud Mining -palvelu

Äskettäin Genesis Mining ilmoitti käynnistävänsä uudelleen Bitcoin Sha256 Cloud Mining Services -palvelun. Viime kuukausien aikana tiimi on työskennellyt kovasti uusien suurten datakeskusten rakentamiseksi, jotka ovat täynnä tehokkuuden optimointeja ja teknisiä parannuksia, ratkaisemalla palvelu- ja IT-pyyntöjä. Genesis Mining viimeistelee käyttäjille maksamattomat maksut. Lähes kaikki käyttäjät ovat saaneet kaikki kaivospalkinnot.

Bitcoin Sha256 -pilvikaivoksen palauttaminen on kuitenkin ehkä suurin uutinen. Tämä on houkuttelevin tarjous, jonka Genesis Mining on tähän mennessä pystynyt tekemään. Se on mahdollista vain sen pyrkimysten avulla parantaa tehokkuutta ja vähentää ylläpitokustannuksia.

Yksi suurimmista tekijöistä, joiden avulla Genesis Mining voi tarjota Bitcoin Sha256 -pilvikaivostyötä, on GM Radiant -tekniikka, joka parantaa suorituskykyä. Tämä on seurausta useista optimoinnista, mukaan lukien tehostettu sähköinfrastruktuuri, kuten PDU: t ja PSU: t, sekä uudet mallit DC-asettelulle. Myös ilmavirran muotoilu on optimoitu jäähdytystehokkuuden parantamiseksi. Tämä matalampi keskilämpötila ja vakaammat jäähdytysolosuhteet mahdollistavat lastujen tehokkuuden parantamisen. GM Radiant -tekniikka sisältää myös parannetut Genesis Hive -toiminnot, automaation ja suorituskyvyn rutiinit. Parempi tehokkuus johtaa poikkeuksellisen alhaiseen huoltomaksuun uusissa kaivostarjonnassa.

Bitcoin Sha256 Cloud Mining -ominaisuudet

Uudella Bitcoin-kaivoshajateholla on erinomaiset tiedot, mukaan lukien viiden vuoden tai 60 kuukauden kaivostoiminta. Ylläpitomaksu on laskenut 50 prosenttia, vain 0,14 dollariin jokaisesta TH: stä päivittäin. Ennakkomyyntiä ei ole, joten kaivos käynnistyy heti, kun ostat. Nyt sinulla on alhaisemmat vähimmäistapahtumakynnykset, joita sinä itse hallitset. Lisäksi tämä viimeisin lisäys tarjoaa luonnollisesti Bitcoin Cash -kaivoksen. Ylläpitomaksuilla ei ole irtisanomista.

Kaivossuunnitelmat

Tarjous Sha256-Bitcoin-kaivostoiminnan paluusta on tällä hetkellä rajoitettu. Tarjous aloitettiin 14. kesäkuuta ja on tällä hetkellä avoin useimmille asiakkaille paitsi Yhdysvalloissa. Genesis Mining työskentelee aktiivisesti vaatimustenmukaisuuden ja lakitiimien kanssa tarjotakseen tämän tarjouksen Yhdysvaltoihin. Saatavilla on kolme pakettia, joista jokaisella on viiden vuoden sopimus jatkuvalla kaivostoiminnalla. Tämä jatkuva kaivostoiminta tarkoittaa, että vaikka päivittäinen kaivostuotanto on alle ylläpitomaksun, palvelu jatkuu, mikä antaa sinulle mahdollisuuden saada salausta markkinoiden parantuessa. Radiant Gold -paketti on 285 dollaria ja sisältää 1000 GH / s. 1400 dollarilla voit siirtyä Radiant Platinum -pakettiin 5000 GH / s: lla. Lopuksi, Radiant Diamond -paketti on 6875 dollaria ja sisältää 25000 GH / s.

Johtopäätös

Genesis Mining on arvostettu pilvikaivosyritys, jolla on pitkä historia salausteollisuudessa ja laaja valikoima tarjouksia. Lukuisien tehokkuusparannusten ansiosta se pystyy nyt tarjoamaan Bitcoin Sha256 Cloud Mining -palvelun uskomattoman pienellä ylläpitomaksulla, mikä lisää voittomahdollisuuksia. Pilvikaivostoiminta on yleensä ihanteellinen ihmisille, jotka haluavat osallistua kryptovaluuttojen louhintaan, mutta joilla ei ole teknistä asiantuntemusta sen perustamiseen itse tai joilla ei ole kotona sopivaa tilaa laitteiden varastointiin tai käyttämiseen ympäristökysymysten, kuten kuuman, vuoksi ilmasto.

hyödyllisiä linkkejä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me