Min Token

De MINtoken Prosjektet er et sentralt faktureringssystem. MINtoken gjør det mulig for fagpersoner å holde oversikt over og fakturere kundene sine nøyaktig for utført arbeid, med ansvarlighet innebygd i systemet via blockchainens innfødte tidssignaturelementer.

Min Token

Det har blitt noe av en vits at advokater, entreprenører og andre dyre profesjonelle ofte puster opp timeprisen. MINtoken-teamet bemerket i en kort beskrivelse av emnet at problemet allerede har mottatt Hollywood-behandlingen; en av de viktigste plottpoengene i Tom Cruise-flikken “The Firm” fra 1993, gjelder titelfirmaets overforbruk av sine kunder.

“I mangel av en veldig sterk sporingsmekanisme, har det vært tilfeller av mistillit mellom kunder og firmaer, noe som har ført til opphør av langsiktige kontrakter og direkte innvirkning på inntekt for både fagpersoner og selskaper,” sa MINtoken-teamet. “MIN skaper et økosystem for å løse dette problemet som skaper mistillit og påvirker inntektene til både fagpersoner og selskaper. Med en tokenisert måte å lade tiden på, vil fagpersoner og eksperter av alle varianter kunne lade tiden sin i et fleksibelt, gjennomsiktig og rettferdig system. Ved å gå til et per minutt system vil MIN eliminere de verste elementene i konsulent- og frilansingslandskapet. ”

Hva er MIN

Hvordan virker det?

MINtoken-systemet dreier seg om prosjektets såkalte MIN Rewarding Engine. Dette fungerer som en slags blockchain-klokke, der arbeid kan faktureres fra minutt til minutt-basis.

Fordelene med et minuttbasert system i stedet for det vanlige timesystemet er legion, ifølge MINtoken-teamet. Dette granulerer effektivt arbeidsflyten og gjør det lettere for kundene å få små, enkle prosjekter til en rimelig pris – samtidig som det tilgjengelige arbeidet for entreprenører økes. Hvis den minimale mengden fakturerbar tid reduseres, fastholder MINtoken-teamet, vil det til slutt være flere muligheter for små jobber som kan fullføres på mindre enn vanlig time. Prisen per minutt kan justeres ut fra hvilken type tjeneste som tilbys.

“Betal og få betalt for hvert minutts service eller aktivitet,” sa MINtoken-teamet i prosjektets whitepaper. “MIN lademålerfunksjonen bestemmer nøyaktig hvor mye medlemmer skal betale legen, parkeringsplassen, hotellrommet og andre tjenester på få minutter. Ingen flere faste betalinger for forhåndsdefinerte tidsluker. ”

Selvfølgelig er MIN-symbolet selve byttemiddelet for disse betalingene, tilrettelagt av prosjektets egen lommebok.

Finnes det andre brukstilfeller for MINtoken-prosjektet?

MINtoken-teamet ser for seg at prosjektet til slutt forgrener seg for å tjene penger på sosiale medier i sanntid. Utallige timer blir brukt hver dag av brukere av sosiale medier, og det tar litt kreativt arbeid å tjene penger på dette. Å selge reklame eller til og med brukerinformasjon har forårsaket noen vanskelige vanskeligheter for selskaper, spesielt i USA, med den ekstra bagasjen til redusert tillit og bruk av brukerbasen.

MINtoken-systemet kan potensielt tjene penger på sosiale medier for både plattformen og brukeren ved å holde nøyaktig oversikt over tiden hver bruker er “engasjert” med plattformen.

“Bortsett fra å endre de tradisjonelle kostnadene, vil MIN også gi en ekstra mulighet til online virksomheter, som nå kan belønne brukere for å ha brukt tid på sine nettsteder,” sa teamet i sin korte beskrivelse. “Nettsteder på sosiale medier vil tjene mest på å bruke en slik funksjon, ettersom de nå vil kunne belønne grunnlaget for deres engasjementsnivå.”

Har noen vedtatt MINtoken-systemet ennå?

MINtoken-teamet bemerket at den interne Thirtymin-plattformen bruker MIN som sin opprinnelige valuta. “MINs integrering i Thirtymin vil gi nye inntektsmuligheter [sic] for appens brukere,” sa teamet i sin whitepaper.

Selv om Thirtymin er den første tilsynelatende adopsjonen av MIN, forblir faktum at MIN-teamet opprettet det. Per oktober 2018 har plattformen ikke hatt noen eksterne adoptere.

Tretti min

Dette vil trolig endre seg i fremtiden ettersom Thirtymin-plattformen gir et bevis på konseptet for potensielle nye adoptere, sa teamet.

Videre er det en viss skille mellom MINtoken-prosjektet og Thirtymin i seg selv.

“Mens Thirtymin vil være et springbrett for MIN for å utvide rekkevidden, er Thirtymin fortsatt en uavhengig virksomhet og vil tjene som et eksempel for andre nettsteder og applikasjoner som vil tilpasse [sic] MIN i nær fremtid,” skrev teamet..

Hvem er teamet bak MINtokens?

MINtokens administrerende direktør er Ali Magzoub. Magzoub kommer fra Saudi-Arabia. Han fungerer også som administrerende direktør i Thirtymin.

Team

Magzoub er en relativ nykommer i blockchain-sfæren. Tidligere fungerte han som administrerende partner for hjemmestart med medisinsk startups Medical Refill og One4care.

Prosjektets strategiske rådgiver er Joshuwa Roomsburg. Han har tjent med en rekke markedsføringsselskaper og bare nylig vendt blikket mot kryptovaluta.

Token forsalg

MINtoken planlegger å begynne sin forhåndssalg i oktober 2018 og vil pakke den sammen med midten av november 2018. Tokenet er innfødt i Stellar (XLM) -plattformen, koster 0,1 XLM og har en total forsyning på 10 milliarder kroner – ganske høyt etter innledende standarder for myntoffer.

Hva er neste på veikartet?

MINtoken-teamet planlegger å frigjøre sin primære lommebok og lademåler innen utgangen av året. I første kvartal 2019 tar teamet sikte på å fullføre integrasjonen av MIN innen tretti minutter. Resten av året vil bli brukt på å utvikle partnerskap med forskjellige virksomheter, inkludert murstein og mørtel. Betydelig at 50 prosent av det reserverte MIN vil bli solgt i 3. kvartal til MINs første forretningspartnere som fôr til deres respektive belønningssystemer.

Konklusjon

MINtoken-prosjektet er ambisiøst, og det har en klar sluttbruker i Thirtymin og deler en administrerende direktør i begge selskapene..

Teamet består av relative nykommere til kryptosfæren, men i en så ung industri er dette neppe overraskende. Ganske enkelt har krypto ikke vært en funksjon i verken det økonomiske eller informasjonsteknologiske landskapet lenge nok til å utvikle et stort utvalg av erfarne fagfolk. Det er oppmuntrende å se ledere og utviklere på stedet fra en rekke bakgrunner bli involvert i den stadig utviklende kryptoverdenen..

Du kan besøke MINtoken-prosjektnettstedet her og les hvitt papir her.

nyttige lenker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me