Stoxum

STOXUM memasarkan dirinya sebagai pertukaran terdesentralisasi pertama yang bersifat hibrid yang mempunyai pengagihan saham 100 peratus. Sebagai sistem hibrid, STOXUM bertujuan untuk mengambil keuntungan dari pertukaran terpusat dan membawanya ke sistem yang terdesentralisasi.

Stoxum

Pertukaran STOXUM akan berbeza dengan penawaran semasa yang lain kerana sifat hibridnya, yang bermaksud menggabungkan ciri-ciri terbaik dari kedua-dua pertukaran yang terdesentralisasi dan terpusat. STOXUM akan mempunyai ketelusan penuh, termasuk laporan mengenai setiap transaksi. Sejak awal, pengguna akan dapat memperdagangkan lima cryptocurrency teratas, dan pasukan akan menambah sebanyak dua koin setiap bulan. Keputusan duit syiling mana yang akan ditambahkan berdasarkan sistem pengundian yang inovatif.

Apakah Ciri-ciri Utama STOXUM?

Sebagai sistem hibrid, STOXUM mempunyai sistem operasi yang unik, menggabungkan ciri-ciri terbaik dari pertukaran yang terdesentralisasi dan terpusat. Nod induk menjadikannya mudah untuk dilancarkan oleh sesiapa sahaja, dan terdapat kod sumber klien terbuka, serta kod sumber node induk terbuka. Sistem STOXUM dapat menangani 1 juta transaksi setiap saat, jadi tidak ada penundaan kerana jumlah perdagangan yang banyak. STOXUM juga mendakwa memberikan “keselamatan 100%” dengan mengesahkan semua transaksi dengan nod yang terdesentralisasi. Pemegang token dapat memuat turun laporan terperinci mengenai semua transaksi dalam sistem dengan mudah, sehingga memungkinkan siapa pun mengesahkannya.

Ciri Stoxum

Cryptocurrency Apa yang Disokong oleh STOXUM?

Seperti yang telah disebutkan, pada mulanya, STOXUM akan mendapat sokongan untuk lima cryptocurrency teratas: BTC, ETH, LTC, BCH, dan XRP. Kedudukan tersebut berdasarkan CoinMarketCap. Kemudian, pengguna akan dapat menentukan token mana yang ditambahkan ke sistem. Sistem pengundian akan memperhitungkan perolehan akaun selain kuantiti token STM yang ada. Tidak ada risiko menaikkan undi kerana semua pengguna dapat melihat laporan terperinci mengenai setiap undi dalam waktu nyata.

Mata Wang

Apa yang Harus Anda Ketahui mengenai STM?

STM adalah token STOXUM, dan terdapat sejumlah 200 juta token. Semasa penjualan, terdapat harga tetap 1 STOXUM untuk 0.00002 BTC. Pada akhir penjualan, sebarang token yang tidak terjual akan dimusnahkan secara automatik.

Bonus Apa yang Tawarkan STOXUM?

Untuk mendorong pelabur cryptocurrency menggunakan STOXUM, platform ini akan memberikan potongan harga untuk membida dengan saiz pelaburan yang lebih besar. Tawaran sekurang-kurangnya 5,000 STM disertakan dengan potongan 3 peratus, yang meningkat kepada 5 peratus pada 7,000 STM, 10 peratus pada 12,000 STM, 15 peratus pada 18,000, 20 peratus pada 25,000, 30 persen pada 40,000, dan sebanyak 50 persen pada 80,000 STM. Terdapat juga program afiliasi dengan sistem rujukan dua peringkat, yang dapat menghasilkan bonus.

Apa Faedah Yang Diterima oleh Pemegang Token STM?

Pasukan di belakang STOXUM mendorong sumbangan dengan menyenaraikan beberapa faedah utama bagi pemegang token STM, termasuk hasil dividen 100 peratus. Terdapat juga program afiliasi yang mempunyai peruntukan tertinggi dan penyelesaian label putih untuk melancarkan platform. Pemegang STM dapat mengakses WebSocket dan HTTP API untuk mekanisme perdagangan, dan akan ada bot perdagangan yang dibina tepat ke platform yang berfungsi dengan pelbagai algoritma.

Operasi

Apakah Dividen Pemegang Token?

Salah satu faedah terbesar bagi pemegang token STM adalah dividen. Ingatlah bahawa pemegang STOXUM mendapat dividen dari 100 peratus pendapatan platform sepenuhnya, yang dibahagikan secara berkadar dengan jumlah token yang dimiliki pemegangnya. Ini termasuk pendapatan platform termasuk undian berbayar untuk menambahkan syiling baru, pembayaran untuk melancarkan penyelesaian label putih STOXUM, akaun premium, perkhidmatan berbayar, dan yuran transaksi.

Dividen

Sebagai langkah yang akan dihargai oleh pemegang token, dividen akan diperolehi dalam masa nyata, pergi ke dompet yang menyimpan token STOXUM anda. Dividen berdasarkan kadar pertukaran semasa urus niaga berlaku. Dividen akan dikira dan dihantar ke alamat dompet yang sesuai sekurang-kurangnya sekali setiap 10 minit.

Apa Yang Harus Anda Ketahui mengenai Jualan Token STM?

Pada masa penulisan, penjualan token STM masih dalam fasa penjualan semula, yang akan berlangsung selama tiga hari lagi. Sejauh ini, 2,527,575 STM telah terjual, dan bonus selama fasa ini ditetapkan menjadi 30 peratus. Nilai minimum penjualan token adalah $ 2 juta; cap keras ialah $ 30 juta. Pada masa penulisan, dana yang diperoleh berjumlah $ 366,754. Presale tertutup bermula dari 30 April hingga 5 Mei dengan had 30,680,000 STM.

Jualan Token

Presale 1 akan mengikuti ini dengan bonus 25 peratus dari 10 hingga 20 Mei dan had 53,680,000 STM. Presale 2 akan berlangsung dari 25 Mei hingga 6 Jun dan mempunyai bonus 15 peratus dan had 71,850,000 STM. Presale 3 berlangsung dari 10 hingga 17 Jun dengan had 89.7 juta STM dan bonus 5 peratus. Presale 4 akan berlangsung dari 20 hingga 25 Jun dengan bonus 3 peratus dan had 100 juta STM. ICO kemudian akan berlangsung selama lebih dari sebulan, dari 1 Julai hingga 10 Ogos, dengan had 200 juta STM. Jumlah sasaran dalam USD ialah $ 30 juta.

Apakah Penyelesaian Label Putih STOXUM?

Penyelesaian label putih dari STOXUM membolehkan syarikat melancarkan jenamanya “dalam satu klik.” Dengan penyelesaian ini, perniagaan yang dimaksud menetapkan bayaran untuk perdagangan, memilih pasangan dan syiling mana yang diperdagangkan, dan mempunyai pilihan untuk menyambung ke mata wang fiat atau mata wang lain. Pelanggan yang menggunakan penyelesaian label putih mendapat laporan terperinci mengenai transaksi, 60 hingga 80 peratus peruntukan, dan pelanggan pelancaran siap pakai yang boleh mengubah reka bentuknya.

Apa Ciri STOXUM Lain Yang Disukai Pemaju dan Perniagaan?

STOXUM juga menawarkan API untuk menulis mekanisme perdagangan. API ini serasi dengan protokol HTTP dan WebSockets dan mempunyai dokumentasi terperinci. Terdapat juga mekanisme bot perdagangan siap pakai dengan tetapan yang fleksibel, algoritma perdagangan pilihan anda, baik logik untung dan berhenti rugi, dan kemampuan untuk melancarkan klik tanpa pengetahuan algoritma.

Apa Rupa Peta Jalan STOXUM?

Dari April hingga Julai 2018, STOXUM akan mengusahakan ICO, pemasaran sehingga dapat menarik minat pelabur tambahan, membuat pengaturan awal dengan pertukaran untuk meletakkan token, dan melakukan ujian platform alfa dalaman. Pelancaran ujian beta untuk STOXUM akan berlangsung pada 20 Ogos, 10 hari selepas berakhirnya ICO. Ini adalah untuk pemegang token. Versi beta akan dibuka untuk semua pada bulan September, dan token akan ada di sekurang-kurangnya tiga pertukaran. Menjelang Oktober, ia akan menerbitkan kod sumber terbuka dan melancarkan penyelesaian label putih. Disember akan menyaksikan bot perdagangan dan permulaan pengundian untuk duit syiling tambahan.

Kesimpulannya

STOXUM bertujuan untuk mengambil ciri terbaik pertukaran yang terdesentralisasi dan menggabungkannya dengan ciri-ciri tradisional terpusat dengan model hibrid. Pemegang token akan menerima 100 peratus dividen penuh, sesuatu yang jarang berlaku. ICO akan bermula, menjadikan ini masa yang tepat untuk mempertimbangkan untuk melabur di STOXUM.

Pautan Berguna

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me