UUlala Pre-ICO

Uulala markedsfører seg selv som en alt-i-ett økonomisk applikasjon som hjelper kontante forbrukere å bli kredittverdige. Hovedmålet med Uulala er å legge til rette for og akselerere den økonomiske inkluderingen av de i Amerika som ikke har bank og underbank. Det gir disse gruppene økonomiske verktøy som lar dem delta i e-handel, sende penger, bygge kreditt og generelt forlate den kontante verdenen.

UUlala

Selskapet er minoritetseid. De fleste aksjonærer er latinamerikanere som er første eller andre generasjon. Som sådan ønsker Uulala å forbedre tilliten til tradisjonelle banksystemer blant latinoer og andre grupper med en følelse av mistillit til disse systemene. Å få tilgang til økonomiske verktøy som å bygge kreditt, overføringstjenester og sikre transaksjoner er det primære målet. Men dette har også den sekundære fordelen ved å gi tilgang til shopping og underholdning som ikke-bankene ikke får tilgang til. I hovedsak lar Uulala de som for tiden er avhengige av en kun kontantøkonomi, gå inn i den formelle økonomien.

Hvilke problemer målretter Uulala?

Uulala ønsker å løse problemene knyttet til å være uten bank. Dette inkluderer de høye avgiftene for tjenester som å åpne eller opprettholde en bankkonto, betale regningsbetaling, og sjekke innløsning, sammen med manglende tilgang til e-handel. Disse utfordringene er spesielt problematiske for de med lav inntekt på grunn av gebyrene. Disse gebyrene utgjør en betydelig hindring for banktransaksjoner.

I tillegg ønsker Uulala å eliminere det det omtaler som “transaksjonen ugyldig.” Dette refererer til det faktum at disse forbrukerne foretar de fleste transaksjoner i kontanter. Det betyr at de ikke har noen muligheter til å bygge kreditt. Som igjen gir dem et tomrom i deres økonomiske historie i stedet for en liste over transaksjoner.

Problemet

Hvem er målmarkedet for Uulala?

Målmarkedet for Uulala er minoriteter og latinoer. Det er fornuftig, ettersom de fleste aksjonærene er en del av denne gruppen. Denne befolkningen er veldig underbetjent av bank. Faktisk er de det mest underbetjente markedet som har størst økonomisk fotavtrykk. Faktisk siterer Uulala det faktum at overføringskorridoren fra USA til Mexico inkluderer mer enn 25 milliarder dollar som sendes årlig. For å sette det i perspektiv er dette mer enn meksikansk oljeeksport. I tillegg er Latino kjøpekraft i USA $ 2.3 billioner. Dette er delt inn i $ 10.000.000 fra Mexico, $ 1.736.000 fra Colombia, $ 1.288.000 fra Guatemala, $ 1.192.000 fra Honduras, og $ 1.000.000 fra El Salvador.

Innenfor de fem beste latinske landene er 97 prosent av overføringen fysisk, mens bare tre prosent er digital. Dette viser mangelen på involvering i kredittbyggingsaktiviteter og bankvirksomhet. Med over 600 millioner medlemmer av den latinske befolkningen i USA samt Mexico gjennom Brasil, er målmarkedet for Uulala betydelig.

Latino-land

Hvilke data vil Uulala samle inn og hvorfor betyr det noe??

For øyeblikket er det ikke en betydelig database som viser de økonomiske mulighetene og bruksvanene til underbankede latinoer. Forsøkene på data som er utført viser ikke den daglige aktiviteten på den måten som er nødvendig for å virkelig forstå disse vanene og statistikken. I tillegg til å tilby banktjenester, vil datavitenskapsteamet fra Uulala implementere attribusjonsanalyser. Dette vil hjelpe dem bedre å forstå hvilke hendelser som oppfordrer enkeltpersoner til å begynne ønsket oppførsel, kjøpe eller delta i en bestemt sporet hendelse.

Denne datainnsamlingen vil skape en desentralisert, ikke-bankert database fylt med brukere som tredjepartsannonsører kan bruke og Uulala kan bruke internt. Uulala vil også spore konverteringsstier uten nett. Dette er slik at det kan koble konverteringer uten nett til den stedsbaserte oppførselen brukerne tar.

Hvilke tjenester vil Uulala tilby?

Uulala vil tilby unbanked og underbanked en rekke finansielle tjenester som kan hjelpe dem med å endre fremtiden. Uulala har sine egne mikrokredittalgoritmer. Det inkluderer også relaterte prosesser som plattformen kan bruke til å ekstrapolere kjøpshistorikk, så vel som atferdsvaner. Basert på denne informasjonen kan Uulala forutsi en brukers virkelige økonomiske evner øyeblikk for øyeblikk.

Tjenester

Uulala erkjenner at de fleste økonomiske aktiviteter ikke påvirker standard kredittpoeng, og at FICO-systemet ikke fungerer over hele verden. På grunn av dette ønsker den å gjøre endringer som lar globale forbrukere få tilgang til tjenester og produkter de ønsker. Plattformen er unik ved at den sporer økonomiske aktiviteter. Deretter kombinerer den sporing med den desentraliserte databaseteknologien. All denne informasjonen og teknologien viser brukerens kredittverdighet på en måte som en tradisjonell kredittpoeng ikke kan.

Hva har Uulala allerede oppnådd?

I 1. kvartal 2017 samlet Uulala sitt endelige teknologiteam. Den har 18 års erfaring med oppretting av databaser, bank og Fintech. I 2. kvartal samme år lanserte den den første versjonen av mobilapplikasjonen med to av de seks planlagte funksjonene og et oppgradert brukergrensesnitt for enkelhets skyld. Det stengte også 250 000-runden for investering. I 3. kvartal aktiverte den overføringspartnere, mobile påfyllingspartnere og betalingspartnere. Det utviklet også sitt nye mikrolånesystem for poengvurdering. Q4 så integrasjon med bankkort.

Hvordan ser veikartet ut?

I 1. kvartal 2018 jobber Uulala med sitt private token-arrangement. Det er for tiden i runde tre av den private scenen. Neste blir Pre-ICO. I dette kvartalet vil også planen for pengeinnlasting integreres med en desentralisert databasekontrakt og systemaktivitetene. Den neste runden av beta-MLM-brukere vil bli innebygd i systemet i løpet av dette kvartalet. Den vil også rulle ut 500 lokasjoner med flere tjenester. Disse inkluderer skatte- og forsikringsbutikker for å hjelpe ombord på publikum og laste kunder.

Veikart

Det offentlige ICO-arrangementet vil finne sted i 2. kvartal 2018. Det er også da Uulala fullt ut vil implementere Smart Contracts for å laste inn penger på en peer-to-peer-måte. Det vil også være en offentlig markedsføringskampanje i Mexico og USA. Det vil integrere et kredittkassobyrå for bruk av forhåndsbetalt kortsystem.

Q3 vil inkludere integrering av mikrolånemodulen. Dette er slik at andre leverandører kan delta i økosystemet. Uulala-systemet viser kundene sine priser og tilbud, slik at de enkelt kan velge. Alle LATAM-land får også regningsbetaling, mikrokredittbygging og remittering. I 4. kvartal vil lanseringen fortsette, inkludert nye kryptoverføringsløsninger.

Konklusjon

Uulala har det primære målet å betjene unbanked og underbanked over Latin-Amerika. Det vil tillate dem å bygge kreditt og dra nytte av finansielle tjenester som for øyeblikket ikke er tilgjengelige for dem. Når det er fullført, har Uulala potensialet til å gi disse underbankede brukerne tilgang til markeder og tjenester som tidligere ikke var tilgjengelige.

nyttige lenker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me