Hashchain

HashChain Technology Inc.. er et kanadisk selskap som har som mål å bli blant de største blockchain-teknologibedriftene over hele verden. Fokuset er på gruvedrift kryptovaluta, med et langsiktig mål på 26 500 gruverigger for å nå dette målet.

Hashchain

Teamet bak HashChain har flere tiårs erfaring innen områder som inkluderer finans, teknisk og næringsliv. Teamet har spesifikt erfaring med forretningsstrategi, merkevarebygging og markedsføring, kapitalinnsamling og koordinering av offentlige tilbud. Hovedkvarteret er i Delmar, New York, og satellittkontoret og det første datasenteret er i Vancouver, Canada.

Hvorfor betyr HashChain noe??

Teamet på HashChain anerkjenner at du trenger å gruve nye mynter for å frigjøre ekstra Bitcoin eller andre valutaer, og de vil skille seg ut blant det økende antallet spesialiserte gruveselskaper som dukker opp. Mens hvem som helst kan teoretisk bryte, krever det utrolig mye energi, sammen med kostbar spesiell maskinvare, som setter den utenfor rekkevidden for folk flest. HashChain har de nødvendige ressursene med datasenteret og mer, noe som gjør gruvedrift mulig.

Hva er gruvedrift?

For en rask oppdatering av viktigheten av gruvedrift, se på blockchain som helhet. Denne desentraliserte hovedboken har poster for hver mynttransaksjon som har skjedd. Gruvearbeidere bruker sine rigger eller høyytelsescomputere for å verifisere transaksjoner som sendes til kryptonettverket. I tillegg til å verifisere transaksjonene, grupperer gruvearbeidere dem i transaksjonsblokker og løser det kryptografiske puslespillet som er bevis på arbeidet, som er ansvarlig for å knytte denne nye blokken til blockchain.

Crypto Mining

Advarselen er at gruvearbeidere jobber med å løse det matematiske puslespillet bak blokken, og den gruvearbeider som får løsningen først får belønningen. I hovedsak spiller gruvearbeidere en kritisk rolle i blockchain ved å verifisere transaksjoner og fortsette funksjonaliteten og sikkerheten. Til gjengjeld får gruvearbeidere en del av kryptovalutaene fra den bekreftede transaksjonen.

På denne måten støtter gruvedrift både blockchain og sørger for at det fortsetter å gå jevnt, men det gir økonomiske belønninger for gruvearbeiderne, noe som gjør det mulig å danne et gruveselskap som HashChain Technology Inc. Det store antallet gruvearbeidere øker sjansen for en belønning og derfor fortjenesten.

Hvilke ressurser har HashChain for gruvedrift?

For at gruvedrift skal fungere med optimal effektivitet, må de være i et kjølig klima med høyhastighetsinternett og lave strømkostnader, ideelt sett mellom $ 0,02 og $ 0,04 per kWh. HashChains datasenter kan oppfylle alle disse kravene. Den proprietære HashChain-programvaren overvåker maskinvaren 24/7, inkludert spesifikk overvåking av minne, vifter, watt, temperatur, IP og hashhastighet. På denne måten kan programvaren bekrefte at optimal effektivitet forblir i spill.

Datasentre

Datasenteret bak HashChain er fleksibelt nok til å utføre flere funksjoner. I tillegg til gruvedrift av kryptovalutaer, kan den bytte og fokusere databehandlingsressursene på hvilke kryptomynter som er mest lønnsomme på et gitt tidspunkt. Samlet sett er datasenteret allsidig nok til å utvinne flere kryptovalutaer.

Datasenteret i Vancouver ble satt i drift 3. november 2017 med sine ledende og omfattende administrerte tjenester som fokuserer på katastrofegjenoppretting, forretningskontinuitet, sikkerhet, programvarehosting og sky. Det er overvåket tilgang hele dagen, hver dag, 24/7/365. Datasenteret har en reservedieselgenerator for nødsituasjoner og miljøkontroll. Elektrisitet er bare $ 0,04 USD per kWh, lav nok til lønnsom gruvedrift, og det er Tier-1 nettverkstilkoblinger.

Hvordan er HashChain relatert til Dash?

Et av de sterkeste punktene til fordel for HashChain fremfor andre gruveselskaper er at det er nært knyttet til Dash. Dash kalles ofte “fremtidens kryptovaluta”. Teamet på HashChain føler at det beveger seg i retning av masseadopsjon og vil snart være enkelt å bruke og kvitte seg med “teknoide” barrierer.

DASH Masternodes

I tillegg til å bare støtte målene til Dash og prosjektet generelt, har HashChain en lisens for en Dash Master Node. Denne hovednoden krevde å investere 1000 Dash-mynter, og kildene verdsetter den til $ 280 000 USD, noe som betyr at HashChain har en betydelig investering i Dash. Dette gir også HashChain rett til å være en del av beslutninger om budsjettfinansiering som involverer Dash-nettverket. Det er også noe overlapp i rådgivningsrådet for HashChain og rådgiverne for Dash.

Så langt har HashChain allerede distribuert 100 dash rigger. Ytterligere 770 ble kjøpt for å bli levert i januar.

Hva er HashChains planer for fremtiden?

Hovedfokuset til HashChain i fremtiden vil være å bygge opp gruvekapasiteten via flere datasentre med høy effektivitet. Spesielt håper teamet å ha 40 MW innen 2019. De vil bruke gruveinntektene og kontanter til rådighet for å aggressivt utvide gruvekapasiteten via ekstra rigger og oppfylle dette målet, som tilsvarer å ha rundt 26 500 rigger for kryptodrift..

Det er også flere strategiske tiltak som HashChain håper å forfølge. Det vil fokusere på diversifisering og gruvedriftalternativer for å få gruvesuksess knyttet til hash-priser og vanskeligheter.

Hashchain Fremtid

Når det gjelder utvikling, ønsker HashChain å skape en eksklusiv butikkfront som lar brukere kjøpe kryptovaluta direkte fra selskapet. Det vil også jobbe med programvare som optimaliserer gruvedrift ved å maksimere verdien av den utvinnede valutaen og avkastningen knyttet til mengde.

Samtidig vil HashChain arbeide for å forbedre den proprietære programvaren nevnt ovenfor, ASICS & GPU-overvåkingsprogramvare. Ideelt sett vil den være i stand til å overvåke alle områder med gruvedrift og ytterligere forbedre effektiviteten.

HashChain planlegger også å opprette et gruvebasseng for merkevaregjenkjenning og kostnadsbesparelser. Til slutt ønsker teamet å lage andre strategiske allianser som kan forbedre bevissthet, lønnsomhet og effektivitet.

Hashchain lager

Konklusjon

HashChain Technology Inc. fokuserer på kryptokurvedrift, som skal være lønnsomt. I følge nettstedet har aksjonærenes samlede avkastning vært over 1300 prosent de siste 24 månedene, noe som indikerer et stort potensial for vekst. Forutsatt at HashChain oppfyller målet om 26 500 rigger for gruvedrift av kryptovaluta, bør det ha mer enn nok ressurser til å fortsette å vokse og dra nytte av den økte populariteten til kryptovalutaer.

nyttige lenker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me