Skrumble Network

Skrumble Network er en helt ny blockchain som fokuserer på å skape en mest mulig sikker kommunikasjon. Når Skrumble Network blockchain og applikasjonen er ferdig utviklet, kan brukerne utføre kommunikasjon og økonomiske transaksjoner raskere og bygge sine egne applikasjoner ved hjelp av nettverket.

I tillegg til selve blockchain utvikler teamet bak Skrumble Network også den første applikasjonen som skal kjøres på nettverket, og det vil være en kommunikasjonsapplikasjon for meldinger, tale, video, fildeling og mer. I tillegg vil det gi brukere åpen kildekodedokumentasjon for utviklere som enkelt kan legge til et kommunikasjonslag i applikasjonene sine.

Skrumble Network

Det er Skrumble Network sitt oppdrag å sikre at det er global tilgang til et kommunikasjonssystem som er sikkert og som tillater både dataeierskap og brukernes personvern..

Hvem som står bak Skrumble Network?

Mens Skrumble Network i seg selv er nytt, er ikke teamet bak det. Skrumble Technologies Inc er et Toronto, Canada-basert selskap som har vært i drift siden 2014. Det har mer enn 40 ansatte og flere vellykkede produktlinjer innen virksomhetskommunikasjon. Teamet er glade for å utvide rekkevidden til å omfatte blockchain.

Hva er målene til Skrumble Network?

Skrumble Network vil demokratisere kommunikasjon på global skala og gi brukerne tilbake eierskap til sine egne data. Skrumble-teamet er trygg på at med suksessen til nettverket vil en ny æra med innovativ blockchain-kommunikasjon ankomme. Ved hjelp av proprietær kommunikasjonsteknologi vil Skrumble Network kunne forbedre personvernet og sikkerheten, slik at det er mulig å sikre, direkte transaksjoner og forbindelser mellom brukere.

Teamet bak Skrumble Network føler at desentralisering er nøkkelen til å oppnå disse målene for kommunikasjon. Dette er fordi desentralisering fører til innovative, sikre og avanserte metoder for informasjonsdeling og kommunikasjon. Desentralisert kommunikasjon vil spesifikt løse problemer som datasikkerhetsutfordringer, mangel på personvern, muligheten til å bli kompromittert eller blokkert, og mangel på global tilgang, som alle er typiske utfordringer med sentralisert kommunikasjon.

Hva er noen av hovedfunksjonene i Skrumble Network?

Mellom Skrumble Network blockchain og den kommende desentraliserte kommunikasjonsapplikasjonen, vil brukerne få tilgang til en rekke innovative nøkkelfunksjoner. Blockchain vil være helt anonym takket være den pseudonyme identifikasjonen og muligheten til å angi ditt eget brukernavn. Brukere vil også eie dataene sine på grunn av de sikre dataprotokollene Skrumble Network inkluderer; nettverket er ugjennomtrengelig og desentralisert, noe som gjør det endelig mulig å sikre bruker- og innholds personvern.

Egenskaper

Med alt som skjer med sosiale medier og andre meldingsplattformer som blir hacket, sensurert og blokkert, kan Skrumble Network-brukere fra hele verden koble seg sikkert. Skrumble Network bruker unike økt-ID-er for å kryptere hver peer-to-peer-forbindelse, og sørger for at tilgang aldri kan blokkeres av noen brannmur eller spores. På grunn av Skrumble Networks desentraliserte protokoller er nettverket praktisk talt ugjennomtrengelig, både når det gjelder å kompromittere data og angrep. De garanterer fil- og datasikkerhet med proprietær teknologi som vil dele data i deler og spre dem over nettverket, og bare brukere med den unike økt-IDen kan dele informasjonen sammen.

Hvordan er Skrumble-nettverket forskjellig fra eksisterende blockchain-nettverk?

Skrumble Network vil endre bruken av blockchain-teknologi fra primært økonomiske transaksjoner, og sørge for at det er en løsning for å etablere sikre kommunikasjonsforbindelser som er veldig raske i installasjonstiden og imøtekommende av alle former for data. Det er utrolig unikt i det faktum at det bytter gjennom brannmurer for å bringe stemme, video og mer globalt.

Med så mange blockchain-kommunikasjonsapplikasjoner som allerede er tilgjengelige, tilbyr Skrumble Network noe annet. Ikke bare er det en helt desentralisert og anonym metode for kommunikasjon, men den har en robust funksjonalitet du ikke finner andre steder. Disse funksjonene inkluderer ting som konferanser, lyd- eller videosamtaler, meldinger, brukerstyrt lagring av filer, filoverføringer, skjermbildevarsler, skjermdeling, lommebøker for pengeoverføringer i sammenheng og mer. Det fungerer på alle moderne nettlesere, så vel som et program.

Den bruker også proprietære algoritmer som du ikke finner andre steder. Disse algoritmene sørger for at enhver forbindelse på blockchain ikke kan hackes, spores eller kompromitteres, og sikrer også uslåelig datasikkerhet. Skrumble Network utnytter til og med Skrumbles mer enn 30 globale patenter på høyt nivå. Kanskje viktigst, teamet har allerede klarert kommunikasjonsteknologi i markedet. Dette beviser at de vil kunne levere det lovede produktet. Dette er i skarp kontrast til mange lignende prosjekter med høye mål som rett og slett ikke kan levere.

Hva er SKM Token?

SKM er verktøyet som brukes til å drive Skrumble Network. Den vil bli brukt over hele nettverket og også som et insentivisert system i kommunikasjonsapplikasjonen. For å oppmuntre til brukervennlighet, vil Skrumble Network også tilby kompatibilitet for mange valutaer som støttes bredt, og som brukere kan dra nytte av til handel i samtaler. Gruvearbeidere vil motta kompensasjon i form av SKM-tokens, med en angitt prosentandel tokens som frigis hvert år over tre år for å opprettholde tempoet med inflasjonen. Etter det vil økosystemet opprettholde seg selv og samfunnet vil etablere tokenprisen.

Hva er brukssakene for Skrumble-nettverket?

Med Skrumble Network er mulige brukssaker for andre applikasjoner som skal bygges på blockchain utrolig omfattende, inkludert nesten alt som dreier seg om rik mediekommunikasjonstransaksjoner og mer. Utviklere kan bruke nettverket til å lage flere nisjeprogrammer og fortsette å komplimentere de eksisterende tilbudene i økosystemet.

Bruker

Et eksempel på brukstilfelle er en sikker overføring i sammenheng. Nettverket vil inneholde et kryptert betalingssystem fra samtlige til samtaler i samtalen, slik at du kan overføre penger til andre..

Et annet eksempel er en potensiell frilansmarked. Med Skrumble Network kan en utvikler sette opp et system der de som ønsker å ansette en frilanser velger noen å jobbe med og setter opp parametere for jobben, slik at frilanseren får betaling når kontraktsvilkårene er oppfylt..

Brukere kan til og med dra nytte av virtuelle utstillingslokaler for å dele talentene sine via livevideo, med mulighet for å få samtalebetaling mot innholdet de velger å dele.

Hva har Skrumble allerede oppnådd, og hvordan ser fremtidens veikart ut?

Som nevnt ble Skrumble Technologies Inc grunnlagt i 2014. I 2015 sendte de inn over 30 globale patentsøknader. I 1. kvartal 2016 lanserte de betaversjonen av deres Enhetlig kommunikasjonsplattform. Den offisielle lanseringen av produktet var i 2. kvartal 2017, og i 4. kvartal samme år lanserte de sin funksjonsrike produktdokumentasjon med en åpen API.

I år 2018 lanserer Skrumble betaversjonen av den desentraliserte kommunikasjonsappen i 3. kvartal, samt betaversjonen av blockchain. I 4. kvartal vil den starte den faktiske desentraliserte applikasjonen.

Veikart

Teamet planlegger å frigjøre det åpne kommunikasjonslaget, inkludert SDK og API, i 2. kvartal 2019. Dette er også når Skrumble Network Ecosystem vil lansere.

Konklusjon

Mens mange blokkeringer og applikasjoner allerede eksisterer, vil Skrumble Network legge til et helt nytt, revolusjonerende nivå av funksjonalitet, nytte og datasikkerhet for de som søker en kommunikasjonssentrisk blockchain. Alle som vil ha sikker kommunikasjon via blockchain, enten som bruker eller utvikler, bør holde øye med Skrumble Network når blockchain, applikasjon og kommunikasjonslag lanseres.

nyttige lenker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me