Orbis ICO

Orbis har som mål å tilby åpne, desentraliserte, globale og sikre nettverk med Bluetooth-fellesskap som alle kan delta i. Orbis bistår direkte utvikling av Bluetooth-nettverk ved å gjøre det lettere tilgjengelig for forskjellige tredjepartsutviklere via digital infrastruktur, systemadministrasjon, logistikk, mengder samlet data og IoT. På forbrukersiden vil Orbis-applikasjoner legge til et nytt nivå av funksjonalitet som ganske enkelt ikke er mulig med nåværende apper basert på Wi-Fi.

Orbis Token

Orbis har for tiden en kontinuerlig token salg og airdrop.

Hva er Bluetooth Mesh?

Bluetooth-nettverksnettverk er fremdeles et relativt nytt fremskritt, og Orbis whitepaper siterer det offisielle dokumentet. I følge dette er nettverket en ny type nettverkstopologi som ble vedtatt sommeren 2017 og er for Bluetooth Low Energy (BLE). Bluetooth-nettverket blir sett på som et stort fremskritt og setter Bluetooth i en posisjon der det kan bli den dominerende trådløse kommunikasjonsteknologien av laveffekt karakter. Det skal også fungere i et bredt spekter av brukstilfeller og sektorer, med eksempler som industriell IoT og smarte bygninger.

Hva er Orbis

Hva er målet med Orbis-plattformen?

Med Orbis håper teamet å skape en plattform som bruker det underliggende utviklingsrammeverket for kommersiell og forbrukerutvikling med Bluetooth-nettverk. De vil bruke det eksisterende nettverket og infrastrukturen, slik at utviklere har en enkel distribusjon. OBT (Orbis Token) vil være en sentral del av dette ved å først belønne utviklere for deres vellykkede utgivelser, samt belønne forbrukere for å delta.

Hva er de potensielle brukssakene og markedsstørrelsene til Orbis?

Teamet bak Orbis tok en titt på noen av markedene der det er brukstilfeller for blockchain Bluetooth-samfunnet, som er verdt billioner til sammen. IoT-industrien kan bruke Orbis-appen til å administrere forsyningskjeder, se live ventetider, kontrollamper og mer. Denne bransjen er verdsatt til 157 milliarder dollar. Det daglige BTC-transaksjonsvolumet er 2 milliarder dollar, og Orbis mesh-nettverk vil være et alternativ for sending og mottak av krypto uten nett. Midlene forblir ganske enkelt i sperring til de samsvarende transaksjonsdataene blir lastet opp.

Marked

Forsvarsindustrien er verdt $ 709 milliarder dollar og kan bruke nett for pålitelig offline kommunikasjon, selv i landskap som er ubebygd. Annonsering, verdt $ 558 milliarder dollar, kan se data for fottrafikk og sponsede steder og bruke OBT til å belønne forbrukerne. Telekommunikasjons- og trådløsindustrien, verdt $ 1,5 billioner, kan bruke nettmeldinger og internettdeling eller selge mobildata i bytte mot OBT. Orbis tilbyr til og med en bærbar og robust løsning som kan brukes i katastrofehjelpssituasjoner.

Hva er den grunnleggende funksjonaliteten til OBT?

Orbis-tokenet er et insentiv som vil oppmuntre både utviklere og forbrukere til å bruke Orbis-plattformen, noe som fører til vekst. Utviklere vil bli preget av nye mynter, avhengig av bruken av appene deres til myntlokk. Forbrukerne får derimot mynte mynter for sin aktivitet på mobilnoder via OrbisWeb-mobilappen. I fremtiden kan alle bruke OBT til å kjøpe produkter og betalte apper via OrbiStore.

Hva er OrbisWeb og OrbiStore?

OrbisWeb tilbyr sikre BLE-forbindelser som kommer fra lokale nettverk som er globalt koblet til internett. Utviklere kan bruke OrbisWeb-nettverket til å lage apper, bruke mengder samlet data, erstatte digital infrastruktur eller implementere IoT-teknologi.

OrbiStore er en plattform for applikasjoner som er åpne for tredjepartsutvikling. Utviklere kan bruke BLE-nettverksinfrastrukturen, men trenger ikke. All bruk og nedlastning av appene gjøres ved hjelp av NEO-smarte kontrakter.

Orbis OBT Airdrop Detaljer

Noen av de tildelte OBT-myntene vil bli distribuert via en airdrop som er i gang.

Orbis Airdrop

Det er en tildeling på 16,7 OBT per person, tildelt maksimalt 60 000 personer. Airdrop er i samarbeid med Crypto Disrupt, og du utfører enkle handlinger for å delta.

Du trenger bare å utføre to av følgende handlinger for å motta tildelingen av OBT. På Twitter: retweet @crypto_disrupt, følg @orbis_web, eller følg @crypto_disrupt; på Telegram: bli med Crypto Disrupt eller Orbis; på Reddit, abonner på Orbis; eller følg Orbis via Medium.

Token Salgsdetaljer

Orbis fullfører også et tradisjonelt tokensalg. Forsalget er allerede avsluttet. Det var 121 bidragsytere, som samlet samlet inn 1,5 millioner dollar, med 5 millioner solgte OBT. Det offentlige token-salget begynte 3. mars og løper til 31. mars. Det er en hard cap på $ 12 millioner USD med 40 millioner OBT å selge. Basert på bidragsdatoen er det bonuser på 5, 15 og 25 prosent. Den opprinnelige prisen er 1 OBT for $ 0,24, og tokens blir levert en måned etter at token-salget lukkes.

Token Salgsdetaljer

Hvordan fordeles OBT?

40 prosent av de totale tokens, eller 40 millioner OBT, skal distribueres i tokensalget. Selskapets reserve er 35 prosent, eller 35 millioner OBT. Samfunnet mottar 15 millioner OBT, eller 15 prosent, og aksjonærer og ansatte får 10 prosent, eller 10 millioner OBT. De ansattes tokens har en opptjeningsperiode på 48 måneder som inkluderer et maksimalt uttak på 10 prosent hvert kvartal. Ethvert uttak av selskapets reserve på mer enn 10 prosent hvert kvartal krever en offentlig varsel på minst to uker.

Hvordan ser Orbis veikart ut?

I 4. kvartal 2017 fullførte Orbis prosjektplanlegging, samfunnsengasjement, utarbeidelse og utgivelse av whitepaper og lukket alfatesting for Android OrbisWeb-appen. Det var også partnerskap og nye rådgivere med krypto-lommebøker, blockchain-firmaer og nettverksfirmaer. Til slutt fullførte teamet nettstedet, samt kapasitetsskalering.

Veikart

I tillegg til dagens airdrop og ICO som er i ferd med å begynne, inkluderer andre planer for januar til april i år notering og handel på børser, utvikling av OrbiStore, utvikling av blockchain OBT og alfatesting for Android og iOS. Det vil også få mer personale og jobbe med samfunnsutvikling, engasjement via OBT-belønninger, industri- og felleskonferanser, samfunnsutvikleroppsøk og etablere hvem som skal veterinære OrbiStore-applikasjoner.

Konklusjon

Orbis er posisjonert for å dra nytte av den relativt nye teknologien til Bluetooth-mesh, og kombinere den med blockchain-teknologi på en måte som kan hjelpe en lang liste over bransjer med dusinvis av brukstilfeller. Orbis har allerede fullført en del utvikling, og når teamet vokser, burde plattformen også.

nyttige lenker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me