Tokensuite

TokenSuite jobber innen blockchain- og kryptovaluta-sektorene, og hjelper oppstart med ICO-er og andre markedsføringsstrategier. Så langt har det hjulpet nyetableringer med å skaffe mer enn $ 120 millioner dollar via blockchain, noe som gir disse selskapene pengene de trenger for å se at prosjektene deres blir en realitet. Det har også hjulpet prosjekter med å øke verdien med mer enn 1000 prosent. Mellom disse to figurene og den lange listen over ICOer det har hjulpet, har TokenSuite allerede vist seg i stand til å oppnå resultater i bransjen.

TokenSuite nettsted

Hvem som står bak TokenSuite?

TokenSuite er basert i Ankara, Tyrkia, og har et dedikert team. Ali Omer Horzum er grunnleggeren, og Gokce Guler er leder for dusørprogrammer. Onur Ipekesen og Berkay Okay jobber også med dusørprogrammer. Kommunikasjonssjefen er Alpago Turan og salgssjefen er Yusuf Kaya. Andre medlemmer av salgsteamet inkluderer Serkan Ugur og Buse Durmus. Samfunnssjefene er Cemil Akgun og Mert Aktas. For å holde ting lyse og vennlige, viser TokenSuite til og med to hundemedlemmer på listen, Satoshi “sikkerhetsvakt” og Ether “kaffepike.”

Teamet

Hvordan hjelper TokenSuite med ICO-oppføringen?

TokenSuite tilbyr kundene en rekke pakker, som hver er designet for å hjelpe bedrifter med å få mest mulig ut av sin ICO og tiltrekke seg midler. Den har tre forskjellige pakker tilgjengelig, samt tilleggstjenester for å forbedre synligheten din ytterligere. Grunnpakken inkluderer en liste på mer enn 10 toppliste nettsteder, som icobench, worldcoinindex, coinschedule, icorating, icoalert, icotracker og ico-list. Det vil også inneholde minst et nyhetsbrev på de valgte nettstedene og to anmeldelser. De som ønsker å få mer reklame fra ICO, kan velge en pakke med mer enn 15 oppføringer og en utvalgt status. Topppakken inneholder mer enn 20 oppføringer, tre anmeldelser, to utvalgte statuser, to nyhetsbrev og et banner på det valgte oppføringsnettstedet.

Tjenester

Med TokenSuite er oppstart også i stand til å dra nytte av alle de andre annonseringsalternativene på forskjellige nettsteder. Disse kan omfatte utvalgte oppføringer, premiumoppføringer, bannere, intervjuer, nyhetsbrev, analyser, publisering av artikler og mer. Alternativene er nesten ubegrensede, og TokenSuite tar seg av alt for deg.

Hva annet gjør TokenSuite?

I tillegg til å liste ICO, hjelper TokenSuite med nesten alle andre aspekter ved å annonsere det første mynttilbudet og selve blockchain-prosjektet. Det tilbyr medieeksplosjoner, YouTube-eksplosjoner, samfunnsadministrasjon, dusørprogrammer, nettdesign, Telegram-eksplosjoner, administrasjon av sosiale medier og andre typer annonser.

Hvordan hjelper Media Blast?

Med en medieeksplosjon fra TokenSuite kan ICOs få ordet om prosjektet sitt og øke interessen for plattformen, dApp eller annen blockchain-teknologi. Medieeksplosjonen vil også indirekte forbedre ICOs rangering av søkemotorer ved å øke antall nettsteder som nevner det. Som en del av medieeksplosjonen redigerer fagpersonene på TokenSuite en pressemelding. Deretter publiserer de den på minst 26 kryptovaluta nyheter og sender den til mer enn 40 kontakter, inkludert CoinDesk. De retter det også mot de mer enn 100.000 følgere via utsalgsstedets Twitter-kontoer.

Media Blast

Medieeksplosjonen kan til og med omfatte dusinvis av publikasjoner, som sender pressemeldingen til de 500 beste mediekanalene (fra Forbes til TechCrunch til Gizmodo), mer enn 40 kontakter i kryptovalutaverdenen, og totalt mer enn 80 000 journalister og 4000 mediekanaler . Jo flere utsalgssteder som mottar pressemeldingen, jo flere vil finne ut om ICO, og øke potensialet for å skaffe midler.

Hvordan fungerer Bounty-programmene?

Bounty-programmer er en velprøvd metode for å tiltrekke seg oppmerksomhet til ICOer ved å få ordet ut. Tilbudene fra TokenSuite for et bounty-program starter med månedlige bannerannonser på tre kryptovaluta-nettsteder, som når ut til mer enn 250 000 mennesker hver måned. Dette kan skaleres opp for å oppfylle budsjettet ditt og utvide rekkevidden til ICO for å forbedre bidrag og få folk til å bli begeistret.

Hva inkluderer de andre markedsføringsalternativene?

Med så mange markedsføringstilbud fra TokenSuite for en ICO, er det vanskelig å kortfattet gå over dem alle. Den kan administrere samfunnet ditt på Telegram med tre personer som kjenner til detaljene i prosjektet, slik at de kan svare på spørsmål og frigjøre tiden din til å jobbe med det faktiske prosjektet..

YouTube-eksplosjonen inkluderer minst en gjennomgang eller intervju på minst tre YouTube-kanaler, rettet mot publikum på engelsk, russisk og arabisk. Hver kanal som brukes har mellom 5 000 og 15 000 abonnenter, noe som betyr at videoene hver når minst 25 000 abonnenter og vil få mer enn 15 000 visninger. Det blir også et Skype-intervju. Andre YouTube-eksplosjoner kan omfatte flere intervjuer og flere YouTube-kanaler, inkludert de beste, noe som gir deg mer enn en million visninger.

Hvem har TokenSuite jobbet med?

TokenSuite lister opp minst 30 tidligere kunder på nettstedet og kan gi detaljer om spesifikke vellykkede prosjekter. Det hjalp Guts Tickets, et nederlandsk selskap som bruker blockchain for å skape et billettmiljø som er ærlig, gjennom hele ICO, og hjelper til med å samle inn 12 millioner euro.

Det fungerte også med Auroradao, en desentralisert finansiell plattform som har den første sanntid DEX ved hjelp av Ethereum blockchain, i hele ICO, og samlet $ 5 millioner USD.

Under Daricos presale alene bidro TokenSuite til å samle inn mer enn $ 3 millioner USD. Totalt sett har TokenSuite jobbet med et bredt spekter av ICO-er, og viser teamets kjennskap til alle applikasjoner for blockchain-teknologi.

Kunder

Konklusjon

Siden ICO-er fortsatt er relativt nye, er det fortsatt svært begrensede muligheter for å annonsere disse prosjektene, slik at de fleste nystartede selskaper investerer tiden i å gjøre det selv. Mens noen ICO-markedsføringsselskaper dukker opp, er dette en langsom prosess. TokenSuite tilbyr et alternativ ved å bruke teamets ekspertise til å håndtere markedsføringen for deg, slik at du kan fokusere på ICO eller selve prosjektet. Dens banerekord så langt indikerer at teamet er kjent med de beste metodene for å tiltrekke seg bidragsytere til ICO. I tillegg vil resultatene sannsynligvis forbedres ettersom teamet får enda mer erfaring med denne typen reklame.

nyttige lenker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me